Nedeljni horoskop za period od 3. do 9. novembra


Nedeljni horoskop za period od 3. do 9. novembra

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate…

OVAN (21. 3.  20. 4)

Posao  Ovo bi mogao da bude veoma naporan period za one tipične, ambiciozne Ovnove koji žele da uvek bude po njihovom, a to neće moći lako da ostvare. Na vašu direktnost neko će odgovoriti lukavošću, pa ćete morati da preuzmete takav način “borbe”, jer oni koji vas ne vole nisu usamljeni. Tokom celog perioda osećaćete se kao da vam je opasnost iza leđa, ali bolje nađite način kako da uspostavite dobru komunikaciju sa saradnicima nego da ih sve sumnjičite.

Ljubav  Ukoliko priželjkujete tajnu vezu, na samom ste pragu vrlo burnih događaja koje verovatno nećete moći da kontrolišete. Ali, to vas neće naročito uzbuđivati, jer će biti toliko izazovno da biste tome odoleli. Ako ste slobodni i mlađi od 40 godina, ne razmišljajte o ozbiljnoj vezi.

Zdravlje – Manji nazeb i redovne glavobolje.

BIK (21. 4.  21. 5)

Posao  Tokom ovog perioda biće vam neophodni dobri saveti i organizacija posla, ali i više samopoštovanja. Nadređeni će uspeti da poljulja vaše samopouzdanje zahvaljujući vašim greškama iz prošlosti. Ali, najbolja rehabilitacija za vas je dobro stanje na računu u banci, pa se potrudite da radite još nešto. Uspećete da nagovorite koleginicu ili prijatelja da prihvati vaš predlog za zajednički posao.

Ljubav  U vreme pomračenog Meseca, ali i dva dana posle toga, imaćete dovoljno vremena da preispitate odnos sa osobom koja vam se dopada, iako vam povremeno pravi haos u životu, jer nikada ne znate da li na nju možete da računate. Potrebno vam je više strpljenja za neki vodeni znak, pogotovo ukoliko ste na početku veze. Moguća je veza sa Devicom, Škorpijom ili Jarcem.

Zdravlje – Smanjite obroke i prekontrolišite šećer.

BLIZANCI (22. 5.  21. 6)

Posao  Pomračen Mesec u Škorpiji ne odgovara onim Blizancima koji vole slobodu, ne vole fiksno radno vreme ili im smeta svaka vrsta autoriteta. Mladi predstavnici ovog znaka veoma smelo kreću u nove poslovne poduhvate sa strancima, razmišljajući samo o tome da li će im se to isplatiti. Trenutno ste jedan od najsmelijih horoskopskih znakova, kada su novi poslovi u pitanju.

Ljubav  U ovom periodu nećete biti sigurni na koga možete da se oslonite. Ako vas dugogodišnji prijatelji budu pozivali u društvo, bićete veoma raspoloženi. Ali, ukoliko nemate stalnog partnera, verovatno ćete biti pomalo uzdržani, osim kada su u pitanju Strelac ili neki Lav.

Zdravlje – Smanjite uzimanje alkohola, jer to može da utiče na oscilacije pritiska.

RAK (22. 6.  22. 7)

Posao  Trudite se da držite u svojim rukama konce svega što se događa na vašem radnom mestu, ali ste svesni da nemate na koga da se oslonite. Ukoliko ste odnedavno na novom radnom mestu, pokušajte da ne ulazite u rasprave sa kolegama niti sa pretpostavljenim, čak i ako ste ubeđeni da ste u pravu. Mnogi Rakovi će dobiti priliku da započnu rad sa strancima ili da pređu na novo, bolje radno mesto.

Ljubav  Za većinu Rakova ovo bi mogao da bude period tokom kojeg će doživeti snažne emocije, a mnogi će, bez obzira na uzrast, imati utisak kao da su se prvi put zaljubili. Dobro ćete se slagati sa drugim vodenim znacima, samo ako imate planete u Biku, Devici ili Jarcu, a ukoliko su u vatrenim i vazdušnim znacima, mogući su konflikti za svaku sitnicu.

Zdravlje – Vodite računa o povredama ekstremiteta.

LAV (23. 7.  22. 8)

Posao  Ukoliko ste bili vredni tokom prethodnog perioda, predstoje vam dobici, verovatno nešto manji od očekivanih, ali ćete ipak moći da planirate neke vanredne kupovine. Ako budete u prilici da birate između dva slična posla, zbog pomračenog Meseca najverovatnije ćete se opredeliti za onaj koji je lošije plaćen. Tokom ovog perioda bićete u prilici da poboljšate status na poslu.

Ljubav  Iako ste spontani i detinjasti, u ovom periodu bilo bi bolje da se postavite malo racionalnije i kada je ljubav u pitanju, jer će to biti u vašem interesu. Svaka prejaka emocija i previše subjektivnog stava pri analiziranju ljubavnog života može vam naneti više štete nego koristi.

Zdravlje – Pazite se povrede leđa.

DEVICA (23. 8.  22. 9)

Posao  Početak perioda donosi dobre mogućnosti za proširenje poslovne saradnje, posebno sa onima na koje inače niste računali, ali ste se potajno nadali da će vam pružiti šansu da pokažete šta sve znate. Ukoliko vam se dopadne ideja o privatnom biznisu, i te kako će vam biti potrebna podrška Škorpije, Jarca ili Riba, a moguć je ulazak i u partnerski odnos. Budite oprezni u radu sa Ovnom ili Lavom.

Ljubav  Osećate se prilično sigurnim pored partnera koji je prvenstveno vaš dobar prijatelj, a ukoliko ste slobodni, moguće je da jedno prijateljstvo preraste u emotivnu vezu. Naglašen znak Škorpije može značiti romantičan susret sa osobom koja se bavi poslom vezanim za rizik. Moguće je obnavljanje veze sa Škorpijom ili Jarcem.

Zdravlje – Manja prehlada.

VAGA (23. 9.  22. 10)

Posao – Pomračen Mesec u vašoj astrološkoj kući novca septembarske Vage može da inspiriše na novi posao ili će poželeti da se oprobaju u nekom poslu o kojem već duže vreme razmišljaju. Vage koje traže posao, naći će ga posredstvom dobre prijateljice ili osobe koja je bliska vašoj kući. Budite pažljiviji s novcem i nemojte ga trošiti na nepotrebne kupovine.

Ljubav  Najverovatnije će vam se pružiti prilika da uđete u tajnu vezu s nekim ko vas duže vreme na neki način opseda, zove ili pokušava da s vama stupi u kontakt. Nemojte se preterano nadati da će stalni partner, pogotovo ukoliko se radi o nekom rođenom krajem pedesetih ili sedamdesetih imati mnogo vremena za vas. Ukoliko ste u vezi sa Ribama, situacija bi mogla prilično da se iskomplikuje.

Zdravlje – Nesanica, kao posledica stresa.

ŠKORPIJA (23. 10.  22. 11)

Posao – Pomračen Mesec u vašem znaku zahteva mnoge promene. Zato bi bilo dobro da se tokom ovog perioda potrudite i pokušate da obnovite veze i kontakte sa osobama s kojima ste povremeno bili u konfliktu, ali samo ukoliko ih poštujete i znate da na njih možete da se oslonite. Takođe, u ovom periodu ukazaće vam se prilika da se sretnete s nekim ko će želeti da s vama započne novi posao.

Ljubav  Kada je ljubav u pitanju, ovo će najverovatnije biti veoma uzbudljiv period. Romantični deo vaše prirode izbiće u prvi plan. Tokom ove sedmice želećete da se viđate sa nekim, ali pod uslovom da to na neki način ostane u tajnosti. Dobro se slažete sa Rakom i Devicom.

Zdravlje – Dobro se osećate, ali potrebno je da proverite dioptriju.

STRELAC (23. 11.  21. 12)

Posao  Najveća opasnost kojoj možete sebe izložiti je obelodanjivanje ideja pred onima koji jedva čekaju da vide šta smerate, kako bi vas pretekli u tome. I dalje ste prilično naivni kada je u pitanju saradnja sa onima na koje računate, a koji su vas više puta izneverili. Ipak, najverovatnije planirate neki posao u tajnosti koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju.

Ljubav  Ovo nije najsjajniji period, naročito za one koji nisu u dobrim odnosima sa članovima porodice ili se često raspravljaju oko izbora partnera. Trudite se da date sve od sebe da bi veza sa Blizancima, Devicom, Ribama ili Lavom bila uspešna, ali ukoliko to samo “odrađujete” partner će osetiti da niste iskreni ili da vam njegovo društvo nije dovoljno. Pokušajte da budete spontaniji.

Zdravlje – Manji stomačni problemi.

JARAC (22. 12.  20. 1)

Posao  Osećate veliku potrebu za kreativnim izražavanjem, naročito u umetnosti i nećete odoleti da ne krenete u nove projekte, čak iako niste sigurni da će biti isplativi. Početak sedmice doneće neočekivane prihode ili dobitke u igrama na sreću. Takođe su mogući dobici preko saradnje sa Škorpijama ili od zajedničkog posla s Vagom.

Ljubav  Dobro se snalazite u ljubavnom životu, pogotovo ukoliko vas interesuje jedan Rak, neka Devica ili Škorpija. Strelac i Vodolija koje poznajete preko posla ne odustaju od želje da budu s vama. Tokom ovog perioda moguć je konflikt s Lavom, ukoliko budete previše insistirali da prihvati svaki vaš predlog. Vaš znak je sada u trendu i mnogi se trude da budu u vašem društvu, jer im veoma imponujete.

Zdravlje – Mada se dobro osećate, ipak pojačajte imunitet.

VODOLIJA (21. 1.  19. 2)

Posao  Vaša razmišljanja u vezi sa novim izvorom zarade, novcem, završavanjem raznih formalnih stvari, toliko vas opterećuju da vam se čini da ništa drugo i ne radite nego “jurite” papire i potrebnu dokumentaciju. Ipak, tokom ove sedmice dogodiće se nešto značajno što će vas pomeriti s mrtve tačke. Finansijska situacija se polako stabilizuje, ali pazite da vas neko ne pokrade.

Ljubav – Preko posla ćete upoznati nekog ko će vam biti zvanično partner, ali tu su i nezvanični kandidati u obliku pomračenog Meseca u Škorpiji početkom sedmice, koji može da iznenadi svojom promenom ponašanja. Mnogima ste veoma dragi, ali vi ste zainteresovani samo za jednu osobu, sa kojom se sjajno razumete i jedno drugom tolerišete mnogo toga.

Zdravlje – Proverite sinuse i vodite računa o stomaku.

RIBE (20. 2.  20. 3)

Posao  Dobro ćete se snaći u ovoj sedmici, naročito ukoliko vaš posao ima veze sa medijima ili sa putovanjima. Neko će želeti da vas po svaku cenu pridobije za svoje planove. Preko prijateljskih veza očekujte neku vrstu finansijske pomoći.

Ljubav – Niko ne može bolje od vas da zavodi, ali samo ako rešite da to učinite. Prijaće vam da se viđate sa osobama koje vam se otvoreno dive. Škorpiji ili Jarcu teško padaju vaše promene raspoloženja koje će naročito biti naglašene početkom sedmice, kada slobodne Ribe mogu upoznati veoma interesantnu osobu sa kojom će nastaviti da se viđaju.

Zdravlje – Ostavite duvan i smanjite alkohol i kafu.

=-=-=-=-=
Powered by Blogilo

Comments are closed.