Horoskop za petak 13. decembar

Dnevni horoskop

Horoskop za petak 13. decembar

OVAN

 

Ona: Odličan dan za finansije. Niste spremni na kompromise u ljubavi.

On: Neočekivano ćee prekinuti odnos sa jednom Vagom ili Ovnom. Novčani dobitak.

 

 

BIK

 

Ona: Suočavate se sa novim izazovima na poslu. Pozitivno ste raspoloženi.

On: Čućete za neko nasledstvo. Mnoge osobe žele da se sretnu danas sa vama.

 

BLIZANCI

 

Ona: Osoba vatrenog znaka želi da sazna nešto više o vama. Depresivno rasoloženje.

On: Potrebno vam je više vremena za sebe. Želite da budete u centru pažnje.

 

RAK

 

Ona: Jedan muškarac pokušava da privuče vašu pažnju. Manji nesporazumi na poslu.

On: Imate prevelika očekivanja na poslu. Prijatelji vam predlažu susret.

 

LAV

 

Ona: Prija vam bavljenje kućnim poslovima i kulinarstvom. Uspeh na poslu.

On: Dobijate više poslovnih ponuda. Krize u odnosu sa partnerom.

 

DEVICA

 

Ona: Previše očekujete od voljene osobe. Budite realniji u vašem odnosu.

On: Nepovoljna situacija na poslu. Niste spremni da se prilagođavate.

 

VAGA

 

 

Ona: Planirate da zaradite dodatni novac na osnovu samostalnog projekta. Problemi u porodici.

On: Rešavate odnos sa jednom osobom iz porodice. Očekujete veći novac.

 

ŠKORPIJA

 

 

Ona: Ubeđujete se sa jednom osobom iz vaše okoline. Skloni ste raspravama.

On: Planiarte izlazak na mesto sa muzikom. Riba vam predlaže susret.

 

 

STRELAC

 

Ona: Manja razočarenja u porodici. Želite više vremena da provodite kod kuće.

On: Odličan period za novac. Dobri pregovori sa Bikom.

 

JARAC

 

 

Ona: Pozitivne promene u vašem životu. Uzbudljiva situacija u ljubavi.

On: Imaćete neobičan razgovor u drugom delu dana. Mogućnost kraćeg putovanja.

 

 

VODOLIJA

 

Ona: Četso se raspravljate sa svojom okolinom. Skloni ste nepromišljenim potezima.

On: Otežani pregovori na poslu. Novčani gubitak.

 

RIBE

 

Ona: Imate više energije nego poslednjih dana. Pomalo ste se ulenjili.

On: Prijatelji žele da vas sretnu. Danas vam po ceo dan zvoni telefon. 


Dnevni horoskop 13.12.2013.

Ovan (21.03. – 20.04.)
Iznenadna intervencija u vašoj svakodnevnoj rutini mogla bi vas danas iznenaditi. Prijatelj bi mogao tražiti vaš savjet, a vi ćete se osjetiti obveznim pomoći mu, čak i na uštrb svojih planova. Nemojte se nervirati zbog toga. To će vam samo oduzeti energiju koju možete puno bolje iskoristiti.
Bik (21.04. – 21.05.)
Danas bi se vaš napredak mogao malo usporiti. Problemi s računalima, telefonima, mobitelima i drugom tehnologijom mogli bi vam se provlačiti kroz dan. To će vjerojatno biti prilično frustrirajuće. Iako inače nemate problema sa strpljenjem, danas biste mogli poludjeti. Pokušajte ostati mirnima jer će već sutra vjetar biti puno povoljniji.
Blizanci (22.05. – 21.06.)
Planirate li putovanje danas biste mogli naletjeti na nepredvidive probleme. Ako je moguće izbjegnite stresnu situaciju i odgodite putovanje. Možda će vam trebati i cijeli dan da se odmorite od svega. Ako možete, odmorite uz omiljenu knjigu ili meditirajte.  
Rak (22.06. – 22.07.)
Danas bi vam se mogle dogoditi svađe oko novca. Ovo se vjerojatno neće odonositi na vaš novac nego na financije koje pripadaju zajedničkom kućanstvu ili projektu na kojem radite. Također, nemojte raditi nove planove. Ako ih započnete danas, imat ćete konstantne probleme, odgode i neslaganja vezana uz njih. 
Lav (23.07. – 22.08.)
Manja svađa s partnerom ili poslovnim partnerom mogla bi se pretvoriti u problem dana. Nemojte koristiti taj argument kako biste zanovijetali partneru jer nećete postići nikakav napredak u vezi. Radije čim naletite na neslaganje, pristupite tome smireno i hladne glave prije nego napravite slona od muhe. Budite objektivni i sagledajte problem i partnerovim očima. 
Djevica (23.08. – 22.09.)
Planovi koje ste imali za putovanje mogli bi vam se izjaloviti i prije nego počnete paklirati kovčege. Najbolje bi bilo da sve odgodite na koji dan. To će vas dodatno oneraspoložiti jer ste se jako radovali toj promjeni. Nemojte se uplitati u više puteve. Sve što danas smireno podnesete vratit će vam se višestruko. 
Vaga (23.09. – 22.10)
Večeras biste mogli imati vrlo uznemirujući san. Mogli biste dobiti neke loše vijesti vezane uz financije. Nemojte odmah luditi. Radije se okrenite skupljanju pravih informacija. Uvidjet ćete koliko ste krivih vijesti čuli ranije. 
Škorpion (23.10. – 21.11.)
Danas bi vam moglo biti otežano dovršiti neke obveze. Neslaganje s članom obitelji moglo bi vam dati ideju da su svi protiv vas. To nije istina! Budite objektivni i sagledajte situaciju i iz tuđeg kuta. Ovo nije stvar za borbu oko prevlasti. Budite mirni i komunicirajte s drugima. Rezultati će biti vrlo ugodni! 
Strijelac (22.11. – 21.12)
Danas ćete imati dosta obveza što će vas nervirati. Pogotovo kad sjednete u auto i uletite u gužvu, u dućanu ne možete nabaviti ništa što vam treba, a ako zatrebate savjet, nećete nikako moći doći do osobe koja vam ga treba dati. Čini se kako su sve situacije protiv vas pa bi bilo najbolje baviti se onim što vam ide samo od sebe. 
Jarac (22.12. – 20.01.)
Vaš osjećaj za praktično i normalno bit će vam vrlo korisna danas. Bliski vama bit će nemirni i uzbuđeni, a vi ćete ih morati uputiti na pravi smjer. Prijatelj će biti u novčanoj stisci i tražit će vašu pomoć. Danas nije dobar dan za posuđivanje novaca iako je povoljno pomaganje drugim osobama. 
Vodenjak (21.01. – 19.02.)
Problem u vašoj kući mogao bi zahtijevati pomoć profesionalnih osoba. To će vas vjerojatno živcirati jer će vam se po kući motati stranci, a vi i vaši ukućani nećete imati nimalo mira ni vremena za sebe. Nemojte svoje frustracije izbacivati na drugima. Već sutra će sve biti puno bolje! 
Ribe (20.02. – 20.03.)
Danas biste mogli dobiti uznemirujući poziv ili pismo. Nije neka velika loša vijest, ali će vas nervirati sve te sitnice na koje niste računali. Činit će vam se kao da se roj malih upornih muha urotio protiv vas. Problemi s računalima, mobitelima ili tehnologijom dodat će nervozu na ionako naporan dan. Stisnite zube i prođite kroz dan. Ludilo vam neće pomoći. 
Advertisements