Nedeljni horoskop za period od 25.11. – 1.12.2013


Nedeljni horoskop za period od 25.11. – 1.12.2013

Pogledajte šta vam zvezde poručuju za ovu nedelju. 

Ovan

Posao

Nekoliko značajnih, pozitivnih uticaja vas podržava na astrološkom polju karijere. Ukoliko ste bili strpljivi i postepeno otvarali jedna po jedna vrata uspeha, sada bi mogli doneti važnu i mudru odluku… potpisati značajan ugovor… postići konačan dogovor. Važan je i kontakt koji ostvarite sa uniformisanom osobom.

Novac

Pozitivni uticaji koji vas podržavaju kroz karijeru, odlično deluju i na vaše finansije. Već ste mogli osetiti blagodeti ovih uticaja, ali još nije kraj mogućnostima koje vam se omogućavaju. Sada idite ka još većim ciljevima, kako bi dobili više. Svakako da vam je novac naklonjen, pa koristite sve prilike koje vam nadolaze.

Ljubav

Sve više raste ushićenost Venere koja je duboko zagazila u vaše polje ciljeva. Ovaj optimizam i sigurnost koju u sebi osećate, pozitivno vas gura napred. Mnogo ste racionalniji u vezi ili braku, kao i pri izboru novog partnera. Spremni ste i da čekate povoljan momenat, koji nećete propustiti. Ako ste već dugo usamljeni, igrom sudbine dolazite u kontakt sa osobom koja je staložena, odmerena u svemu, a vama će posvetiti veliku pažnju. Iako vi volite da pokrećete ljubavna dešavanja, sada prepustite partneru da sve organizuje na svoj način. Samo ga pratite, sreća je tu pred vama. Uniformisan partner, koji kao da se sve više udaljava od vas, neočekivano će vas kontaktirati preko nekoga. Ovo nije završena priča, sada sledi nastavak. Ljubav je moguća i na putu, kao i fakultetu.

Zdravlje

Potrebno vam je više odmora i sna.

Bik

Posao

Nepredviđene okolnosti ili neočekivan susret, na vas će delovati kao budilnik. Sve ono što vam je unosilo nemir, nesigurnost… nestaje u trenutku. Nešto sasvim novo vam se dešava i jasno usmerava. Sada bi trebali da budete brži nego uobičajeno i uhvatite taj povoljni momenat koji je pred vama. Preporod.

Novac

Promene ili nove ideje, koje se pokreću preko posla kojim se bavite, snažno vas guraju ka sticanju bolje i veće zarade. Voljena osoba će vas mudro posavetovati, ako ste u situaciji da potpišete važan ugovor, koji direktno utiče na finansijsku situaciju. Više ste skloni ka štednji nego trošenju novca.

Ljubav

Ovu nedelju će okarakterisati spajanja. Ulazak u brak, zajednički život ili vam se ostvarujetu ljubavna očekivanja kroz novu vezu, kao i obnovu stare ljubavi. Ne dozvolite da vas želja za pomirenjem navede da sami nešto preduzmete. Budite strpljivi i čekajte. Partner će se sam pokrenuti, a do konačnog susreta dolazi preko neke vama bliske osobe. Do sredine nedelje, nova ljubavna priča, kreće tokom večeri. Partner je u svemu odmeren, pažljiv, daje značaja sitnim pažnjama. Upravo će vas ove osobine osvojiti. Originalni optimista, koji voli da se hvali, ponovo se pojavljuje u vašem društvu. Ukoliko mu sada date šansu, pokazaće vam svoju najbolju stranu. Vikend bi mogao doneti ljubomorne reakcije, koje je preporučljivo držati pod kontrolom.

Zdravlje

Osetljiva tačka su vam stomak i uši. Prihvatite ozbiljno ovakve probleme, ako vam se pojave.

Blizanci

Posao

Čvrsto se držite svojih stavova, ali ne kroz svađu i nadmetanje. Sa što manje komentara, kroz konkretne izjave, sačuvaćete svoju poziciju. Preporučljiva je ista reakcija, ako bi vam neko ko je na višoj poziciji od vas, uputio javne kritike. Sada ste u prilici da se do kraja izborite za sebe i lične ciljeve.

Novac

Na dohvat ruke vam je novac, po osnovu posla kojim se bavite. Vaš stav u odnosu na saradnike i trenutne situacije, upravlja daljim dešavanjima. Svaki novi dogovor, plan… sa starijom osobom, mogao bi doneti sjajna rešenja i lepe prilive. Dobici su mogući i preko partnera, sredinom nedelje. Prodaja nekretnine.

Ljubav

Da bi došli do najboljih rešenja u vezi ili braku, neophodno je da se prilagodite partneru. Prisutan je uticaj koji vas opominje da ne preterujete u svojim zahtevima. Veza koja je tek u začetku, a partner često putuje, ili prihvatite to kao neminovnosti ili odustanite na vreme. Tajna veza vam donosi realniju sliku o odnosima u braku. Vreme je da dobro razmislite, ko je vaša sreća i oslonac. Sa mlađim ili mladolikim partnerom, očekuje vas buran provod, moguća su i zajednička putovanja… ali samo to. Dok stariji partner, omogućava mnogo više, ali kroz vreme. Devica će vas podstaći da drugačije gledate na život, kao i ljubavne odnose. Ako uspete da održite svoja obećanja, ovaj partner bi vas mogao usrećiti i svakom smislu.

Zdravlje

Budite pažljivi u domu, moglo bi doći do povrede pri hodanju po mokrim pločicama.

Rak

Posao

Ušli ste u period koji najavljuje promene na poslu ili je ovde priča o dobijanju posla preko uticajne muške osobe. Ako imate mogućnost da birate između dve varijante, budite praktični i nepristrasni. U vama samima je došlo do izvesnih promena. Menjate dosadašnja interesovanja i planove u pozitivnom smislu.

Novac

Okrenuti ste ka sticanju, a novac vam je neverovatno naklonjen. Što se više budete angažovali, ulazili i u druge poslovne aranžmane, pored redovnog posla, do novca dolazite brže i lakše. U najavi je i neko povećanje primanja, stimulacija, novac od službenog puta… Uticaj vas podržava i narednih mesec dana.

Ljubav

Sreća i zadovoljstvo u braku. Novi planovi unose radost u odnose. Odličan efekat postižete odlukom ili uplatom zimovanja. U vezama u kojima je bilo većih objektivnih prepreka, kroz konačni dogovor sa partnerom, dolazite do stabilnog rešenja. Omogućen je i ulazak u zajednički život. Dolazak novog šefa, pokrenuće veliku naklonost među vama. Ovde tek sledi nastavak priče. Svu organizaciju prepustite šefu, mogli bi zajedno otići na službeni put ili važan sastanak… Vaš odnos se pokreće na mestu izvan poslovnog prostora. Na javnom mestu, moglo bi doći do prijatnog poznanstva sa jednim Jarcem. Ovo bi za vas bio pun pogodak. Budite oprezni u novim kontaktima do kojih dolazite preko društvenih mreža. Partner iz inostranstva, trenutno nije u mogućnosti da ispuni ono što vam je obećao. Što ne znači da neće.

Zdravlje

Ako imate sklonosti ka određenoj hrani, načinu ishrane koji vam ne prija, sigurno ćete imati stomačnih tegoba.

Lav

Posao

Lavovi su opušteni i zadovoljni sobom. Sve im nekako ide na ruku, naročito kada je karijera u pitanju. Osećaju izraženu naklonost od strane saradnika, a poslovne ciljeve lako ostvaruju. Ovde leži i jedna mala zamka. U neočekivanom momentu bi moglo doći do informacije ili ponude. Ostavite da sve prenoći, kako ne bi napravili kardinalnu grešku.

Novac

Imate sreće i sa novcem. Mars koji već duži period boravi u vašem astrološkom polju novca, uglavnom donosi konstantne troškove. Skoro čitav period do sada, Mars je sjajno aspektovan i štiti vas od gubitka novca, troškova koje ne možete ispoštovati… Osim toga u vama budi ideje, koje donose finansijsku dobit.

Ljubav

Simpatije koje su pokrenute na radnom mestu, ove nedelje su u nekom vidu zastoja. Možda je partner na službenom putu ili ste u potpunoj nemogućnosti da nešto pokrenete, da dođe do susreta, početka… Prilagodite se trenutnoj situaciji, već iduća nedelja obećava lepša i lakša ostvarenja i planove. U slučaju da vam se dopada osoba sa kojom postoji značajna razlika u godinama, a to nikako ne možete prihvatiti, ne udaljavajte se i ne zatvarajte sva vrata za sobom. Vremenom ćete se prilagoditi, pošto partner poseduje obilje kvaliteta, koji su za vas bitni. Obnova veze sa Škorpijom, mogla bi biti uspešna. Samo ne ponavljajte stare greške, koje su vas u jednom momentu razdvojile na duži period, pa možda i godinu dana. Rak ili Devica bi vam prijali.

Zdravlje

Samo budite odmereni u svim vidovima uživanja. Alkohol vam se ne preporučuje.

Devica

Posao

Napokon nalazite sklad između želja i mogućnosti. Spremni ste da odbacite sve ono što vas u bilo kom smislu usporava u dnevnim poslovnim aktivnostima. Više se orkećete ka sebi. Ne rasipate svoju energiju na sve one oko vas koji su konstantno od vas tražili, očekivali nešto… Ponovo ste potpuno svoji.

Novac

Kroz već proverene aktivnosti, najlakše dolazite do novca koji vam je potreban. Ipak, još nisu povoljni uslovi za veće kupovine i troškove. Negde sami sebe ograničite, kako bi manji iznos stavili na štednju. Čim imate bilo kakav iznos na štednji, lakše se organizujete i dobijate jak stimulans za daljim sticanjem.

Ljubav

Bitne ljubavne priče bi trebali da privodite kraju. Da li krećete u novu vezu sa starom simpatijom, planirate ulazak u zajednički život ili se definitivno udaljavate od partnera… Dok nekome budete pružali pomoć u svakodnevnim obavezama, lako bi mogli doći u kontakt sa uniformisanom osobom, koja bi vas osvojila na prvi pogled. U mnogo čemu ste podudarni, što vas i spaja. Sticajem okolnosti, preko mlađe osobe dolazite u kontakt sa nekim ko je stariji od vas, a dolazi iz inostranstva. U ovakvom kontaktu vas očekuju povremena viđanja. Vreme radi za vas dvoje. Vikend bi vam mogao doneti neodlučnost. U isto vreme bi dobili poziv od novog i bivšeg partnera. Budite iskreni sami prema sebi i u tom skladu se opredelite. Venera vam i dalje omogućava više sreće u ljubavi.

Zdravlje

Mogući su problemi sa cirkulacijom u nogama od kolena pa na niže ili neudobnom obućom.

Vaga

Posao

Ne uzdajte se mnogo u obećanja uticajne osobe. Mnogo više obećava nego što može ili želi da ispunu. Sve što ste očekivali od te osobe, samo će vam se namestiti. Sigurno će vam se dati druga šansa, ako ne ove nedelje, onda uskoro. Neplaniran službeni put, kakav ste već imali od juna ove godine.

Novac

Saturn koji će još dugo boraviti u vašem astrološkom polju novca, ove nedelje nosi lepu poruku. Svi poslovi koji su u skladu sa zakonom, omogućavaju dobru zaradu. Ovde živi priča o dva dobitka. Jedan je od posla kojim se bavite. Ukoliko pružate podršku, pomoć osobi kojoj je to potrebno… ostvarićete i drugi priliv novca.

Ljubav

U braku ili vezi dolazi do poboljšanja odnosa. Napušta vas nesigurnost i nepoverenje prema partneru. Samo ne bi trebali da se vraćate na staru temu, koja je vaše odnose dovela do usijanja. Velike su mogućnosti da na javnom mestu dođe do kontakta sa javnom ličnošću, sa nekim ko je vrlo uspešan. Ako se radi o nekome ko često putuje ili dolazi iz inostranstva, najverovatnije je zauzet… Pri prvom susretu dolazi do burne pozitivne reakcije. U ovakvu vezu ulazite munjevito, sa puno zanosa i zadovoljstva. Dok partner koji je tek izašao iz duge veze ili braka, ozbiljno prihvata vaš odnos. Poznanstvo do koga dolazi na putovanju ili preko bliskog rođaka, mogalo bi pokrenuti vašu tačku sreće. Samo je potrebno da vi prepoznate svoju sreću u toj osobi.

Zdravlje

Moguće su jake alrgijske reakcije. Alkohol vam se definitivno ne preporučuje.

Škorpija

Posao

Razgovorom sa članovima uže porodice, rešavate bitne dileme vezane za poslovnu budućnost. Spremnost na odricanje, naporan rad u korist ambicija, donosi sjajna ostvarenja. Ako ste u prethodnom periodu išli na službeni put ili kraći period boravili u inostranstvu, ponovo vam se otvaraju ovakve mogućnosti.

Novac

Boravak Sunca u vašem astrološkom polju novca, svakako da obećava bolju finansijsku situaciju. Ove nedelje bi kroz neuobičajene, neobične… kraće aktivnosti mogli lepo zaraditi. U odličnom ste periodu i za novac koji vam stiže preko redovnog posla. Da li povećanje primanja, stimulacija, dnevnice… Ne preporučuje vam se da nekome pozajmljujete novac.

Ljubav

Neobjašnjiva unutrašnja sila vas vuče ka starim prijateljim… mestima na koja ste nekad izlazili sa zadovoljstvom. Preko starog društva vam se omogućavaju nova poznanstva sa više potpuno različitih osoba. Stariju osobu ne krasi velika lepota. Zato poseduje neodoljiv šarm. Ovakav partner bi vam u mnogo čemu odgovarao. Dok neko ko je sportski građen ili se u tom stilu oblači, verovatno nosi uniformu… deluje vam mnogo primamljivije. To je samo prvi utisak. Kroz nastavak druženja, videćete ga sasvim drugačijim očima. Vrlo je zahtevan, spor i vidno dosadan, bez ideja, lako ne prihvata promene… Sa znatno mlađom osobom, ostvarili bi ste krajnje neobičnu i inateresantnu prolaznu vezu. Zauzet partner bi vam samo zakomplikovao život. A ukoliko ste u tajnoj vezi sa zauzetom osobom, ne verujte svemu što vam obećava.

Zdravlje

Višak energije koji osećate, usmerite ka pozitivnim aktivnostima.

Strelac

Posao

Kada krenete na posao, sve probleme ostavite kod kuće. Ova nedelja zahteva pojačanu koncentraciju na radnom mestu. Ako su u toku veće promene u firmi u kojoj ste zaposleni, kroz promene vam je omogućeno vraćanje pozicije na kojoj ste već jednom bili. Do viših ciljeva možete doći preko svog šefa ili dobrih investicija.

Novac

Posao kojim se bavite, ove nedelje je dobro intergrisan sa Venerom koja još uvek boravi u vašem astrološkom polju novca. Ne rasipajte svoju energiju na razno razne aktivnosti, maksimalno se usmerite aktuelnim poslovnim dešavanjima. Neće biti dugog čekanja, neka nagrada vas očekuje. Možda ste baš vi planirani za odlazak na službeni put.

Ljubav

Maksimalna opreznost se zahteva u tajnim vezama, kako bi izbegli neprijatnosti, pa čak i skandal. Ulazak u vezu sa zauzetom osobom iz vašeg komšiluka, samo bi vam zakomplikovalo život i donelo razočarenje. Preporčuje vam se veća opreznost pri izboru budućeg partnera. Sve ono što vam je nejasno, nedefinisano… kroz novi kontakt, upozorava vas na neiskrenost suprotne strane. Ljubavna priča koja kreće tajno, s tim da je partner slobodan i stariji od vas, vodi vas u trajne emocije koje će biti adekvatno uzvraćene. Dostojanstvena i ozbiljna osoba, sa kojom radite, otvorenije će vam pokazati svoje emocije. Sve se dešavan na većem skupu, možda seminaru… Ovaj kontakt bi pozitivno delovao na emotivni i poslovni život.

Zdravlje

Pri većim aktivnostima, ponašajte se u skladu sa svojim godinama i fizičkim mogućnostima.

Jarac

Posao

Kolega koji je značajno stariji od vas, uticaće na postizanje dogovora o promeni radnog mesta ili pri rešavanju problema koji već dugo traju. Želja za brzim uspehom je trenutno neostvariva. Ponuđene poslovne promene, koje vam u prvom momentu mogu delovati sjajno, za sada nisu dobro rešenje za vas.

Novac

Ideja koju sami možete sprovesti u delo do kraja, mogla bi doneti dobre promene na finansijskom planu. Ali i saradnja sa odanim prijateljem nije loša. U najavi vam je mnogo bolji period za novac, koji će potrajati malo duže. Ponovo će vam se vratiti sjajne prilike koje donose novac. Ne preporučuju vam se igre na sreću.

Ljubav

Sva vaša pažnja usmerena je ka ljubavnom životu. I sami se dobro osećate, pošto vas duži period prati sreća na ovom polju. Gde god da se pojavite, ostavljate dobar utisak, a udvaranja su znatno pojačana. Za pravo čudo, lako ulazite u nova poznanstva i otvoreniji ste za ljubav i zabavu. Još uvek ste izbirljivi kada je u pitanju odluka o ulasku u novu vezu. Velikodušna osoba, spremna da se odrekne svojih plaova zbog vas, je ono što tražite. Na fakultetu, seminaru, putovanju… mogli bi upoznati takvu osobu. Stariji partner bi u vama probudio duboke emocije i potrebu da se prilagođavate. U ovom odnosu bi ljubomora mogla stvarati probleme. Do udaljavanja bračnog partnera, moglo bi doći ukoliko imate prevelika očekivanja.

Zdravlje

Objektivnost u žejama i trenutnim fizičkim mogućnostima, štiti vas od bilo kakvih zdravstvenih teškoća.

Vodolija

Posao

Mesec i Jupiter vas trenutno štite od bilo kakvih problema i komplikacija na radnom mestu. Šta više omogućavaju vam obnovu kontakta sa uticajnim osobama iz prošlosti, koje bi mogle povoljno uticati na ostvarenje ambicija. Ljubaznost, moral i pravednost… donose željena ostvarenja, na lakši način.

Novac

Stalne kombinacije i pritajene brige u vezi finansijske situacije, neprimetno vas napuštaju. Precenjivanje trenutnih dešavanja, samo će vam doneti razočaranje. Budite strpljviji. Ne zaboravite, tek ste ušli u period koji vam omogućava situacije koje dolaze neplanirano, i donose bolju, ali ne sjajnu zaradu.

Ljubav

Susret na javnom mestu, pokreće komunikaciju sa bivšim partnerom. Obnova veze bi mogla doneti mnogo skladnije odnose. S tim da je potrebno strpljenje. Ovo je početak kontakta, koje najavljuje pomirenje. Plemenita, otmena i obrazovana osoba, koja je na vas ostavila snažan utisak u prethodnom periodu, ponovo se povremeno pojavljuje u vašem poslovnom okruženju. Ukoliko dođe do poslovne saradnje, svi su izgledi da ste našli pravu osobu za sebe. Bićete prinuđeni da se obratite uniformisanoj osobi, koja ne odustaje od vas. Kako ste prinuđeni na češći kontakt, mogli bi doći do mnogo lepšeg mišljenja, pa i simpatija. Tajna veza će povoljno uticati na sva polja života. Za vikend su moguća sva prijatna iznenađenja od jedne Škorpije.

Zdravlje

Osetljivi su vam zubi, kičma i zglobovi.

Ribe

Posao

Sa dozom rezerve prihvatite šefova obećanja ili neke druge uticajne osobe. Ukoliko ste sa tom osobom u emotivnoj vezi, tek iz drugog, trećeg pokušaja, moglo bi doći do ostvarenja obećanja. Neka dobra rešenja bi mogla u momentu da iskrsnu, a na vama je da što brže odlučite i uvatite svoju sreću.

Novac

Ukoliko se brzo uklopite u neke nove okolnosti, mogućnosti… na vrlo lak način bi mogli doći do pristojne zarade. Ovakva situacija bi mogla povremeno da se ponavlja. Putovanja ili kontakt sa inostranstvom, donosi trajno dobru zaradu. Ako ste u nekim većim problemima, podršku očekujte od najbližeg prijatelja.

Ljubav

Početak nedelje bi mogao da vam donese mnogo više obaveza, koje bi obavljali van doma. Kroz takve aktivnosti, do srede bi mogli doći do neočekivanog poznanstva sa uniformisanom osobom, koja će vam u datom momentu ponuditi svoju pomoć. Ova veza bi vam vratila samopouzdanje, naročito ako ste nedavno ostavljeni. Mlađa osoba, koju ste već imali prilike da upoznate ili vidite na mestu zabave, ove nedelje će vam prići na vama prihvatljiv način. Kao i uvek imate više mogućnosti za pokretanje nove veze. S tim da sada imate mnogo bolji izbor, nego inače. Povratak iz daljine, neke vama izuzetno drage osobe, doneće vam neizrecivu sreću. Do susreta dolazi u večernjim časovima, na mestu zabave u blizini vode. Sigurno je da se kući nećete vratiti sami.

Zdravlje

Budite odmereni u piću, naročito noću. Mogli bi sebi napraviti veći problem, a pri tom potrošiti sav novac koji imate.

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Astrolog Biljana Klark 0906-200-600

Advertisements

Comments are closed.