HOROSKOPE ZA VAS IZRAĐUJE NAŠ POZNATI ASTROLOG
JASMINKA HOLCLAJTNER

        JASMINKA HOLCLAJTNER –  www.astrozenit.com

Razgovor sa Jasminikom Holclajtner preko broja 0906-250-256, cena 84 din min. sa uračunatim porezom.
   Moguće je zakazati razgovor u vezi sa analizom snova. Lični horoskop možete naručiti na telefon 064-126-88-74 ili preko e-maila:  astrozenit@gmail.com  i  jasminhol@yahoo.com

  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Sunce, planeta koja utiče na vaš znak a trenutno je slabo u Vagi, u dobrom aspektu sa Mesecom u Vodoliji pomaže vam da uspostavite dobre odnose sa osobama prisutnim u javnosti. Ako niste baš sasvim „čisti“ po pitanju novca, predstoje neprijani razgovori i moraćete da dajete nekome neku vrstu objašnjenja što vam nikako neće odgovarati. Trebalo bi da budete oprezni u radu sa julskim Lavovima ako ste vi rođeni pred kraj znaka.


   BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Ostajete pri svom stavu čak i ako vam se neko bude suprotstavio. Moguće da se radi o svojeglavom pretpostavljenom koji ne prihvata vaše argumente. Imate svoju koncepciju kako treba da se radi i to ćete sprovesti na bilo koji način ne obraćajući mnogo pažnje na ono što vam drugi govore. Mnogi vas cene i zbog toga vam je veoma milo jer se pokazuje do koje mere ste svojevremeno bili u pravu kada ste tvrdili da u nečemu ne treba da popustite.


  BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Dobar aspekt između Sunca i Meseca na relaziciji Vaga- Vodolija savršeno odgovara predstavnicima vašeg znaka ma koje da ste godište, posebno mladima i onima koji su prisutni u javnosti. Verujete da možet da ubedite jednog Lava rođenog pred kraj znaka da vam da šansu na poslu i moguće da će se to i ostvariti. Možete mnoge da zadivite onim što radtie i stičete sve veću popularnost.Nekome je stalo da vam nametne svoj stil rada ali vi na to nećete pristati.


  RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Mesec u Vodoliji većini predstavnika vašeg znaka ne odgovara ali dobar aspekt između Sunca, vladaoca vašeg astrološkog polja novca i posla i Meseca pomaže vam da prevazižete neke probleme na koje ste do skora gledali na sasvim drugačiji način. Postajete mnogo društveniji što se posebno dopada onima koji vas znaju kao uzdržanu osobu i bićete u prilici da negde javno nastupate što će vam doneti popularnost.


   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Iako je Sunce, vladalac vašeg znaka slabo u Vagi u dobrom aspektu sa Mesecom u vašoj astrološkoj kući javnosti donosi vam nove mogućnosti na profesionalnom planu naročito ako se bavite poslom koji podrazumeva kontakt sa velikim brojem ljudi. Odgovara vam svaka vrsta predavaštva i veroatno ste spremni da se uključite u neki veliki projekat koji će vam omogućiti da pokažete smisao za egzaktne nauke.


 DEVICA (23.8. – 22.9.) – VIRGO

Očekujete ulazak Marsa, planete energičnosti u vaš znak i kako Marsvlada vašim astrološkim poljem komunikacije ali i neprijatelja, možete biti prilično nezgodni i unapred reći ili uraditi nešto što će se okrenuti prootiv vas. Trudite se da sačuvate psihički mir i na svaki način dajete na znanje da se poslovi mogu obavljati samo na način na koji vi to činite. Dobro se slažete sa jednim Lavom koji je mnogo mlađi od vas i veoma popustljiv.


   VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Sunce, iako slabo u vašem znaku u dobrom aspektu sa Mesecom u Vodoliji čini vas manje svojeglavim, posebno na poslu i sklonim kompromisima. Trudite s se da ubedite nekog koga poznajete dovoljno dugo i u koga imate veliko poverenje da bi trebalo da popusti u nečemu. Svesni ste da se to verovatno neće dogoditi ali ste ipak spremni da dugo i naporno pregovarte sa tom osobom sve dok je ne ubedite da je to i za njeno dobro.


   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Očekivanja da će jedan Lav napraviti ustupak su prilično nerealna ali zato na Bika i Jarca imate velikog uticaja što na najbolji način koristite kako za sebe tako i za dobrobit firme ili u okviru timskog rada. Predstavljate autoritet za mnoge i svojom dobrom voljom dajete na znanje da na vas mnogi mogu računati. Nekome je veoma važno da vam učini po volji ili da nešto uradi na način na koji vi to želite, naročito ako se radi o poslu koji podrazumeva preciznost.


  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Jupiter, vladalac vašeg znaka u Raku u astrološkoj kući novca ali i konkurencije u dobrom aspektu sa Merkurom, koji je veoma jak u Škorpiji i to u vašoj astrološkoj kući tajnih neprijatelja nije baš sjajan aspekt za one koji nekom nešto duguju. Trebalo bi da budete što je moguće oprezniji i ako imate ikakvih finansijskih dilema, problema ili sumnjate da neko pokušava da vam napakosti, dobro se čuvajte, moguće da će uspeti u tome. Imate način da popravite utisak u raztovoru sa Vodolijom ili Lavom.


   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Spremni ste za velike intelektualne napore i ne plašite se nepredviđenih momenata ili nekih okolnosti koje bi mogle da vam donesu mnogo toga sa čime biste morali da se vanredno pozabavite. Ipak, spremni ste da u hodu rešavate sve probleme, u stanju ste da date na znanje da ste beskompromisni po nekim, pitanjima ali ne i nepopustljivi. Znate tačno šta kome kad treba da kažete. Verujete u mogućnost povoljnog obrta situacije po vas.


   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Ovo bi mogao biti povoljan dan za one koji su spremni da promene svoje stavove i da se prilagode timskom radu, posebno ako se radi o poslu koji podrazumeva dobru komunikaciju sa ljudima. Malo ko može da vam parira u bilo čemu jer ste verzirani u ono što radite i ne idete preko te granice. Saradnja sa strancima može biti za vas poseban izazov jer biste mogli dobiti dobru poslovnu ponudu prema kojoj nećete ostati ni malo ravnodušni.


  RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Verujete a ste na pravom putu da uspete jer imate oko sebe tim stručnjaka u koje imate veliko poverenje. Sa Neptunom i asteroididom Kirnom u konjukciji u vašem znaku imate potrebu da svaku situaciju isterate do kraja i da raščistite neke odnose koji su bili prilično problematični ma koliko možda to vama lično neće odgovarati. Po cenu da se možda u nekog i razočarate, prihvatićete nešto što je dosta strestno ali vi tačno znate zašto to radite.

=-=-=-=-=
Powered by Blogilo