Tags

, ,


Među horoskopskim znacima ima najrazličitijih ljubavnika, posvećenih, implusivnih i onih koji se u ljubavi rukovode intuicijom. Otkrivamo vam kako izgleda astrološka ljubavna podela. 

OVAN
Nema ničeg polovičnog sa Ovnovima, ili se daju vezi u potpunosti ili su totalno nezainteresovani. Impulsivni po prirodi, veoma lako podležu seksualnoj požudi.
Teže da budu romantični i potreban im je partner koji ih neće izluđivati, jer kada su pod emocionalnim pritiskom, Ovnovi mogu da dopustite da im se ceo život raspadne.

BIK
Oni su veoma posvećeni i divni partneri. Udvaraju se lagano i smireno. Ovaj kvalitet im  je dovoljan da zadobiju ljude. Oni uživaju u bliskoj vezi, koju obezbeđuju posvećenost i intimnost.
Bik je dovoljno jak da bude stub veze. Vole da ih partner razmazi, a česti pokloni drže ih zainteresovanim.

BLIZANCI
Kada ste u vezi sa Blizancima, ono što je sigurno je to da vam nikad neće biti dosadno.
Njima je potreban partner koji ih duhovno podstiče i koji će moći da im parira u njihovom poletnom uživanju u životu.
Vole inteligentne i oštroumne ljude. Njihov magnetizam je neodoljiv većini.
Potrebna im je osoba pored koje će se osećati voljeno, a koja će im, pored toga, dati i svu slobodu koja im je potrebna.

RAK
Rakovi je blagosloveni jedinstvenom intuicijom, a to je veoma dobro za vezu. Oni imaju odličan instinkt u vezi sa tim koje veze će uspeti i kada jednom dođu do zaključka da će neka veze uspeti, daće sve od sebe da to tako i bude.
Šarm i magnetizam su njihovi najveći kvaliteti, i udruženi sa njihovom potrebom za nežnošću, čine Rakove osobama kojima je veoma teško odoleti.
Oni vole da se osećaju sigurno, pa neko ko pamti one posebne dane, ili neko ko im posvećuje pažnju bez obzira na to koji je dan, biće pravi partner za njih.

LAV
Lavovi su svetle tačke svake veze u koju uđu, a njihovo udvaranje nikad neće biti suvoparno. Oni moraju da budu podstaknuti pažnjom, a mogu je dati i zauzvrat.
Njima su potrebni ljubavni partneri koji mogu da prate njihov tempo i koji su podjednako inteligentni kao i oni.
Pored toga, potreban im je partner koji može da  razume njihove potrebe i da im posveti dovoljno pažnje. Ako im u vezi postane dosadno, potražiće nekog novog.

DEVICA
Devičina ležerna priroda čini da one izgledaju pouzdano i čvrsto. Vaša posvećenost sigaliziraće im da ste spremni da radite na tome da veza uspe. One teže savršenoj vezi.
Device se osećaju veoma lepo kada im osoba sa kojom su u vezi da vremena i prostora. Nezavisne su i spolja mogu da izgledaju hladno, ali njihov moćni šarm zadobiće njima dostojnog partnera.

VAGA
Velikodušnost Vage divna je za vezu i ova osobina čini ih osobama sa kojima je prijatno biti u vezi. One žele da budu voljene i da osećaju požudu onog ko ih voli, ali skoro nikad neće preuzeti inicijativu. U vezi, Vaga se kreće od zavisnog do dominantnog partnera.

ŠKORPIJA
Škorpija voli da bude glavna u vezi i to se vidi od samog početka. Ovo vezu može da učini zanimljivom i dinamičnom.
Ona želi samo najbolje u vezi, a prija joj svaka veza u kojoj se oseća nadmoćno.
Škorpije su veoma odlučne i uvek znaju šta tačno žele. One brzo nalaze partnera koji im odgovara i sve dok su dominantne, veza će biti harmonična.

STRELAC
Dopada im se ideja o prijatelju-ljubavniku koji deli njihovu ljubav prema istini i znanju. Ova veza će biti aktivna i vatrena, ispunjena pustolovinama u daleke zemlje i egzotičnim fanatazijama u spavaćoj sobi.
Idealni partner za Strelca je neko ko je dobro obavešten o svemu, od filozofije do seksa i neko ko se ne plaši da primeni ono o čemu govori.

JARAC
Kada se radi o vezi, veoma brzo i lako ćete se upoznati sa pravilima Jarca.
Oni koji imaju novac, moć i koji zrače uspehom najpoželjniji su partneri za Jarca. Jarac će se veoma srčano truditi da veza sa ‚‚onim pravim” nikad ne potone.
Čvrstina, uzbuđenje i strast dobitna su kombinacija za njih.

VODOLIJA
Vodolije vole da učine drugog zadovoljnim u želji da očuvaju svoj nesebični i čovekoljubivi duh.
Uživaju da budu u harmoničnoj vezi, gde će im partner biti u isto vreme i prijatelj.
Vodolije takođe obožavaju ranjivost i krhkost kod ljubavnika. Potreban im je saputnik koji će im dopustiti da razvijaju svoj duh i naučiti ih da ne analiziraju previše.

RIBE
Kod Riba je sve lagano, sve teče, što je prava blagodet za vezu. Veze sa Ribama karakterišu maštovitost, osećajnost i velike emocije. Zbog svega ovoga, za Ribe je idealan partner onaj koji može da ih zaštiti i učini da se osete sigurnim.

=-=-=-=-=
Powered by Blogilo