Dnevni horoskop 20.10.2013.

Ovan (21.03 – 20.04)

Posao:
Zamerke koje Vam neko upućuje donose suprotan efekat, gubite interesovanje i volju da završite započeti posao. Ponekad je teško pomiriti različite stavove i interese, potrebno je da se naviknete na promenljivu klimu u svom okruženju.

Ljubav:
Posvetite pažnju lepšim temama i pripremite se za susret sa osobom koja Vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Stvari mogu biti i mnogo lepše nego što jesu.

Zdravlje:
Sačuvajte prisebnost duha i samokontrolu. 

Bik (21.04 – 20.05)

Posao:
Prepustite drugima da istražuju ili testiraju nove poslovne mogućnosti. Potrebno je da zaštitite svoje interese i da se pridržavate proverenog obrasca u poslovno-finansijskoj saradnji.

Ljubav:
Nemojte obećavati svojoj porodici ili partneru stvari koje ne možete da ispunite. Dobra namera ne predstavlja uvek i garanciju da možete usrećiti osobu do koje Vam je stalo.

Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju. 

Blizanci (21.05 – 21.06)

Posao:
Umete da se nametnete pred saradnicima, ali ne može sve biti po Vašoj volji. Izbegavajte takmičarske situacije, nema razloga da se dokazujete na pogrešan način. Ipoštujte osnovna pravila u poslovnoj saradnji.

Ljubav:
Neko Vam daje do znanja da traži veću emotivnu sigurnosti, a ne intrigantne situacije koje trenutno zagovarate. Nemojte nehotično povrediti nečija osecanja.

Zdravlje:
Delujete napeto, prijaće Vam šetnja i relaksacija. 

Rak (22.06 – 22.07)

Posao:
Nedostaje Vam realan uvid u različite poslovne mogućnosti. Važno je da se prilogodite mišljenju većine i da korigujete svoju prvobitnu strategiju. Obratite pažnju na korisne informacije, imate priliku da proširite svoje saznanje.

Ljubav:
Pogrešno procenjujete nečije ponašanje ili emotivne signale koje dobijate. Suviše ste subjektivni u procenama i u stvaranju svoje ljubavne vizije.

Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije, opustite se. 

Lav (23.07 – 23.08)

Posao:
Delujete sumnjičavo u proceni nečijih mogućnosti i stalo Vam je da ostvarite zapaženju ulogu u poslovnim susretima. Ukoliko se previše udaljavate od svojih saradnika, očekuju Vas dodatne komplikacije i teži uslovi.

Ljubav:
Zbog novih dogadjaja u privatnom životu uz Vas trpi i voljena osoba. Ali, Vi umete vešto ili smišljeno da okrenete situaciju u pravcu koji Vama odgovora.

Zdravlje:
Nema potrebe da precenjujete svoje mogućnosti. 

Devica (24.08 – 23.09)

Posao:
Nalazite se u dobroj formi i delujete pozitivno na svoju okolinu. Obratite pažnju na nečije komentare, važno je da otkrijete prikrivene detalje u poslovnom dijalogu. Očekuje Vas zapaženi uspeh na različitim stranama.

Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Imate sjajnu priliku da osvojite nečiju naklonost što će Vas ispuniti nekim posebnim raspoloženjem.

Zdravlje:
Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu. 

Vaga (24.09 – 23.10)

Posao:
U susretu sa saradnicima pokušavate da nametnete svoju volju i strogo ocenjujete nečije ponašanje. Medjutim, ne možete zanemariti »glas većine« i nečiju ulogu u poslovnoj saradnji. Mimo Vaše volje neko ima završnu reč.

Ljubav:
Izbegavajte neke napornije situacije u kojima se previše uzbudjujete. Potrebno je da se iskreno iskupite za propust koji ste učinili prema bliskoj osobi.

Zdravlje:
Prijaće Vam veća količina vitamina i tečnosti u ishrani. 

Škorpija (24.10 – 22.11)

Posao:
U zajedničkom interesu je da se poslovno-finansijski rizik svede na minimum i da se ispoštuju svi zadati rokovi. Od Vas se očekuje važna uloga ili posredovanje prilikom novih poslovnih pregovora.

Ljubav:
Ukoliko Vas opterećuju neke emotivne sumnje, razgovarajte sa voljenom osobom i insistirajte na zajedničkom dokazivanju istine. Sve može da poboljša kroz obostrano uvažavanje.

Zdravlje:
Osetićete veliko psihološko olaksanje, nakon iskrenog razgovora i poveravanja. 

Strelac (23.11 – 21.12)

Posao:
Samo pomoću suptilnih metoda možete da »nametnete« svoje stavove i da zadovoljite raznovrsne kriterijume u poslovnim susretima. Nemate dovoljno strpljenja da učestvujete u različitim poslovnim fazama, tako da smišljate zaobilazno rešenje.

Ljubav:
Olako prelazite preko zamerki koje Vam upućuje voljena osoba. Upotrebite svoj šarm u odredjenim situacijama kako biste poboljšali odnos.

Zdravlje:
Potrudite se da pozitivno utičete na svoju psiho-fizičku kondiciju. 

Jarac (22.12 – 20.01)

Posao:
U zajedničkom interesu je da se poslovni problemi rešavaju u najkraćem roku. Budite promišljeni i pokrenite inicijativu. Potrebne su Vam čvrste garancije da će neko ispuniti svoj deo obaveza u poslovnoj saradnji.

Ljubav:
Voljena osoba možda ima neke »neobične ideje«, ali nemojte donositi zaključak dok ne proverite u čemu je suština. Brzina je ponekad vrlina, ali ponakad je i mana.

Zdravlje:
Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu. 

Vodolija (21.01 – 18.02)

Posao:
Delujete vrlo ambiciozno i zainteresovani ste za različite ideje koje omogućavaju efikasnije poslovanje. Možda Vaše vizije nailaze na nerazumevanje, ali upotrebite svoju pamet u onoj meri koliko je potrebno da pridobijete nečije poverenje.

Ljubav:

Ponekad reči nisu dovoljne, da izrazite sve ono što mislite ili osećate pred voljenom osobom. Pokažite više inicijative koja vodi ka zbližavanju.

Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi. 

Ribe (19.02 – 20.03)

Posao:
Poslovni nesporazum koji imate sa jednom osobom može da Vas dovede u neprijatnu situaciju. Polazite od pogrešnih informacija, tako da Vaše prognoze deluju neubedljivo. Prihvatite dobronamernu kritiku.

Ljubav:
Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži. Zajednički susret može da se pretvori u »lepši deo stvarnosti«, uživajte u onome što imate i u nečijem društvu.

Zdravlje: 

=-=-=-=-=
Powered by Blogilo