Tags

, ,


A.AS. Mit koji je pomoću ženskih časopisa započela industrija donjeg rublja : muškarcima je bitno kakvo rublje nosite • Žena tijekom seksa razmišlja o milijun stvari: ručak za sutra, nadam se da dobro ovo radim, vidi paučina nam je u kutu gore, moram sutra kupit toaletni papir 

Foto:CK

ZA NEKE je žene svaki izlet u spavaću sobu stresan, jer se zbog brojnih vlastitih nesigurnosti ne mogu opustiti dovoljno. Zbog toga patimo i mi, ali i naš partner, jer uvijek postoji neki čudan osjećaj u zraku kada netko nije sasvim usredotočen na trenutnu aktivnost. Muškarci nisu skloni primjećivanju baš svakog detalja ni u svakodnevnim situacijama, a neke od njih za vrijeme seksa sigurno neće primijetiti.

Kako izgledam ujutro

Tipična situacija : budite se jedno kraj drugoga ujutro, i prva stvar koja ti pada na pamet je: Kako izgledam? Kakva mi je kosa? Izgledam li svježe? Odgovor: Nebitno. Svi muškarci ujutro, uključujući i tvojeg, ujutro ne razmišljaju, a ako uvedeš u priču jutarnji seks, budi sigurna da ga neće smetati ni ako izgledaš kao Marylin Manson.

Donji veš

Mit koji je pomoću ženskih časopisa započela industrija donjeg rublja : muškarcima je bitno kakvo rublje nosite. Nije. Naravno da će primijetiti ako dođeš u potrganim “baka” gaćama, ali sve ostalo je u njegovim očima manje – više isto. Dakle, možeš bezbrižno nositi raspareno rublje koje nije po standardima Victoria’s Secret kataloga, jer većina muškaraca preferira donje rublje – na podu. A onaj koji primijeti da su ti gaćice “passe”,  vjerojatno to primjećuje iz drugih razloga.

Jel mi guzica izgleda veliko?

Celulit, strije, ona jedna dlaka koju nisi primijetila na nozi – stvari koje nama ženama zagorčavaju život, muškarci gotovo da i ne primjećuju. A u spavaćoj sobi im je to zadnja stvar na pameti. Jedina situacija u kojoj će primijetiti je ako to stalno naglašavaš. A čak i ako primijete, imaj na umu ovo: seks je kao “Deneuralizer“ iz filma “Men in Black” – neće se sjećati ničega nakon što završiš s njim.

Kako izgledam nakon seksa

U filmskim scenama sasvim je normalno da žena ima prekrasnu, postojanu kosu koja vijori po zraku u ritmu romantične glazbe koja svira u spavaćoj sobi, a njezin makeup ostaje savršen kao da se ništa nije dogodilo. U stvarnosti, većina žena nakon seksa izgleda kao da je upravo bila u središtu oluje, s razmazanom šminkom i kosom na sve strane. Prije nego što se uopće pomisliš sakrivati da te tvoj muškarac ne bi vidio u takvom stanju, sjeti se: Većina njih nakon seksa ne obraća pozornost ni na što osim na jastuk na kojem žele zaspati.

O čemu razmišlja

Žena tijekom seksa razmišlja o milijun stvari: ručak za sutra, nadam se da dobro ovo radim, vidi paučina nam je u kutu gore, moram sutra kupit toaletni papir, ajme nadam se da nije čuo ovaj zvuk koji je izašao iz mene… Muškarci imaju na pameti jedno: “Jupiiiiiii, seks!” – bilo kakvo opterećivanje njegovim mislima je suvišno.