horoskop

Godišnji horoskop za 2014.

 

Godišnji horoskop

Ovan – godišnji horoskop za 2014.

 

Početkom godine više ćete se baviti željama i planovima, ali poslije ljeta ćete krenuti u realizaciju.

Morate biti strpljivi, bez očekivanja ili traženja brzih i trenutnih rješenja. Nemojte ulaziti u rizične poslove zbog želje da se nešto brže riješi.

Ljubavna će pitanja u 2014.  biti u drugom planu, dok će naglasak biti na poslovnom području. Instinkti, ljubav i strast su kod vas na godišnjem odmoru od prvog do trećeg mjeseca, mjesecima koji će za vas biti prilično teški. No, proljeće i kolovoz će biti više orijentirani na ljubavni dio života.

Parovi koji su dugo u vezi i preživjeli sve potrese u 2013. imat će velike planove za 2014. Moguće su promjene statusa veze pa čak i djeca. Za one koji su sami posebno će značajni biti susreti u svibnju, te u kolovozu, s naglaskom na blizance i lavove.

Početak godine kada je Venera u znaku jarca iskoristite za poslovno usavršavanje, učenje i slično, te nemojte biti razočarani što vam je ljubav u drugom planu. Jesen će također donijeti neke zanimljive promjene u ljubavnom životu ovnova. Za ovnove jesen 2014. će biti prilika za velike stvari, za zaruke, vjenčanja, zajednička useljenja…

2014. je godina za posao. Iako ćete početkom godine biti lijeni, te možda imate osjećaj da sve to ne vodi nikuda, jak pozitivan utjecaj planeta ipak će vam pokazati mogućnosti promjena.

Već neko vrijeme ulažete i trudite se, no nikako da dođe do značajnijeg napretka i promjena koje zaslužujete. Ovo bi mogla biti prava godina za to. Imat ćete puno obveza, više nego inače ćete se posvetiti poslu, no nagrada ne bi trebala izostati. Godina će započeti s problemima, no, nakon ljeta situacija bi se trebala popraviti. Tada ćete biti puni energije, imati nove ideje…

Početkom godine nedostajat će vam energije, bit ćete umorni, te će vam sve djelovati kao opterećenje. Već ste ove godine shvatili da ne možete sve sami, da vam treba pomoć obitelji i prijatelja, a to saznanje će vam i sljedeće godine biti od velike pomoći.  Pronađite svoj antistres tretman, hobi koji će vas opuštati, bez obzira koliko vam se činilo da nemate vremena, nemojte od njega odustajati.

Bik – godišnji horoskop

Bik – godišnji horoskop za 2014.

 

Iako je pred vama teška godina u koju ćete morati uložiti mnogo truda i napora, na kraju nećete biti razočarani. Prvih nekoliko mjeseci će biti ohrabrujuće, razmislit ćete o svojim željama i idejama, presložiti ih, postaviti prioritete. Poželjet ćete uvesti red u svoj život, no, kako godina bude odmicala tako će vama nedostajati impulzivnost, te ćete se više okrenuti avanturističkom stilu, a manje biti organizirani.

Svakodnevnica i poslovne stvari će biti u prvom planu, što će ljubavna uzbuđenja gurnuti na drugo mjesto. Godinu ćete otvoriti sa željom za stabilnosti, u proljeće će vam više odgovarati avanture i uzbuđenja, što će se nastaviti kroz ljeto, dok će jesen donijeti rezove.
Parovima koji su u krizi bit će lakše donijeti konačne odluke o prekidima. Većini bikova će odgovarati nekonvencionalne stvari, eksperimenti, osobe drugačije od njihovog uobičajenog tipa, te posebno osobe rođene u znaku vodenjaka i ribe.

Novac ne donosi sreću, to bikovi znaju, ali isto tako znaju da je novac bitan dio njihovog života. Ove godine će novac i uživanje u  materijalnim dobrima imati značajno mjesto u vašem životu, što bi moglo poticati vašu nestrpljivost i želju za brzim rezultatima. To bi vas moglo dovesti i do želje za promjenama, za prekidima radnih odnosa i potragom za novim poslom. 2014. će biti borbena, a morat ćete se potruditi oko svake bitke. Već do 01.srpnja vas očekuju sporazumi, novi projekti, prijedlozi i razrađene ideje.

Iako ćete imati osjećaj da ste jaki kao stijena, ove godine ćete se morati suočiti i s nekim svojim slabostima. Ne možete uvijek štititi sve, ove godine ćete se morati više brinuti o sebi. Više ćete pažnje morati posvetiti prehrani, posebno u travnju i studenom.

U 2014. ćete se udaljiti od poznatog i uobičajenog, odgovarat će vam da svaki dan imate nešto novo, nešto na što niste naviknuti, a onda vas u 2015. očekuje povratak u rutinu i sigurnost doma.

godišnji horoskop

Blizanci – godišnji horoskop za 2014.

 

Iako su zadnje dvije godine bile pune uspona i padova, ipak vidite određeni napredak. I u 2014. ćete profitirati od nekih akcija poduzetih u zadnje vrijeme. Promjene će vjerojatno biti brže i iznenadne. Sve skupa vam donosi jednu vrlo uzbudljivu godinu. Neki će ostvariti napredak na poslu, neki u ljubavi. Uživajte u 2014. jer će za vas pretežito biti dobra, sve do prosinca, te će se tek krajem godine početi pojavljivati veće prepreke u vašem životu.

Ove godine prijateljstvo i ljubav će biti osjetljivo područje, nećete biti spremni otvoriti se prema drugima, te ćete teško u nešto se dati cijelim srcem. Bit ćete oprezni i sumnjičavi, a dominirati će sigurnost i stabilnost. Samo ono što vam bude djelovalo prilično sigurno bit ćete spremni prihvatiti.
Početak godine će biti jako dobar za one koji su u vezi s vagom, lavom ili blizancima. Vjerojatno će doći do nekih planova o napretku veze i promjenama. Ostali će posebnu naklonost zvijezda osjetiti u veljači i ožujku.

Pod utjecajem Urana postat ćete nestrpljivi u ljubavi, a to bi moglo utjecati na donošenje naglih, pa čak i radikalnih odluka. Vaša tolerancija bi mogla biti vrlo mala, te bi vas karakterne osobine partnera mogle izluđivati. Nemojte sve shvaćati kao neku krajnost, te tražite pojašnjenje kada vam nešto nije jasno.
Ova godina će vam dati neke odgovora na ljubavnom području. Možete li čak i u ovako osjetljivo vrijeme ostati s partnerom, da li ste na istoj valnoj duljini i imate li zajedničke poglede na život.

Inteligencija, ali i elokventnost će biti ove godine u prvom planu. Mnogo se toga kod vas već promijenilo, ali se to nastavlja i ove godine. Otvorit će se mogućnosti nove zarade, poslovnih putovanja u inozemstvo, te rad u ne samo svome nego i srodnim područjima. Razmišljat ćete na više razina, te tražiti najisplativije opcije. Upravo ta širina će vam i donijeti nove izbore, pa i mogućnosti napredovanja. Zvijezde su vam posebno naklonjene u svibnju i lipnju, a to bi moglo biti dovoljno da pozitivan utjecaj osjetite do kraja godine.

Slabe točke su vam dišni putovi. Pod utjecajem stresa i promjena, budite oprezni kako se nervoza ne bi povećala, stoga odvojite dovoljno vremena za opuštanje te fizičke aktivnosti.

godišnji horoskop

Rak – godišnji horoskop za 2014.

 

Ova godina će vam otvoriti mnoge mogućnosti, te nećete biti spremni ni na koji način na gubljenje vremena. Nakon svega što ste prošli ove godine će vam se popraviti samopouzdanje, te ćete na tim krilima hrabro krenuti u nove pobjede. Imat ćete više povjerenja u sebe, svoje izbore, te ćete se lakše odlučivati što i kako dalje. Profesionalni ciljevi će biti u prvom planu.

Što se tiče ljubavi, postojat će određena težnja da se smirite ili bar uozbiljite. Ako ste u prošlosti bili razočarani, ove godine će vam se vratiti vjera u ljubav, ali i u druge osobe. To se neće desiti zbog neke određene osobe, nego će promjena nastati u vama, a to će vam otvoriti mnoga vrata. Vaše želje i očekivanja će se također mijenjati, iz mašte i idealiziranja, vratit ćete se u realne okvire. Naglasak na ljubavi će biti iza lipnja, kada bi i ljubavna pitanja mogla se vratiti u prvi plan. Samci će u tom razdoblju najviše profitirati, a posebno će biti im naklonjeni škorpioni, ribe, ali i strijelci.

Rakovi koji su u vezi ili braku osjetit će veću povezanost s partnerom. Shvatit ćete da je obitelj bitna, te će vam se jako svidjeti ideja o njenom porastu, te će odluka o novom djetetu biti vrlo laka.

Bit ćete odlučniji u ostvarivanju svojih ciljeva, te otvoreni prema novim osobama i poslovima, putovanjima… Imat ćete gust raspored, a to će se pozitivno odraziti na vaš poslovni život.
Lakše nego ranije drugima ćete pokazati svoju profesionalnost, ali i promovirati svoje sposobnosti. Mars vam nudi pomoć početkom godine, naglašavajući vašu borbenost i vitalnost, što će biti pogodno razdoblje za obavljanje zahtjevnih poslova i donošenje velikih odluka, koje bi vam mogle olakšati ostatak godine.

Do ljeta biste mogli osjećati umor, te potrebu za više odmora. Energija vam se vraća nakon ljeta, no i tada nastavite s dovoljno opuštanja i antistres programa. Pronađite rekreacijski program koji vam odgovara i budite sustavno aktivni cijelu godinu.

godišnji horoskop

Lav – godišnji horoskop za 2014.

 

U 2014. godini će oko vas biti puno zanimljivih sadržaja, no, vi se na početku godine baš i nećete pronalaziti u njima. Nezadovoljni ste s trenutnom situacijom pa vas je teško ohrabriti na nešto bolje. Pokušajte se malo opustiti. Vratite svoj optimizam i prepustite se zabavnim trenutcima. Istina je da u nekom trenutku nećete znati gdje sve to vodi, ali ćete biti ispunjeniji i sretniji čega ćete posebno postati svjesni tijekom ljetnih mjeseci. Tek tada ćete vidjeti koliko je zapravo prilika oko vas. Razvijajte odnose s drugima, pomognite ljudima oko sebe, posebno članovima obitelji kako bi se lakše nosili sa situacijom u kojoj se nalaze. Početak godine će biti težak, ali u srpnju možete očekivati značajne događaje koji će ostaviti trag na cijeloj 2014. godini.

2014. godina neće biti jednostavna ni na poslovnom planu. Zbog svih događaja u kratkom periodu ćete sazrjeti i postati svjesni situacije u kojoj se nalazite. Komadići slagalice se u drugoj polovici godine napokon počinju slagati. Možete puno toga postići, samo je pitanje koliko ste se spremni boriti za to?! Što prije shvatite da sve ovisi o vama i vašem angažmanu bolje ćete proći. Nemojte očekivati da će vam sve dolaziti samo od sebe na pladnju, ali ukoliko se budete trudili oko zadataka koje budete dobivali vaš trud će biti i nagrađen. Za to će vam trebati puno upornosti i strpljenja jer bi nagrade mogle doći tek krajem godine, ali ono što je bitno je da će doći.

Vaš raspored tijekom cijele godine će biti prilično popunjen, no, to ne znači da zbog previše poslovnih i obiteljskih obveza trebate zanemariti sebe. Bit ćete puno produktivniji ukoliko budete zadovoljni sobom. Pripazite na sve što vam nepotrebno crpi snagu i energiju, a  nastavite sa tjelovježbom i zdravijim načinom života. Bolja opcija je da ponekad imate upalu mišića od vježbanja nego da vas boli kralježnica od sjedilačkog načina života.

Nemojte očekivati da ćete biti sretni samo tako, oko sreće ćete se ove godine posebno trebati potruditi, možda čak i najviše do sada, ali ako budete uporni, izdržljivi i dobro organizirani ova godina može biti dobra za vas.

godišnji horoskop

Djevica – godišnji horoskop za 2014.

 

Iako će cijela 2014. djevicama biti u znaku promjena i odluka, djevice će posebno težiti za mirnijim načinom života i stabilnošću. Jedna osoba će odmah na početku godine probuditi u vama zainteresiranost i ambicioznost kao i volju za samostalnošću, posebno kod ženskog spola. Krajem godine ćete poduzeti neke konkretne mjere te donijeti značajnije odluke vezane uz ljubavni život koje će vam odrediti budućnost.

Kraj 2013. godine i prva polovica 2014. za djevice nose situacije u kojima će se osjećati spremne na promjene budući da će točno znati kako ne žele stajati na mjestu.
Spremni ste za promjene, stoga je važno da ih i realizirate. Nemojte odustajati ukoliko se pojave određeni problemi, promjene tek tada zapravo postanu zanimljive. Morate naučiti prijeći prepreke jer ćete tada biti još zadovoljniji postignutim. Važno je da vjerujete u sebe i ono što radite, a kako se kraj godine bude približavao tako ćete vi, ali i ljudi oko vas početi shvaćati koliko ste zapravo toga uspjeli napraviti. Financijska situacija će u novoj godini krenuti na bolje, malim koracima, ali poboljšanje će biti vidljivo.

Početak godine, pa sve do srpnja, će biti dobar i za preispitivanje dugih veza. Djevice će imati potrebu provjeriti da li je to ono što žele dugim debatama o životu i postupcima. To će učvrstiti vezu ukoliko je ona dovoljno jaka. Ukoliko veza nije čvrsta lako je moguće da će doći čak i do prekida jer će djevice biti odvažnije nego ikad za velike korake i promjene u životu. Ljubavni život će procvjetati tek krajem srpnja kada vam vladavina Lavova ponovno vrati optimizam i vjeru u sebe.

Sami birate svoje društvo, stoga, ukoliko se želite dobro osjećati okružite se ljudima koji se tako osjećaju i ponašaju. Najviše će vam odgovarati pozitivnost škorpiona i riba budući da ćete s njima vrlo lako pronaći zajednički jezik. Nemojte se previše zamarati stvarima na koje ne možete utjecati i koje morate prihvatiti takvima kakve jesu. To vam sada nije prioritet, a što više budete razmišljali o njima samo će vam uzrokovati anksioznost. Sada se potrudite oko onog na što možete djelovati.

godišnji horoskop

Vaga – godišnji horoskop za 2014.

Vage će tijekom 2014. godine biti posebno usredotočene na traženje ljubavi. U vašem ljubavnom životu će se puno toga događati, neke stvari vam možda neće ni odgovarati, ali poslije će sve imati svoj smisao s obzirom da će doći do zatvaranja određenih perioda. Početak godine će biti više vezan uz prošlost i rješavanje situacija koje su ostale neriješene, sredina godine će biti uzburkana jer će se toliko toga odvijati u kratkom vremenskom roku, no, tko uspije prijeći preko svega toga na jesen će osjetiti značajne promjene i približavanje onome do koga im je stalo. Najbolje će se slagati s lavovima i škorpionima, ali i blizancima koji će imati slično mišljenje kao i vi sami.

Velika prednost vaga će tijekom ove godine biti i to što uvijek mogu ostati hladne i koncentrirane na posao bez obzira što se sve događa oko njih. 2014. godina će biti puna dobrih ideja, stoga, ne bi bilo loše da krenete i u njihovo ostvarivanje. Kreativnost će biti posebno naglašena kod vaga koje rade za sebe. Očekuje vas pozitivan period ukoliko shvatite način na koji možete najbolje prezentirati i ostvariti svoje ideje. Ovdje će također biti ključno povjerenje u sebe, ako vi ne budete vjerovali u ono što radite neće ni drugi pa će možda neke dobre ideje propasti. Upravo zbog toga vaša financijska situacija na početku godine neće biti baš idealna s obzirom da za svaki projekt treba vremena kako bi se realizirao i počeo donositi ekonomsku korist. No, od srpnja bi promjene na bolje trebale biti vidljive.

Upravo zbog potiskivanja emocija, na samom početku godine bi se mogli pojaviti manji poremećaji sa spavanjem. No, to vam samo treba biti signal da se počnete više baviti sa sobom. Započnite s nekim opuštajućim tretmanima u kojima ćete se usredotočiti na lijepe stvari koje će vas motivirati za dalje. Ukoliko se dobro postavite ovo bi za vas mogla biti ključna godina u kojoj ćete započeti sa realizacijom svojih ideja i snova koji već dugo čekaju na najbolji trenutak.

godišnji horoskop

Škorpion – godišnji horoskop za 2014.

 

Ovo je godina u kojoj će škorpioni upoznati malo bolje sebe i svoje želje. Posebno škorpioni koji nisu u vezi. U prvoj polovici godine kao i studenom biste mogli upoznavati osobe koje će vam se činiti idealnima. Vrijeme je da smanjite otpor prema novim ljudima i date im priliku da vas upoznaju, a isto tako i vi njih. Nikad ne znate kad ćete upoznati nekog tko će vam kasnije u životu biti jako bitan. Opustite se malo.

Ljubavni život škorpiona u 2014. godini neće biti idealan. Loše raspoloženje i pesimizam bi se mogli odraziti na sve problematične veze i brakove. U nekim slučajevima će baš kraj godine donijeti i konačan prekid. No, oni koji prežive taj period, njihova veza će se dodatno učvrstiti i neki učestali problemi će nestati. Samci škorpioni bi u drugoj polovici godine mogli upoznati čak nekoliko zanimljivih osoba. Dobro razmislite što želite i koje kvalitete su vam bitne.

Tijekom zadnjih mjeseci u 2013. godini u vašem životu se puno toga mijenjalo, a u 2014. će se promjene nastaviti. Zbog situacija koje su se događale, mnogi škorpioni će u novu godinu ući skeptični, razočarani i zbunjeni, ali isto tako i željni promjena na bolje. Pripazite da baš zbog toga ne požurite u nešto samo zato što je novo, pripazite koliko može donijeti koristi, koliki su troškovi kako ne biste previše izgubili za nešto što vam zapravo uopće nije bilo previše bitno.

Puno promjena u ovoj i prethodnoj godini može negativno utjecati na vaše raspoloženje. Upravo zbog toga odmah na samom početku godine upišite neki sportski program kako biste se vratili u formu, a početkom ljeta bi bilo dobro da se uključite i u neke programe kako biste lakše kontrolirali stres, osjećaje i slično.

godišnji horoskop

Strijelac – godišnji horoskop za 2014.

Ovu godinu ćete započeti vrlo energično. Položaj Plutona i Merkura daje vam jasnoću, bistrinu, intelektualne sposobnosti i želju za napredovanjem, posebno u profesionalnom životu. Mnogo ćete razmišljati o svojim životnim ciljevima i biti usredotočeni na sve ono što želite postići. Shvatit ćete da se ništa neće desiti samo od sebe, te da se oko svega što želite trebate potruditi i uložiti mnogo više napora nego što ste prvotno mislili. To uopće nije loše, jer ćete se aktivirati i odlučnije krenuti.  Jupiter vam također donosi svoju potporu, te vam omogućava, da čak i najemotivnije situacije podnesete smireno i susretljivo.

Ovo je godina važnih odluka, u profesionalnom, ali i privatnom žvotu.

Povećat će se želja za produbljivanjem veze, pa 2014. donosi mnogim strijelcima zaruke ili vjenčanje. Ljeto će biti posebno zanimljivo, jer ćete se u potpunosti predati partneru. Jedine probleme donosi kraj godine, jer biste mogli postati previše posesivni i ljubomorni. Najvažnije je da ne dopustite da vam glasine i tračevi pokvare dobar odnos s partnerom.

I one slobodne očekuju novosti u ljubavnom životu. Nova godina donosi krunu ljubavi u obliku braka onima koji su u vezi, a slobodnima pravu ljubav. Odnosi s drugima neće biti bez komplikacija, ali ne brinite, sve probleme možete riješiti pozitivnim stavom. Svi problemi samo će vas učiniti jačom osobom i spremnijom za budućnost.  Već početkom godine  i na proljeće moguće su nove ljubavi koje će se kroz ljeto produbiti i pretvoriti u nešto više, ali također moguće su i ljetne ljubavi, za koje ćete od prvog trenutka znati kako su prava stvar. Ljubav će u 2014. biti veliki izvor stimulacije i inspiracije. Ponašajte se odgovorno i nemojte se zalijetati, ali nemojte ni previše kalkulirati, nego se prepustite osjećajima.

Nova godina donosi novootkrivenu odlučnost i dinamičnost, te ćete shvatiti koliko više vremena i općenito od života možete dobiti ako se potrudite.

godišnji horoskop

Jarac – godišnji horoskop za 2014.

 

Mnogo toga neobičnog će se događati oko vas, ali ćete shvatiti kako ste na pravom mjestu, i profesionalno i privatno. Mnoge prilike će se otvarati, ali nemojte ih pokušati iskoristiti sve, jer vam to neće poći za rukom, nego budite pametni i taktični. Posebno pažljivo ulažite novac. Ova godina donosi sklonost rasipništvu, pa pripazite da ne potrošite mnogo, a na kraju se pitate kuda vam je novac otišao.  Nova godina vam donosi sreću u novcu, ali ne zaboravite štedjeti. Ovo je dobro vrijeme za velike kupovine, ali samo ako su one pomno planirane i analizirane, a nisu signal rastrošnosti kojoj ćete biti skloni.

U drugoj polovici godine očekuju vas pozitivne promjene. Nemojte im se opirati i iznenadit ćete se koliko ćete napredovati. Sreće će imati oni koji su u potrazi za poslom. Iako prilika neće biti previše, znat ćete prepoznati one prave, a to će se na kraju isplatiti.

Pri kraju godine će se povećavati opterećenost poslom, a vi ćete se osjećati sve iscrpljenije, pa nemojte propustiti ljetni godišnji odmor. On bi vas trebao napuniti energijom i olakšati vam ostatak godine.

Početak godine je posebno sretan u ljubavnom smislu, ali ni ostatak neće biti loš. Oni slobodni jarci će napokon pronaći ljubav, a 2014. godina će sigurno biti bolja od 2013. Astrološki pokazatelji predviđaju apsolutni uspjeh u ljubavnom polju.

Onima koji su već u vezi cvjetat će ruže. Skoro da neće biti ozbiljnijih problema o kojima ćete trebat razmišljati. Ipak, nemojte dopustiti da se vatra ljubavi ugasi, pa njegujte svoju ljubav.

2014. godina je odlična za sve one koji žele novi početak. Zvijezde će vam pomoći promijeniti navike, ponašanje, posebno u međuljudskim odnosima.

U poslovnom životu također ne bi trebalo biti problema. Imat ćete priliku realizirati svoje projekte, bez straha od nekih nepredvidivih problema. Na vašoj strani su Merkur, Jupiter i Venera, a to je već dovoljno za iznimno sretnu godinu za većinu životnih polja, tako da čim god se budete bavili nećete se razočarati. Pripazite jedino da vam sebičnost ne lupi u glavu, te imajte više obzira prema kolegama i suradnicima. Možete biti odličan i timski igrač ako se potrudite.

godišnji horoskop

Vodenjak – godišnji horoskop za 2014.

 

2014. godina je puna zlatnih prilika, u društvenom i profesionalnom smislu. Ako ste strahovali za budućnost, vrijeme je da se umirite. Ponovno ćete otkriti što je prava sreća, ali ne smijete zaboraviti brinuti se za sebe. Najvažnije je da se ne ulijenite i ne dopustite da život prolazi pokraj vas. Održavajte energiju na visokoj razini, te radite na snazi, fizičkoj i mentalnoj.

Pripremite se na zanimljiva iznenađenja i neočekivane dobitke, prvenstveno u poslovnom smislu, jer će vam 2014. donijeti pozitivne poslovne rezultate i uspjeh.

U ljubavi vas očekuje mnogo beznačajnih susreta i vezica, ako ste slobodni, ali na kraju ćete upoznati osobu koja će iz temelja promijeniti vaš život. Sve će se odvijati relativno brzo, pa se nemojte iznenaditi i ako se odlučite na brak. Novonastali događaji možda će vas natjerati da razmislite o svome poimanju ljubavi. Postoji šansa da će vam se svidjeti osoba koja je potpuno drugačija od vašeg idealnog tipa, ali opet ćete shvatiti da ispunjava sva vaša očekivanja. Romantične i racionalne misli neće se uvijek podudarati, ali u krajnjoj liniji ćete znati prepoznati pravi put i donijet ćete pravu odluku.

Obično vodenjaci nemaju previše vjere u sudbinu ili stalno misle kako im nije naklonjena, ali pokušajte se razvedriti, jer ako budete depresivni, nećete ni primijetiti sve lijepo što vam ova godina donosi.

Saturn će vam pomoći poboljšati financijsku situaciju, pa ćete si napokon moći priuštiti stvari o kojima možda niste ni razmišljali. Mogla bi se čak javiti i ljubomora od strane prijatelja ili rođaka, ali nemojte se obazirati.  Najvažnije je zadržati mirnu glavu i oduprijeti se napasti da trošite na sitnice koje vam ne koriste, ali u konačnici ne povećavaju ni vaše zadovoljstvo. Kada vadite novčanik, više razmišljajte na način investicija nego potrošnje. Kupujte ono za što mislite da će vam donijeti još više novca ili ga uštedjeti, a ne ono što je najobičnija  potrošnja.

godišnji horoskop

Riba – godišnji horoskop za 2014.

 

2014. godina će biti manje sanjiva, a više realna, te će mnogo toga izaći na površinu, ali će se pojaviti i nove prilike koje će vam dati veliki poticaj u ostvarivanju vaših želja.

S financijama ćete morati biti pažljivi, posebno ako razmišljate o pokretanju vlastitog posla ili promjeni radnog mjesta.

U poslu vas očekuju usponi i padovi. Morate biti pametniji kada je u pitanju novac, te se ponašati odgovornije, pa čak pokušati i zaštiti svoju obitelj. Umjesto da se vi oslanjate na njih, potražite načine kako vi njima možete pružiti sigurnost.

Bit ćete skloni trošenju novca, a to je najmanje što vam treba. Dok ne nakupite jednu dobru cifru na štednji, odrecite se svega što vam nije nužno. Pokušajte raspolagati s novcima bolje nego što ste do sada. Ako želite da se vaš život pokrene na bolje potrebne su vam promjene u životnom stilu, te morate naučiti živjeti ispod svojih mogućnosti.

Ovo će biti vrlo društvena godina. Sklapat ćete nova prijateljstva, a nemojte se iznenaditi ako shvatite da ste stalno u centru pažnje i okruženi ljudima.  Naprosto ćete zračiti, a vašem šarmu će biti teško odoljeti, što je idealna kombinacija za pronalazak novih ljubavi. Velike su šanse da ćete upoznati svoju srodnu dušu, pa se otvorite prema novim ljudima i ljubav dočekajte spremno, čak i ako se ljubav pojavi u neočekivanoj formi.

Oni koji su već u vezi imat će više romantike nego do sada, a veza će ih ispunjavati više nego što su mislili da može.

Advertisements