Dnevni horoskop 12.12.2013.

Ovan (21.03 – 20.04)

Posao:
Neko Vas na indirektan način kažnjava, ali Vi prećutno ili smišljeno pristajete na takav vid odnosa. Jasno Vam je da mnoge stvari izgledaju drugačije u odnosu na ono što se javno govori ili predočava u društvu saradnika

Ljubav:
Sve češće počinje da Vam nedostaje nečije prisustvo ili emotivna pažnja. Nema razloga da potiskujete svoja osećanja i potrebe, posebno kada se nalazite uz blisku osobu.

Zdravlje:
Izbegavajte depresivno raspoloženje i destruktivno ponašanje. 

Bik (21.04 – 20.05)

Posao:
Ponekad je teško lako prepoznati, tim koji pobedjuje i stranu koja gubi. Zbunjuju Vas odgovori koje dobijate od saradnika, jer svako ima neku svoju verziju priče ili lične interese koji ne mogu da se podvedu pod zajednički dobitak.

Ljubav:

Polako počinje da Vam smeta nečije prisustvo ili provokativno ponašanje. Volite da gospodarite kompletnom situacijom u emotivnom odnosu, ali to nije uvek moguće.

Zdravlje:
Izbegavajte stresne i naporne situacije. 

Blizanci (21.05 – 21.06)

Posao:
Delujete angažovano na različitim stranama, ali imate loš predosećaj i svoju okolinu posmatrate sa odredjenom dozom nepoverenja. Najbolje funkcionišete kada se oslanjate na ličnu procenu i snagu.

Ljubav:
Iritira Vas partnerovo ponašanje ili namera da Vas navede na svoj izbor. Neko u Vama budi želju za emotivnom dominacijom i osećate dodatnu tenziju.

Zdravlje:
Izbegavajte konfliktne situacije i sačuvajte prisebnost duha. 

Rak (22.06 – 22.07)

Posao:
Delujete napeto u situacijama kada saradnici imaju lakše ili jednostavnije rešenje. Ako zatražite nečiju pomoć, budite spremni i na odgovarajuću protivuslugu. U poslovnim susretima sve se svodi na princip »uzimanja ili davanja«.

Ljubav:

Ne možete da ostanete ravnodušni na nečiju pojavu i ponašanje. Uznemireni ste i teže kontrolišete svoje emocije.

Zdravlje:
Prijaće Vam izlazak ili šetnja, kao podsticaj za dobro rasploženje. 

Lav (23.07 – 23.08)

Posao:
Opterećeni ste različitim obavezama, ali činite sve što je potrebno da se koncentrišete na prioritetne ciljeve. Nove dogadjaje najčešće doživljavate, kao veliki teret ili nepravdu koju Vam nameće bliža okolina.

Ljubav:

Položaj Meseca utiče na Vašu emotivnu ili psihičku uznemirenost, teže razlikujete svoje subjektivne želje u odnosu na realnu sliku. Sada nije trenutak da donosite neku važnu odluku.

Zdravlje:
Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja. 

Devica (24.08 – 23.09)

Posao:
Nalazite se u neobičnoj situaciji, imate utisak da neko od saradnika testira Vaše mogućnosti ili da Vas profesionalno iskušava. Različita pitanja o poslovnim odnosima i poverenju, za sada ostaju bez odgovora.

Ljubav:
Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sumnjičavost prema voljenoj osobi ili osećanje emotivne rezignacije. Podstičite u sebi sve pozitivne aspekte svoje ličnosti.

Zdravlje:

Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija.

Vaga (24.09 – 23.10)

Posao:
Ponekad nije dovoljno imati dobru ideju, jer postoje različite okolnosti koje otežavaju uspešnu realizaciju. Nemate dovoljno energije da se bavite paralelnim poslovima, postoji lista prioriteta koju treba da ispoštujete.

Ljubav:
Nastupate suviše teatralno u svom ponašanju i Vaše reči ne zvuče dovoljno ubedljivo pred osobom koja Vam se dopada. Promenite svoj stil ponašanja.

Zdravlje:
Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, osećate dodatnu tenziju. 

Škorpija (24.10 – 22.11)

Posao:
Imponuje Vam saznanje, da Vas neko predstavlja kao uspešnu ili nesvakidašnju osobu. Vaš stil izražavanja i poslovni rezultati, deluju kao veliki podsticaj na bližu okolinu. Potrebno je da odredite nova pravila u poslovnoj saradnji.

Ljubav:
Osećate emotivnu naklonost i zajedničku inspiraciju u susretu sa voljenom osobom. Sjajno se dopunjavate na različitim nivoima.

Zdravlje:
Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu energiju. 

Strelac (23.11 – 21.12)

Posao:
Delujete kao osoba koja ima efikasno rešenje za različite probleme. Dovoljno ste vešti da zadovoljite različite kriterijume o uspešnom poslovanju. Ipak, najbolji rezultati proizilaze iz zajedničke akcije. Mudro prećutkujete istinu o »detaljima« koji nisu po nečijoj volji.

Ljubav:
Nema potrebe da podcenjujete partnerove mogućnosti, jer nije sve onako kao što Vam se čini.

Zdravlje:

Akumulirajte pozitivnu energiju, opustite se. 

Jarac (22.12 – 20.01)

Posao:
Nepotrebno se zapetljavate u različite poslovne situacije. Nemate dovoljno energije da se anagažujete na paralelnim poslovima. Neskromnost u proceni ličnih mogućnosti može da Vas dovede u neprijatnu situaciju.

Ljubav:
Delujete suviše uznemireno, ne možete da ostvarite sve svoje namere u susretu sa voljenom osobom. Očekujete novi rasplet dogadjaja.

Zdravlje:

U večernjim satima prijaće Vam psihološka relaksacija. 

Vodolija (21.01 – 18.02)

Posao:
Imate utisak da Vam neko uskraćuje mogućnost izbora. Bez obzira na veštinu i mentalne spekulacije koje primenjujete, neko unapred i tačno predvidja Vaše poslovne poteze. Nažalost lepe i korisne stvari ne možete dobiti u zajedničkom paketu.

Ljubav:
Taktika nadmudrivanja u odnosu sa voljenom osobom, ne donosi željeni epilog. Morate da se vratite korak unazad kako biste raspetljali situaciju.

Zdravlje:

Izbegavajte impulsivne reakcije i brzopleto ponašanje. 

Ribe (19.02 – 20.03)

Posao:
Delujete vrlo promišljeno i donosite razumna rešenja. Stil koji primenjujete okolina tumači na različite načine, ali svi Vam daju za pravo da se nalazite na korak do poslovnog uspeha.

Ljubav:

Pokušavate da osvojite nečiju emotivnu naklonost, ali kao da to činite na pogrešan način ili sa velikom dozom preterivanja. Važno je da pravilno razumete nečiju poruku.

Zdravlje:
Zastanite na trenutak i usporite svoj ubrzani tempo. 


Horoskop na dan 12.12.2013.

 • Ovan

  Jedno ljubavno pismo ili izjava ljubavi bi mogla da vam popravi dan. Zadržite ovakvo pozitivno raspoloženje i kada je u pitanju posao, pre svega zato što ćete mnoge profesionalne obaveze mnogo lakše izvršavati. Komunikacione veštine su vam u punom sjaju. Razmislite da u buduće razvijate vaše retoričke sposobnosti.

 • Bik

  Danas otkrivate neke nove oblike senzualnosti, za koje ranije niste ni znali da posedujete. Pa ipak, intenzivne emocije mogle bi da vas ometu u ispunjavanju profesionalnih obaveza. S obzirom da po ceo dan razmišljate kako da provedete vreme sa voljenom osobom, za vas bi bilo najbolje da se fokusirate na aktuelne zadatke. Ljubavnom zanosu se prepustite uveče.

 • Blizanci

  Ne morate po svaku cenu da budete deo nečijeg života i znate šta se kome dešava u svakom momentu. Danas se previše mešate u tuđu intimu i iznosite svoje mišljenje i kada vam ga niko nije zatražio. Probajte da usmerite energiju na nešto kreativno i produktivno. Ovaj dan je odličan za hobije i kreativan rad.

 • Rak

  U poslednje vreme pomalo idealizujete vašeg partnera i u tome nema ništa loše. Problem nastaje kada njegove potrebe stavljate ispred vaših. Jedna poslovna obaveza zahteva vašu punu pažnju. Nađite vremena za druženje sa prijateljima koje ste, pomalo, u poslednje vreme zapostavili.

 • Lav

  Razmišljate da se pridružite grupi ljudi sa kojom ste na neki način duhovno povezani. Potrebno vam je malo mira i tišine da povratite unutrašnji mir. Želite da se pripremite za neke događaje večeras i nećete da vam išta pokvari raspoloženje. Pribeležite sve misli i osećanja.

 • Devica

  Poslovni i finansijski uspeh je ono čemu danas možete da se nadate. Nakon perioda mukotrpnog rada, rezultati su konačno vidljivi. Takođe, sledi vam i priznanje naderđenih koji su primetili vaše napore. Ovo je odličan razlog da večeras izađete i proslavit sa vama dragim ljudima.

 • Vaga

  Rad na nekom složenom projektu zahteva malo istraživanja. Moguće je da ćete dobar deo vremena provesti u biblioteci ili za internetom. Ovo je nešto u čemu inače veoma uživate, tako da vam pripreme neće teško pasti. Inspiracija koju posedujete će potrajati i u narednom periodu.

 • Škorpija

  Priliv finansija podiže vam samopouzdanje i osećaj sopstvene važnosti. S druge strane, na polju ljubavi vam fali malo razumevanja za voljeno biće. Moguće je da vam danas posao oduzima previše vremena i energije, pa ne možete da se fokusirate na druge aspekte života. Pokušajte da odredite prioritete.

 • Strelac

  Prezadovoljni ste aktuelnom vezom i toliko opijeni ljubavlju da ćete uskoro poželeti da stupite u brak. Sa partnerom ste postigli visok stepen razumevanja potreba onog drugog, a takođe i tolerancije. kada je reč isključivo o vama, ne bi bilo loše da poradite na fizičkoj kondiciji. Danas bi vam prijala šetnja u prirodi.

 • Jarac

  Biti na usluzi drugima je ono što vam predstoji ovoga dana. Moraćete da zanemarite vlastite potrebe i posvetite se nekome u vašoj neposrednoj okolini. Najverovatnije je u pitanju član porodice koji je zapao u finansijske probleme. Za početak, pomozite mu tako što ćete saslušati šta ima da vam kaže.

 • Vodolija

  Dve glavne stvari za vas danas su romantika i kretivni rad. Mogli biste da napravite nešto voljenom biću što bi ga izuzetno moglo obradovati. Poseta jednog rođaka iz inostranstva popravlja vam finansijsku situaciju. Pored toga, neizmerno ćete mu se obradovati, s obzirom da je proteklo previše vremena od vašeg poslednjeg susreta.

 • Ribe

  Danas vas najverovatnije očekuje selidba, ili vaša ili nekoga u vašoj okolini. Zbog ovoga ćete biti pod stresom, jer ste neko ko teško menja ustaljene navike. Nastojte da na ovo gledate kao na pozitivnu promenu. Zdravstveno stanje je zadovoljavajuće, samo ne bi bilo loše da obratite pažnju na količinu hrane koju konzumirate.


Vaš horoskop za dan:
12.12.2013.

OVAN
Susret sa jednom osobom, otkriva neke važne detalje poslovne prirode koji su Vam do sada bili nepoznati. Zajednilki dogovor, predstavlja dobar predznak ili uvod u uspešnu saradnju. Ukoliko Vam je stalo da obradujete partnera, budite dovoljno maštoviti u svakom pogledu. Raznovrsnost u izražavanju misli i osećanja ne samo da obogaćuje ljubavni odnos, već deluje pozitivno na oboje.Sugestija: Planirajte neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

BIK
Intuicija Vas jasno upozorava na potencijalnu opasnost, stoga budite pažljiviji u proceni novih poslovnih prilika. Distancirajte se od osobe koja nema previše obzira za Vaše interese i koja možda osporava Vaše zasluge. Ulepšajte svoje raspoloženje u odgovarajućem društvu. Nemojte dozvoliti da neko menja Vas emotivni ritam ili potrebe koje imate. Uvek postoji neko ko Vas dobro razume.Sugestija: Sačuvajte optimizam i pozitivnu orijentaciju.

BLIZANCI
Kada postoji neki nesporazum, važno je da sačuvate prisebnost duha i da se ponašate u skladu sa profesionalnim manirima. Zadržite meru opreza pred osobom koja ume da ignoriše Vaše prisustvo ili pokušava da umanji Vaše sposobnosti. Zbog emotivne nesigurnosti povremeno delujete strogo i zahtevno prema partneru. Ne možete da ostanete dosledni u svojim odlukama u dužem periodu.Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

RAK
Susret sa jednom osobom deluje poučno na Vaš način razmišljanja. Stoga, obratite pažnju na nove informacije koje otkrivaju važne detalje o poslovno-finansijskoj saradnji. Pokažite veću selektivnost u razmišljanju. Nemojte dozvoliti da neko iz možda pomalo sebičnih pobuda sputava Vašu volju i pravo na emotivni izbor. Zaključujete na kraju, da ipak zaslužujete neki bolji ili lepši tretman.Sugestija: Prijaće Vam relaksacija i boravak u prirodi.

LAV
Ukoliko se zadesite u pravom trenutku i na dobrom mestu, očekuje Vas poslovno-finansijski dobitak ili neki vid javnog priznanja. Uspeh proizilazi iz dobrih priprema, procenite svoju ulogu i mesto u saradnickim redovima. Važno je da delujete očaravajuće i afirmativno na svog partnera. U skladu sa emotivnom inspiracijom koju osećate, upotrebite svoje zavodničke sposobnosti.Sugestija: Sačuvajte dobro raspoloženje i prisebnost duha.

DEVICA
Ne dopada Vam se uloga koju Vam neko namenjuje, ali ne budite brzopleti. Sačekajte da istina izadje na videlo, različite okolnosti su na Vašoj strani. Važno je da sačuvate svoju energiju za neke korisne ciljeve. Odgovorite na nečiju molbu i promenite svoje ustaljene navike, ako ćete na takav način usrećiti svoju porodicu. Priredite neko prijatno iznenadjenje osobi do koje Vam je stalo.Sugestija: Večernje sate rezervišite za svoju intimu, opustite se i akumulirajte pozitivnu energiju.

VAGA
Obratite pažnju na nove informacije ili na nečije upozorenje. Važno je da svojim ponašanjem dajete dobar primer. Ukoliko preterujete u svojim zahtevima, okolina neće želeti da Vas podrži u onoj meri koliko to očekujete. Ne možete da se opustite od različitih dešavanja koja Vas prate, neko Vam iznenada zadaje dodatne probleme ili nove ljubavne dileme. Povremeno delujete vrlo nesigurno. Sugestija: Izbegavajte konfliktne odnose i stresne situacije.

ŠKORPIJA
Neko remeti Vaš poslovni koncept, tako da ste primorani da pronadjete zaobilazno rešenje. Ponekad je teško ukladiti različita interesovanja i zajednički poslovni ritam. Potreban Vam je dobar podsticaj i nečija podrška. Emotivno ste uznemireni. Želite da ostavite pozitivan utisak na osobu koja Vam se dopada, ali još uvek ne pronalazite pravu ulogu kojom biste predstavili svoja iskrena osećanja.Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija.

STRELAC
Ponekad treba imati dovoljno profesionalne mudrosti i prećutati različite komentare u susretu sa saradnicma. Važno je da sačuvate samokontrolu, pred osobom koja ima negativan uticaj na Vaše raspoloženje ili ponašanje. Reagujete suviše razdražljivo u situacijama koje Vas prate u privatnom životu. Preterivanje u izlivima osećanja ili novi zahtevi deluju iritirajuće na voljenu osobu.Sugestija: Izbegavajte loše navike i brzopletost, usporite svoj ubrzani ritam.

JARAC
Imate dobar predosećaj i sa nestrpljenjem iščekujete neki poslovni razgovor sa jednom uticajnom osobom. Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti, ali ne i da ugrožavate nečije interese zarad svojih ciljeva. Podstičite kod sebe istrazivački duh i smisao za dobar ukus u mnogim situacijama koje Vas prate u privatnom životu. Prijaće Vam emotivni susret i neka omiljena zabava.Sugestija: Poboljšajte svoju psiho-fizičku ravnotežu.

VODOLIJA
Ponudjene su Vam različite ideje o poslovno-finansijskoj saradnji. Dobar izbor poslovne teme proizilazi iz zajedničkih dogovora i konsultacije sa pouzdanim saradnicima. Važno je da u dobrom profesionalnom maniru ispunite različita očekivanja. Priuštite svojoj porodici ili voljenoj osobi, mnoge radosti i više nego dobru zabavu. Uz iskrene namere, usrećite osobu do koje Vam je stalo.Sugestija: Prijaće Vam neka dodatna aktivnost, kao psihološka relaksacija.

RIBE
Neko ima pozitivan uticaj na Vaš način razmišljanja ili na odluke koje donosite. Kada pored sebe imate osobe od poverenja, sve se lako rešava i uspešno završava. Nalazite se u prilici da ostvarite dvostruki dobitak. Najveći užitak ili zadovoljstvo donosi Vam susret sa bliskom osobom, koja zaista ume da Vas obraduje i da Vam ugodi. Uživajte u stvarima koje Vas emotivno ispunjavaju. Sugestija: Zračite pozitivnom energijom i dobrom voljom.  

          

Advertisements