Dnevni horoskop 15.12.2013.

Ovan (21.03 – 20.04)

Posao:
Aktivniji ste nego inače, a energija i samopouzdanje koje posedujete uticaće na ažurnost i posvećenost poslu.. Vreme je za pravu akciju, gde god se nalazili i šta god planirali prilike za napredovanje nizaće se jedna za drugom, na vama je samo da ih prepoznate.

Ljubav:

Svi Ovnovi koji nisu u vezi mogu očekivati veoma povoljan splet događaja kada je ljubav u pitanju.. Postoje velike šanse da odlučite za ozbiljniju vezu sa osobom koja vam je u proteklom periodu stavila do znanja da prema vama gaji velike emocije.

Zdravlje:

Bolovi u kičmi, prijaće vam masaža

Bik (21.04 – 20.05)

Posao:
Ne sputavajte svoje ambicije kada sumnje počnu da se gomilaju. Neko od pretpostavljenih od vas očekuje mnogo više nego što ste trenutno spremni da ponudite.

Ljubav:
Može doći do raznih nesuglasica, nerazumevanja i prepirki sa partnerom, iako razloga za to nema mnogo. Ostanite prisebni i smireni, svađom ništa nećete rešiti. Slobodni pripadnici znaka mogu da očekuju prijatno iznenađenje tokom vikenda.

Zdravlje:

Moguće su glavobolje i gubitak apetita

Blizanci (21.05 – 21.06)

Posao:
Imaćete utisak da dan ima umesto 24 časa jedva nekih 12 sati i bićete u velikom problemu da svoje zadatke izvršite u zakazanom roku. Bez obzira na probleme sa lošim tajmingom, bićete i više nego zadovoljni svojom finansijskom situacijom s’obzirom na doprinos koji ste dali.

Ljubav:

Sukob sa vremenom će se odraziti i na emotivni život zauzetih Blizanaca jer će se partner upravo iz gore navedenog razloga osetiti odbačenim.

Zdravlje:

Grlo vam je slaba tačka

Rak (22.06 – 22.07)

Posao:
Savet je da “spustite loptu“, i o svemu prvo dobro razmislite pa tek onda iznesete svoj stav i izbegnete svađe.

Ljubav:Moguće da zbog svog “kratkog fitilja“ koji će doći do izražaja dovedete i sebe i partnera u neprijatnu situaciju. Razlog za sukob sa voljenom osobom će biti vaša neopravdana ljubomora. Slobodnim Rakovima, moguć je susret sa osobom iz vaše prošlosti koja će na vas ostavti dubok trag i primoraće vas da preispitate svoje dosadašnje ponašanje.

Zdravlje:
Mogući problemi sa zubima, vreme je da posetite zubara

Lav (23.07 – 23.08)

Posao:
Jedini savet za vas je da ne budete brzopleti, naročito u kontaktima sa ljudima na položaju. Zbog svoje dominantne energije možete privlačiti negativne poglede, tako da se pazite u poslovnim kontaktima sa vatrenim znacima koji vas mogu usporiti.

Ljubav:

Zauzeti Lavovi će se svojski potruditi da sve svoje obaveze prebace na svog partnera. U tim namerama ćete i uspeti, ali morate da znate da sve ima svoje granice i ne smete da dozvolite da se partner oseti zapostavljeno i iskorišćeno.

Zdravlje:

Vodite računa u saobraćaju

Devica (24.08 – 23.09)

Posao:
Trud koji iz dana u dan ulažete u svoju karijeru može vam doneti već dugo očekivanu povišicu, unapređenje ili pronalaženje posla iz snova. nivou.

Ljubav:

Device emocije uvek dele na kašičicu, na šta su vaši partneri prilično navikli, ali vi niste navikli na njihovu rezervisanost prema vama. Moguće su rasprave sa partnerom .Slobodne Device mogu upoznati nekoga preko svog radnog mesta.

Zdravlje

Više se krećite

Vaga (24.09 – 23.10)

Posao:
Vrlo je moguće da u preriodu koji je pred vama postanete glavna tema tračeva i ogovaranja.. Osobe iz vašeg najbližeg okruženja su upravo te koje će uz kaficu pisati trač rubriku u kojoj ćete baš vi biti glavna tema.

Ljubav:
Bez obzira na sve ovo u vaš život će ući nova simpatija koja će znati da vas ceni i lako je moguć brz ulazak u vezu i velika promena.

Zdravlje:
Smanjite stress

Škorpija (24.10 – 22.11)

Posao:
Ukoliko ste planirali da nadogradite svoje znanje nekim tečajem ili kursom bilo bi idealno da se upustite u to

Ljubav:
Slobodne Škorpije će imati priliku da upoznaju zanimljivu osobu.

Zdravlje:
Promenljiv metabolizam

Strelac (23.11 – 21.12)

Posao:
Postoji velika mogućnost da dobijete ponudu vezanu za zajedničko ulaganje ili će vam neka osoba sumnjivog morala tražiti novac na zajam u zamenu za neku vama primamljivu uslugu. Bilo bi pametnije da smislite neki dobar izgovor i izbegnete i jednu i drugu ponuđenu opciju..

Ljubav:
Zauzeti Strelčevi će biti u prilično harmoničnim odnosima sa partnerom, dok su kod oženjenih moguće manje nesuglasice. Slobodni će biti zauzeti traženjem idealnog partnera,

Zdravlje:
Vodite računa o zubima

Jarac (22.12 – 20.01)

Posao:
Kada je vaš posao u pitanju nećete imati nikakvih trzavica Možete slobodno malo da se opustite i odmorite od dosadašnjih previranja. pitanju, ali ne brinite. Imaćete sasvim dovoljno Odnosi u porodici su sasvim korektni, ali na emotivnom planu postoje teme koje biste radije ostavili za neko drugo vreme.

Ljubav:
Veoma je bitno da sa partnerom uspostavite sasvim otvoren razgovor.

Zdravlje: Moguć je problem sa stomakom

Vodolija (21.01 – 18.02)

Posao:
Svojim umećem usklađivanja obaveza i dobrim rasporedom vremena uspećete da posao privedete kraju.

Ljubav:

Zauzetima će najveći pritisak stvarati partner koji će biti po prilično sebičan i neće pokazati dovoljnu dozu zainteresovanosti za gorući problem koji se nalazi pred vama. Mnoge Vodolije će možda ostati same.

Zdravlje:Dobro.

Ribe (19.02 – 20.03)

Posao:
Raspoloženi za polemiku sa saradnicima, ali to vam neće stvoriti veće probleme osim što će vas dodatno iscrpeti.

Ljubav:
Zauzeti u poslednje vreme osećaju veliki emotivni naboj i želju za promenom. Ukoliko se odlučite za korenite promene na emotivnom planu i ukoliko ste slobodni, nemojte se ustezati da pokažete emocije osobi koja će vam se udvarati.

Zdravlje :
Povedite računa o ishrani.


 Vaš horoskop za dan:

15.12.2013.

OVAN
Izbegavajte zaoštreni sukob sa saradnicima ili sa osobom koja Vas obavezuje na odredjene uslove. Ne možete svima da ugodite, ali ne treba da zanemarite pozitivnu stranu partnerstva ili ulogu koju imaju odredjeni saradnici. Potrebna Vam je nečija iskrena podrška ili osoba sa kojom možete da izgradite osećaj poverenja i emotivne bliskosti. Pažljivije birajte društvo za intimno poveravanje.Sugestija: Razmislite o nekoj lakšoj dijeti, izbegavajte nezdravu ishranu.

BIK
Mimo svoje volje upetljali ste se u različite poslovne situacije, a sada tražite dobar izlaz ili neko praktično rešenje. Sačuvajte prisebnost duha, svaki problem ima potencijalno dobro rešenje pod uslovom da prihvatite nečiji savet i pozitivan uticaj. Izbegavajte rivalske odnose ili iznenadne izlive ljubomore u susretu sa bliskom osobom. Neko ima sve veći uticaj na Vaše emotivno raspoloženje. Sugestija: Prijaće Vam odmor ili relaksacija.

BLIZANCI
Vaša poslovna strategija ne ostavlja dovoljno ubedljiv utisak na odredjene saradnike ili na jednu »uticajnu« osobu. Preostaje Vam da prihvatite neko kompromisno rešenje. Postupite po svojoj savesti. Nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje pred osobom koja Vas dobro poznaje, potrebna Vam je nečija iskrena podrška. Potiskivanjem osećanja samo podstičete još veću napetost.Sugestija: Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.

RAK
Dogovor sa jednom osobom Vas obavezuje na odredjenu diskreciju. Medjutim Vi imate drugačije ideje, tako da odbijate sporednu ulogu u poslovno-finansijskoj saradnji. Dobro razmislite, pre nego što povučete novi potez. Partner deluje nezadovoljno i čini Vam se kao da mrzovoljno komentariše Vaše zahteve. Ponekad priželjkujete i više nego što je moguće, korigujte svoje kriterijume.Sugestija: Izbegavajte različite vidove »preterivanja« ili neumerenost.

LAV
Ponekad je teško priznati lični poraz pred saradnicima, ali na takav način dobijate novu priliku da ostvarite svoje namere. Vaše ideje možda ne mogu da zažive u stvarnosti, bez nečijeg praktičnog usmeravanja i podrške. Pažljivije analizirajte nove poruke koje dobijate od voljene osobe. Nemojte ignorisati nečije reči ili emotivno upozorenje, samo zato što Vam se ne dopada ono što čujete.Sugestija: Usporite svoj ubrzani ritam, prijaće Vam relaksacija.

DEVICA
Ukoliko se previše uživljavate u ulogu »dežurnog kritičara«, potrebno je da se suočite i sa nekim negativnim reakcijama koje stižu od Vaših saradnika. Ne možete uvek da utičete na nečije mišljenje ili ponašanje, prihvatite realne mogućnosti. Izbegavajte situacije koje deluju suviše provokativno ili osobu koja ne odgovara Vašim emotivnim afinitetima. Morate imati dozu samokontrole i opreza.Sugestija: Prijaće Vam neka omiljena zabava, opustite se.

VAGA
U susretu sa saradnicima delujete promišljeno i tražite praktičnija rešenja za zajedničke dileme. Ne budite suviše nametljivi, prepustite drugima da govore o Vašim sposobnostima ili u Vašu korist. Pokažite velikodušnost pred voljenom osobom. Izbegavajte rivalski odnos ili »ljubavne žaoke« koje Vas nepotrebno razdvajaju. Čak i kada mislite drugačije to ne treba da vodi ka suprotstavljanju.Sugestija: Važno je da osećate pozitivnu inspiraciju i kreativnu energiju.

ŠKORPIJA
Ukoliko se Vaša osećanja nalaze ispred glasa razuma, sigurno da za to postoji i neki dobar razlog. Kontaktirajte osobu koja Vas podstiče na kreativno izražavanje ili na dobro raspoloženje, udružite svoje poslovne interese. Osećate pojačani emotivni zanos u nečijoj blizini i prija Vam nova uloga. Ponekad i one »čudesne želje« mogu da ostvare, važno je da stvari nazovete »pravim imenom«.Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

STRELAC
Nemojte dozvoliti da Vas neko opterećuje svojim pogrešnim idejama ili da ograničava Vaš poslovni i društveni uticaj. Na Vama je da svojim saradnicima predložite novo ili korisno rešenje, koje treba da zadovolji različite interese. Povremeno kao da gubite razum ili strpljenje pred jednom bliskom osobom, koja čini niz stvari koje Vam se ne dopadaju. Delujete suviše napeto u nečijoj blizini.Sugestija: Kontrolišite svoju impulsivnu stranu prirode.

JARAC
Trenutak je da ubrzate neke poslovno-finansijske dogovore. Nepotrebno odlažete situaciju koja počinje da remeti nastavak poslovne saradnje. Postoje dogadjaji na koje nemate veliki uticaj, neko drugi ima izvršnu moć i odredjuje pravila. Potrebno je da delujete opuštenije pred bliskom osobom zarad boljeg razumevanja. Prepustite svom partneru da ima zapaženiju ulogu u bliskom kontaktu.Sugestija: Budite dovoljno promišljeni, opustite se.

VODOLIJA
Važno je da ostanete dosledni u svojim namerama, okolina ima dovoljno interesovanja da podrži Vaše poslovne ideje. Potrudite se da predstavite svoje sposobnosti u odabranom društvu i na neki odgovarajući način. Kontaktirajte osobu koja u Vama podstiče kreativnu inspiraciju i emotivno zadovoljstvo. Na sreću nalazite se u prilici, da spojite ono lepo i korisno u različitim pravcima.Sugestija: Dobro društvo deluje pozitivno na Vaše raspoloženje i kreativno izražavanje.

RIBE
Nema potrebe da se ponašate lakomisleno u poslovnim susretima, jer informacije i obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za dobitak. Ukoliko imate dobre ideje, proverite njihov odjek u krugu saradnika. Potrudite se da delujete dovoljno zanosno ili »neodoljivo« u društvu bliske osobe. Navedite partnera na svoj »ljubavni izbor«. Zaista, uvek postoji način da ostvarite ono što želite.Sugestija: Zračite pozitivnom energijom.