Tags

, , ,


Autor: Ekipa Alo! | 06.10.2013 – 13:24:00h | Komentara: 0

Ova 3D štampama četkica obećava da će vam podariti “savršeno čiste zube” za samo šest sekundi, uz optimalno uklanjanje naslaga i zaštitu desni!

Blizident četkica za zube

Jedna od najperspektivnijih primena 3D štampe je prilagođavanje svakodnevnih predmeta na najličniju  i najpromenljiviju stvar koju posedujemo – naša tela.
Najnoviji primer za to je Blizzident četkica za zube. Četkica je nastala na preseku dveju tehnologija – 3D skeniranja i 3D štampe.
Rezultat je četkica oblikovana baš kao i vaši zubi. Sve što trebate uraditi jeste da je jednostavno zagrizete, energično žvaćete šest sekundi i to je to! – svaki od vaših zuba je savršeno iščetkan pokretima gore i dole i levo i desno.

Blizident četkica za zube

Kako nabaviti Blizzident četkicu za zube?

Postupak je jednostavan. Odete do svog stomatologa i tražite da vam se uradi otisak vaše vilice kao što se to uobičajeno radi za mnoge, svakodnevne stomatološke potrebe.

Nakon toga, otisak šaljete u zubnu laboratoriju gde se on digitalizuje, a digitalne podatke treba uplodovati na internet stranicu Blizzidenta.

Budući da je ova četkica tačno oblikovana za vaše zube, mala je opasnost da možete naći nekoga u vašem domaćinstvu ko se koristi vašim higijenskim priborom.

Blizident četkica za zube

Trenutno je cena Blizzident četkice za zube 300 dolara. Verovatno će uskoro biti i jeftinija, a ako je nabavite (vi ili vaše dete) to bi moglo biti vredno ulaganje.

Uostalom, koliko nas loše održavanje dentalne higijene košta onda kada moramo da sednemo u zubarsku stolicu? Tada bismo možda poželeli da smo svaki dan prali zube dva puta po punih tri minuta. Osim toga, ako menjate svoju četkicu svaka tri meseca, i to trebate imati na umu jer Blizzident traje puno duže.

Pogledajte video:

=-=-=-=-=
Powered by Blogilo