Tags

, ,


Ovan (21.03 – 20.04)

Posao:
Vaši dogovori i pregovori oko posla daju mnogo bolje rezultate nego pre. Novac vam je vrlo bitan i popravićete svoj saldo u banci. Bićete mnogo vredniji i kreativniji na poslu, slobodno prihvatite izazove i rizikujte.

Ljubav:
Mogli biste da primetite da se partner prema vama drugačije ponaša, pa čak i da pokazuje znake ljubomore. Pokušajte da ga razumete i razuverite, ukoliko vam to dozvoli uvredljivost koja dominira vašim odnosom.

Zdravlje:
Odlično. 

Bik (21.04 – 20.05)

Posao:
Mogli biste da dobijete neke nove poslove ili obaveze koje će od vas zahtevati prilagođavanje i učenje nekih novih stvari. Ne samo da ćete shvatiti suštinu već ćete zablistati u odnosu na druge.

Ljubav :
Ulazite u period burnih dešavanja na emotivnom polju. U ovom periodu bi moglo da se desi nešto po čemu ćete pamtiti celu ovu godinu. Ako ste slobodni, budite na oprezu, idealan partner bi svakog časa mogao da se pojavi.

Zdravlje :
Moguće prehlade. 

Blizanci (21.05 – 21.06)

Posao:
Ulazite u vrlo bitan, ali nimalo lak period za posao. Moraćete da radite više nego obično da biste se dokazali novom šefu ili gazdi. Nezaposleni bi mogli da dobiju priliku za dokazivanje, prihvatite je.

Ljubav:
Venera u vašem polju zadovoljstava i hedonizma pojačava vašu želju za čulnim užicima, ali i stvara od vas magnet za osobe suprotnog pola, što vama veoma prija, ali ne i vašem partneru. Pazite samo da ne rasplamsate njegovu ljubomoru i da od gotovog ne napravite veresiju.

Zdravlje:
Sasvim solidno. 

Rak (22.06 – 22.07)

Posao:
Velika većina vas će u ovom ili narednom periodu krenuti na odmor, za šta vam je period idealan. Oni koji rade napraviće dobre poslove u kontaktu sa stranim firmama ili s ljudima koji ne žive u istom gradu kao i oni.

Ljubav:

Početkom ovog perioda vaš odnos s partnerom će trpeti oscilacije, ali će uskoro sve biti u redu. Imate pojačanu potrebu za slobodom i druženje s prijateljima ili rođacima za koje do sada niste imali mnogo vremena.

Zdravlje:
Odlično. 

Lav (23.07 – 23.08)

Posao:
Računajte na uvećan obim posla jer bi neko od kolega zbog bolesti ili godišnjeg odmora deo obaveza mogao da prebaci na vas. Radite koliko možete i ne žalite se, takav vam je period.

Ljubav:

Ako ste slobodni, u ovom periodu biste mogli da upoznate neku značajnu osobu s kojom biste mogli da ostvarite vezu. Ulazite u idealan period za sklapanje braka, ali ako ste u braku, na pomolu su tenzije i razmirice.

Zdravlje:
Melanholija. 

Devica (24.08 – 23.09)

Posao:
Problem u ovom periodu bi mogao da vam pravi nedostatak volje da izađete na kraj sa obavezama koje vam se nameću. Ne radite ništa polovično već naterajte sebe da budete vredniji i uspeh je zagarantovan.

Ljubav:
Moguće je da je u odnosu s partnerom bilo nekih poteškoća koje su okončane, ali vi u glavi nikako da prestanete da razmišljate o njima. Pokušajte stvari da gledate s vedrije strane.

Zdravlje:
Depresija. 

Vaga (24.09 – 23.10)

Posao:
Ulazite u jedan izuzetno dobar poslovni period. Do sada ste se trudili da zablistate ali vam se nije dalo, sada kad ste se pomirili da od napretka nema ništa, divne vesti i poslovne ponude i pohvale pljušte.

Ljubav:
Problemi u odnosu s partnerom su iza vas i sad se osećate mnogo bolje i čvršće stojite na zemlji. Partner vas je grejao pa hladio, ali vi ste ostali dosledni svojim emocijama za koje ćete ovih dana biti nagrađeni.

Zdravlje:
Odlično. 

Škorpija (24.10 – 22.11)

Posao:
Ulazite u period u kom bi trebalo da krunišete svoja dosadašnja zalaganja i trud koji ste uložili u posao kojim se bavite. 

Ljubav :
Velika većina vas je u poslednje vreme bila sama, čak i ako ste u vezi ili braku, osećali ste se neshvaćeno. Ovih dana se situacije menja, neki Ovan bi mogao da vas prodrma iz temelja.

Zdravlje:
Sasvim dobro. 

Strelac (23.11 – 21.12)

Posao:
Vama ovih dana počinje vrlo značajan period i na neki način nova poslovna godina u kojoj vas čekaju divne stvari na poslovnom planu. Budite spremni na neku novu poslovnu ponudu zbog koje ćete menjati firmu.

Ljubav:
Nebo ukazuje na harmoniju i sklad koji bi u ovom periodu trebalo da obeleži odnos s partnerom. Tu idilu bi mogla da naruši vaša želja da dominirate i vučete konce po svaku cenu.

Zdravlje:
Dobro. 

Jarac (22.12 – 20.01)

Posao:
Neka poslovna priča koja je započeta nedavno počinje da se razvija. Na sve načine pokušavate da pobegnete iz svog grada ili zemlje i sreću okušate pod tuđim nebom, za šta su vam zvezde izuzetno naklonjene.

Ljubav:
Emotivni život vam je solidan, mada se povremeno jave varnice zbog Marsa koji kad god može dolije malo ulja na vatru, ali i to se uskoro okončava i ulazite u mnogo mirnije vode. Slobodni bi ljubav mogli da sretnu preko posla.

Zdravlje :
Nervoza. 

Vodolija (21.01 – 18.02)

Posao:
Osetićete rasterećenje koje će pokrenuti talas nove kreativne energije koju ćete pokušati da plasirate u posao. Rezultati će vam biti mnogo bolji, mada se to neće odmah videti na platnoj listi.

Ljubav :
Emotivni život počinje da vam cveta, bez obzira na to da li ste u vezi ili ste slobodni. Uran je od vas stvarao bodljikavo prase koje je rečima bockalo kad treba i ne treba. Ulazite u idealan period za započinjanje nove veze.

Zdravlje:

Odlično. 

Ribe (19.02 – 20.03)

Posao:
Trebalo bi da vam naredni period bude izuzetno dobar za posao i napredovanje u karijeri. Budite vredni i uskoro očekujte novo radno mesto. Nezaposleni bi u narednom periodu trebalo da počnu da rade.

Ljubav:
Emotivni život vam je bio dominantan u maju, u junu će vam posao biti prioritet. Ako ste još uvek sami, preko posla biste mogli da upoznate neku novu ljubav. Oni u vezi bi mogli da imaju krizu zbog prilagođavanja partneru.

Zdravlje:
Budite fizički što aktivniji.