Postoje dve strane konvencionalne medicine. Jedna je ona koja nam predstavlja modernu medicinu u lepom svetlu i čije poruke svakodnevno dopiru do javne svesti putem mnogobrojnih medija. Medjutim postoji i druga strana medalje – istinita, koja je dostupna samo onima koji su upoznati sa unutrašnjim delovanjem ovih velikih sistema.

TINKTURE DR ŠULCA

shutterstock_35010355-2

Postoje dve strane konvencionalne medicine. Jedna je ona koja nam predstavlja modernu medicinu u lepom svetlu i čije poruke svakodnevno dopiru do javne svesti putem mnogobrojnih medija. Medjutim postoji i druga strana medalje – istinita, koja je dostupna samo onima koji su upoznati sa unutrašnjim delovanjem ovih velikih sistema.

Kada ljudi čuju o naučnim informacijama koje opravdavaju radikalnu promenu ishrane u korist biljne hrane, često ne mogu da veruju u ono što čuju. “Ako je sve što kažete tačno”, pitaju se oni, “zašto nisam ranije čuo za to? U stvari, zašto obično čujem suprotno od onoga što vi govorite: da je mleko dobro za nas, da nam je potrebno meso da bismo dobili proteine i da su za rak i srčana oboljenja potpuno odgovorni geni?” Ovo su opravdana pitanja, a odgovori predstavljaju suštinski deo ove priče. Međutim, da bismo došli do ovih odgovora, verujem da je potrebno da znamo kako se informacije stvaraju i kako stižu do…

View original post 1,320 more words