Tags

, ,


Ovan (21.03 – 20.04)

Posao: 
Novac vam je vrlo bitan i u ovom periodu bi trebalo da popravite svoj saldo u banci. Bićete mnogo vredniji i kreativniji na poslu. Slobodno prihvatite izazove i rizikujte u nekim stvarima, sreća vas pojačano prati.

Ljubav :
Mogli biste da primetite da se partner prema vama drugačije ponaša, pa čak i da pokazuje znake ljubomore. Pokušajte da ga razumete i razuverite ukoliko vam to dozvoli uvredljivost koja dominira vašim odnosom.

Zdravlje :
Odlično. 

Bik (21.04 – 20.05)

Posao:
Nastavlja se izuzetno dobar period, kako za posao tako i za bolje unovčavanje onoga što radite. Trebalo bi da vam stignu neke prve veće pare na račun, a to je samo uvertira za prave stvari koje će vam se dešavati .

Ljubav:
Ponos vam je i dalje jači od emocija i svoja osećanja vešto krijete od osobe koju volite. Moguće je da je u pitanju osoba koju dugo znate i prema kojoj je naprasno planula ljubav i strast.

Zdravlje:
Budite fizički aktivni.

Blizanci (21.05 – 21.06)

Posao:
Ne odustajte od namere da se izborite za bolju poslovnu poziciju jer su vam ovi dani vrlo bitni. Početak dana će doneti veliko rasterećenje, ali i želju za putovanjima i odmorom. Period je idealan za preuređenje životnog prostora.

Ljubav:
Ne znate kako da izađete na kraj s udvaračima jer su vam posao i neke ozbiljne stvari prioritet. Postoji mogućnost da se emotivno vežete za nekog ko ne živi u vašem gradu ili državi.

Zdravlje:
Odlično. 

Rak (22.06 – 22.07)

Posao:
Imaćete utisak da vas nešto ometa u realizaciji poslovnog cilja. Ukoliko planirate započinjanje privatnog biznisa, strpite se još koji dan da malo odmakne jul, kad vam je za to idealan period.

Ljubav:

Igrate se tuđim emocijama i zloupotrebljavate poziciju koju imate u nečijem životu zbog vaših zasluga odranije. Povucite se ako vam ego to dozvoli. Ljubomora vas čini nervoznim.

Zdravlje:
Sasvim dobro. 

Lav (23.07 – 23.08)

Posao:
Bićete rastrzani na sto strana između svojih obaveza, usluga koje želite da učinite drugima i potreba svoje porodice. Sačekajte s kupoprodajom nekretnina.

Ljubav:
Emotivni život vam nije zadovoljavajući. Imate sklonost da u partneru vidite uzrok svih problema, a ne pitate se da li ste mu dali dovoljno ljubavi u prethodnom periodu.

Zdravlje:
Odlično. 

Devica (24.08 – 23.09)

Posao:
U ovom periodu će vaša volja i životna energija biti na proveri. Na poslu biste mogli da doživite razočaranje jer stvari ne idu tokom koji ste zamislili. Pružite maksimum ukoliko želite da zablistate i ne kukajte nad sobom.

Ljubav:
Ljubav je uzrok vašeg nezadovoljstva. Osoba kojoj ste dali svoje srce mogla je da vas povredi nekim svojim nepredviđenim potezima. Problem vidite većim nego što jeste.

Zdravlje:
Problemi s genitalijama.

Vaga (24.09 – 23.10)

Posao:
Ovo je izuzetno značaj period u kom bi mogle da se dese neobične stvari. Nešto što bi u početku moglo da vam deluje kao loše ubrzo biste mogli da doživite kao blagoslov. Ovo je takođe povoljan period za novac.

Ljubav:
Imate sklonost da partneru postavljate uslove i da pokušavate da dominirate njime. To će ići malo teže jer ste u prethodnom periodu napravili greške koje vam on sad naplaćuje.

Zdravlje:

Čuvajte se povreda. 

Škorpija (24.10 – 22.11)

Posao:
U ovom periodu ćete se verovatno baviti stvarima koje vam ne pričinjavaju zadovoljstvo. Ali, ukoliko uspete da ojačate volju i pomirite se s višom silom, iz svega treba da izađete kao pobednik.

Ljubav:
U ljubavi su moguća razna dešavanja, od raskida do vrhunskog uživanja i poklona od osobe koju volite. Na ovom polju vi kreirate svoju sudbinu, ono što dajete dobićete zauzvrat.

Zdravlje:
Zalečićete neke boljke. 

Strelac (23.11 – 21.12)

Posao:
Ako ste nezadovoljni poslom, potražite novi. Prelazak na novo radno mesto ili u novu firmu biće mnogo lakše nego što pretpostavljate. Oslonite se na prijatelje i pobedite nesigurnost.

Ljubav:
Ovaj period je idealan za slobodne koji čeznu za romansom. Venera koja vlada vašim poljem braka kreće direktno i donosi poboljšanje komunikacije i odnosa sa osobom koju volite ili s kojom ste u braku.

Zdravlje:
Odlično. 

Jarac (22.12 – 20.01)

Posao: 
Čekali ste par meseci da se sve kockice sklope i sad možete polako da krenete u realizaciju svojih planova. Ne obraćajte pažnju na kritičare i dušebrižnike.

Ljubav: 
Emotivni život vam je zanimljiv, sa stalnim partnerom ste u fazi pravljenja analiza i promena, koje treba da dovedu do obostranog napretka i blagostanja porodice. Slobodni bi mogli da se zaljube u nekog s posla.

Zdravlje :
Dobro. 

Vodolija (21.01 – 18.02)

Posao:
Da biste dobili nešto više od života, morate da ronite po dubinama svoje duše, da se sudarite s nekim svojim strahovima i kočnicama da biste brže krenuli napred. Ovaj period je uvertira za vaše blagostanje.

Ljubav:
Emotivnim životom niste zadovoljni. Imate utisak da vas partner pušta niz vodu da se sami snalazite, a u stvari on radi za vas oboje. Ne opterećujte ga stvarima koje on ne može da vam reši.

Zdravlje:
Nervoza. 

Ribe (19.02 – 20.03)

Posao:
Bićete izuzetno kreativni i željni dokazivanja. Ne smanjujte tempo i trudite se da budete najvredniji u kolektivu. Zarada bi trebalo da bude veća od uobičajene, ali ćete za nju morati da radite i van radnog vremena.

Ljubav :
Ljubav vam je vrlo bitna i neophodna da biste funkcionisali. Moguća su razna dešavanja, posebno ako ste slobodni. Neće vam biti jasan način na koji neko od gore meša karte.

Zdravlje:
Dobro.