Tags

, ,


Ovan
Ovan
21.03 – 20.04

Zahvaljujući pozitivnim planetarnim uticajima, optimistički ste raspoloženi, skloni uživanjima. Zainetersovani ste za sport, umetnost, berzu, ali imate vremena da posvetite pažnju i voljenoj osobi, deci i prijateljima. Ukoliko primetite da eksloatišete druge, korigujte se.

Bik
Bik
21.04 – 20.05

Zdravstvena situacija se popravlja. Okrećete se porodici i domu, planirajući kako da ambijent u kom živite načinite što udobnijim. U svim postupcima postoji nesvesna želja za sigurnošću. Domaće ognjište je pravo utočište. Iako ste skloni avanturama, teško rizikujete, iako to neko sa strane očekuje.

Blizanci
Blizanci
21.05 – 20.06

Izuzetno ste komunikativni i fleksibilni. Raspiruju se vaše latentne sposobnosti. Slabosti se mogu javiti u vidu želje za dominacijom, arogantnosti i oslanjanja isključivo na vlastite snage. Mane morate maksimalno kontrolisati, a vrline istaći.

Rak
Rak
21.06 – 20.07

Pred vama je puno povoljnih prilika, između ostalog i prilika za zaradu. Ne propuštajte ih, jer je vaše finansijko stanje poslednjih dana poprimilo zabrinjavajuće razmere. Setite se loših iskustava iz prošlosti i ne dozvolite da se ona ponove. Ne budite ekstravagantni u trošenju.

Lav
Lav
21.07 – 21.08

Narednih mesec dana očekujte puno radosti i sreće. Slavićete ne samo vlastite uspehe nego i tuđe. Pošto ste u svom elementu, nemate vremena za depresiju i nezadovoljstvo. Kanališite diktatorsko ponašanje, naglost i egoizam – mane kojima ste skloni.

Devica
Devica
22.08 – 22.09

Situacija potencira nesigurnost, pa je defanziva idealno rešenje. U samoći pokušavate da složite kockice, povratite poverenje u sopstvene mogućnosti i odmorite se. Ovo poslednje je najbitnije u celoj priči, jer ste se preforsirali zbog drugih. Sada morate sami sebi da pomažete.

Vaga
Vaga
23.09 – 22.10

Uglavnom ostvarujete ono što zamislite. Želja za individualizmom je izražena, pa su prijatelji samo maska za postizanje ciljeva. Pošto su organizatorske sposobnosti naglašene, shodno njima se i ponašate. Postižete više od planiranog. Inspirišete druge da vam priskoče u pomoć.

Skorpija
Škorpija
23.10 – 22.11

Potreba da iskažete sopstvenu važnost trenutno je evidentna. Tako treba tumačiti postupke koji drugima izgledaju sumanuto. Težite da u oblastima kojima se bavite i sopstvenom okruženju ostvarite zasluženo priznanje, makar ono bilo samo na rečima. Opasnost dana je arogantno držanje.

Strelac
Strelac
23.11 – 20.12

Uspešan period za putovanja, čitanje, filozofiju. Skloni ste da sanjarite o nemogućim stvarima. Nalazite se u stanju potiskivanja nezadovoljstva i želje da pobegnete od problema. Odmor je idealno rešenje. Ali, budući da ste prava vatra, ni tada ne smete biti inertni. Bavite se sportom.

Jarac
Jarac
21.12 – 19.01

Biće vam teško ako ne dobijete podršku drugih i ne nađete “sponzora”. Saznanje da ste uvek svakome pri ruci, a da vama nije niko, čisto je subjektivne prirode. Ne dozvolite da budete zaludni, jer ćete se samo nervirati. Bavljenje hobijem i druženje sa srodnim dušama predstavlja idealno rešenje.

Vodolija
Vodolija
20.01 – 18.02

Iskreno se nadajte da ovih dana sudovi ne rade punom parom, pa nećete parničiti. Pokušajte da sa nekim sa kim ste u sukobu pronađete najbolje rešenje. Ukoliko se radi o ostavini, bolji je mršav mir nego debela parnica. Umete kad hoćete da izgladite odnose.

Ribe
Ribe
19.02 – 20.03

Samo pozitivan stav pomoći ći vam da prevaziđete fizičke slabosti. Potreba da radite polako i da se sve odvija po ustaljenom šablonu trenutno je izražena. Promene i neplanirani događaji narušavaju duševni mir i izbacuju vas iz ravnoteže. Vama je bar lako. Plivajte, idite na pecanje, ili bar šetajte pored vode.