Nedeljni horoskop za period od 09.12. – 15.12.2013.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju za ovu nedelju.

Ovan

Posao

Nesigurnost, koja je mogla kod vas da probudi povremenu agresivnost, u prethodna dva meseca, preko noći nestaje. Spremni ste na sve vidove kompromisa i partnerstva. Upustite se u sve ono u šta ste sigurni da možete i imate dovoljno znanja i veštine. Sa više razumevanja i strpljenja funkcionišete sa saradnicima.

Novac

Promena do koje je došlo u vama, pozitivno će uticati na vašu finansijksu situaciju. Kako ste u sjajnom periodu za karijeru, svojim angažovanjem i diplomatskim stavom, postižete sve bolja primanja.. Mogli bi lako doći do dva izvora prihoda, ako ste spremni da se angažujete i van redovnog posla.

Ljubav

U partnerskim odnosima budite oprezni, taktični i strpljivi, početkom nedelje. Ako ste planirali da obavite razgovor sa voljenom osobom, odgodite to za koji dan. Naročito je nezgodan ponedeljak. Tajno udvaranje će vam delovati kao bajka. Problem je što vam se udvarač nikako ne dopada i ne uklapa u vaš tip partnera. Većina vas je raspoložena za avanture i promene, nova dešavanja… i to od sredine nedelje. Tu će biti i ulaska u duplu vezu, biranja između dve osobe… Čim vam se pojavi neko privlačniji, vaša interesovanja se okreću ka toj drugoj osobi. Trenutno ste skloni brzopletim ljubavnim odlukama, pa lako možete napraviti pogrešan izbor… ući u površnu vezu, gde bi se teško oslobodili partnera. Već simpatična, zabavna, dečije radoznala osoba je ta koja bi unela iskrenu radost u vaš život.

Zdravlje

Zbog načina života, mogli bi imati problema sa pritiskom.

Bik

Posao

I te kako ćete osetiti pozitivne promene u načinu na koji prihvatate trenutna dešavanja na radnom mestu. Nestaje neodlučnost, pa i nesigurnost koju ste mogli osećati duži period, sklonost kritikama… Ako ste imali problematične situacije, sada vidite izlaz i to na jedan pozitivan i miran način.

Novac

Ova nedelja je povoljna za vraćanje dugova, ali i vama neko vraća stari dug. Sredinom nedelje mogli bi dobiti poklon od osobe od koje ste se najmanje nadali. Materijalni dobitak preko presude, ukoliko je ovakvo dešavanje aktuelno. Ali i udruživanja svake vrste, pozitivno utiču na finansije. Dobitak preko partnera.

Ljubav

Najveće promene na ljubavnom planu, osetiće oni koji su već dugo usamljeni, ili iza sebe imaju jednu dugu i tešku vezu, brak… Sva okupljanja povodom nečije proslave, ispraćaja na duža putovanja… rođenja deteta… mogla bi vam doneti novu ljubav. Neko ko će biti zapažen po duhovitosti, sa puno iskrenosti se radovati događaju, a pri tome sa svima imati prilično blizak odnos, osvojiće vas na prvi pogled. To je neposredna osoba, koja će i sa vama ostvariti pozitivan kontakt. Preneti na vas pozitivnu energiju, opustiti vas i naravno zbližiti. Neobavezno započeta priča sa mladolikom osobom, takođe donosi ljubav. U ovom periodu vam se ne preporučuje veze sa partnerima koji deluju opasno. Početak veze bi vam doneo ushićenost, da bi uskoro došlo do sukoba, ljubomore i neprijatnosti svake vrste. Okrenite se isključivo veselim i pozitivnim osobama.

Zdravlje

Osetljiva tačka su vam leđa, koža i mokraćna bešika.

Blizanci

Posao

Neka neprijateljstva nestaju. Sticajem okolnosti dolazite u poslovni kontakt sa saradnikom sa kojim ste uvek osećali neprijatno rivalstvo. Zajednički interes bi mogao da udruži obostrane kvalitete i omogući izvanredna dešavanja, napredovanja, pokrene dobre ideje… Sve ono što vam je predstavljalo problem, sada se stišava.

Novac

Obnova bilo kojih kontakta, povoljno će uticati i na vaše finansije. Pokretanjem poslova koje ste nekada radili, a preko njih dobro zarađivali, najbolje su rešenje ove nedelje. Praktični ste sa novcem sa kojim trenutno raspolažete, a pri tome radite na promenama koje omogućavaju bolju zaradu.

Ljubav

Ulazak Marsa u vaše astrološko polje ljubavi, mogao bi doneti probleme u ljubavnom životu. Ako dobro iskoristite energiju ove pozicije Marsa, mogli bi doći do neverovatno dobrih dešavanja, kako u vezama, braku tako i u novom početku. Sve ono što počinje sa sukobom, nikako ne obećava, samo još više komplikuje odnose. Partner koji je možda stariji od vas, siguran u sebe, odogovoran… velikodušno bi vam uzvratio emocije. Ukoliko ste već u takvoj vezi, bićete spremni da se odreknete svojih planova zbog partnera. Sa energičnom, hrabrom i vitalnom osobom, mogli bi bukvalno uleteti u avanturu. Ovaj odnos bi na vas delovao kao veliko buđenje i spremnost na aktivnosti koje do sada niste imali prilike da iskusite. Ukoliko uspete da pratite partnera, da u datim momentima budete prilagodljivi, veza će biti vesela, pozitivna i trajna.

Zdravlje

Više pažnje posvetite načinu ishrane. Menjajte sve ono što ne prija vašem organizmu.

Rak

Posao

I dalje vas prati entuzijazam i velika želja za dokazivanjem. Kroz obične svakodnevne priče i kontakte, došli bi do dobrih informacija i dogovora. Sve ono što krene spontano, a vi se uključite u konkretna dešavanja, omogućava vam lakše stizanje do bitnih poslovnih ciljeva. Dobar odnos sa šefom.

Novac

Svaki kontakt sa inostranstvom, putovanjima, zakonom, obrazovanjem… ispostaviće se kao vrlo uspešan i doneti lepu zaradu. Ove nedelje vas očekuju dva dobitka. Prvi je manji koji ste očekivali, dok će vas drugi izuzetno obradovati. Uspešna prodaja nekretnine. Vraća se stari kupac.

Ljubav

Sve ono što želite da promenite u ljubavnom životu, a odnosi se na prošlost, donelo bi vam najbolja rešenja. Kontakt koji ste već uspostavili sa bivšim partnerom, vodi vas ka pomirenju. Ne gubite strpljenje, ako do sada nije došlo do obnove veze. Na dobrom ste putu. Trenutno ste na velikom testu. Partner pažljivo prati svaku vašu reakciju kako bi potvrdio da ste se zaista promenili. Ako vas put nanese na susret sa osobom koju dugo niste videli, pokrenuće se novi kontakti i susreti. Baš preko te osobe bi mogli upoznati ozbiljnog i odmerenog partnera, koji bi vam nesebično uzvratio prijateljstvo, a potom ljubav. Uniformisana osoba koja živi u vašem komšiluku, pokušaće da vas osvoji na jedan neposredan i prijatan način. Odnosi u braku se poboljšavaju. Partner se više okreće ka vama i zajedničkim ciljevima.

Zdravlje

Dobro zdravlje i lepo raspoloženje će vas pratiti. Samo obratite pažnju kako se oblačite.

Lav

Posao

Daleka putovanja, ali i diskretni dogovori o poslu, dobijanju zaposlenja… sa bliskom osobom koja je na visokoj poziciji, moglo bi vam ostvariti poslovni san. Angažovanjem na porodičnom poslu, dugotrajno bi rešili svoj status. Očekujte poziv na razgovor, u firmi gde ste davno konkurisali.

Novac

Sve dobre stvari pokreću se preko voljene osobe, kroz posao koji radite iz zadovoljstva, hobija ili preko kontakta sa inostranstvom, strancima. Lako sklapate dogovore na mestima za zabavu ili sport, potpisujete bitne ugovore.. Pred vama su veliki planovi, koji donose odličnu zaradu. Trenutno vas očekuju dva priliva novca.

Ljubav

Mnogim pripadnicima ovog sazvežđa prošlost ne da mira. Taman kada pomislite da ste zaboravili starog partnera, nešto će se desiti i kod vas probuditi lepa sećanja. Nova dešavanja u životu stare ljubavi, obradovaće vas i dati nadu za vašu budućnost. Isto ćete odreagovati, ako dođe do neplaniranog susreta. Ne nadajte se da će lako i brzo doći do pomirenja. Idete ka tome, samo budite strpljivi i pokažite svoju pozitivnu stranu. Pomirenje na ovakav način, donosi konačno spajanje, a potom planove o zajedničkom životu. Tajne veze su u jednom od boljih perioda. Sreća će biti veća, ukoliko sa partnerom odete na kraće putovanje. Sklonost avanturama vas i dalje ne napušta. Zablistaćete sa partnerom koji živi u inostranstvu. Susret sa komšijom ili kolegom, na mestu zabave, pokreće obostrane simpatije.

Zdravlje

Optimizam i zadovoljstvo. Osetljivi su vam disajni organi.

Devica

Posao

Dešavanja i dobre promene u domu, pozitivno utiču na vas. Na jedan opušteniji način uspevate da funkcionišete i odgovorite svojim obavezama. Automatski ćete primetiti da pozitivnije delujete na saradnike i mnogo bolje se razumete. Ovakva promena je bila neophodna, dolazite do željenog kompromisa.

Novac

Ulazite u jedan duži period koji vam najavljuje troškove. Upravo će vas taj uticaj stimulisati da se maksimalno posvetite poslovnim aktivnostima koje će vam omogućiti bolju zaradu. Želja za trošenjem je jaka, ali imaćete šta i da trošite. Redovno izmirujte svoje obaveze, kako bi uspešno funkcionisali.

Ljubav

Želja za trošenjem novca, uglavnom se pokreće pri kupovini lepše i kvalitetnije garderobe, potrebe za ulepšavanjem i izlascima. Na svu sreću, ove godine će Venera dugo boraviti u vašem astrološkom polju ljubavi. Maksimalno iskoristite ovaj uticaj, kako bi došli do ljubavne sreće. Od vaših aktivnosti, zavisi i visina ostvarenja. Mnogim pripadnicima ovog sazvežđa je omogućeno da uđu u jednu stabilnu i trajnu vezu. Uglavnom, jasno znate kakav vam partner najviše odgovara. Niste spremni za avanture i prolazne veze. Sa ovim uticajem je neophodno da budete dosledni sebi i dočekaćete ono što želite. Na proslavama, mestima za zabavu i rekreaciju, kao i preko prijatelja, brže pronalazite sebi srodnu dušu. Dolazak drage osobe sa dužeg putovanja, obnavlja staru ljubav. Biće interesantnih udvaranja u komšiluku.

Zdravlje

Žene u ovom periodu, lako mogu ostati u drugom stanju.

Vaga

Posao

Na poslu ste zaštićeni od bilo kakvih loših dešavanja. Sam uticaj ne sprečava probleme, ali donosi najbolje rešenje i to na lakši način. Dobitak zaposlenja preko žena. Neko kome ste učinili veliku uslugu u prošlosti, sada će vam adekvatno uzvratiti. Svaka pomoć koju pružite drugima, biće vam uzvraćena.

Novac

Samo ako ste izuzetno poslovni, mogli bi ove nedelje doći do fantastične finansijske nagrade, kao i zarade preko sporednih aktivnosti van redovnog rada. Studenti i đaci će biti sjajno nagrađeni za uspeh koji postignu kroz školovanje. Rad sa starijim osobama, nekretninama i te kako obećava.

Ljubav

Neko ko vam ulazi u dom ili stanuje u vašoj blizini, pozvaće vas na veći skup, zabave radi. Tu bi mogli ostvariti kontakt sa osobom koja je energična, sva u pokretu i uvek spremna da nešto radi, organizuje i pokreće. Moglo bi se raditi o sportisti ili uniformisanom licu. Ovo je iskrena i temperamentna osoba, koja će vam u mnogo čemu odgovarati. Postoji samo jedan problem, da li ste spremni da ga pratite u svemu, mnogo je brži od vas. Već partner koji uporno brani svoje stavove, mrzi pravila, nikako vam ne bi odgovarao ma koliko vam se dopao pri prvom susretu. Njega možete upoznati na javnom mestu. Originalna, sugestivna osoba, koja je i odličan govornik, je neko nov ko se pojavljuje u vašem životu, preko rođaka. U braku budite odmereni u svojim izjavama, kako ne bi pokrenuli dugotrajan sukob.

Zdravlje

Mogle bi vam se ponovo aktivirati zdravstvene smetnje, koje vam pokreće profesija kojom se bavite.

Škorpija

Posao

Na poslu izbegavajte sve one koji su vam mutni i negativni. Samo bi vas skrenuli sa dobrog puta. Vrlo ste zainteresovani za službeni put ili odlazak u inostranstvo. Daje vam se druga šansa, koju ne bi trebali propustiti. Kako ste već duži period stimulisani dobrom zaradom ili željom da je ostvarite, idite ka većim ciljevima. Uspećete

Novac

Sjajno vam je postavljeno astrološko polje finansija. Ako imate konkretan cilj idite ka njemu. Samo ovaj put ne budite skromni, idite na veće i dobićete više. Ove nedelje vas očekuje više od jednog priliva novca. S tim da će jedan biti značajno veći, možda i veći nego što ste očekivali. Dobitak i preko oca ili partnera.

Ljubav

Početkom nedelje bi lako moglo doći do udvaranja uticajne ili zauzete osobe. Ako želite dobar provod ili avanturu, ovo je prava osoba za takvu vezu. Odlazak na službeni put, omogućava vezu koja će vam vratiti osmeh na lice. Ponovo se pojavljuje osoba koju ste upoznali preko prijatelja, a niste bili sigurni da li je pametno da uđete u tu vezu ili ne. Sigurno će doći do promene načina osvajanja, što bi vam se moglo dopasti i prihvatiti poziv za izlazak. Tek posle toga, donesite odluku. Veći deo pripadnika ovog sazvežđa, više je zainteresovano za ulazak u vezu koja obećava. Ako budete strpljivi, dočekaćete ono što želite. Do poznanstva dolazi preko nekoga, kroz putovanja. preko pružanja pomoći vašoj bliskoj osobi… Ove nedelje vam se ne preporučuje ulazak u vezu sa neozbiljnom i neodgovornom osobom.

Zdravlje

Ako vas zakači grip, obavezno posetite lekara i terapiju koristite redovno do kraja, kako ne bi došlo do posledica.

Strelac

Posao

Vraća vam se samopouzdanje, ako ste uspeli da svoju pozitivnu energiju ne rasipate na nevažna dešavanja. U vama je već probuđena želja da nešto dobro uradite za sebe. Okrenite se ka uspešnim osobama, koje ostavljaju pozitivan utisak na sve oko sebe i sva će vam vrata biti otvorena. Pred bitnim životnim promenama ste. Budite svoji.

Novac

Omogućeno vam je da na lakši način trajno poboljšate svoju finansijsku situaciju. Uticaj će vas baš dugo podržavati, zato ne gubite vreme kako bi izvukli najbolju energiju koja vam se daje. Tek su u najavi još dva uticaja koji vam omogućavaju da kroz različite aktivnosti dođete do značajnijih primanja. Dobici preko osoba koje vas vole.

Ljubav

Susret sa bivšim partnerom, mogao bi kod vas izazvati pravi šok, vidnu burnu reakciju. Budite sigurni, da će i partner isto reagovati, ali vešto prikriti. U ovoj situaciji prepustite parnteru da uspostavi kontakt sa vama, organizuje dalja dešavanja… Ako do toga dođe, do pomirenja dolazi istog dana. Uopšte ste u dobrom periodu za pomirenja, ali ne na vašu inicijativu. Budite strpljivi, ako vam je i dalje stalo do te ljubavi. Neka vaša očekivanja u ljubavnom životu, vidno se menjaju. Više ste zainteresovani za mirnu i prijatnu vezu, sa partnerom koji bi na vas delovao smirujuće. Još ako ste izašli iz teške veze, koja je bila puna sukoba i ljubomore, ovako nešto bi vam došlo kao pravi oporavak. Prijatelj vašeg prijatelja je osoba koja će vas usrećiti na emotivnom planu. Postoji mogućnost da je partner stariji od vas, što bi vam u ovom periodu odgovaralo.

Zdravlje

Obratite veću pažnju na zglobove. Utoplite ih.

Jarac

Posao

Na službenom putu ili na nekom drugom mestu van poslovnog prostora, mogli bi doći do informacija koje bi vas snažno pokrenule i obradovale. Ono što ste želeli tu je negde ispred vas, ali to niste znali. Prate vas dobre okolnosti i to neplanirane, koje bi morali maksimalno iskoristiti u momentu kada vam se pruže.

Novac

Sredinom nedelje bi mogli dobiti neočekivanu ponudu za posao koji bi obavljali iz svog doma. Tu bi u pravom smislu pokrenuli svoju sreću. Novac koji vam kasni, mogao bi stići ove nedelje. Ali i neko od prijatelja vam vraća stari dug. Manja češća primanja, najavljuju jedan značajniji priliv novca.

Ljubav

Sam boravak Venere u vašem sazvežđu pozitivno utiče na vas, pospešuje želju za stabilnost u ljubavnim odnosima, ali i potrebu za partnerom ukoliko ste usamljeni. Ove godine imate sreće, jer će Venera još dugo boraviti u vašem sazvežđu. Tačno znate koji tip partnera bi vam odgovarao. Veći deo pripadnika ovog sazvežđa više je zainteresovano za ozbiljnu i iskrenu vezu, koja ima perspektivu. Izuzetno lepo bi mogli da se uklopite sa jednom Vagom, koja bi vam nesebično uzvratila ljubav. Pa čak i neke svoje aktivnosti prilagodila vašoj vezi. Pažnju bi vam mogao privući i jedan Blizanac. Lako ćete ga prepoznati. Veseo je i simpatično duhovit, pun pokreta, dobre organizacije. Preduzimljiv i sve u momentu pokreće, pa i vaš kontakt. Vodolija bi vam donela samo avanturu. Mnogi su u pripremama za ulazak u brak.

Zdravlje

Dobro zdravlje i jasne misli.

Vodolija

Posao

Sa dva najjača uticaja, dobro ste podržani na poslovnom planu. Ukoliko ste neke prilike do sada propustili iz bilo kojih razloga, ponovo će vam se nešto slično aktivirati. Svako strpljnje i upornost na radnom mestu, donosi vam samo dobro. Ako tražite posao, ne gubite nadu, svi uticaji su na vašoj strani.

Novac

Ove nedelje imate sreće sa novcem. Očekuje vas više od jednog priliva novca. Dobitak je siguran preko posla kojim se bavite. Novac dolazi i preko ukućana. Udruživanjem sa bliskim prijateljima, mogli bi pokrenuti i neke sporedne aktivnosti koje bi obavljali u domu, a obezbedile bi vam bolju finansijsku situaciju.

Ljubav

Ove nedelje ćete sebi dati više slobode pri izboru novog partnera. Sve što je drugačije od onoga što vas je do sada interesovalo, biće vam i zabavno. Samo u toj zabavi nemojte da preterate, jer bi lako mogli izgubiti kontrolu nad celom situacijom. Idite samo do granice do koje možete da vladate i normalno funkcionišete. Partner koji je zauzet, mogao bi vas dovesti u iskušenje, ali i neko ko deluje strogo i opasno. Više bi vam odgovarala vesela i duhovita osoba, sa kojom bi ostvarili mnogo lakšu vezu. Sa više razumevanja, ljubavi i konstantnog druženja, izlazaka na javna mesta. Partner planira putovanje, gde ćete i vi biti pozvani. Viđanje sa Ribom, biće odloženo. Dobre vesti vas očekuju iz inostranstva. Velika je mogućnost da partner uskoro dolazi. Kroz bilo koji kontakt sa inostranstvom, mogli bi ostvariti trajnu sreću.

Zdravlje

Jaki uticaji štite vaše zdravlje. Ipak, imajte mere i ne preterujte ni u čemu.

Ribe

Posao

Ne gubite vreme. Koristite svaku priliku da uđete u komunikaciju sa svojim šefom ili uticajnom osobom koja vam je nešto obećala. Ovaj divan uticaj koji vam omogućava značajna poslovna ostvarenja, neće još dugo trajati. Budite konkretni u onome što želite i već će se naći način na koji bi stigli do cilja.

Novac

Ulazite u jednu mirniju fazu, kada je novac u pitanju. Stresne situacije su iza vas. Uz nečiju podršku, kao i kroz udruživanja, lakše bi došli do bolje finansijske situacije. Novac vam stiže i preko partnera, kredita, kao i preko regulisanja nasledstva. Tu je i jedna bitna osoba iz inostransatva, koja vam šalje novac.

Ljubav

Naviru vam sećanja iz sretnih vremena. Osoba koja vam je donela puno sreće i zadovoljstva, a u jednom datom momentu ste bili prinuđeni da se rastanete, ponovo se vraća u vaš život. Uspostavljate komunikaciju, a uskoro bi moglo doći i do viđanja, ukoliko se radi o osobi koja ne živi u vašem gradu ili je u inostranstvu. To bi mogao biti i partner koji često putuje, a sada se konačno vraća. Sva pomirenja su moguća u ovom, ali i narednim periodima. S tim da bi morali biti mudriji, više posvećeni svom partneru. Crna, markantna osoba neće vas lako ostaviti na miru. Partner je stariji ili na visokom položaju, a najverovatnije se radi o Škorpiji. Početak nedelje donosi udvaranja romantičnih osoba. Sredinom nedelje bi mogli munjevito ući u vezu, sa partnerom koji će vas sam izabrati. Pomirenje sa bračnim partnerom.

Zdravlje

Uglavnom ste dobrog zdravlja. Visok pritisak bi mogao da vam pravi problem. Vaš horoskop za nedelju:
09.12.2013. – 15.12.2013.

OVAN
Zahvaljujuci dobroj proceni imate jasne ciljeve i uporno branite svoje poslovne interese, ocekuju Vas razliciti komentari u krugu saradnika. Nema potrebe da cinite poslovne kompromise, ukoliko oni nisi u skladu sa Vasim moralnim nacelima. Ako neko pokusava da Vas dovede pred svrseni cin, vazno je da se suprotstavite na adekvatan nacin i bez posledica. Zbog brojnih obaveza, svesno propustate neke znacajne dogadjaje u ljubavnom ili porodicnom zivotu. Primecujete da se nesto neobicno desava sa Vasim partnerom, ali ne posvecujete dovoljno paznje zajednickim pitanjima. U svemu postoji “zdrava granica”, nemojte zanemariti necije potrebe i kada Vam se cini da su one pomalo iscenirane.

BIK
Cesto imate dobru procenu i umete tacno da predvidite neciju reakciju u poslovnim pregovorima. Vazno je da sacuvate svoj poslovni ugled ili da opravdate necije poverenje, jasno Vam je da savremeniji pristup zajednickim temema ili interesima donosi dugorocniji uspeh. Uvek postoji dobro resenje, pod uslovom da pravilno povezujete korisne informacije. Ponekad postavljate suvise stroge kriterijume pred voljenu osobu, ali Vas podsticaj ume i da deluje blagotvorno. Emotivni izazovi ponekad predstravljaju dobru priliku da se profiltrira zajednicki odnos. Ucinite sve sto je potrebno da ostvarite ljubavni sklad. Nema razloga da se opterecujete onim suvisnim dilemama.

BLIZANCI
Interesantne ideje koje imate potvrdjuju Vasu originalnost u razmisljajnju i potvrdjuju Vasu spremnost da prihvatite zajednicke ciljeve u dogovoru sa saradnicima. Potrebno je da uskladite razlicita interesovanja, koja mogu da Vam obezbede poslovno-finansijski uspeh ili novo profesionalno napredovanje. Na srecu, okolina Vas podrzava da ostvarite svoje poslovne interese. Jasno se primecuje da ste raspolozeni za novu romansu, ne krijete svoja emotivna ocekivanja ili namere koje imate prema bliskoj osobi. Vazno je da imate dobar predosecaj u proceni novih dogadjaja ili osobe koja obelezava Vas ljubavni zivot. Cesto prizeljkujete da ostvarite sve ono sto Vam se nalazi u srcu i dusi.

RAK
Stalo Vam je da ostvarite svoje prioritete i da budete dobro informisani o razlicitim poslovnim prilikama. Korisne informacije mogu da Vas postedete od nepotrebnog napora i da Vas svrstaju u povlascenu poziciju. Delujete promisljeno i imate tacnu predstavu o ciljevima koje treba da ostvarite u poslovnim pregovorima. Sacuvajte dobar saradnicki odnos na razlicitim stranama. U odnosu sa voljenom osobom vesto umete da smislite sjajan izgovor, posebno kada zelite da eskivirate neke osetljive teme ili situacije koje Vam se ne dopadaju. Medjutim, pokazace se da partner ima pozitivan uticaj na Vasu odluku ili ponasanje, cak i kada Vi imate drugacije misljenje.

LAV
Na pomolu su nove poslovne obaveze i dileme koje zahtevaju da se dodatno angazujete. Budite pazljiviji u komunikaciji sa poslovnim partnerima, jer pogresno protumacene informacije ili nerazumevanje pravila u poslovanju mogu da prouzrokuju razne komplikacije. Zatrazite na vreme neciji savet prilikom finansijskih procena. Nema razloga da olako poklanjate svoje emotivno poverenje, dobro razmislite o razlicitim aspektima ili o osobi koju ste nedavno upoznali. Imate utisak da voljena osoba nesto skriva, sto dodatno utice na Vasu emotivnu nesigurnost ili pojacava Vasu nervozu. Ponekad umete nepotrebno da umisljate svoje probleme.

DEVICA
Delujete zabrinuto zbog novih dogadjaja na poslovnoj sceni koji mogu da Vas uspore u sprovodjenju planova. Ali, uz dodatnu upornost pokazace se da imate efikasna resenja. Uspeh ima relativno znacenje, vazno je da svoje ideje plasirate na pravom mestu ili pred osobom koja ima dovoljno sluha za prakticna resenja. Ponekad je diskrecija neophodna, sacuvajte od radoznalih pogleda svoj odnos sa voljenom osobom i komentare za neka porodicna desavanja. Nemojte dozvoliti da se o Vama sire pogresne price ili “losi glasovi”. Vi ste dovoljno iskreni i odlucni u svojim namerama, partner treba da Vas podrzi u razlicitim prilikama. Svoje “male slabosti” pokazite samo pred bliskom osobom.

VAGA
Umete brzo da se prilagodite na nova pravila i zainteresovani ste za savremene ideje, sto predstavlja dobar uslov za dalje profesionalno napredovanje. Ipak, Vasa otvorenost u razmisljanju ponekad ume da deluje slobodoumno na okolinu. Potrebno je da jasno definisite svoje poslovne ciljeve i da razjasnite eventualne neporazume u odnosu sa saradnicima. Pazljivo analizirajte svoj odnos sa voljenom osobom, postoje stvari koje se ne mogu lako odgonetnuti. “Ljubavni rebusi”, ponekad imaju vrlo skrivene poruke i potrebna Vam je faza emotivne ili misaone inkubacije. Nemojte dozvoliti da neko drugi tumaci Vasa osecanja ili da objasnjava Vase emotivne namere.

ŠKORPIJA
Nema razloga da se zadrzavate na ostvarenim ciljevima i da se uljuljkujete trenutnim rezultatima. Obratite paznju na interesantne ideje, koje pruzaju mogucnost za poslovnim napredovanjem ili za profesilonalno usavrsavanje. Ako se previse opustite i prepustite da stvari same idu svojim tokom, neko drugi moze da zauzme Vas polozaj ili povlastice koje uzivate. Osecate novi impuls emocija, radosti i zadovoljstva u blizini voljene osobe. Svojom pojavom ili stilom izrazavanja, privlacite veliku paznju i delujete sarmantno na svet oko sebe. Medjutim, uvek postoji “posebna osoba” kojoj treba da poklonite najbolji ili najlepsi deo sebe u meri koja ce Vam prijati.

STRELAC
Na Vase stvaralacko raspolozenje pozitivno uticu brojni susreti koje imate u krugu saradnika ili interesantne poslovne ponude. Dodatno Vas zamaraju neke rutinske situacije u kojima ne postoji mogucnost kreativnog izrazavanja ili poslovnog ekperimentisanja. Ipak, delujete optimisticno zbog novih informacija i trudite se da budete aktivni na razlicitim poljima u skladu sa svojim ciljevima. Ne pristajete na kompromisne varijante i ne mozete da se zadovoljite trenutnim stanjem u svom ljubavnom zivotu. Delujete vrlo zanosno u traganju za novim izazovima, potreban Vam je neki vid “osvezenja” u izrazavanju emocija. Dok se partner zadovoljno osmehuje, Vasa temperamentna priroda ne miruje i neprekidno trazi novi podsticaj.

JARAC
Moguce je da ste ishitreno napravili neku pogresnu poslovno-finansijsku procenu, tako da Vas ocekuju razliciti komentari i komplikacije u odnosu sa saradnicima. Okolnosti se brzo menjaju, razmislite na koji nacin treba da sacuvate svoje poslovne interese. Vazno je da pokrenete inicijativu i da korigujete svoje propuste. Nema razloga da strahujete od novog neuspeha, sve se da korigovati. Primedbe koje povremeno upucujete voljenoj osobi, uglavnom ostaju bez odjeka. Smeta Vam partnerova samovolja ili uobrazenje, da ima pripremljen i skoro savrsen odgovor na svako Vase pitanje. Zbog razlicitih emotivnih zaoka koje trpite, povremeno delujete napeto i nervozno. Smirite zajednicke strasti.

VODOLIJA
U skladu sa svojim blic procenama najcesce imate velike ambicije, ali nalazite se u promenljivoj psiho-fizickoj fazi tako da su i Vasi razultati podlozni razlicitim ocenama. Vazno je da pokrenete inicijativu i da udruzite svoje interese sa osobom koja se nalazi na nekom “visokom nivou”. Ocekuje Vas uspeh u poslovima koji se dobro naplacuju, stalo Vam je unapredite svoj polozaj. Obicno imate dobru ljubavnu strategiju, tako da ne odustajete lako od svojih ideja bez obzira na na neciju reakciju ili na “ostru notu”. Rado se odazivate na brojne pozive i umete sjajno da koristite svoj sarm u ljubavnom osvajanju. Obradovace Vas jedno neobicno poznanstvo ili neki zanimljivi susreti.

RIBE
Jasno Vam je da ponekad razliciti dogadjaji na poslovnoj sceni izmicu kontroli i to ne treba posebno da Vas zabrinjava. Nepotrebno se zapetljavate u saradnicke polemike koje mogu da iskomplikuju Vasu poziciju. Nema razloga da Vas trenutna situacija obeshrabri, sacekajte na bolje uslove u kojima cete preuzeti inicijativu u pravoj meri. Vazno je da mudro sacuvate svoje poslovne interese. U ljubavnom odnosu, lagano pocinje da Vam smeta partnerovo ponasanje. Ne volite da Vam neko odredjuje pravila ponasanja ili da Vam nametljivo “diktira svoj tempo”. Imate utisak da se udaljavate od voljene osobe i od zajednickih planova. Proverite svoje sumnje, pre nego sto stvari odu predaleko i u nekom “pogresnom pravcu”. 


Nedeljni horoskop od 8. do 15. decembra

Saznajte šta Vam zvezde donose u narednih sedam dana.

Nedeljni horoskop od 8. do 15. decembra

OVAN

Ona: Ulazak Marsa u Vagu nagoveštava period burnih reakacija i izazovnih odnosa sa osobama koje su vam bliske. Mnoge pripadnice vašeg znaka želeće da nametnu svom partneru ultimatum u ljubavi i neće odstupati od svojih stavova. Period je povoljan za putovanja, a sudeći po planetama neće vas dugo držati interesovanje da budete na jednom mestu.

On: Planetarna konstalacija budi vas iz statične faze u kojoj ste bili poslednjih nedelja. Imaćete mnogo veću potrebu da postavite druge na svoje mesto i uslovite druge ljude. Ako ste u braku ili dužoj vezi, svađe će biti učestalije. Poslovna saradnja sa inostranstvom može da vam bude zanimljiva u ovom periodu. Skloni ste radikalnom prekidanju odnosa sa osobama sa kojima ste do juče bile bliski.

BIK

Ona: Mars u šestom polju predstavlja pravi izazov na poslu za vas. Imaćete potrebu da se dokazujete, a isto tako povremeno imati utisak da vas kolege ne razumeju. Treba više pažnje da posvetite svom zdravlju. Odličan je trenutak za sponzosrtva ili bilo kakav vid nasledstva. Mnoge pripadnice vašeg znaka i dalje su suzdržane kada je u pitanju pokazivanje emocija.

On: Pozicija Venere sve vreme vam omogućava da pronađete neku oblast koju možete da usavršite dodatno. To može biti i neki vid filozofije. Mars u šestom polju neće vam plakšati period na poslu, tako da vas očekuje više obaveza nego što biste želeti. Obraite pažnju na svoju ishranu i posetite svog lekara. Odličan je momenat za planiranje putovanja.

BLIZANCI

Ona: Merkur u sedmom polju donosi vam brojne kontake i susrete. Period u kome se nalazite je povoljan za bilo kakav vid partnerstva. Imaćete veoma zanimljiv odnos sa jednim Strelcem. Mars u petom polju donosi vam više provoda i izlazaka sa prijateljima. Slobodni Blizanci lako jedan prijateljski odnos mogu da pretvore u ljubav. Izubegavajte lažna obećanja na poslu.

On: Pozicija Merkur donosi vam priliku da nemetnerte svoje stavove i budete primećeni gde god se pojavite. Ovo je prilika da ubedite voljenu osobu ili poslovnog partner au mišljenje koje vam odgovara. Ako se bavite poslom koji ima veze sa javnošću, period je više nego odličan. U ljubavi će vam biti privlačne Vage i Strelčevi. 

RAK

Ona: Odlične planete u šestom polju donose vam uspešne poslovne pregovore. Mnogi pripadnici vašeg znaka imaće više od jedne poslovne ponude. Mars u četvrtom polju stvara vam zetegnutu porodičnu situaciju ili probleme oko stana. U ovom periodu imate neverovatnu moć pregovaranja koju treba da iskoristite. Na emotivnom planu mnogi Rakovi su spremni za brak ili proširenje porodice. Prijatelji pokušavaju da se mešaju u vaše privatne odnose.

On: Naglašeno šesto polje donosi vam brojne pozitivne mogućnosti. Pregovore koje sada budete završavali na poslu, doneće vam finansijsku korist u narednom periodu. Saradnja sa Strelčevima i Lavovima će biti povoljna za vas. Mnogi Rakovi uveliko rade na proširenju porodice ili realizaciji zajedničkog života. Nemojte da zaboravite, ovo je vaša godina i sve što vam se činilo nemoguće u narednih nekoliko meseci će biti ostvarljivo.

LAV

Ona: Sa Suncem u petom polju vama zasigurno nije dosadno i verovatno se najbolje provodite od svih znakova u zodijaku. Ovih dana nalazite se često ne skupovima na kojima ima puno različlitih profila ljudi. Prijaće vam mesta za zabavu. Pozicija Merkura vam mnogo više odgovara u finansijskom smislu, a sa Vagama i Jarčevima ćete imati poslovne pregovore.

On: Planete u petom polju donose vam zabavan zimski period. Vi osećate novu pokretačku energiju koja vas čini veoma zanimljivim i poželjnim u svakom društvu. Provd, zabava i flert obeležiže i predstojeću sedmicu. Sa Marsom ste pomalo oštri na jeziku tako da će neke vaše reči verovatno biti pogrešno protumačene. Nemojte da budete isuviše kritčni i budite oprezni u saobraćaju.

DEVICA

Ona: Zbog Merkura u četvrtom polju vi ćete se najbolje osećati u kućnom ambijetnu. Takođe, ako planirate selidbu ili rešavanje stambenog pitanja, dobar je trenutak. Takođe, neki vid samostalnog biznisa može da vam krene u ovom periodu. Početkom sedmice možete da imate prolaznu krizu u odnosu sa voljenom osobom ili ako ste slobodni, da upoznate osobu koja nije iskrena prema vama.

On: Naglašeno četvrto polje treba da iskoristite za rešavanje pordičnih pitanja. Najviše će vam prijati mesta koja vas podsećaju na dom. Imate ideje kako da započenete samostalan biznis, što i nije loše u ovom periodu. Sa Marsom u drugom polju treba da budete oprezni sa finansijskim potezima. Ako ste u dužoj vezi, mogući su raskidi ili krize.

VAGA

Ona: Pošto je Venera u Jarcu ovaj period je prilično miran za vas. Očekuje vas više porodičnih druženja. Vi se nalazite verovatno na prekretnici kada treba da donesete važnu životnu odluku. Emotivno ste mnogo više rezervisaniji ali ste spremni za svaki vid razgovora. Prijaće vam različiti sagovornici.

On: Dobra pozicija planeta u trećem polju ukazuju da imate velike šanse za dobre pregovore. Pošto je Venera u četvrtom polju mnogo više ćete se baviti pitanjima stana i porodice. Od vas se očekuje mnogo veća posvećenost i odgovornost u svakom pogledu. Mars u vašem znaku tera vas na inicijativu, tako da nećete moći dugo da se zadržite na jednom mestu.

ŠKORPIJA

Ona: Bez obzira na osećaj brige i nesigurnosti koji vam stvara Saturn, period koji je pred vama je dobar za pregovore i finansije. Sunce i Merkur donose vam poboljšanje finansijske situacije. Venera ukazuje da u ovom periodu možete da otputujete sa voljenom osobom. Mars u dvanaestom polju utiče na vas tako da povremeno gubite samopouzdanje.

On: Mars u polju tajni ukazuje da će vam prijati vreme koje provodite sami sa sobom. Imaćete trenutke u kojima vam je potrebno mnogo više vremena za sebe. Nije loše da se osamite malo kako biste preispitali događaje koji su iza vas. Imaćete manje enrrgije. Nedelja je povoljna za finansijske transakcije, a jedna ženska osoba iz vaše blizine ima potrebu često da razgovarate.

STRELAC

Ona: Energija Sunce i Merkura preokrenće mnoge situacije u vašu korist. Merkur vam donosi neočekivana poznanstva sa muškarcima. Na poslu ćete imati utisak da mnogo manje zarađujete nego što zaslužujete. Bez obzira na to, Sunce utiče da imate dovoljno energije da istrajete u svim odlukama koje budete doneli.

On: Naglašeno prvo polje ukazuje da je ovo mesec u kome treba da radite na sebi i svom usavršavanju. To se ne odnosi samo na učenje već i promenu nekih pogleda na svet. Bićete pozitivni, optimistični i interesantni u svakom društvu. Imaćete manje porodične nesporazume. Skloni ste preuveličavanju problema koje imate.

JARAC

Ona: Saturn u jedanaestom polju doprinosi stvaranju iskrenih prijateljstava. Planete u dvanaestom polju doprinose da sve shvatate da dubljem nivou, tako da ste mnogo ranjiviji nego što delujete na prvi pogled. Na poslu nemate poverenja u saradnike i nemojte da dozvolite da vas drugi nagovore na pogrešnu odluku. Mars u desetom polju stvara vam dodatne tenzije na poslu, tako da budeite oprezni u odnosu sa Ovnovima i Vagama. Period vam je naklonjen za ljubav.

On: Naglašeno dvanaesto polje stavlja vas u razne životne dileme. Nemojte da donosite odluke na brzinu, naročito one koje se odnose na posao. Venera vam donosi zanimljive susrete u ljubavi i mogućnost za lepu romansu. Osetljiva vam je nervna baza i vodite računa da poslovna situacija ne utiče negativno na vaše zdravlje.

VODOLIJA

Ona: Uranovi aspekti sve vreme vam donose osećaj da je sve što radite neizvesno i sa puno iznenađenja. Mnogi planovi neće ispasti kako ste mislili, a često ćete i sami sebe iznenaditi sopstvenim potezima. Na poslu možete da očekujete prijateljsku podršku od osobe vatrenog znaka. U ovom periodu imate veliki krug prijatelja kojima je stalo do vas. Venera u polju tajni nije najidealnija za ljubav, jer se borite sa nepoverenjem i emotivnom zatvorenošću.

On: Naglašeno jedanaesto polje ukazuje da ćete i naredne sedmice provoditi vreme sa većim društvom. Prijaju vam kontakti svake vrste. Ljubav u ovom periodu ponajviše može da se izrodi iz porijateljstva sa jednom osobom u znaku Strelca ili Lava. Neptun ukazuje da možete da imate gubitke.Mars vam donosi priliku za kraće putovanje.

RIBE

Ona: Neptunovi aspekti ukazuje da ste zbunjeni i promeljivog raspoloženja. To može da se manifestuje kao bezvoljnost na poslu. Bilo bi najbolje kada biste mogli da uzmete odmor. Nije isključeno da ćete morati prekovremeno da radite i poslove za koje niste zaduženi. Neptun i Merkur donose krizni period u ljubav jer će postojati nerazumevanje između vas i osobe koja vam se dopada. Vodite računa o razočarenjima.

On: Neptunovi aspekti ukazuju da se u narednoj nedelji suočavate sa zabludama, koje mogu da se odnose i na privatni i na poslovni život. U poslovnom smislu radi se o prevelikim očekivanjima ili lažnim obećanjima. Potrebno je da budete racionalniji i sagledate odnose do kraja kakvi jesu. Možete da se oslonite na prijateljsku podršku jednog Jarca ili Bika.


Advertisements