Tags

, ,
nevjera-655

Muškarci varaju više nego žene? Istraživanja pokazuju da je ova ženska “vrdnja” netačna i da su i jedni i drugi podjednako skloni prevari.

Ipak, mišljenje da su muškarci nevjerniji od žena bazira se na činjenici da muškarci bar 100 puta u toku dana pomisle na seks, za razliku od žena koje to čine tri puta manje.

Bilo kako bilo, ovog puta pričamo o razlozima zbog kojih muškarci varaju i zbog kojih dopuštaju sebi da spuste pantalone i da rizikuju nešto kvalitetno zarad kratkotrajnog užitka.

1. Zbog mogućnosti

Ako muškarac vjeruje da može da pođe s drugom privlačnom ženom u krevet i izvuče se da niko ne sazna, e to se zove prilika koja se ne propušta.

2. Libido

Možda jednostavno ima jako izražen seksualni nagon i želi da proba nešto drugačije. U tom trenutku teško je zaustaviti se.

3. Osveta

Kada žena povrijedi muškarca, nagon za osvetom spreman je da ga natjera na sve, pa i na odlazak u krevet druge žene.

4. Zbog nečijeg izgleda

Kada muškarac upozna nevjerovatno prelijepu ženu, automatski želi da je strpa u krevet. A ako mu se za tako nešto i pruži prilika, sigurno je neće odbiti.

5. Zbog ispunjenja fantazije

Možda je oduvek fantazirao da će imati vruć seks sa slučajnim prolaznicima, a prilika mu se ukazala u hotelu u kojem je odsjeo na poslovnom putu.

6. Veza na rubu održivosti

Kada je veza na rubu održivosti, mnogi muškarci nemaju hrabrosti da to i priznaju. Baš zbog toga im potraga za drugom ženom i odlazak u njen krevet predstavlja lakši način da raskinu sa vama.

7. Zbog emocionalne udaljenosti

I muškarcima treba bliskosti, nježnosti i emocija, a ukoliko toga nema, potražiće ih na drugom mjestu, jer veruju da će ih druga žena bolje razumjeti.

8. Usamljenost

Ukoliko vam je veza takva da ste konstantno razdvojeni pa se tek vikendima sastajete na istom mestu, velika je vjerovatnoća da se partner osjeća usamljeno i da ima potrebu za nekim ko će non-stop biti pored njega.

9. Prilika na poslu

Zaposleni muškarci vrlo često ljubavnog partnera traže na poslu. Nekoga s kim su svakodnevno u kontaktu i s kim su osjetili povezanost.

10. Adrenalin

Neki muškarci jednostavno ne mogu da odole drugim ženama, još kad ih obuzme adrenalin i uzbuđenje da ne budu uhvaćeni, takva kombinacija je jednostavno neodoljiva.

11. Ne računa se

Ukoliko je daleko od kuće, daleko od poznath očiju i ne postoji šansa da iko išta sazna, velika je vjerovatnoća da će prevariti i zauvek ćutati o tome.

12. Jača veza

Kada u odnosu između dvoje ljudi nešto ne štima, treća osoba uvijek može lako da pridobije pažnju partnera. Sa njom postaju srećniji, zadovoljniji i ispunjeniji.

13. Zbog karijere

Što je muškarac uspešniji u poslu, to je i veći broj žena koje su zaintereseovane za njega. Ali veće su i šanse da će muškarac popustiti pod pritiskom.

14. Ego

Možda sebi ili nekom drugom želi nešto da dokaže i eto savršenog razloga da spusti pantalone.