Tags

, ,kosaFrizurom poručujete ljudima koliko ste sigurni u sebe, kakve su vaše osobine, ali i vaša seksualna strana. Vatrena prskalica ili umjerena koketa, evo šta kosa otkriva o vama.

Kosa podignuta u rep

Iako se drugima može činiti da su žene koje vole kosu podignutu u jednostavni rep naivne i nevine, stručnjaci tvrde da su upravo ove žene prilično odvažne u krevetu. U stvari, podizanje kose sa lica i očiju, umjesto skrivanja, pokazuje da se radi o ženi koja ima puno seksualnog samopouzdanja.

Da biste još više usavršili svoje sposobnosti vođenja ljubavi – iznenadite svog dragog tako da malo usporite sebe. Pokušajte da se skoncentrišete na što duže vođenje ljubavi i predigru.

Uvijek uredna i sređena

Ako vam je stalo do toga da vam kosa uvijek izgleda uredno, čak i kada ste u trenucima opuštanja, i ako preferirate uredne podignute frizure – vi volite red i dosljednost, pa čak i u ljubavnom i seksualnom životu. Vi znate šta volite i želite da to tako i ostane, bez nekih prevelikih eksperimentisanja. Najsretniji ste kada vodite glavnu riječ, pa tako i u seksu.

Isprobajte nešto drugačije. Znamo da će vama biti veoma teško da predate svu kontrolu njemu, ali pokušajte. Večeras mu dopustite da vas zaveže i sa vama radi što god poželi. Vi se samo opustite i uživajte.

Raspuštena, slobodna i divlja kosa

Ako volite da nosite raspuštenu kosu i onaj blago valoviti, pomalo raščupani look – to znači da se osjećate dobro u vlastitoj koži. Vi ste veoma opuštena i bezbrižna osoba, i po pitanju života, ali i ljubavi i seksa. Vi ćete se prepustiti uraganu strasti bez ikakvog straha ili razmišljanja. Ako vam dođe želja za tim – prepustićete se “činu” gdje god i kad god. Moglo bi se reći da ste san svakog muškarca.

Ali, ponekad je dobro potegnuti kočnicu, posebice ako je riječ o veoma strastvenoj vezi. Ako ne želite da izgubite jedno drugo i prebrzo sagorite, smanjite brzinu.

Kosa podignuta u raščupanu punđu

Djevojke koje vole ovu frizuru uživaju u muškoj pažnji. One instinktivno naslućuju da je ova frizura jedna od najdražih muškarcima. Vrat je najsenzualniji i veoma seksualan dio ženskog tijela, a njegovo otkrivanje je podsvjesni način koketiranja sa suprotnim polom. Vi ste prije svega svjesni svoje seksualnosti i znate njome da baratate i u “horizontali”.

Bob – izvan hladna, unutra vrela

Žene koje nose ovu frizuru imaju klasičan elegantan stil, dobro se razumiju u modu i trenutna zbivanja u svijetu. Vi volite red i preciznost, i možete djelovati pomalo hladno. Međutim, prava je istina veoma daleko od toga, pa se tako ispod vaše hladne spoljašnosti krije užarena unutrašnjost. Onaj koji probije vašu zaštitnu ljušturu mogao bi da se poprilično iznenadi vašom drugom personom, koja se budi kad padne veče i zajedno se zavučete pod toplu postelju.

Kratka kosa

Ove su žene odvažne, tvrde stručnjaci. Žene koje imaju hrabrosti da nose veoma kratku kosu, znaju ko su i šta žele u životu. One su originalne i ne žele da prate većinu. A, takve su i u krevetu. Vi ste spremni na apsolutno sve. Ako želite, možete da budete prava čigra, koja će ga maramom vezati za krevet i onda ga golicati jezikom. Isto tako, kada niste “za” jasno ćete mu dati do znanja da je sve što večeras može da dobije možda malo maženja u krevetu.

Izvor: Kurir/Cafe

=-=-=-=-=
Powered by Blogilo