Tags

, ,


Ovan (21.03 – 20.04)

Posao:
Radi kompromisa pristajete na sve što se od vas traži pri čemu zapostavljate one koji na vas imaju najviše prava. Napravite selekciju i ne rasipajte dobrotu na one koji to neće znati da cene.

Ljubav:

Ukoliko je bilo nekih nesuglasica sa osobom koju volite ili čak i prekida odnosa, u narednom periodu izgladićete nesporazume i ljubav počinje ponovo da cveta.

Zdravlje :
U redu. 

Bik (21.04 – 20.05)

Posao:
Ovih dana ćete osetiti jedno veliko olakšanje jer će tri planete napustiti vaš znak, od kojih su neke bile nestašne i u glavi vam pravile tenziju i dovodile vas u situacije koje su vas ljutile. Stiže neki veći novac.

Ljubav:
Dolazi do raščišćavanja terena oko vas. Moći ćete da se posvetite osobi koju volite, a koju ste zbog obaveza zapostavljali. Postoji mogućnost da odete negde na zajednički put i pobegnete od svih.

Zdravlje :
Čuvajte se prehlade. 

Blizanci (21.05 – 21.06)

Posao:
Doći će do značajnog susreta sa osobom koja može mnogo da vam pomogne u karijeri i poslu. Sumnjate u njenu iskrenost jer njeno ponašanje nije u skladu sa onim što priča.

Ljubav:

Na emotivnom planu će takođe biti divnih dešavanja posebno ako ste slobodni. Iznenadiće vas količina divnih reči i komplimenata koji će vam biti upućeni.

Zdravlje :
Problemi s nervozom. 

Rak (22.06 – 22.07)

Posao:
Za vas počinje idealan period za posao, ali vam uspesi neće padati s neba, već ćete morati u potpunosti da se podredite potrebama firme u kojoj radite. Tako će biti od polovine dana a posle postaje sve lakše.

Ljubav:
I pored toga što ste vrlo racionalni, moraćete sebi da priznate da ste se zaljubili. To ćete držati u sebi i svojim ponašanjem nećete otkriti karte. Pred vama su uzbudljiva i lepa dešavanja na ovom polju.

Zdravlje:
Čuvajte se prehlade. 

Lav (23.07 – 23.08)

Posao:
Ovo je dobar period za posao. Pružiće vam se prilika da konačno realizujete sve svoje neostvarene poslovne i životne želje i planove. Mogli biste da počnete s prikupljanjem papira za početak nekog svog biznisa.

Ljubav:
Odnos sa osobom koju volite mogao bi da trpi oscilacije, zbog njene ljubomore i vaše tvrdoglavosti. Neki bi u ovom periodu ili mesecu mogli da raskinu vezu. Ako to ne želite, pazite šta radite.

Zdravlje:

Sasvim dobro. 

Devica (24.08 – 23.09)

Posao:
Početak ovog radnog dana, za vas donosi nova, bolja i burna dešavanja na svim životnim poljima, a posebno na poslu. Od onoga što uradite ovih dana zavisi kakva će vam biti godina.

Ljubav:
Odnos sa osobom koju volite ili ste sa njom u braku elektriše Mars koji se nalazi u polju partnerstava. Naporan je za muškarce zbog pojačane ljubomore, a dobar za devojke koje bi mogle da počnu vezu s nekim sportistom.

Zdravlje:
Jačajte imunitet. 

Vaga (24.09 – 23.10)

Posao:
Za vas je sve bolji i bolji period za posao i napredovanje u karijeri. Mogli biste da dobijete ponudu za usavršavanje ili odlazak za neki seminar, što bi obavezno trebalo da prihvatite. Čuvajte dokumenta da ih ne izgubite.

Ljubav:
Partner igra veliku ulogu u vašem životu jer vam je potreban kao oslonac i mirna luka u kojoj ćete napuniti baterije. Ako ste slobodni, moguća su nova fatalna poznanstva i početak veze sa osobom iz komšiluka ili kraja.

Zdravlje:
Promenljivo raspoloženje. 

Škorpija (24.10 – 22.11)

Posao:
Na poslu i životu uopšte, problem će vam praviti nervoza. Želite više nego što možete i skloni ste da dajete obećanja koja teško ispunjavate. Mogli biste da se razočarate u osobu od koje očekujete pomoć ili podršku.

Ljubav:
Prinuđeni ste da pred nekim pokleknete i priznate da ste se zaljubili. Upravo zbog burnih emocija mogli biste da pravite greške. Ne igrajte igru, već se ponašajte i pričajte onako kako se osećate, ne sumnjajte u emocije druge strane.

Zdravlje:
Sasvim dobro. 

Strelac (23.11 – 21.12)

Posao:
Na pragu ste teškog dana. Mnogo toga treba da uradite, pre svega da sredite svoj poslovni status i izborite se za bolje radno mesto. 

Ljubav:
Intenziviraju se dešavanja na emotivnom planu. Moguć je susret sa osobom koja vas je zaintrigirala i nestala iz vašeg života. Njen povratak mogao bi da označi početak nove i burne emotivne romanse.

Zdravlje:

Dobro. 

Jarac (22.12 – 20.01)

Posao:
Skidate jedan teret s vrata i ulazite u lakši i zanimljiviji period od dosadašnjeg. Predstoje vam nova poznanstva i širenje kruga prijatelja. Čeka vas neko renoviranje ili ulepšavanje životnog prostora.

Ljubav:
Imaćete sve manje potreba za uzbudljivim emotivnim dešavanjima, a to bi moglo da vas udalji od osobe s kojom ste u vezi. Ona će zbog toga negodovati, a vi biste ventil mogli da potražite na nekoj drugoj strani.

Zdravlje:

Bez većih promena, dobro. 

Vodolija (21.01 – 18.02)

Posao:
Počinje period u kom će vam se uvećati poslovne i privatne obaveze, a to vam neće prijati. Imate utisak da ste nedovoljno plaćeni za ono što radite. Pokušajte da razmišljate pozitivnije i budite najvredniji kad je najteže.

Ljubav:
Moraćete da se prilagođavate partneru i njegovim planovima. Moguće je nezadovoljstvo i razmišljanje o razlazu, što bi bilo najgore rešenje. Ukoliko to ipak uradite, možda ćete moliti za oproštaj.

Zdravlje:
Kontrolišite pritisak. 

Ribe (19.02 – 20.03)

Posao:
Imate utisak da vas drugi ne razumeju ili neće da vas shvate. Ulazite u bolju fazu u kojoj ćete pokušati da poslove i obaveze radite na nov način, bez stresa.

Ljubav:
Dešavanja na emotivnom ili porodičnom planu su vas ohladila. Pomirićete se s realnom situacijom i krenuti dalje. Slobodni bi u ovom periodu mogli da pronađu srodnu dušu i rame za plakanje. Ako ste nedavno raskinuli vezu, moguće pomirenje.

Zdravlje:
Manje se nervirajte.