Zašto je bolje imati devojku koja voli da čita knjige

U poslednje vreme često ćete čuti da je skoro pa nemoguće naći ženu koja bira knjigu pre televizije, ali ako nađete takvu, zadržite je.

Ona ima principe

Knjige sadrže savete, naravoučenija, pouke života… Devojka koja čita shvata dublje poente u životu, ne zadržava se samo na površnosti stvari.

Kompleksne su

Ako želite sa nekim da provodite vreme do kraja života, treba vam neko ko je kompleksan i zna da misli. Nekoga ko nije predvidljiv i koga nije tako lako pročitati. Načitana žena ima slojeve i slojeve koje morate da probijate pre nego što dođete do nje. Emocije koje su dublje nego površne ideje i reči filozofa, genija…

Pored nje ćete dobro izgledati

Nećete biti ponosni na nju samo zbog njenog dobrog izgleda. Kada vidite kako lako stupa u kontakt sa ljudima i zadivljuje ljude njenim socijalnim znanjem, napokon ćete shvatiti da je za savršenu ženu potrebno mnogo više od dobrog izgleda.

Lako ju je zadovoljiti

Njoj ne trebaju dijamanti, najnovija roba ili skupi automobili. Ona je žena koja shvata šta je zaista bitno u životu. Znaš da se za tebe neće udati zbog novca ili socijalnog statusa. Ona traži što i svaka heroina u njenim knjigama – ljubav.

Produhovljena je

Dobra stvar kada su knjige u pitanju je to što možete da odete na kraj sveta i upoznate razne običaje i kulture, a da ni ne mrdnete iz kreveta.

Ne igra igrice

Nisu joj potrebne igrice kako bi pokazala šta želi, kada već ima knjigu punu likova. Ona stalno koristi svoju maštu, ali joj je potrebno da oseti stvarnost kada je u društvu ljudi.

Samostalna je

Ona ne želi da bude sa svojim muškarcem svo vreme. I njoj je potrebno vreme kao i vama, a takođe neće povisiti ton ili biti dosadna, jer to jednostavno nije njen stil.

Ona je seksi

Inteligencija uzbuđuje.