NEDELJNI HOROSKOP
PERIOD OD
18.11.2013.- 24.11.2013.

HOROSKOPE ZA VAS IZRAĐUJE
JASMINKA HOLCLAJTNER

JASMINKA HOLCLAJTNER – http://www.astrozenit.com
Razgovor sa Jasminikom Holclajtner preko broja 0906-250-256, cena 84 din min. sa uračunatim porezom.
Moguće je zakazati razgovor u vezi sa analizom snova. Lični horoskop možete naručiti na telefon 064-126-88-74 ili preko e-maila: astrozenit@gmail.com i jasminhol@yahoo.com

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Posao – Vaša energičnost i autoritativnost donose rezultate. Niko neće moći da na vas utiče, čak ni najbliži saradnici. Očekujete pomoć od Vodolije ili Lava koji su oduvek imali razumevanje za vas.
Novac – Vreme je da konsolidujete svoju finansijsku sitauciju preko aranžmana sa strancima. Mogući dobici preko rada sa Strelcima, Vagama i Jarcima.
Ljubav – Imate potrebu za dominacijom, ima je i partner. Pokušavate da nametnete stil, ali partner je neumoljiv. Ako ste slobodni, dopada vam se jaka ličnost sa kojom teško možete na izađete nakraj. Udvara vam se neko koga površno poznajete.
Porodica – Atmosfera u domu nije sjajna.Neko se ne oseća baš najbolje i to vas prilično opterećuje.
Zdravlje – Nervoza.

BIK (22.4.- 21.5) TAURUS

Posao – Prva dva dana perioda prilično ste nestrpljivi i zamarate Ovna svojim pridikama. Ako i uspete da ga ubedite u ono što želite biće to Pirova pobeda. Vrlo brzo će vam dati na znanje da sve mora da bude po njegovom. Dobici u radu sa Jarcima.
Novac – Kreće povoljan period za finansijske transakecije, ali samo ako imate uvid u svaku fazu posla. Ništa ne prepuštajte slučaju.
Ljubav – Od vas se očekuje da pokažete inicijativu, ali ako vam se dopadaju Devica, Vaga ili Jarac, obrnut je slučaj, prilično ste pasivni i čekate na njihov signal. Nepotrebno gubite vreme.
Porodica – Obradujte vaše bližnje nekim poklonom ili bar dobrim raspoloženjem. Ako ništa drugo, imajte dovoljno vremena za njih i njihove probleme.
Zdravlje – Mogući problemi sa grlom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Posao – Budite malo oprezniji u radu sa vatrenim i vodenim znacima. Jedan Rak može biti posebno agresivan i neprijatan prema vama.
Novac – Pokušajte da trošite što je moguće manje, jer ste inače prilično haotični u rukovanju s novcem.
Ljubav – Ne odustajte od svojih planova po ovom pitanju, ali budite oprezni ako vam se dopadaju Devica, Ovan, Škorpija ili Vodolija. Komunikacija sa njima može biti prilično komplikovana i puna nejanoća. Očekujete poziv sa puta.
Porodica – Krajem sedmice pokušaćete da ubedite starijeg člana porodice da vam izađe u susret u pogledu nečega veoma bitnog za vas. Moguće da će vas ignorisati.
Zdravlje – Manja nervoza.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Posao – Vaše ambicije postaju sve veće, ali još uvek mnogo toga nedostaje da biste do kraja uspeli da realizujete. Ne verujete Ovnu sve što vam predloži, a sa Škorpijom i Vodolijom budite oprezni u pregovorima.
Novac – Poslovni partneri iz inostranstva su i dalje najbolji izvor dobrih prihoda.Mogući su iznenadni dobici sredinom sedmice.
Ljubav – Imate nečije neskriveno divljenje. Moguće je da vam se udvara neko ko ima nekakve veze sa inostranstvom, čak i ako zna da niste slobodni. Ukolko nemate partnera, srešćete ga u krugu osoba starijih od vas.
Porodica – Nikako da sve postavite na svoje mesto.Budite tolerantniji prema Jarcu. Očekujete da vaši bližnji imaju više razumevanja za vas.
Zdravlje – Moguća prehlada.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Posao – Buran početak sedmice značiće za vas novu fazu u poslovnim odnosima, najverovatnije sa strancima. Ne odustajete od svojih ciljeva, ma kako izgledali nedostižni, ali budite i relani. Manji problemi sredinom perioda.
Novac – Dobici preko porodičnog biznisa sredinom sedmice. Dosta trošite na provod s društvom. Pokušajte da nešto i uštedite.
Ljubav – Nedavno pomračenje Sunca u astrološkom polju partnerstva i dalje se oseća u vidu tenzije i nemogućnosti da ostvarite blizak kontakt sa osobom koja vam je draga. Sve više vam se čini da se pomalo udaljava od vas.
Porodica – Ako planirate privatan projekat, članovi vaše porodice će vas u tome u potpunosti podržati.
Zdravlje – Ojačajte imunitet.

DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO

Posao – Bilo bi dobro da se ne upuštate u konflikte sa saradnicima ni po jednom pitanju, čak i ako mislite da ste u pravu, posebno početkom perioda.Sredinom sedmice dobijate povoljne ponude iz inostranstva.
Novac – Mogući su dobici od osoba od rodbine, ili neočekivani pokloni, vanredna uplata ili dobici u igrama na sreću.
Ljubav – Trebalo bi da budete malo taktičniji prema partneru, naročtio ako se radi o Ovnu ili Škorpiji. Sa Jarcem Vagom ili Bikom, predstoje prijatni momenti udvoje.Dobijate poziv od Raka.
Porodica – Ako članovi porodice žele da vas odborovolje poklonom, pustite ih, neka to učine, ionako vam dosta toga duguju.
Zdravlje – Manja glavobolja.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Posao – Dobro znate koliko možete, šta znate, samo je pitanje ko je spreman da vas toliko i plati. Ako pravite dogovor sa Blizancima ili Ovnom, budite oprezni u razgovoru. Mogu mnogo toga obećati, ali malo šta i ispuniti.
Novac – Novac stiže preko partnerskih odnosa, bilo ljubavnih ili prijateljskih. Za sada nisu negi grandiozni iznosi.
Ljubav – Prvi i poslednji dani perioda su kao stvoreni za ljubavne sastanke. Može se desiti da vam se neko udvara na poslovnom skupu ili na nekom zvaničnom mestu.Ako ste u vezi sa Vodolijom, pokušaće da vas nečim odobrovolji.
Porodica – Imate utisak da vas u poslednje vreme mnogo više cene i uvažavaju nego ranije. Vi im vraćate na to ljubaznošću.
Zdravlje – Pazite se na ulici.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Posao – Dobijate ponudu o kojoj treba dobro razmisliti, ali od vas će se zahtevati da brzo reagujete, što vas može u priličnoj meri opteretiti osećajem odgovornosti. Uz savet Jarca i Strelca, lako ćete doći do rešenja.
Novac – Dobro pazite gde parkirate automobil,i da li su vam brave na stanu ispravne. Dobici slede preko posla u medijima i trgovini.
Ljubav – Mnogima se dopadate jer delujete pomalo distancirano i vrlo moćno. Ono što ne znaju o vama predstavlja vaše tajno oružje, jer nagađaju šta li je to što krijete.
Porodica – Ako ste u zrelim godinama, deca su vam najveći izvor radosti, a ako ste mladi, roditelji bezuspešno pokušavaju da utiču na vas, za vaše dobro.
Zdravlje – Više se šetajte.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Posao – Početak sedmice je sjajan. Pazite samo da mnogo ne uzletite, već sredinom perioda ide otrežnjenje a pad može da bude bolan. Mogu vas kritikovati bez preke potrebe, iz čiste zavisti.
Novac – Mogući dobici sa više strana. Ipak, jedna uplata kasni i to zbog nečije nemarnosti. Pokušajte da se izborite da dobijete ono što vam duguju.
Ljubav – Delujete mnogo ozbiljnije i odlučnije, a ima onih kojima se upravo takvi dopadate. Niste ni svesni svog šarma, ni utiska koji ostavljate.
Porodica – Razmišljate o preseljenju ili o nekom novom poslovnom prostoru. Nešto biste da menjate u svom enerjeru.Nije pogodan momenat.
Zdravlje – Moguća povreda na radu.

JARAC (22.1.- 20.1.) CAPRICORNUS

Posao – Ovo je vaša godina, ali ne morate zbog toga da mislite samo na posao. Izgleda da vam je radni sto postao najomiljeniji deo nameštaja, razmislite čemu vodi toliko naprezanje. Susreti sa strancima.
Novac – Sa više strana vam se nudi mogućnost u vezi sa zaradom, ali dobro pripazite da li je baš svaka ponuda ‘pristojna’.
Ljubav – e koristite ni približno onoliko mogućnosti u vezi sa izlascima, provodima i zavođenjem, koliko biste mogli i koliko ste traženi. A kada da stignete, kada samo radite ?
Porodica – Početkom sedmice manje nerviranje zbog nečega ili nekoga ko ima veze sa vašom porodicom. Rešite to na miran način.
Zdravlje – Proverite imunološki sistem.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Posao – Ne bi trebalo da se nervirate zbog onoga što se nije desilo a očekivali ste, već zbog onoga što možete da uradite, a možete mnogo. I shvatićete da je mnogo bolje što se nije desilo to što ste želeli.
Novac – Ovo bi mogla biti period u kome ćete poželeti da igrate igre na sreću. Ako budete igrali loto, potrudite se da budu ‘pravi’ brojevi. Simboliku nađite u nekim važnim datutima iz vašeg života.
Ljubav – Uzajamno ‘kidanje’ nerava vama i partneru je omiljena zabava. Potpuno nepotrebno iskušavate njegovo strpljenje i naplaćujete mu neki stari dug, a on nema pojma zašto.Podsetite ga.
Porodica – Pokušavate da navikenete svoje bližnje na svoj temperament ali vam to teško polazi za rukom.Vi po svom, oni po svom.
Zdravlje – Oprezno u bavljenju sportom.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Posao – Između vas i saradnika postoji izvesna tenzija koja vas sve više pritiska i umesto da popustite, vi još više zatežete odnose. Nečim ste ih provocirali a da toga niste svesni. Moguće je i svojim izuzetnim kvalitetima.
Novac – Početkom sedmice slede dobici ili dobro sklopljeni poslovi koji će doneti novac kad tad. Pravite nepotrebne izdatke.
Ljubav – Ako je partner struke slične vašoj a vi rođeni krajem znaka, moguće je da ste u raskoraku s vremenom, ali i sa emocijama. Ne popuštate vi, ne popušta on. Oboje merite svaku reč na kantar.
Porodica – Vaši bližnji nisu stranke koje treba uslužiti nego oni koje volite i koji očekuju od vas pažnju i ljubav.
Zdravlje – Oscilacije krvnog pritiska.