Tags

, ,


Saznajte šta Vam zvezde donose u narednih sedam dana.

Nedeljni horoskop od 06. do 12. oktobra

OVAN

Ona: Merkur preko Saturna usloviće jednu dosadnu fazu na poslu kada ćete mnogo toga želeti da promenite, a ujedno i shvatati da nije do vas. Ulazak Venere u deveto polje može da vam donese ljubav na putovanju ili da čekate nekog ko treba da se vrati u vaš grad. Još uvek ste u fazi kada vam prijaju izlaski na javna mesta, dok ćete u narednoj nedelji više biti posvećeni poslu. Prekontroličite svoje zdravlje.

On: Pod uitcajem Marsa osećate veliku netrpeljivost kako na privatnom planu, tako na poslu. Nije isključeno da vas jedna Škorpija sa posla tera da donesete odluku koja vam ne odgovara ili treba da prihvatite okolnost koja vam se ne dopada. Svaka ljubav vam deluje daleko i to će se uskoro izmeniti jer ćete ući u bolji period za emotivne odnose. Ženska osoba u znaku Strelca počeće da privlači vašu pažnju.

BIK

Ona: Ulazak Venere u osmo polje ukazuje da se nalazite na nekoj životnoj prekretnici. Merkur i Saturn mogu da vam otežavaju finansijsku situaciju, pa budite obaziri sa ulaganjima. Od osobe vatrenog znaka čućete povoljnu vest u vezi sa poslom. Spremniji ste da rizikujete jer je ova pozicija Venere probudila u vama avanturisitički duh. Na ljubavnom planu možete da uđete u novu emotivnu vezu samo na osnovu velike strasti i privlačnosti.

On: Ulazak Venere u osmo polje možete da iskoristite za spnzosrva i bavljenje pitanjem nasledtsva. Mars vam i dalje stvara porodične tenzije, tako da vam ne prija pritisak pod kojim funkcionišete. Budite obazrivi kada vam Škorpija bude obećavala novac. Venera nagoveštava da možete lako da se upustite u novu emotivnu vezu na osnovu strasti. Bićete skloni donošenju pogrešnih zaključaka o osobama koje upoznajete.

BLIZANCI

Ona: Merkur u šestom polju nagovešta dinamičan period na poslu, a verovatno mnogo toga zavisi od vas. Pod uticajem Saturna mnogi pregovori će biti odloženi ili otežani usled nekih okolnosti iz prošlosti. Venera u sedmom polju donosi vam nove udvarače i mogućnost da vam se dogodi ljubav kada najmanje očekujete. Do kraja nedelje pod uticajem Marsa vodite računa da ne donesete odluke zbog kojih biste kasnije mogli da se kajete. 

On: Pod uticajem Markura vi ćete i ove nedelje najviše biti angažovani na poslu. Ako sarađujete sa Škorpijama saradnja će biti otežana i usporena. Možda ono što očekujete da se dogodi važno na poslu ipak bude odloženo za naredni period. Osobe suprotnog pola smatraće da ste veoma privlačni. Biće vam lako da osvojite osobe već prvi prvom susretu.

RAK

Ona: Ulazak Venere u Strelca donosi vam nove poslovne mogućnosti i nije isključeno da ćete sarađivati sa strancima. Zbog Marsa niste zadovoljni finansijskim primanjima jer imate veće troškove nego što ste planirali. Mnoge pripadnice vašeg znaka spoznaće d aje pravi trenutak za proširenje porodice ili započinjanje zajedničkog života. Bićete iznenađeni povratkom nekim muških osoba u vaš život.

On: Meseci koji su pre vama nagoveštaju brojne poslovne mogućnosti. Vage, Strelčevi i Bikovi imaće odličnu saradnju sa vama. Možda je ovo dobar momenat da proširite svoje poslovanja na inostranstvo. Određeni pregovori će biti otežani ali ako sačekate nekoliko dana, situacija će se obrnuti u vašu korist. Ne treba da se bavite rizičnim ulaganjima u ovoj sedmici.

LAV

Ona: Sunce u Vagi stavlja vas u razne dileme i verovatno se nalazite u nekoj nedoumici. Ako treba da potpišete nešto ili donesete važnu odluku, najbolje je da potražite nečiji savet. Venera vam donosi ljubav i više izlazaka na mesta javnog tipa. Jedan muškaraca će se potruditi da vas šarmira svojim inovativnim idejama. Merkur i Saturn ukazuju da je neka pslovna ponuda ili ishod i dalje na čekanju. Potrebno je da sačekate bolji momenat za delovanje.

On: Vaša Lavovska odlučnost stavljena je na test jer se uopšte ne osećate tako jaki poslednjih dana. Mars vam stvara smetnje tako da ulažete mnogo više energije nego što je potrebno. Vodite računa kakve odluke donosite ili još bolje da vas neko ne nagovori na pogrešnu. Od sredine nedelje počinje uzbudljiviji period u ljubavi, tako da ćete se možda i zaljubiti. Nemojte da prihvatate nove poslovne projkete jer nije pravi trenutak za realizaciju.

DEVICA

Ona: Saturn preko Merkura otežava vam svakodnevnu komunikaciju i verovatno vam je teško da se koncentrišete na ono što radite. U drugom delu nedelje možete da očekujete iznenadnu poslovnu ponudu. Pod uticajm Merkura ste prestrogi prema svim osobama koje srećete, pa ste skloni optuživanju drugih za njihove greške. Imate određene principe i od njih ne dostupate ma koliko vam se to činilo pogrešno. Ne bi bilo loše da potražite savet od bliske osobe.

On: Naglašeno treće polje nagovešata razgovore sa raznim osobama koje će vam pomoći da spoznate koje ste pogrešne korake napravili. Nije isključeno da pokušavate da zaključite pregovor koji se odlaže jer vam Saturn sve usporava. Strelac će vam ponuditi honoraran posao. Period za ljubav je povoljan. Moguće je da ćete se odlučiti za kraće putovanje.

VAGA

Ona: Ulazak Venere u treće polje stavlja vas u daleko bolju pozicju, barem što se tiče pregovora i završavanja papirologije. Bićete u mogućnosti druge da ubedite u svoje stavove. Verovatno vam je teško da naplatite neka dugovanja. Odnos sa partnerom je i dalje nestabilan. Mnoge pripadnice vašeg znaka želeće više slobode u ljubavi i biti otvorene za nove avanture. 

On: Venera u Strelcu budi u vama avanturistički duh i počećete sa mnogo više optimizma da posmatrate situacije u kojima se nalazite. Ovo je nedelja koja vam donosi dobre vesti i uspeh u pregovorima. Mnoge Vage će otputovati , dok će druge završavati papirologiju. Finansijka situacija je i dalje kritična i ako sarađujete sa Škorpijom, budite oprezni oko novca.

ŠKORPIJA

Ona: Saturn u aspektu sa Merkurom otežava vam realizaciju bilo kakvim planova tako da treba da se naoružate strpljenjem. Ulazak Venera u drugo polje donosi vam poboljšanje finansijske situacije, pa je moguće sklapanje novog partnerstva za novac. Gajićete simpatije prema muškarcu koji je uspešniji ili finansijski stabilniji od vas. Mars i dalje donosi neprilike na poslu, pa je najbolje da ne crpite energiju na bespotrebne rasprave.

On: Saturn utiče na vas tako što mnoštvo situacija čini komplikovanim, pa imate utisak da vam ništa ne ide od ruke. Venera će vam doneti bolju zaradu iako tenzije na poslu i dalje traju. Sa mnogim osobama vam neće prijati da razgovarate, tako da ste u fazi kada vam je teško bilo kome da objasnite kroz kakav period prolazite.

STRELAC

Ona: Ulazak Venere u vaš znaka donosi vam šarm i onu misteroznu privlačnost koju će mnogi ljudi osećati prema vama. Saturn i Merkur doneće vam povratak ili stare ljubavi ili osobu sa razlikom u godinama u odnosu na vas. Sredine nedelje donosi vam olakšanje na poslu jer ćete biti voljniji da preduzmete bilo kakvu inicijativu. Vodite računa kojim prijateljima poklanjate poverenje.

On: Pod uticajem Venere osetićete povratak optimizma koji vam je nedostajao u poslednje vreme. Venera nagoveštava i bolji period za posao. Saturn i Merkur vam donose neobičan ljubavni susret. To lako može biti osoba koju već poznajete od ranije. Ubrzo ćete shvatiti da ste imali poverenje u pogrešne osobe. U narednom periodu predstavljaćete pravi mamac za ženska srca. 

JARAC

Ona: Pod uticajem jedanaestog polja vi očekujete da jedna osoba ispuni svoje obećanje prema vama i to verovatno u vezi sa poslom. Sa Venerom u polju tajni ne treba da se upuštate u ljubavne afere sa neizvesnim ishodima. Osećaćete snažnu privlačnost prema osobi koja je naki način nedostupna.

On: Uz podršku prijatelja mnogi pripadnici vašeg znaka pokušavaju da ostvare neki plan. To može lako biti poslovna prilika o kojoj razmišljate već duže vreme. Venera u dvanaestom polju uakzuje na tajne ljubavi i veze sa osobama koje nisu slobodne. Jedna ženska osoba imaće snažan uticaj na vas u ovom periodu. 

VODOLIJA

Ona: Saturn i Mars i dalje snažno utiču na vaš život, pa je poželjno da budete tolerantiji i strpljiviji na poslu. Ove sedmice imaćete veću podršku prijatelja. Još nekoliko dana treba da budete strpljivi jer će tenzije i prtisci od Marsa prestati, a vi ćete situacije moći da sagledate racionalnije. Preko prijatelja ćete upoznati zanimljivu osobu.

On: Pod uticajem Venere u jedanaestom polju vama je u ovom trenutku bitnije da činite dobra dela za prijatelja, nego za partnera. Saturnove komplikacije najviše vam stvarju probleme na poslu tako da nemojte da očekujete neko veliko razrešenje. Još uvek testirate sopstvenu volju i izdržljivost i treba da se suočite da greškama iz prošlosti.

RIBE

Ona: Mars vam i dalje stvara neprilike na poslu ili u najmanju ruku iscrpljujući period. Ako ste mladi, poželjno je da se usavršavate u ovom periodu jer vam planete bude radoznalost i želju za dodatnim znanjem. Sa ovim Marsom imate potrebu da se dokazujete na poslu ali imate utisak da nemate dovoljno mogućnosti. Javiće vam se muškarac iz inostranstva.

On: Neptunovi aspekti dozvoljavaju vam da iskoristite svoje najveće kreativne potencijale. Ako ste mladi, imate priliku da naučite nešto novo ili studirate. Ako planirate da ulažete inicijativu na poslu, bolje je da sačekate narednu semdicu. Možete imati nesporazume sa Lavovima i Ovnovima na radnom mestu. Strelac će vam ponuditi poslovnu saradnju.

=-=-=-=-=
Powered by Blogilo