Mesečni horoskop za decembar

Saznajte šta Vam zvezde poručuju u decembru mesecu.

Mesečni horoskop za decembar

OVAN

Ona: U drugoj nedelji decembra Mars ulazi u Vagu, što znači da ulazite u izazovan period. Mars može da vam donose razne konfrontacije i neslaganja, naročito na poslovnom i privatnom planu. Pošto je Venera u desetom polju vi ste spremni mnogo toga da žrtvujete zbog ličnih ambicija. To znači da vam je na ljubavnom planu potrebno da spojite lepo i korisno. Mesec decembar je izuzetno povoljan za putovanja svake vrste. Ovnovi koje su u braku mogu da imaju krizu, pa treba biti tolerantniji.

On: Mars u sedmom polju ukazuje da konflikte razne vrste, pa ćete povremeno imati utisak da ljudi ne razumeju vaše postupke. To se odnosi čak i na najbliže osobe. Polje inostranstva vam je odlično postavljeno, pa možete lako da uspostavite saradnju sa inostranim firmama. Tokom meseca decembra neodlučnost će biti vaša najlošija mana, pa ćete biti u dilemi izumeđu dva poslova partnera ili dve osobe koje vam znače.

 

BIK

 

Ona: U prvom delu meseca Venera vas tera ka putovanjima i svakom vidu usavršavanja. Mladi Bikovi treba da koriste priliku za studije jer će imati uspeha. Mesec decembar je povoljan za sponzorstva i nasledstvo. Možete lako da rešite pitanje nekog većeg novca. Mars u šestom polju doneće vam diamičan period na poslu u kojem je potrebno da se dokazujete. Međutim, verovatno će neki vaši stavovi nailaziti na otpor od strane saradnika. Na poslu tokom decembra može da vam se dogodi romansa sa Vagom.

On: Sa Marsom u šestom polju treba da se čuvate intriga na radnom mestu. U najmanju ruku možete da trpite pritisak. Možete da saznate ko su vam tajni neprijatelji, a nervna baza će vam biti osetljiva. Mesec decembar najviše treba iskoristiti za inostrane kontakte i usavršavanje. Mnogi pripadnici vašeg znaka najbolje će se osećati kada su na putu. Ženska osoba koju srećete preko posla sve više će pleniti vašu pažnju.

 

BLIZANCI

 

Ona: Ulazak Merkura u sedmo polje donosi vam bolju poziciju u javnosti. Izlazite iz kriznog perioda i imaćete veliki uticaj na osobe koje srećete. Mnogi pripadnici vašeg znaka biće okrenuti partnerstvu, dok će se kod nekih to odnositi na posao. SaVagom, Lavom i Strelcem možete da ostvarite dobre pregovore. Venera pogoduje nasledtsvu, tako da biste u predstojećem mesecu mogli da rešavate to pitanje.

On: Sa Merkurom u Strelcu vaš pogled na svet postaje optimističniji.  Postajete otvorneiji za susrete i osobe do kojih vam je stalo. Iza sebe ostavljate naporan period na poslu. Mnogi Blizanci imaće priliku da upoznaju interesantne osobe sa kojima mogu da se upsute u ljubavnu vezu. Ovo je mesec koji pogoduje novim poslovnim partnerstvima, naročito sa Strelčevima i Lavovima.

 

RAK

 

Ona: Lepe planete u šestom polju donose vam uspeh u poslovnim pregovorima. To podrazumeva da će realizacija vaših planova ići bolje nego što ste očekivali. Sa Venerom u sedmom polju mnogima delujete šarmantno i izazovno, a može da vas privuče jedan rezervisan Jarac. Mars u Vagi ne pogoduje porodičnim okolnostima, tako da ćete verovatno imati rasprave. Možete da očekujete bolju poslovnu ponudu u decembru mesecu, ako i veću zaradu.

On: Odlična pozicija planeta u Strelcu ukazuje na uspešne poslovne pregovore i kontakte sa inostranstvom. Nije isključeno da ćete potpisati ugovore koji će vam značiti. Marsova energija donosi vam porodične svađe, naročito ako živite sa Vagom ili Ovnom. U ljubavi ste već nekoliko meseci spremni na velike korake.Veći deo meseca Venera će delovati veoma magnetično na vas, tako da ćete zavesti većinu žena koje budete sretali.

 

LAV

 

Ona: Pošto Sunce boravi u petom polju, mesec decembar će vam biti više nego zabavan. Imaćete mnoštvo prilika za zabave, izlaske i provod. Mars u trećem polju ukazuje da ćete biti vrlo direktni u komunikaciji sa osobama koje su vam bliske. Venere ukazuje na dobre poslovne pregovore, a Merkur donosi poboljšanje finansijske situacije.

On: Zabavna pozicija Sunca donosi vam vedrinu i optimizam. Jedno je sigurno, ovoga meseca vam neće biti dosadno jer ćete imati stalne prilike za provod. Iza 20. decembar ulazite u uspešan poslovni period koji će vam doneti odlične pregovore i ponudu koju ste čekali. Mnoge ćete iznenaditi svojim stavovima u predstojećem mesecu.

 

DEVICA

 

Ona: Merkur u četvrtom polju čini vas posvećenom porodičnim i stambenim obavezama. Moguće je da u ovom mesecu treba da donesete odluku koja vam teško pada. U prvom delu meseca možete da očekujete iznenadnu poslovnu ponudu od osobe vatrenog znaka. Mesec decembar pogoduje velikoj zaradi novca.

On: Prolazak Merkura kroz četvrto polje donosi vam preuzimanje odgovornosti za osobe koje su vam bliske. Neki pripadnici vašeg znaka će razmišljati kako da se osamostale ili započnu samostalan biznis. Ovaj mesec je povoljan za svaki vid zarade. Reklo bi se da će vam prijati mesta koja vas podsećaju na kućnu atmosferu. Očekuje vas više rodbinskih susreta.

VAGA

 

Ona: Venera u Jarcu, hteli vi to ili ne, donosi vam ozbiljniju fazu u kojoj imate više brige i odgovornosti oko svega što radite. To se najpre odnosi na bliske osobe, a onda na stambeno pitanje. Ako ste mislili da se bavite preuređenjem doma sada je dobar trenutak. Mnoge Vage započeće samostalan posao i to će ići sporo, ali sigurno. Mars vas u drugom delu meseca tera na akciju, tako da nećete moći da sedite mirno i budete lenji.

On: Ulazak Marsa u vaš znak donosi vam dinamičan zimski period u kome ćete imati više akcije nego što ste planirali. Vaša neodlučnost će biti potpuno potisnuta tako da ćete biti aktivni na svim planovima. Partner će imati važnu ulogu za vas jer može da vas podstakne na značajne odluke. Venera ukazuje da ćete se mnogo više baviti porodičnim obavezama nego inače.

 

ŠKORPIJA

 

Ona: Naglašeno drugo polje treba da iskoristite za dodatnu zaradu. Dobra pozicija Saturna ukazuje da ćete dobiti pozitivne životne lekcije koje su vam bile neophodne. U ovom mesecu imate duplo veće ishode za svake pregovore. Poslednjih nedelju dana decembar izuzetno su povoljni za putovanja.

On: Mesec koji je pred vama treba da koristite za pregovore i finansije. Drugi deo decembara je lep za bilo kakva kraća putovanja, tako da će mnogi pripadnici vašeg znaka otputovati sa voljenom osobom. Ovo je mesec lepih vesti i dopisivanja svake vrste. Sa Vagama ćete imati zanimljivu saradnju na poslu. U ovom mesecu ćete na mnoge osobe ostavljati misteriozan utisak.

 

STRELAC

 

Ona: Sunce i Merkur donose vam izlazak iz perioda u kome ste imali dosta emotivnih uspona i padova. Osetićete nalet pozitivne energije i povratak samopouzdanja. Mesec decembar donosi vam završavanje papirologije i dobar ishod svakog pregovora. Zimski period može da vam donose početak nove emotivne veze. Mnoge muške osobe želeće bolje da vam upoznaju.

On: Lepe planete u vašem znaku ukazuju na radostan period sa pozitivnim razvojem događaja. Brojni susreti, kontakti i pregovori učiniće vam ovaj mesec interesantnim. Tek sada osetićete da ste voljni da realizujete sve planove koje ste imali. Neočekivano možete da se odlučite na putovanje. Drugi deo meseca je izuezetno povoljan za novac.

 

JARAC

 

Ona: Zbog Sunca i Merkura u dvanaestom polju imaćete razne poslovne dileme i nedoumice jer ćete mnogo više sumnjati u svoje sposbnosti. U poslovnom smislu tek će vam kraj decembar doneti razrešenje situacije tako da ako ne morate, bolje nemojte da donosite važne odluke do tada. Zbog Marsa treba da mate u vidu da sa Ovnovima i Vagama na poslu možete da imate konfrontacije.

On: Naglašeno dvanaesto polje pojačava vašu senzibilnost tako da ćete biti ranjiviji i povodljiviji tokom decembar meseca. Ne treba da primate ka srcu sve što čujete, a naročito ne treba da dozvolite da negativne situacije na poslu utiču na vas. Krajem meseca osetićete veliko okašanje i tada ćete shvatiti da ste mnoge probleme preuveličavali.

 

VODOLIJA

 

Ona: Lep uticaj planeta iz Strelca ukazuje da ćete imati iskrenu prijateljsku podršku tokom decembra. Iako u ovom mesecu mešate ljubav i prijateljstvo, možete slobodno da se oslonite na prijateljske savete. Uran vas stalno stavlja u nepredvidive situacije zbog kojih grešite jer ste ishitreni i impulsivni. Od Vage možete da očekujete dobru poslovnu ponudu.

On: Mesec decembar ukazuje da ćete imati puno prijateljskih susreta. Venera u dvanaesom polju ukazuje da ćete i dalje imati razne dileme u ljubavi ili možda nerazjašnjene odnose iz prošlosti. Ako ste mladi, treba da iskoristite dobar period za usavršavanje. Mesec decembar pogoduje bilo kakvim putovanjima. Trenutno nemate osećaj gde pripadate, pa biste najradije otišli na neku udaljenu destinaciju.

 

RIBE

 

Ona: Pošto planete borave u desetom polju, n poslovom planu ćete imati dinamičan period. Prvih dana meseca će vam verovatno teško padati bilo kakve obaveze koje imate. Zanimljivo je da će se vama na poslu odvijati mnogo toga značajnog, pa čak i ljubav. Nije isključeno da ćete ostvariti vezu sa nekim koga poznajete preko posla.

On: Jedno je sigurno, u mesecu decembru nećete imati dosadan period na poslu. Pilično ste rezervisani prema ženskoj osobi koja vam je prijatelj, a priželjkuje da ostvari sa vama nešto više. Kraj meseca donosi vam mnogo više prijateljskih skupova i smanjenje tenzija na poslu. Strelčevi će vam biti zanimljivi saradnici u ovom mesecu. 

Izvor: Pressonline                                                               

Advertisements