Tags

, , , , , ,


TODAY

Bezglutenska hrana – zašto je toliko popularna?

U posledne vreme se sve više priča o ishrani koja ne sadrži gluten, čak i oni koji nemaju alergiju sve više  koriste The post Bezglutenska hrana – zašto je toliko popularna? appeared first on LifePress magazin.
Nekoliko ideja kako da sami napravite hranilice i gnijezda za kokoške

Razvojem malih samoodrživih farmi širom svijeta rodile su se i mnoge zanimljive ideje kako da se brinete o životinjama na selu. Evo The post Nekoliko ideja kako da sami napravite hranilice i gnijezda za kokoške appeared first on LifePress magazin.
Savršeni piling za telo od manga

Na LifePress magazinu smo imali mnogo raznih saveta kako da napravite kozmetičke preparate za negu tela u sopstvenom domu. Na redu je The post Savršeni piling za telo od manga appeared first on LifePress magazin.
Hamburger kapkejksi

Hajde da se igramo sa hranom! Pozovite decu, prijateljice i u samo par koraka napravite kapkejkse, koji izgledaju kao mini hamburgeri. Ništa The post Hamburger kapkejksi appeared first on LifePress magazin.
Škola počinje – posljednje pripreme

Škola počinje, viri iza ćoška. Zavirite još jednom da li je sve spremno, pogledajte našu listu saveta kako da se najbolje pripremite. The post Škola počinje – posljednje pripreme appeared first on LifePress magazin.
Žele od mente – brzi recept

Ovaj divni ukusni žele od mente možete napraviti u samo par koraka, a odličan je “u društvu” krekera, tosta, pečene svinjetine ili The post Žele od mente – brzi recept appeared first on LifePress magazin.
Lepše lice uz pomoć kockica leda

Zvuči kao lažan trik, zar ne? Ali, zaista nije. Kockice leda, one obične ili specijalne, o kojima pišemo, mogu biti pravi spasioci The post Lepše lice uz pomoć kockica leda appeared first on LifePress magazin.
Napravite zdavu limunadu bogatu probioticima

Retko šta se može meriti sa osvežavajućim ukusom sveže napravljene limunade. U vreme kad gotovo nikad ne možemo znati šta sadrže kupovni The post Napravite zdavu limunadu bogatu probioticima appeared first on LifePress magazin.
Napravite zanimljivu pernicu za školu

Pročitajte kako da napravite zanimljivu pernicu, koju će vaši školarci obožavati, a njihovi drugari tražiti kopiju. Ovo je jedinstven poklon za mališane, The post Napravite zanimljivu pernicu za školu appeared first on LifePress magazin.
Čudotvorni beli luk kao lek i sjajni recepti

Beli luk zasigurno spada u najzdravije namirnice i najpopularnije narodne lekove. O njemu su napisane knjige, a nema kuće koja nema makar The post Čudotvorni beli luk kao lek i sjajni recepti appeared first on LifePress magazin.
Pretvorite staru košulju u kecelju

Ponekad je pronalaženje nove namene za stare „neupotrebljive“ stvari više nego jednostavno, a to ćemo vam pokazati na današnjem primeru. Radi se The post Pretvorite staru košulju u kecelju appeared first on LifePress magazin.
Šta reći prvašiću pred prvi dan škole

Od početka nove školske godine deli nas još samo jedan vikend, a on može biti poprilično stresan za većinu dece, posebno za The post Šta reći prvašiću pred prvi dan škole appeared first on LifePress magazin.
Kako da sačuvate vašeg ljubimca od opasnosti

Proleće i leto kada sve cveta i zeleni su divna godišnja doba, ali mogu biti poprilično opasna za naše kućne ljubimce. Evo The post Kako da sačuvate vašeg ljubimca od opasnosti appeared first on LifePress magazin.
Naučite kako se pravi gruzijski hleb hačapuri

Hačapuri je tradicionalni gruzijski hleb, punjen sirom koje se uglavnom služi za doručak. Ako do sad niste, vreme je da naučite kako The post Naučite kako se pravi gruzijski hleb hačapuri appeared first on LifePress magazin.
Šipak – blagotvorna dejstva i recepti za zimu – džem i sirup

U septembru i oktobru nam stiže i šipak. Saznajte zašto je tako fenomenalno dobar za obolele od artritisa, koja su još njegova The post Šipak – blagotvorna dejstva i recepti za zimu – džem i sirup appeared first on LifePress magazin.