Tags

, ,


Ovan (21.03 – 20.04)

Posao:
Uskoro očekujte uvećan obim posla zbog kog ćete imati utisak da vam šefovi nisu posebno naklonjeni. Trudite se da obavite neke privatne poslove vezane za sređivanje papira, legalizaciju, uknjižbu nekretnina i slično.

Ljubav:
Na emotivnom planu vam neće cvetati ruže, jer ste u fazi u kojoj nebo proverava količinu ljubavi koju imate prema partneru dok se vaša predstava o njemu ruši. Imajte ljubavi i razumevanja za njega, jer je u problemu koji ne želi da vam obelodani.

Zdravlje:
Problemi s varenjem. 

Bik (21.04 – 20.05)

Posao:
Verovatno ste se do sada preforsirali i istrošili motive za dokazivanje. Bićete neodlučni šta da radite i kuda da nastavite dalje kad je karijera u pitanju. Mogli biste da se razočarate u nekog na poslu.

Ljubav:
I pored toga što se trudite da budete korektni prema partneru neki njegov gest ili izjava bi mogla da vas demorališe i da vas natera da se povučete u sebe. Shvatićete da ste u zabludi nakon čega vam slede divna dešavanja.

Zdravlje:
Emotivna minus faza. 

Blizanci (21.05 – 21.06)

Posao:
Ovo je jedan od najboljih perioda u toku ove godine u kome vas očekuju divne stvari na svim poljima, a naročito na poslovnom i finansijskom. Bićete puni samopouzdanja i trudićete se da se drugima nametnete kao vođa. Dobićete neki neplaniran novac od dužnika ili od igara na sreću.

Ljubav:
Sreća vas prati na svim poljima pa i na ovom, tako da će slobodni moći da upoznaju neku novu ljubav koja je iz inostranstva ili je druge vere ili nacije. Oni u vezi bi mogli neko vreme da budu razdvojeni.

Zdravlje:
Glavobolje. 

Rak (22.06 – 22.07)

Posao:
U prvom delu ovog perioda ćete okončati neki posao na kom ste radili nekoliko meseci. Moći ćete da se odmorite, analizirate ono što ste radili do sada i pripremite se za nove poslovne akcije koje vas čekaju od oktobra.

Ljubav:
Na emotivnom polju su moguće promene koje ćete vi inicirati. Imate dosta nerešenih odnosa u ljubavi. Neke osobe ćete trajno eliminisati iz svog života.

Zdravlje:
Dobro. 

Lav (23.07 – 23.08)

Posao:
Ovo je jedan od najbitnijih perioda u toku ove godine. Merkur koji je u vašem znaku će konačno uraditi svoj posao i krenuće vam na svim poljima, a posebno na poslovnom. Moguć je prelazak u neku bolju firmu.

Ljubav:
Kako na poslovnom tako i na emotivnom planu može doći do fatalnih susreta koji će dovesti do nove romanse koja bi jednog dana mogla da se okonča brakom. Oni u dužim vezama bi mogli da uplove u bračne vode.

Zdravlje:
Bez većih promena. 

Devica (24.08 – 23.09)

Posao:
Na svakom koraku vrebaju osobe kojima su potrebni vaše znanje i stručnost. Prihvatite nove poslovne aranžmane koliko god neobični bili. 

Ljubav:
Bićete tvrdoglavi i teško ćete prihvatati kompromise, mislite da ste najpametniji i da partner treba slepo da vas sledi i sluša. Pazite da ga ne oterate od sebe i pored toga što vas voli.

Zdravlje:
Moguće migrene. 

Vaga (24.09 – 23.10)

Posao:
Ako natrčite na neki problem, slobodno se obratite za pomoć nekom iskusnijem i dobićete ono što tražite. Oprezno s novcem, ne kupujte stvari koje vam objektivno nisu potrebne.

Ljubav:
Postoji doza nerazumevanja s partnerom jer ne želite da prihvatite podređenu ulogu u koju vas stavlja život a ne vaš partner koji vas obožava. Sledite ga i bićete srećniji nego što pretpostavljate.

Zdravlje:
Sasvim dobro. 

Škorpija (24.10 – 22.11)

Posao:
Uz malo volje i sreće moglo bi da se desi nešto neočekivano dobro po vas. Budite vredni i uporni i, ako treba, potražite vezu, odnosno osobu koja svojim autoritetom može da vam pomogne. Mogli biste da dobijete neki novac.

Ljubav:
Na emotivnom planu nema značajnijih dešavanja. Slobodni bi novu ljubav svog života mogli da upoznaju preko posla koji rade, a oni u vezi bi mogli da imaju utisak da su pod velikim uticajem partnera.

Zdravlje :
Dobro. 

Strelac (23.11 – 21.12)

Posao:
Mogli biste da prihvatite neki dodatni posao koji se nadovezuje na vaš trenutni biznis. Otvara vam se mogućnost da se poslovno ostavrite uz pomoć ljudi ili firmi iz inostranstva, računajte na putovanja.

Ljubav:
Bićete u centru pažnje. Neki vaši potezi iz najboljih namera, kojima želite da pokažete svoju ljubav partneru, mogli bi da izazovu potpuno suprotne efekte, pazite šta radite.

Zdravlje :
Moguće glavobolje. 

Jarac (22.12 – 20.01)

Posao:
Oni koji ne vole autoritete nad glavom mogli bi da se otisnu u vode privatnog biznisa.

Ljubav:
Period za one u braku je problematičan jer je partner malo težak za komunikaciju. Trudite se da nađete kompromis, a ako ne ide, budite strpljivi i sačekajte da se stvari promene same od sebe.

Zdravlje:
Sasvim dobro 

Vodolija (21.01 – 18.02)

Posao :
Nezaposleni bi trebalo da dobiju priliku da započnu pripravnički staž ili novi i bolji posao. Period je izuzetno dobar za okončavanje sudskih sporova.

Ljubav:

Nećete imati vremena za emotivni život, što će posebno teško pasti onima u vezi ili braku, jer partner neće imati dovoljno razumevanja za njihove obaveze, pa čak može da dođe i do razlaza.

Zdravlje:

Dobro. 

Ribe (19.02 – 20.03)

Posao:
Sreća će vas pratiti u kontaktu sa ljudima koji žive u nekoj drugoj zemlji. U vaš život ulazi jaka i moćna osoba na koju ćete moći da se oslonite. Kupite ovih dana neku srećku.

Ljubav :
Ako ste u dužoj vezi ili braku, imaćete razloga da s partnerom proslavite neki njegov uspeh. Ukoliko ste sami, postoji mogućnost susreta i poznanstva sa nekom jakom i moćnom osobom.

Zdravlje:
Izuzetno dobro.