Tags

, ,


Ovan (21.03 – 20.04)

Posao:
Ne uspevate da predvidite nečiji odgovor na zadatu temu ili da uspostavite dobar odnos sa saradnicima. Nema razloga da se ponašate previše razmetljivo, već zatražite nečiju moralnu ili materijalnu podršku.

Ljubav:
Partner vešto ignoriše Vaše ideje, pokušavate da shvatite značenje skrivenih motiva. Ponekad je teško sagledati kompletnu istinu i odgonetnuti nečije namere.

Zdravlje:

Prijaće Vam dijetalna ishrana, konzumirajte više tečnosti. 

Bik (21.04 – 20.05)

Posao:
Ukoliko Vas privlače izazovne ili nepoznate situacije, potrebno je da prihvatite i odredjeni stepen rizika u poslovnim pregovorima. Ponekad blic procena ume da zavara, obratite pažnju na različite komentare i na vreme zatražite nečiji savet.

Ljubav:
Susret sa jednom osobom za Vas predstavlja »emotivni vrhunac«, ali na žalost taj vrhunac brže iščezava i prolazi nego što biste to želeli.

Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu. 

Blizanci (21.05 – 21.06)

Posao:
Želite da promenite poslovne okolnosti i ne obraćate pažnju na osobu koja Vas zamara kritizerskom pričom. Ne možete svima da ugodite, ali sve što činite sa pozitivnom tendencijom ostavlja dobar utisak na Vaše saradnike.

Ljubav:
Oslobodite se od nekih »emotivnih kočnica« u skladu sa licnim potrebama, pokažite dobru volju i upriličite neku omiljenu zabavu u dvoje.

Zdravlje:
Uživajte u lepim stvarima, opustite se. 

Rak (22.06 – 22.07)

Posao:
Trenutni položaj Meseca utiče na Vasu emotivnu osetljivost ili na neke loše procene u poslovno-finansijskoj saradnji. Budite razumni, trenutni neuspeh treba da Vas motiviše na dodatnu upornost ili na želju za prevazilaženjem ličnih slabosti.

Ljubav:
Nečija poruka može da se tumači na različite načine, a za Vas je »istinito« pre svega ono što Vam je drago da čujete.

Zdravlje:
Važno je da što bolje uskladite svoje misli i osećanja. 

Lav (23.07 – 23.08)

Posao:
Iznenada umete da zablistate u susretu sa saradnicima i da ponudite neko neočekivano dobro rešenje. Imate dobre ideje i stalo Vam je da ostvarite zajedničke interese. Sposobnost dobrog prilagodjavanja na različite uslove, je nužna za poslovni uspeh.

Ljubav:
Godi Vam nečija pažnja, tako da upijate svaku reč koju izgovara bliska osoba. Osmeh zadovoljstva odaje Vašu unutrašnju sreću.

Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi. 

Devica (24.08 – 23.09)

Posao:
Pokušavate da impresionirate okolinu svojim prepoznatljivim šarmom i različitim sposobnostima. Ipak, sve što činite podseca na klasično preuveličavanje. Ne uspevate da odredite svoje mesto ili ulogu u poslovnim pregovorima.

Ljubav:
Nema razloga da kritikujete blisku osobu, bolje je da ozbiljnije analizirate svoje ponašanje kao i propuste koje ste učinili.

Zdravlje:
Važno je da imate jaku motivaciju i dobru volju.

Vaga (24.09 – 23.10)

Posao:
Komplikovana situacija u kojoj se nalazite proizilazi iz zajedničkog pokušaja, da se napravi pravilna deoba poslovnih i finansijskih interesa. Nema potrebe da ponavljate priču, koja izaziva novo nerazumevanje ili oštro negodovanje u krugu saradnika.

Ljubav:

Razmislite na koji način treba da šarmirate i da odobrovoljite svog partnera. Uvek postoji novi ili dobar način da osvojite dragu osobu.

Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili susret, kao podsticaj za dobro raspoloženje. 

Škorpija (24.10 – 22.11)

Posao:
Nemate dovoljno strpljenja za dodatne obaveze, ali postoje situacije koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili fazu inkubacije. Važno je da na što bolji način uskladite svoje želje i mogućnosti.

Ljubav:
Neko u Vama pobudjuje emotivo interesovanje i dobro raspoloženje. Ne budite nestrpljivi, imaćete razloga za radost. Sačekajte da se neke situacije razjasne u skladu sa zajedničkim potrebama.

Zdravlje:
Prijaće Vam boravak u prirodi i relaksacija. 

Strelac (23.11 – 21.12)

Posao:
Ukoliko se nalazite u nekoj osetljivoj fazi, prepustite svojim saradnicima da obave teži ili komplikovaniji deo posla. Morate imati dobru procenu, ko može da Vas zameni u odlučujućem trenutku i u važnim pregovorima. Izbegavajte brzopletost.

Ljubav:
U ljubavnom životu, nemojte dozvoliti svom partneru preteranu dozu samoljublje ili hirovito ponašanje. Sve ima svoju zdravu meru i granicu.

Zdravlje:
Važno je da se oslonite na svoj razum. 

Jarac (22.12 – 20.01)

Posao:
Nema razloga da se povodite za lažnim utiscima ili da Vas neko zavarava velikim obećanjima. Proveravajte nove informacije o poslovnim prilikama i potrudite se da zaštitite svoje interese.

Ljubav:

Ukoliko Vas iritira nečije prisustvo ili ponašanje, sacuvajte prisebnost. Ne možete reći sve što mislite, a da to ne izazove i odredjene posledice u zajedničkom odnosu.

Zdravlje:
Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode. 

Vodolija (21.01 – 18.02)

Posao:
Trenutno ljubav i lično zadovoljstvo ne idu u zajedničkoj kombinaciji. Potrebno je da se opredelite za praktičnija rešenja. Iskustvo Vas opominje, da ne treba verovati osobi o kojoj Vaši saradnici govore više u negativnom kontekstu.

Ljubav:
Prihvatili ste pasivnu ulogu u odnosu prema voljenoj osobi, uskoro ćete zažaliti zbog svojih loših procena.

Zdravlje:
Prijaće Vam neki vid psiho-fizičke relaksacije. 

Ribe (19.02 – 20.03)

Posao:
Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika. Nema potrebe da pričate o stvarima koje izazivaju negativnu reakciju, bolje je da prihvatite kompromisnu varijantu. Uostalom, uvek postoji faktor promene i iznenadjenja.

Ljubav:
Partner se iskreno trudi, ali ne razume najbolje sve Vaše ideje. Polako gubite strpljenje u ponavljanju »poznate priče«.

Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje Vas dodatno zamaraju ili opterećuju.

          

=-=-=-=-=
Powered by Blogilo