Tags

, , , ,


TODAY

Tartufi – Zašto su tako skupi?

Tartufi su delicija koja zbog cene sigurno nije dostupna svima i u njen ukus ne može baš svako da priušti. Saznajte šta The post Tartufi – Zašto su tako skupi? appeared first on LifePress magazin.
Kontrolišite napad panike

Svako od nas je doživio napad panike bar jednom i vrlo je neugodan osećaj. Gubite kontrolu i strah vas obuzima, ali i The post Kontrolišite napad panike appeared first on LifePress magazin.
Novi načini da iskoristite nož za ljuštenje povrća

Ona mala napravica koju koristimo samo da bismo ogulili, jabuke, krompir može da posluži za još mnogo toga. Mi vam donosimo šest The post Novi načini da iskoristite nož za ljuštenje povrća appeared first on LifePress magazin.
Krema protiv celulita iz vašeg doma

Ako mislite da vam za uklanjanje celulita mogu pomoći samo skupoceni kozmetički tretmani, probajte kremu koju možete napraviti u sopstvenom domu Na The post Krema protiv celulita iz vašeg doma appeared first on LifePress magazin.
Mini pite sa karfiolom

Čini nam se da smo u našim receptima nepravedno zapostavili jednu veoma zdravu i ukusnu biljku, a to je karfiol. Vreme je The post Mini pite sa karfiolom appeared first on LifePress magazin.
Lekovita svojstva melase

Melasa je gusti tamni sirup koji se dobija u proizvodnji šećera, ceđenjem šećerne trske ili repe, a sadrži mnoge minerale i vitamine The post Lekovita svojstva melase appeared first on LifePress magazin.
Večerajte među oblacima

Ako se plašite visine, ovi naredni redovi apsolutno nisu za vas, zatvorite oči i kliknite na nešto drugo, jer bi vam ovo The post Večerajte među oblacima appeared first on LifePress magazin.
Neverovatni otvarači za flaše

Kreativnosti kraja nema, čak ni kad su pitanju otvarači za flaše. Za vas smo pronašli one najiteresantnije, najoriginalnije i najkreativnije. Pogledajte fotografije The post Neverovatni otvarači za flaše appeared first on LifePress magazin.
Zdrave zamene za sportska pića

Sportska pića koja nam vraćaju energiju i izgubljene elektrolite za vreme vežbanja su sve popularnija, pa ih tako piju čak i deca. The post Zdrave zamene za sportska pića appeared first on LifePress magazin.

IN ZIVOT I STIL

3
 LifePress magazin
 Bored Panda