LJUBAVNE VEZE – TIPIČNI ŽENSKI IZGOVORI
  
    Da li imate osećaj da vaša veza ne funkcioniše najbolje u poslednje vreme. Izgleda vam da vaša partnerka deluje prilično ravnodušno. Možda je baš to znak da treba da raskinete, ali niste sigurni da i ona to želi. Ako kroz ove sledeće primere prepoznate svoju dragu, budite sigurni da je pravo vreme da je zaboravite.

• U poslednje vreme vam često kaže da nije dovoljno dobra za vas. To je fraza koju koriste i muškarci i žene kada više zaista ne osećaju ništa.


• Često vam prebacuje da želi više slobode, mada joj vi ništa ne branite. Ako vas iskreno voli, uživaće u svakom trenutku koji podeli sa vama i ujedno će naći vremena i za drugarice, posao i ostale obaveze. I kada vam kaže da želi više slobode, ona to i zaista misli, ali ako za nekoliko dana upozna muškarca koji ispunjava njena očekivanja, svoje mišljenje će vrlo brzo promeniti. Zato  ne gubite vreme ubeđivanjima i obećanjima, ona jednostavno želi kraj.


• Kada razgovarate, ona se sve vreme ponaša kao da je ne zanima šta pričate ili samo pređe na drugu temu. Pri tom često zna da vas isprovocira, kao da to radi namerno, kako bi izazvala sukob.


• Već danima odlaže viđenje pod izgovorom da je umorna ili da mora duže da ostane na poslu.


• Skoro da se ne sećate kada vam je prva prišla da vas zagrli i poljubi. A kada joj vi priđete često vas odbije pod izgovorom da nije raspoložena ili izmišlja neke obaveze kako bi izbegla nešto intimnije.

Kad jedno kaže, a drugo misli

 Kada ona kaže da vas voli, ali ne zvuči baš ubedljivo, da li to znači kako ste joj dosadili i postali nezanimljivi? Ili, ako vas neprestano gnjavi pitanjima je li predebela, da li je to znak da je nesigurna u sebe, ali i u vašu ljubav? Ima još mnogo situacija kada ona kaže jedno, a misli drugo, a ovde ćemo vam otkriti neke od njih:

• Kaže: ‘Biću spremna za minut.’
Misli: Možeš slobodno da se izvališ na krevet i odgledaš utakmicu dok se ne sredim. 


• Kaže: ‘Uopšte nisam osetljiva, ni nervozna, i ne preterujem.’
Misli: Samo me drma PMS.


• Kaže: ‘Moraš da naučiš da komuniciraš i da budeš tolerantan.’
Misli: Jednostavno se složi sa onim što ja kažem.


• Kaže: ‘Zašto ne bismo bili samo prijatelji.’

Misli: Nema šanse da mi se približiš, a kamoli da završimo u krevetu.


Kaže: ‘Ja ću platiti svoje piće.’
Misli: Samo se pravim jakom, ali ako mi dopustiš da platim piće, više me nećeš videti.

=-=-=-=-=
Powered by Blogilo