Numerološki horoskop za 27. avgust

Tags

, ,


Svaka vrsta numerološke prognoze odnosi se na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem kompletnog datuma rođenja

Svaka vrsta numerološke prognoze odnosi se na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem kompletnog datuma rođenja

SVAKA vrsta numerološke prognoze odnosi se na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. godine, sabiranjem 2+5+8=15 i svođenjem na jedan broj 1+5=6 dobijate prvi, bioritamski broj. Sabiranjem brojeva koje sadrži godina rođenja 1+9+7+6=23, i svođenjem na jedan broj 2+3=5 dobija se generacijski, a sabiranjem oba, bioritamskog i generacijskog 6+5=11, 1+1=2 dobija se lični broj 2.

Tako je vaša numerološka kombinacija 6-5-2. Generacijski broj govori o genetskom nasleđu, lični o vašem karakteru, a bioritamski o temperamentu i najviše podleže promenama.

JEDINICA

Dominacija Merkura preko Petice i Venere preko Šestice čini vas sklonim da površno donsite odluke koje se tiču vašeg ljubavnog života. Mnogo toga ne možete da promenite u svakodnevnom životu što vas nervira, ali danas ne pokazujete dovoljno istrajnosti. Moguć razgovor o nekom veoma interesantnom projektu.

DVOJKA

Dobićete interesantnu vest bilo u vezi sa poslom, zajedničkim putem ili novcem. U ljubavi ste pomalo nezainteresovani ali činite sve što je do vas kada su partnerove želje u pitanju. Ipak, nervozni ste jer na vas ima uticaja Merkur, planeta intelekta koji uz Uran donosi mnogo ideja ali i priličnu dozu nestrpljenja.

TROJKA

U prvom planu je finansijska stabilizacija i potreba da znate na čemu ste. Možete dobiti poziv od nekog koga ne poznajete dobro a sa kim biste možda mogli da pređete vrlo brzo u neku vrstu prijateljsko-poslovne saradnje koja će se pokazati uspešnom. Možete se nadati dobrom dogovoru po vas, kada je u pitanju jedna Osmica ili neka Devetka.

ČETVORKA

Zaintrigiraće vas poziv iz inostranstva. Nemojte se previše nervirati ako vam neka druga Četvorka bude dala do znanja da ne želi da sarađuje sa vama po vašim uslovima. Vodićete razgovore u okviru doma oko nečega što je za vas veliki izazov. Moguće je da se radi o dugoročnom projektu zbog koga biste morali da često putujete.

PETICA

Nerviraju vas osobe koje vam jasno daju do znanja da sebe smatraju superiornim. Trudite se da uradite sve što je do vas, najverovatnije da biste mogli započeti samostalan posao, ali to nećete uraditi ako ste nekom obećali zajedničku saradnju. Jedna Dvetka računa na vas. Želite da se dogovorite sa jednom Trojkom oko trgovinske transakcije.

ŠESTICA

Danas imate potrebu da razgovarate sa nekim ko vam je veoma blizak o nekim ličnim problemima. Ako ste dama Šestica to je posebno naglašeno. Vaši nervi su prilično napeti zbog nedovoljnog odmora koji sebi neomogućavate jer vas more razne brige, često nepotrebne.

SEDMICA

Niste dovoljno taktični i ne želite da dopustite sagovornicima da vas nadmudre ili čak ni da imaju utisak da bi to moglo da im pođe za rukom. Bilo bi najbolje da nikom ne objašnjavate svoje planove i želje ali i da ne pričate o finansijskoj transakciji koju ste spremni da napravite. Moguć poziv od jedne Dvojke.

OSMICA

Potrebno je da rešite pitanje nekretnina i novca, posebno ako već duže vreme o tome razgovarate sa jednom Trojkom, a nikako vam ne polazi za rukom da se dogovorite. Ako ste roditelj, spremni ste da izdvojite veliku sumu da biste udovoljili potrebama vaše dece.

DEVETKA

Danas je potrebno da imate više nerava za rad sa mladima, ma kog da ste uzrasta, a posebno ako ste u zrelom dobu. Vašu plemenitost malo ko ume da ceni pa tako ni vi niste baš svesni svih svojih vrednosti, jer vam na dobro ne odgovaraju dobrim. Sledite svoj put i budite ono što ste, vrlo brzo će sve doći na svoje mesto.

Comments are closed.