Ovan (21.03 – 20.04)

Posao:
Ukoliko ste dovoljno snalažljivi ili brzi u poslovnoj akciji, očekuje Vas uspeh na različitim stranama. Pokažite svojoj okolini da posedujete različite sposobnosti koje garantuju zajednički uspeh. 

Ljubav:
Privlači Vas nova »emotivna igra«, upotrebite svoj šarm i diskretno odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavnu poruku. Prijaće Vam neki novi ili uzbudljivi susret.

Zdravlje: 
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi. 

Bik (21.04 – 20.05)

Posao:
Neko iznenada remeti Vaše poslovno-finansijske planove i ignoriše Vaše primedbe. Ipak, nemojte dozvoliti da neko u Vama podstiče niske strasti. Nema razloga da ulazite u rivalske odnose, a zatim da trpite ružne posledice. 

Ljubav:
Postupite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom, realno odmerite svoje mogućnosti. Pokažite da imate dovoljno stila i dobre namere. 

Zdravlje: 
Prijaće Vam zabavni sadržaji i relaksacija, kao podsticaj za dobro rasploženje. 

Blizanci (21.05 – 21.06)

Posao:
Očekuju Vas iznenadne komplikacije u susretu sa saradnicima, ali to ne treba da utiče na Vašu koncentraciju i dobru volju. Sačuvajte prisebnost duha i preuzmite inicijativu u presudnom momentu.

Ljubav:

Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu. Važno je da osetite emotivno zadovoljstvo i toplinu u društvu bliske osobe. Uvek sve može da se prilagodi zajedničkim potrebama. 

Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, unosite više vitamina. 

Rak (22.06 – 22.07)

Posao:
Očekuju Vas interesantni susreti, obratite pažnju na svoj stil izražavanja ili na utisak koji ostavljate u društvu saradnika. Učinite sve što je potrebno, da spojite prijatne situacije sa korisnim ciljevima u različitim pravcima. 

Ljubav:
Sve je moguće kada imate dobru volju. Partner pokazuje posebno interesovanje za Vaše ideje, nastavite sa proverenom taktikom. 

Zdravlje:
Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju. 

Lav (23.07 – 23.08)

Posao:
Imate ambiciozne planove i potrebu da ostvarite zapaženu ulogu, medjutim Vaš uspeh zavisi od nečijeg uticaja. Nema potrebe da se ponašate previše nametljivo i zahtevno u društvu saradnika.

Ljubav:
U emotivnom smislu, bolje je prihvatite poznatu situaciju. Ulazak u neku »zabranjenu zonu« ili iznenadni poriv za ljubavnom avanturom, može da Vas razočara ne neočekivani način. 

Zdravlje: 

Podstičite kod sebe veću strpljivost i samokontrolu. 

Devica (24.08 – 23.09)

Posao:
Neko Vam jasno daje do znanja, da sve ima svoju cenu. Potrudite se da pravilno zaštitite poslovne interese i da sačuvate svoju poziciju u krugu saradnika. Loš dijalog, prihvatite kao novu lekciju o poslovnim odnosima. 

Ljubav:
Ne želite previše da pričate o svojim osećanjima, prija Vam nečije intimno društvo i potreba da Vam iskreno ugodi. 

Zdravlje: 

Važno je da profiltrirate svoje misli i osećanja, opustite se. 

Vaga (24.09 – 23.10)

Posao:
Jasno Vam je da sve ima svoj »vek trajanja«, ali uporno insistirate na stvarima koje su prevazidjene. U susretu sa saradnicima uzaludno pokušavate da promenite nečije mišljenje i ponašanje. Prihvatite poziciju u kojoj se nalazite. 

Ljubav:

Partnerovo nerazumevanje na Vas deluje obeshrabrujuće, reagujete osetljivije nego obično. Ulepšajte svoje raspoloženje na neki od načina koji su Vam lakše dostupni. 

Zdravlje: 
Izbegavajte rivalske odnose i konfliktne situacije, opustite se. 

Škorpija (24.10 – 22.11)

Posao:
Ako želite da ostvarite svoje poslovne ciljeve potrebna Vam je nečija podrška ili posredovanje. Nemojte očekivati nemoguća rešenja, već prikupite sve neophodne informacije o dobrim poslovnim prilikama. 

Ljubav:
Razmislite na koji način treba da animirate jednu osobu. Izbegavajte rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa ljubavnim partnerom. 

Zdravlje: 
Obratite pažnju na uredniji način života i na pravilniju ishranu. 

Strelac (23.11 – 21.12)

Posao:
Obratite pažnju na različite informacije koje imaju praktično znacenje, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne namere. Ponekad treba delovati dovoljno brzo i bez suvišnog taktiziranja. 

Ljubav:
Nema razloga za nametljivost pred bliskom osobom. Uživajte u stvarima koje odgovaraju zajedničkom afinitetu i ukusu. Oslonite se na svoju intuiciju i osećanja. 

Zdravlje: 
Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja. 

Jarac (22.12 – 20.01)

Posao:
Ukoliko Vas neko nagovara na poslovno-finansijski izazov ili na zajedničku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Neko može da razotkrije Vaše tajne namere, stoga ne budite naivni ili brzopleti.

Ljubav:
U ljubavnim očekivanjima, kao da stalno idete za korak ispred svog partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu. 

Zdravlje: 
Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte stresne situacije. 

Vodolija (21.01 – 18.02)

Posao:
Ponekad treba upotrebiti različite mere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama. Rizik prepustite drugima i izbegavajte sumnjive poslovno-finansijske ponude.

Ljubav:
Iskrene emocije uvek deluju lekovito, zadržite svoju pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći koja Vas prati. 

Zdravlje: 
Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija, opustite se. 

Ribe (19.02 – 20.03)

Posao:
Delujete samouvereno i računate na iskrenu podršku bliskih saradnika. Umete da organizujete zajedničku akciju ili da napravite pravilnu raspodelu poslovnih uloga i interesa. Očekuje Vas uspeh u robo-novčanim razmenama. 

Ljubav:

Dopada Vam se ono što je »nedostižno« ili osoba do koje ne dopire Vaš glas. Razmislite kome treba da uputite neki »ljubavni signal«. 

Zdravlje: 
Izbegavajte brzopletost, usporite svoj ubrzani ritam. 

 

=-=-=-=-=
Powered by Blogilo