Tags

, ,


Ovan (21.03 – 20.04)

Posao:
Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. U susretu sa saradnicima morate imati dovoljno moralne hrabrosti, da prihvatite odgovornost za ono što ste izjavili ili učinili. Nema potrebe da izbegavate sučeljavanje.

Ljubav:
U emotivnom smislu, delujete ranjivo i tražite neko »mirnije utočište«. Potrebna Vam je nečija iskrena podrška i razumevanje.

Zdravlje:
Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja. 

Bik (21.04 – 20.05)

Posao:
Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje kriterijume u poslovno-finansijskoj saradnji, dobro razmislite o krajnjem ili mogućem ishodu. Svaka korisna informacija treba da Vas približi uspešnim rezultatima.

Ljubav
:
Suviše burno reagujete na »sitnice«, dok partner na Vama sprovodi različite testove izdržljivosti. Kontrolišite svoje impulse.

Zdravlje:

Delujete napeto, potrebno je da se opustite.

 

Blizanci (21.05 – 21.06)

Posao:
Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje poslovno-finansijske interese, upotrebite praktičnu pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe koja ima sumnjive namere ili negativan uticaj na Vaše ponašanje.

Ljubav:
Nema potrebe da smišljate različite izgovore pred voljenom osobom. Pre ili kasnije, istina će neminovno isplivati na površinu.

Zdravlje:
Izbegavajte naporne i konfliktne situacije. 

Rak (22.06 – 22.07)

Posao:
Vaše ideje ne znače mnogo, ukoliko se i Vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovno-finansijskim dogovorima. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje i dugoročniju saradnju.

Ljubav:
Pokušavate da delujete pribrano, ali opterećuju Vas nove ljubavne dileme ili loš predosećaj koji imate u vezi jedne bliske osobe.

Zdravlje:
Prijaće Vam boravak u prirodi ili rekreacija. 

Lav (23.07 – 23.08)

Posao:
Osvojili ste nečiju naklonost ili simpatije, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspeh. Osnovni problemi koji utiču na promenu poslovno-finansijske klime proizilaze iz loše komunikacije medju saradnicima.

Ljubav:
Pokažite svoje pozitivne namere i budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ugodite više svojoj porodici, posebno osobi koja to zaslužuje.

Zdravlje:
Emotivna afirmacija deluje pozitivno na Vaše  

Devica (24.08 – 23.09)

Posao:
Postoji osoba koja Vas iritira svojim izjavama ili neprofesionalnim ponašanjem. Poslovne probleme ne možete rešavati mimo nekog ustaljenog protokola, ali dokazivanje pravde ne predstavlja Vaš primarni cilj.

Ljubav:
Indirektno pokušavate da utičete na nečiju emotivnu odluku. Bliska osoba primećuje Vaše latentno nezadovoljstvo ili da često delujete uznemireno.

Zdravlje:
Poštedite sebe od neprijatnih situacija i novog uzbudjenja. 

Vaga (24.09 – 23.10)

Posao:
Imate dovoljno energije da se oprobate u nekim novim ili neobičnim situacijama. Tajnu Vašeg uspeha, predstavlja dobro osmišljena kombinacija lepih i korisnih stvari u različitim pravcima.

Ljubav:
Slobodno izrazite svoju ljubavnu sreću, priuštite sebi neku »uzbudljivu zabavu« u dvoje. Neko Vam daje do znanja, da obožava Vašu pojavu ili prisustvo.

Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi. 

Škorpija (24.10 – 22.11)

Posao:
Razmislite kome treba da se priklonite u poslovnoj saradnji, oni koji znaju da odaberu pravu temu automatski dobijaju i najbolje rezultate. Sve je povezano, potrebno je da napravite dobar izbor.

Ljubav:
Veći izliv nežnosti pred voljenom osobom deluje podsticajno na zajednički odnos. Neko u Vama pobudjuje osećaj sigurnosti koji Vam nedostaje.

Zdravlje:
Potrebni su Vam dobar podsticaj i dodatna emotivna inspiracija. 

Strelac (23.11 – 21.12)

Posao:
Strogo procenjujete nečije postupke i uporno pokušavate da nametnete nova pravila ponašanja u poslovnoj saradnji. Nema potrebe da previše pričate o svojim poslovnim planovima, povucite konkretan potez bez suvišnih komentara.

Ljubav:
Zamerate voljenoj osobi, da naivno veruje u stvari koje ne mogu lako da se ostvare. Nikako da se usaglasite oko nekih zajedničkih tema.

Zdravlje:

Potrebno je da se bolje prilagodjavate na različite promene.

Jarac (22.12 – 20.01)

Posao:
Delujete zadovoljno zbog novih informacija. Važno je da osmislite dobar plan i da podstičete stvaralačku atmosferu. Ipak, Vas spoljašnji uspeh ne predstavlja i veliki adut pred voljenom osobom.

Ljubav:
U ljubavnom životu postoje neka drugačija pravila ili »merila vrednosti«. Fascinirajte svog partnera neobičnim idejama i velikom pažnjom.

Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi. 

Vodolija (21.01 – 18.02)

Posao:
Pokušavate da zasenite svoju okolinu i u ambicioznom stilu prihvatate različite obaveze. Ipak, poslovni dogadjaji ne idu u željenom smeru. Zarad poštovanja nekih privatnih ili poslovnih dogovora, prihvatite kompromisno rešenje.

Ljubav:
Iritira Vas partnerovo ponašanje ili odluke. Kontrolišite svoje impulse, pre nego što nesmotreno ili bez namere povredite nečija osećanja.

Zdravlje:
Sačuvajte prisebnost duha i sledite svoju savest. 

Ribe (19.02 – 20.03)

Posao:
Neke iznenadne promene u poslovanju, više raduju Vas nego Vašu okolinu. Budući da se nalazite u centru važnih dogadjaja, upotrebite svoje skrivene adute u odnosu na poslovne konkurente. Procenite dobar trenutak za nastup.

Ljubav:
Partner često kritikuje Vaše ponašanje, smatra da nemate dovoljno ubedljiva objašnjenja na neka jednostavna pitanja. Moguće je da se ne razumete najbolje.

Zdravlje:

Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove. Neobični uzroci obične glavobolje09.10.2013 u 13:00 časova Nema komentaraDa li ste znali da glavo…

Originalno objavljeno na stranici www.lepotaizdravlje.rs/zdravlje/noviteti/vodic-do-zdravlja/neobicni-uzroci-obicne-glavobolje © Lepota i zdravljeNeobični uzroci obične glavobolje09.10.2013 u 13:00 časova Nema komentaraDa li ste znali da glavo…

Originalno objavljeno na stranici www.lepotaizdravlje.rs/zdravlje/noviteti/vodic-do-zdravlja/neobicni-uzroci-obicne-glavobolje © Lepota i zdravlje

=-=-=-=-=
Powered by Blogilo