VRLO, VRLO OTKAČENI SVET

BUGARSKA

    Stoil Panajotov, farmar iz Bugarske svoju je ženu okrivio zbog toga što ne mogu da imaju dece, pa ju je zato zamenio za kozu. On je ženu zamenio sa prijateljem, za kozu i tri jarića na sajmu stoke.Zanimljivo je da je žena pristala na ovu zamenu.Kako on kaže: ‘Jednostavno je, koza je na svet donela troje jarića, znači da je plodna.Moja žena to nije mogla, pa sam je zato zamenio’ !!!


ENGLESKA

    Ako mislite da se 5 miliona funti ne može opotrošiti za 3 godine, varate se.Britanac Pit Kajl, pre tri godine dobio je na lutriji 5.1 milion funti.Sada je došao do prosjačkog štapa, a čak je i u velikim dugovima.Sav je novac potrošio na luksuzne kuće, automobile i letovanja na egzotičnim karipskim ostrvima.Sada radi u jednom restoranu čisteći kuhinju.


ENGLESKA

    44-godišnja socijalna radnica iz Britanije, Zoe Keneli podigla je kredit od 4000 funti kako bi mogla da plati ubicu kojeg je htela da unajmi da joj likvidira muža.U banci je rekla da joj kredit treba za renoviranje kupatila.Svoju nameru je saopštila i svom bratu, koji je sve to prijavio policiji.Zoin suprug je za vreme suđenja non stop plakao i tražio od sudijeda odbaci optužbu protiv nje i da je oslobodi. 

=-=-=-=-=
Powered by Blogilo