Nedeljni horoskop od 21. do 28 novembra

Nedeljni horoskop od 21. do 28 novembra

Nedeljni horoskop od 21. do 28 novembra piše astrolog Vladimir Vlajić. 

 

OVAN

Vreme je da se povučete i napunite baterije do kraja ove nedelje. Rasprave svakako neće biti produktivne u ovim danima. Niste imali najbolju komunikaciju sa saradnicima i šefovima tokom četvrtka i petka. Sačekajte početak sledeće nedelje jer se tada pokreću projekti koje priželjkujete. Opterećujete se finansijskim stanjem koje nikako da se stabilizuje. Zauzeti brinu oko nekog ukućanina. Ako je u pitanju veza, opterećivaće vas izvesna ljubomora i sumnja. To je posledica vašeg promenljivog raspoloženja i strahova koji izbijaju na površinu. Sačekajte vikend i spontano će se pokrenuti priča o stvarima koje vas žuljaju. Slobodni mogu tokom vikenda da upoznaju nekoga ko je veoma optimističan. Probudiće u vama pozitivne vibracije. 

BIK

Nastavlja se period u kojem ne možete mnogo da se oslonite na druge. Jedan stariji saradnik vam se nudi da vam pomogne i to bi trebalo da prihvatite. Najpovoljniji je period onima koji posluju sa inostranstvom i strancima. Možete nešto bitno da rešite u finansijskom smislu do kraja nedelje. Sledeća nedelja vam je uspešnija i sve se lakše pokreće. Samo pazite kome verujete jer neko pokušava da vas manipuliše. Iza sebe ostavljate naporan period. Zauzeti se napokon opuštaju u zagrljaju partnera. Prija vam da usporite i osetite se sigurno. Vaše sumnje se smiruju. Jedino se pazite ako ste u tajnoj vezi – moguće je otkrivanje krajem nedelje. Slobodni obnavljaju vezu koja je nedavno prekinuta. Shvatate i svoje greške po pitanju tog odnosa. Ako ste već izvesno vreme sami – za vikend se pojavljuje mlađa osoba koja će vas prijatno iznenaditi svojim zrelim stavovima. 

BLIZANCI

U ovoj nedelji završavate mnogo toga što se otezalo u prethodnom periodu. Sve čistite i stvarate uslove da možete dalje normalno da funkcionišete. Vaša eventualna impulsivnost može da poremeti odnos sa saradnicima. Iscrpljeni ste, ali izdržite još ovaj period i budite strpljivi. Povoljna vam je saradnja sa osobama iz drugih mesta i strancima. Finansije vas i dalje brinu. Za poboljšanje ćete ipak sačekati kraj sledeće nedelje. Vaš umor se odražava i na emotivni deo. Zauzeti kao da ne slušaju partnera a to može biti razlog svađa. Iz nekog razloga možete da budete razdvojeni ili da jednostavno malo vremena provodite zajedno. Slobodni Blizanci misle na nekoga iz prošlosti. Druge zbunjuju osećaji koji su vezani za osobu koju ne poznajete toliko dobro. Budite strpljivi i dajte joj šansu. Pokazaće se interesantnija nego što ste pretpostavili. 

RAK

Vraćate se na neki poznat teren. Pravite dugoročnije planove shodno trenutnim interesovanjima. Vlada nekakav haos u vašem poslovnom okruženju a vi ste zaštićeni od svega toga. Ne dozvolite da bilo ko naruši vašu harmoniju i optimizam. Obratite se prijateljima za pomoć ili savet. Brinu vas finansije ali znate da ste preterali sa trošenjem u prethodnom periodu. Emotivni deo se konačno popravlja nakon tri nedelje. Kod zauzetih se bitno poboljšava komunikacija sa partnerom u ovom periodu. Partner je spreman da vas strpljivo sasluša i da vam fidbek. Nije isključeno kraće zajedničko putovanje ili neka promena okruženja. Slobodni mogu preko posla da upoznaju nekoga ko bi vam pružio dosta pažnje. Koliko vam to prija, toliko ste zbunjeni. Za sada imate zadršku u tom odnosu. Kako dani prolaze vi ćete se opuštati.

LAV

Želja da nešto promenite je jaka u ovom periodu. Vaša ambicioznost je naglašena. Međutim, aktivno vam je polje tajnih neprijatelja kojih imate u krugu saradnika. Mnogo toga vam je prikazano kao mač sa dve oštrice. Moguće su vam izvesna miniranja. Nećete znati na koga da se oslonite. Ako mudro odigrate, može da dođe i do bitno pozitivnih dešavanja na poslovnoj sceni. Finansije mogu da budu tema oko koje će se raspravljati zauzeti pripadnici znaka sa voljenom osobom. Ćutali ste u prethodnom periodu i čekali. E, sada postajete impulsivniji i direktni. Verovatno partneru neće prijati sve ono što imate da mu kažete. Ali se na kraju sve dobro završava. Slobodni verovatno razmišljaju o dve osobe. Verovatno ćete se opredeliti za onog koga duže znate, a možda ste i bili u vezi. Prijaće vam flert preko posla.

DEVICA

Imate osećaj da pravite korak napred, pa dva unazad. Nažalost, ni to se neće bitno promeniti u ovom periodu. Samo ste navikli na tu količinu stresa i nešto ste se bolje organizovali. Uspešno ćete rešavati nešto vezano za porodicu ili nekretnine. Opuštaće vas razgovor sa prijateljima a od njih i dobijate dobar savet. Kada eventualno nađete slobodnog vremena, ili vas neće držati mesto, ili imate potrebu da se osamite. Oni koji se pokrenu imaju interesantne aspekte da upoznaju nekoga ko je vezan za inostranstvo. Prija vam komunikacija sa tom osobom. Na momente ćete zaboraviti na sve probleme i obaveze. Zauzete prati osećaj da su se odaljili od voljene osobe. Sad već ne možete da se setite kada se to pokrenulo i još manje zbog čega. Mnogi imaju tendenciju da se svađaju a to može da dovede do još većeg jaza između vas. 

VAGA

Početkom perioda ste i dalje impulsivni i nervozni. To nije karakteristika vašeg inače uglađenog znaka. Postavljate osnovu za neke dobre projekte koji treba da uslede. Verovatno već izvesno vreme radite na tome ili nadograđujete nešto sada. Početak sledeće nedelje vam donosi bitna olakšanja jer ćete nešto konkretno znati ili dogovoriti. Vaši uspesi se dalje nižu. Samo povedite računa o finansijskim konstrukcijama koje pravite, i poslovno i privatno. I emotivni plan je obojen nekim vašim impulsivnim reakcijama. Ovo naročito važi za one koje su zauzeti. Vaša teatralnost može da dovede do ozbiljnog sukoba koji ćete izgladiti, ali uz puno truda. Slobodni pripadnici znaka privlače poglede osoba koje su samouvereni i zrače seksualnošću. Samo napred – to je ono što vam trenutno treba.

ŠKORPIJA

Naporno ste radili u prethodnim nedeljama a u ovoj shvatate da vam je potrebna promena taktike. Možete čak i odustati od početih projekata. Nikako ne lupajte glavom o zid već iskoristite ovaj period da napunite baterije. Obnovite bliskost sa osobama koje su vam drage a zapostavili ste ih u prethodnom periodu. Početkom sledeće nedelje razmišljaćete rasterećenije i upravo od nekog prijatelja možete da dobijete odličnu ideju ili dobre smernice po pitanju šta dalje. Za razliku od posla, na emotivnom planu se napokon opuštate i shvatate neke stvari. Zauzeti pripadnici znaka imaju pažnju voljene osobe. To niste primećivali do sada ili ste smatrali normalnim. Ipak je vreme da se spustite na zemlju i poboljšate komunikaciju koja u suštini nije sjajna. Slobodne Škorpije mogu da upoznaju osobu preko posla. 

STRELAC

Brinu vas finansije. Imali ste mnogo neočekivanih troškova a ono što je trebalo da vam stigne je kasnilo. Tokom ove nedelje se finansije ne popravljaju bitno, ali pravite neke poslovne dogovore koji će vam se brzo isplatiti. Nešto vam je lošija komunikacija sa saradnicima, naročito sa ženama. Oslonite se na prijatelje i pazite kome šta pričate. Izbegavajte sukobe. U emotivnom delu ste nestrpljivi i impulsivni. Zauzeti pripadnici znaka će pošto-poto želeti da u ovom periodu reše nešto što smatraju problemom u odnosu. Ipak se trudite da budete diplomatični. Slobodni mogu da upoznaju nekoga preko prijatelja, u društvu prijatelja ili preko Interneta. Svakako je to neko ko je odmeren i uglađen, a to je baš ono što bi vam prijalo i spustilo vas na zemlju. Libido vam postaje jači kako dani prolaze. 

JARAC

I početkom ove nedelje se nastavio finansijski naporan period za vas. Imate osećaj da sve nosite na svojim leđima. Ipak, početkom ovog perioda ćete da se „opametite“. Menjate svoj stav prema poslu i saradnicima. Zbog čega biste vi morali da mislite o svemu? Poštujte nešto što ste obećali, ili platite nešto na vreme. Prekinite da se žrtvujete toliko za druge. Emotivni deo vam je interesantan u ovom periodu. Dvoumićete se oko dve osobe. Prijaće vam osoba koja je malo starija i ne toliko temperamenta. Moguće je da je ta osoba već izvesno vreme u vašem okruženju, a možda je i zauzeta. Zauzeti pripadnici znaka imaju potrebu da se opuste. Vi ćete kanalisati nervozu u odnosu. Ali isplatiće se. Kao da ćete se i vi i partner vratiti na početak veze. To će za vas biti neprocenjivo. 

VODOLIJA

Potrebno je da ozbiljno priđete onome što sada radite. Moguć vam je veći poslovni uspeh. Naročito ako su vaši planovi vezani za inostranstvo, strance ili osobe druge vere. Neke će čak razmišljati o preseljenju zbog posla. Neke stvari mogu da se odlože, ali nemojte da vas to poremeti. Oslonite se na intuiciju pošto nećete moći da se oslonite na prijatelje i poslovne partnere. Flertova će biti i više nego dovoljno. Na vama je da se odlučite šta biste. Verovatno ćete se odlučiti za nekoga koga ste upoznali u proteklih desetak dana. Imate potrebu da budete u vezi. Koliko će biti harmonična, opet zavisi od vašeg stava. Zauzeti pripadnici znaka su u dobrom periodu. Mada vas finansije ograničavaju da biste se potpuno opustili. Partner će nešto bitno rešiti do kraja nedelje i eto povoda da slavite.

RIBE

U prvoj polovini nedelje vas je i dalje pratio osećaj da se borite sa vetrenjačama. I onda stiže povoljna vest u četvrtak ili petak koja vam donosi neku finansijsku dobit. Od tada stvari deluju optimističnije. I dalje imate nekako komplikovan odnos sa šefovima. Za rešavanje tog problema ostavite sledeću nedelju. Budite oprezniji ako poslujete sa strancima ili jako mladim ljudima. Najbolji je period za one koje su u privatnom biznisu. Zauzete pripadnike znaka ne očekuje specijalna promena u odnosu tokom ovog perioda. Vaša komunikacija je već izvesno vreme utajila, a teško da će se bitno popraviti već u ovoj nedelji. Slobodne Ribe mogu da definišu odnos sa jednom, za vas, veoma zagonetnom osobom. Iskren razgovor koji će se desiti sasvim slučajno će vas prijatno iznenaditi. Potencijalni partner pokazuje drugu stranu svoje ličnosti. To može da bude neko koga ste smatrali prijateljam do sada.

autor: AM izvor: Novi magazin