DNEVNI HOROSKOP
NA DAN 21.10.2013.

HOROSKOPE ZA VAS IZRAĐUJE NAŠ POZNATI ASTROLOG
JASMINKA HOLCLAJTNER

        JASMINKA HOLCLAJTNER –  www.astrozenit.com

Razgovor sa Jasminikom Holclajtner preko broja 0906-250-256, cena 84 din min. sa uračunatim porezom.
   Moguće je zakazati razgovor u vezi sa analizom snova. Lični horoskop možete naručiti na telefon 064-126-88-74 ili preko e-maila:  astrozenit@gmail.com  i  jasminhol@yahoo.com

     

  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Mars, vladalac vašeg znaka i Neptun, planeta zabluda iz vašeg astrološkog polja neprijatelja u napetom aspektu nisu baš sjajan pokazatelj mirne atmosfere ni u domu ni na poslu. Neko će pokušati da interveniše između vas i onih koji vas nerviraju ali to neće doneti većeg efekta. Dobijae pozic iz inostranstva koji ste intimno priželjkivali.Nekome je stalo da sa vama obnovi saradnju, najverovatnije nekom drugom Ovnu.


   BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Sa Mesecom (emocije) u Biku do poslepodnevnih satim koji pravi napet aspekt sa Marsom u Devic možete pokušati da ne da ne reagujete u afektu nego da prvo dobro razmislite da li je osoba koja vam ide na nerve svojom kritikom na vaš račun možda u pravu. Rasprava sa Ovnom ili nekom Škorpijom čini vas prilično nesigurnim sebe. Dobijate pozive sa više strana u vezi sa mogućnošću proširenja saradnje.


  BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Nervirate se zbog novca jer imate utisak da vas neko potkrada ili da vam uskraćuje ono što vam pripada. Osećate veliki gnev prema onima koji su vam se nečim zamerili a njih je priličan broj. Dobro se slažete sa Lavom i Strelcem, naročito sa onima koji žele da se sa vama sretnu negde u inostranstvu. O svojim ambicijama nikom ne govorite, naročito ne nekom za koga niste sigurni da li vam je iskren prijatelj.


  RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Mesec, vaš vladalac koji utiče na vaše raspoloženje nalazi se u Biku tokom prepodnevnih sati i donosi vam mogućnost uspešne saradnje sa onima koji se bave biznisom.Neko priča o vama neistine i pokušava da vas razdvoji od saradnika rođenog u znaku Jarca zbog čega se prilično ljutiti na predstavnka ovogo znaka. Vaša nesmotrenost je dovela do situacije u kojoj se nalazite zato se nemojte ljutiti na druge, nego preispitajte svoje postupke.


   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Pokušaćete da ubedite nekoga ko vam nešto duguje da treba to da vam vrati. Sa Bikom možete imati veoma komplikovan odnos, posebno ako se radi o nekom ko ne želi da vam kaže istinu u vezi sa nečim što vam ne odgovora. Razmislite da li su oni koje smatrate vašim ‘neprijateljima’ zaista to ili ste vi svojeglavi.Ako ne budete dovoljno energični, moraćete da potegnete pravna sredstva da biste se izborili za svoja prava.


 DEVICA (23.8. – 22.9.) – VIRGO

Uvereni ste da jedan Rak koji polako ali sigurno podriva vašu sigurnost u sebe, bar ovih dana deluje svojim ponašanjem loše na vas, naročito ako ste mladi ili ako ste prema njemu bili fer. Sa Vodolijom ne nalazite zajednički jezik ma o čemu da se radi. Dobro se slažete sa Škorpijom koja ima o vama lepo mišljenje. Moguć je surset sa Ovnom sa kojim do skora niste bili u dobrim odnosima.Ako vam se javi Jarac, prihvatite poziv za saradnju.


   VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Situacija na poslu će biti vrlo napeta što će samo podsticati vašu ambiciju. Dobro se pazite starijih, iskusnijih saradnika koji će pokušavati da vas nagovore da radite za njih. Kao posrednik možete se pojaviti neka svetlokosa žena koja želi da vas pridobije za svoj tim. Sa Jarcem ne možete lako da izađete nakraj, naročito ako se radi o nekom ko vas je nečin zadužio ili vam je dao na znanje da vas smatra svojim dužnikom.


   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Može vam se učiniti da nemate dovoljno poštovanja od strane onih koji su vam obećali neku vrstu podrške ili lojalnost ili da ne možete da se , posebno ako ste iste struke. Što ste mlađi, to dramatičinije doživaljvate sve što se tiče šansi na poslu. Neko vam dosađuje svojim predlozima o nekom potencijalnom zajendičkom poslu.Ne bi trebalo da se nervirate ako se saradnja sa Vodolijom ne bude pokazala kao uspešna.


  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Mogli biste mnogo toga postići na poslovnom planu, ali uglavnom ako radite sa kreativnim osobama, ako radite ono što volite ili nešto u sopstenoj režiji.Trebalo bi da se manje nervirate zbog neke vrste nepravde koja vam je naneta. Bilo bi dobro ako biste se manje nervirali zbog nečega što nije u vašoj nadležnosti, naročito ako se tiče saradnje sa strancima ili nekog posla koji ima veze sa finansijama.


   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Potrebno je da pokažete više kooperativnosti jer vam se otvaraju neke nove, povoljne mogućnosti, posebno rođenima krajem znak au saradnji sa Blizancima dok rođeni u decembru mogu očekivati poziv od Škorpije ili Ovna. Što se finansijske strane tiče, postoji velika šansa da se upustite u prilično rizičan, ali isplativ posao ali vi verovatno nećete biti spremni, naročito ako ne dobijete bar neku vrstu garancije da će se posao odvijati po dogovoru.


   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Neko vam daje za pravo, drugi vas kritikuju. Možete dobiti ponudu od Blizanaca ili Ovna u vezi sa saradnjom koja bi mogla biti veoma uspešna. Finansijska situacija bi mogla da se značajno popravi u svakom pogledu,ako biste prihvatili ponudu da radite na nekog ko radi u medijima ili ima veze sa ustanovama u kojima se nosi neka vrsta uniforme na radu.Ne odustajte od ideje da se bavite muzikom ili nekom vrstom umetnosti.


  RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Veoma vam je važno kako vas prihvataju na poslu. Vodolija koja odavano želi da sa vama proširi saradnju biće jedan od najozbiljnijih kandidata da vam postane desna ruka u poslu. Dobijate podršku od Raka ili Lava. Intuicija vam je najjače oružje protiv sopostvenih grešaka.Ako radite u privatnoj firmi, možete očekivati da će vam se otvoriti neke nove šanse, moguće u vezi sa saradnjom sa strancima.Verujete da ćete dobiti novac koji su vam obećali.

=-=-=-=-=
Powered by Blogilo