Džim je prošao kroz jedan razvod, a sada je razmišljao o drugom. Prva žena se razvela od njega. Druga mu je naredila da se iseli iz kuće. To je bila njena kuća u koju se on uselio kad su se uzeli. Ostao je bez posla jer je kompanija smanjivala broj radnika. On je majstor svog zanata i savestan radnik, ali je opterećen osećanjem krivice.

TINKTURE DR ŠULCA

1479543_554894867927214_690359649_n
Džim je prošao kroz jedan razvod, a sada je razmišljao o drugom. Prva žena se razvela od njega. Druga mu je naredila da se iseli iz kuće. To je bila njena kuća u koju se on uselio kad su se uzeli. Ostao je bez posla jer je kompanija smanjivala broj radnika. On je majstor svog zanata i savestan radnik, ali je opterećen osećanjem krivice. Nudi mu se novi posao u drugom delu države i on se odlučuje da ga prihvati. Prvo pohađa kurs posle kojeg dobija diplomu visoke stručnosti za svoj posao.

Kad razmišlja o svojim propalim brakovima, njegova produktivnost naglo pada, gubi apetit i tone u depresiju. Čak razmišlja i o samoubistvu. Kad razmišlja o svojim poslovnim uspesima, odatom priznanju od strane šefa, preporuci koju je dobio iz prošle firme, on razmišlja čisto, i ostaje na površini.

Kad razmišlja o toplini svoje dece iz prvog braka, smeši se i priča…

View original post 128 more words

Advertisements