Tags

, ,


Ovan (21.03 – 20.04)

Posao:
Prvi dani ovog perioda bi mogli da budu u znaku čestih oscilacija raspoloženja i smanjenja motiva da se borite za svoje ciljeve. Vaš vladar Jupiter menja znak i donosi neke novine u vaš privatni i poslovni svet.

Ljubav:
U ovom periodu su moguća razna dešavanja, posebno ako ste slobodni. Neko novo poznanstvo bi moglo da se pretvori u ljubav. Ako ste u vezi ne zaposatavljajte partnera zbog posla.

Zdravlje:
Premor i pad iminiteta neutrališite. 

Bik (21.04 – 20.05)

Posao:
Budite još malo strpljivi jer posle kiše zasija sunce. Vaš vladar Mars je sve brži i aktivniji. Iskoristite njegov uticaj na najbolji način. To se posebno odnosi na one koji rade u medijima ili marketingu.

Ljubav :
Ulazite u izuzetno zanimljiv period za ljubav. Meta ste pogleda jakih osoba i ne znate kako da balansirate. Uskoro ćete se osećati mnogo jače i moćnije i naklonost drugih ćete znati kako da iskoristite.

Zdravlje:
Sve bolje. 

Blizanci (21.05 – 21.06)

Posao:
Šefovi o vama imaju mnogo bolje mišljenje nego što vam pokazuju. U to ćete se uskoro uveriti kad dobijete neko unapređenje ili ponudu neke nove firme da pređete na bolji posao. Prihvatite izazove.

Ljubav:
Šarm kojim zračite i izuzetno lep izgled vam u ovom periodu predstavljaju teret. Ne znate da li su drugi fini prema vama zato što vam se udvaraju ili vas stvarno cene kao čoveka. Ako ste slobodni, nova ljubav bi mogla da se pojavi preko posla.

Zdravlje :

Budite fizički aktivniji. 

Rak (22.06 – 22.07)

Posao:
Kako odmiče ovaj dan tako se i vi lepše osećate, nema više tenzije. Mogli biste da odete na neki poslovni put ili privatnu posetu u inostranstvo i tamo dođete do zanimljivih poslovnih ideja.

Ljubav:
Ljubavni život se intenzivira ali u vašoj glavi. Plašite se da sami sebi priznate da na nekog mnogo mislite. Ako ste slobodni, postoji mogućnost neke ljubavi na daljinu preko neta ili SMS-a.

Zdravlje:
Dobro. 

Lav (23.07 – 23.08)

Posao:
U vašem znaku se nalaze dve teške planete od kojih vas jedna tera na akciju a druga vas blokira strahom od neuspeha. Pokušajte da ga pobedite i tražite ono što mislite da zaslužujete.

Ljubav:
Kakav god da vam je ljubavni život, vi više pažnje obraćate na probleme nego na divne stvari zbog čega ste malodušni i skloni da kukate nad sobom i svojom sudbinom.

Zdravlje:
Odlično. 

Devica (24.08 – 23.09)

Posao:
Nezadovoljni ste pozicijom koju zauzimate i nemate motiva da se borite, jer vas blokira emotivna neispunjenost. Ne započinjite da radite ništa polovično, ono što ste preuzeli na sebe obavezno uradite do kraja.

Ljubav:
Postoji mogućnost da je ljubavni život uzrok vaše deprimiranosti na poslu. Doneli ste pogrešan zaključak i s partnerom zahladneli odnose, nervira vas jer se on ne bori da vas razuveri u vaše sumnje.

Zdravlje:
Melanholija. 

Vaga (24.09 – 23.10)

Posao:
Posao će vam biti najbitnija stvar na svetu. Borićete se rukama i nogama da budete ispred ostalih i u tome ćete uspevati. Uskoro počinje da se popravlja stanje vašeg bankovnog računa.

Ljubav :
Imali ste neki problem u komunikaciji s partnerom koji ste uspešno prevazišli, ali ostala je doza sumnje i hladnoće u vašem srcu. Ne testirajte partnera i ne proveravajte koliko je spreman da se bori za vas.

Zdravlje:
Odlično. 

Škorpija (24.10 – 22.11)

Posao:
Nekim aktivnostima pokušavate da krunišete dosadašnje zalaganje i znoj koji ste uložili u neki posao. Imajte u vidu da to radite upravo kada vaša pozicija polako slabi i vrlo lako biste mogli da se precenite.

Ljubav:
Postoji mogućnost da ovih dana upoznate ekstravagantnu osobu koja će na vas ostaviti jak utisak. Ne gradite u glavi kule od karata, nije vam period za početak nove ljubavne veze.

Zdravlje:

Moguće migrene. 

Strelac (23.11 – 21.12)

Posao:
Zaustavili ste neki proces u kom ste imali utisak da nazadujete i sad ste stali na loptu, uskoro krećete u nove poslovne poduhvate, ali ne budite nestrpljivi, stvari su svakim danom sve bolje i bolje.

Ljubav:
Zadovoljni ste svojim emotivnim životom i od partnera dobijate neophodnu podršku. Oni slobodni bi u narednom periodu mogli da upoznaju srodnu dušu koja živi u nekom susednom gradu.

Zdravlje:
Odlično. 

Jarac (22.12 – 20.01)

Posao:
Imate jaku želju da promenite mnogo toga u svom poslovnom životu, ali vam prave stvari uvek izmiču iz ruku i stalno se prolongiraju. Budite strpljivi jer će situacija početi polako da se razvija. Na neke poslovne planove ćete staviti tačku jer će se pojaviti novi i mnogo bolji.

Ljubav:
Prethodni period su obeležile tenzije u odnosu s partnerom i ukoliko niste raskinuli vezu ili se razveli, onda stvarno imate sreće. Odnos s partnerom će biti sve bolji, a ako ste sami, računajte na novu ljubav.

Zdravlje:
Sasvim dobro. 

Vodolija (21.01 – 18.02)

Posao:
Situacija na nebu se menja u vašu korist, ali doza tenzije je i dalje prisutna. Iskoristite ovaj priliv kreativnosti i uživajte u poslu tako što ćete u njega uneti neke novine. Pustite mašti na volju i ne ustručavajte se da date i neke predloge koji će iznenaditi vaše šefove.

Ljubav:
U ovom periodu bi mogle da se dese neke neobične stvari. Neobične osobe i neobične okolnosti bi mogle da unesu dinamiku u vaše emotivni život. Ako ste slobodni, mogli biste da uđete u prolaznu avanturu.

Zdravlje:
Odlično. 

Ribe (19.02 – 20.03)

Posao:
Ulazite u ozbiljan period u kom bi bilo dobro da zasučete rukave i budete što vredniji. Moguće su neke promene na poslovnom planu u vidu unapređenja ili prelaska u neku novu firmu.

Ljubav:
Postoji mogućnost da ćete nekom kog ste donedavno voleli okrenuti leđa i početi da tražite novu sreću. Neki flert ili novo poznanstvo bi moglo da se pretvori u nešto više, biće vam zabavno.

Zdravlje:
Bol u leđima.