Tags

, , , ,


TODAY

Trobojne štanglice

Kad su u pitanju deserti još uvek se držimo onih jednostavnih i ukusnih recepata za koje nije potrebno uključivati rernu, a tako The post Trobojne štanglice appeared first on LifePress magazin.
Rešite se ožiljaka od akni prirodnim putem

Nakon veoma dosadnih akni sa kojima borimo tokom adolescentskog doba, na licu na licu veoma često ostanu ožiljci kojih se veoma teško The post Rešite se ožiljaka od akni prirodnim putem appeared first on LifePress magazin.
Kako da vam novčanik preživi početak školske godine

Ostala nam je samo jedna nedelja pred početak nove školske godine koja u većini slučajeva znači frku, strku, kupovinu i tanje novčanike. The post Kako da vam novčanik preživi početak školske godine appeared first on LifePress magazin.
Svećnjak napravljen od klikera

Vaše dete je uveliko preraslo igru sa klikerima, a vi ne znate šta napraviti sa hrpom ovih šarenih kuglica koja samo stvara The post Svećnjak napravljen od klikera appeared first on LifePress magazin.
Minestrone supa sa mesnim okruglicama

Jeste li se u moru „brzo i jednostavno“ letnjih jela poželeli nečega na kašiku? Mi svakako jesmo i zato vam donosimo recept The post Minestrone supa sa mesnim okruglicama appeared first on LifePress magazin.
Nekonvencionan pogled na trudnoću u knjizi „Expecting better“

Gotovo svaka trudnica se susrela sa raznim savetima od toga kako bi trebalo da se ponaša, šta bi trebalo da oblači do The post Nekonvencionan pogled na trudnoću u knjizi „Expecting better“ appeared first on LifePress magazin.
Zašto se kucamo čašama?

Sigurni samo da ni kod vas niti jedna večera, slava, svadba, zabava ne prolazi bez nazdravljanja i kucanja čašama. Jeste li se The post Zašto se kucamo čašama? appeared first on LifePress magazin.
Kako da pobedite samoću

Vreme provedeno sa samim sobom može biti veoma neophodno i ugodno, ali u većini slučajeva samoća je neprijatelj broj jedan mnogih ljudi. The post Kako da pobedite samoću appeared first on LifePress magazin.

YESTERDAY

Japanska preciznost u tankoj oštrici noža

Japanci su svoju preciznost pretočili i u noževe koji su pored nemačkih najcenjeniji u kulinarskom svetu. Ipak u odnosu na nemačke vidljive The post Japanska preciznost u tankoj oštrici noža appeared first on LifePress magazin.
Mafini od celovitih žitarica i jabuka

O mafinima nemamo šta puno za reći osim da su sjajni kao doručak, desert posle ručka i užina, te da je malo The post Mafini od celovitih žitarica i jabuka appeared first on LifePress magazin.
Jednostavni saveti da skratite radni dan

Ukoliko ste radoholičar ravnoteža između poslovnog i privatnog života vam sigurno predstavlja problem. LifePress magazin vam donosi male savete kako da sa The post Jednostavni saveti da skratite radni dan appeared first on LifePress magazin.
Kako da prestanete da grizete nokte?

Ružna navika, ali čini se da je ne možete pobediti. Nećemo govoriti da stavljate biber na prste, ali neke savete morate poslušati. The post Kako da prestanete da grizete nokte? appeared first on LifePress magazin.
Kako su počele sijati Mišelinove zvezdice

Mišelinove zvezdice su simbol za kvalitetan restoran što je poprilično smešno uzimajući u obzir činjenicu da je Mišelin fabrika automobilskih guma. Kompanija The post Kako su počele sijati Mišelinove zvezdice appeared first on LifePress magazin.
3 najmoćnije semenke o kojima svi pričaju

Koliko smo puta pominjali semenke lana, chia i konoplje? Ove tri biljčice su glavne zvezde kada u svetu dijeta i zdrave ishrane. The post 3 najmoćnije semenke o kojima svi pričaju appeared first on LifePress magazin.
Krema za brijanje od ruzmarina

Ukoliko se držite depilacije brijačem znate da je leti vaša koža podložna čestom brijanju. Da bi ste je zaštitili i ublažili iritacije The post Krema za brijanje od ruzmarina appeared first on LifePress magazin.
Najzdravije povrće na svetu

O zdravlju i dobrobiti svežeg povrća pisali smo nebrojeno puta, a danas smo za vas odabrali ono definitivno najzdravije koje bi trebalo The post Najzdravije povrće na svetu appeared first on LifePress magazin.
Liči – azijska trešnja – blagotvorna dejstva i recepti

Ova čupava trešnja nije samo neobična voćkica, već je i vrlo zdrava. Kod nas je većinom možete naći konzervisanu, ali najbolje bi The post Liči – azijska trešnja – blagotvorna dejstva i recepti appeared first on LifePress magazin.
Slani tartufi od kozijeg sira

Pod imenom tarturfi poznate su nam dve veoma ukusne delicije: gljive i čokoladna poslastica koja je po gljivama dobila ime. Danas vam The post Slani tartufi od kozijeg sira appeared first on LifePress magazin.