Tags

, ,


Ovan (21.03 – 20.04)

Posao:
Ulazite u izuzetno zanimljiv period za posao, a samim tim i finansije. Budite strpljivi i ne ulazite u sukobe sa osobama iz okruženja koje ne mogu da poštuju ono što su obećali. Stižu vam velike pare.

Ljubav:
Na emotivnom planu problem bi mogle da vam prave posesivnost i sklonost da proveravate partnera. Ukoliko ste slobodni, moguć je početak neke veze koju ćete u početku držati u ilegali.

Zdravlje:
Skloni ste melanholiji. 

Bik (21.04 – 20.05)

Posao:
Imate obilje energije koju ćete usmeriti na unovčavanje znanja. Bilo bi dobro da proverite da li ste obavili neke bitne poslove i obaveze iz prethodnog perioda. Mogli biste da okončate neki sudski spor ili problem.

Ljubav:
Zračićete nekom posebnom energijom zbog koje ćete biti meta suprotnog pola, što bi moglo da bude uzrok nesporazuma s partnerom. Neki će poželeti da izađu iz veze u kojoj su.

Zdravlje:
Čuvajte grlo i krajnike. 

Blizanci (21.05 – 21.06)

Posao:
Budite odlučni i menjajte sve čime niste zadovoljni – radno mesto ili firmu. Nebo će se potruditi onoliko koliko vi budete imali volje da krenete u akciju. Moguća su neka nova zanimljiva poznanstva.

Ljubav:
Period je posebno pogodan slobodnima jer će se pojaviti neka osoba koja će vas oboriti s nogu i pokrenuti emocije. Oni u vezi će biti egoistični i od partnera će tražiti nemoguće.

Zdravlje:
Moguće glavobolje. 

Rak (22.06 – 22.07)

Posao:
Izuzetno vam je povoljan period za posao i finansijske transakcije. Moguće novo radno mesto i neki rukovodeći položaj. Mogli biste da se upustite u poslovne rizike, trgovinu hartijama od vrednosti, akcijama i sl.

Ljubav :
Emotivni plan vam solidno funkcioniše, ali postoji doza rezerve prema partneru zbog svega što ste proživeli poslednjih meseci. Vraćate se u staru formu i svakog dana sve ste jači magnet za suprotni pol.

Zdravlje:
Napetost, smanjite stres.

Lav (23.07 – 23.08)

Posao:
Budite primer drugima, a prave prilike su pred vama. Ono što želite dobićete početkom idućeg meseca, do tada se ne nervirajte i trudite se da ispravite neke greške ako ih je bilo u prethodnom periodu.

Ljubav:
Kod vas se emotivni odnos prema partneru menja nekoliko puta u toku dana. Danas ga, recimo, mrzite jer ne igra kako vi svirate, ali ćete se za dva dana opet topiti od ljubavi. Pokušajte da držite ljubomoru pod kontrolom.

Zdravlje:
Sasvim dobro. 

Devica (24.08 – 23.09)

Posao:
Mogli biste da otkrijete neku laž ili obmanu neke bliske osobe na poslu. Ne padajte u vatru, već se pravite da niste ni primetili, malo taktičnosti će vas odvesti do rešenja neke poslovne enigme.

Ljubav:
Vaš ponos i izuzetno jak ego kvari harmoniju sa osobom koju volite. Pokušajte s pravljenjem kompromisa ako ne želite da rasipate energiju na jalove priče i nadmudrivanje. Slobodnima se smeši početak nove veze.

Zdravlje:
Moguće prehlade. 

Vaga (24.09 – 23.10)

Posao:
Uspešno prolazite kroz oluje na poslu, ali tome ste sami doprineli. Imajte u vidu da ne možete sve sami da uradite i da drugi nisu ni približno tako odgovorni. Prilagodite se novim osobama s kojima radite i ne pokušavajte da ih dovedete u red, jer će vam trud biti uzaludan.

Ljubav :
Na ovom polju bi mogle da se dese stvari koje će i vas iznenaditi. Shvatićete da bez nekoga ne možete da živite i da ste se zaljubili. Ne morate da krijete svoja osećanja jer ih druga polovina sigurno neće zloupotrebiti.

Zdravlje:
Dobro. 

Škorpija (24.10 – 22.11)

Posao:
Biće više posla nego obično, ali će to biti neke stvari koje nisu vaša uža specijalnost. Trčanje s jedne obaveze na drugu moglo bi da vam stvori tenziju i stres. Ne nervirajte se jer ne može sve uvek da bude pod konac.

Ljubav:
Ovo je jedan od najbitnijih perioda za ljubav u toku ove godine, na vama je da ga iskoristite na pravi način. Zaljubljeni ste i to se lepo vidi, ali biste upravo zbog toga mogli početi da opterećujete partnera ljubomorom.

Zdravlje:
Budite staloženiji. 

Strelac (23.11 – 21.12)

Posao:
Mogla bi da iskrsne neka prepreka koja će vam smetati da realizujete planove. Šta god da bude, znajte da je to za vaše dobro koje još uvek ne vidite. Dobro proveravajte ono što vam se priča i naročito ono što potpisujete.

Ljubav :
Nekim nepromišljenim potezima mogli biste da se dovedete u neprijatnu situaciju. Pazite šta radite i ne robujte telesnim uživanjima po svaku cenu. Ako su vam odnosi poljuljani, ne raskidajte vezu, već napravite kompromis.

Zdravlje:

Jačajte imunitet. 

Jarac (22.12 – 20.01)

Posao:
Imajte u vidu da šefovi neće najbolje razumeti vaše ideje, budite strpljivi i ne libite se da ih predstavite i nekom drugom. Moraćete da putujete da biste prikupili sve što vam je potrebno za neki novi poslovni projekat.

Ljubav:
Ova oblast vam je trenutno sporedna i što ste vi hladniji prema partneru, on više grize. Ne zapostavljajte ga zbog poslova i obaveza ako ne želite da vas opterećuje svojom posesivnošću.

Zdravlje:
Sasvim dobro. 

Vodolija (21.01 – 18.02)

Posao:
Neki kredit ili pozajmica koja vam je bitna trebalo bi da bude odobrena i možete da nastavite sa završnim pripremama za neki dodatni ili privatni posao koji planirate da počnete. Budite oprezni i dobijeni novac ne trošite odmah.

Ljubav:
Partner prema vama često menja odnos, danas bi mogao da vam kaže da vas mrzi, a sutra da umire za vama. Nemojte da pridajete veliku važnost onome što priča, voli vas ali ne želi svoje srce da vam stavi na tacnu.

Zdravlje :
Oscilacije krvnog pritiska. 

Ribe (19.02 – 20.03)

Posao:
Slušaćete razne priče od kojih će veći deo biti prodaja magle. Ne manjka vam racionalnosti, imate je i više nego što vam treba, ali često ispadnete naivni jer previše verujete ljudima.

Ljubav:
Previše ste okupirani poslovnim i finansijskim stvarima da biste se nervirali zbog ljubavi. Čekate da vas neka osoba suprotnog pola pokrene. I pored toga što ste stalno okruženi njima, ona prava nikako da se pojavi.

Zdravlje:
Odlično.