Nedeljni horoskop za period od 15. do 21. decembra


Nedeljni horoskop za period od 15. do 21. decembra

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate… 

Posao Kao po običaju, ne oskudevate u volji i energiji. Sve što zamislite sprovodite u delo, ne štedeći se ni najmanje. U komunikaciji sa kolegama padate u vatru i zbog najmanje sitnice. Uprkos preprekama i zastojima rešili ste da ostvarite jedan projekat. Ipak, svaki put kad počnete da forsirate situaciju bilo bi dobro da razmislite o narodnoj poslovici: “Preko preče, naokolo bliže”.

Ljubav Koji je znak najšarmantniji? Naravno, Ovan. Samo kad hoćete umete da budete i te kako neodoljivi. Tokom narednih dana nekoga ćete spontano zavoditi. Sve stvari, hteli to ili ne, doći će na svoje mesto.

Zdravlje Većina pripadnika znaka oseća se veoma dobro, čak mnogo bolje nego inače, dok neke Ovnove očekuje izvesna hirurška intervencija.

BIK (21. 4. 21. 5)

Posao – U harmoniji ste pre svega sa samim sobom, što se retko događa. Znate šta hoćete i odlučno grabite ka cilju. Mnogi Bikovi narednih dana doneće mudre odluke. Ukoliko niste dorasli situaciji, ne pravite se važni, trenutno se valja učiti strpljenju. Period je odličan za polaganje ispita, dok u poslovima vezanim za komunikaciju ne bi trebalo da prenagljujete.

Ljubav Stalno vam se mota po glavi konflikt sa voljenom osobom, jer strahujete da se taj nesporazum ne ponovi, zbog čega ne možete da se opustite. Slobodni pripadnici znaka upoznaće osobu svetlije kose.

Zdravlje Poslovni rizik veoma utiče na zdravlje, a morate da ih pratite jer su tesno povezani. Ukoliko poslovi idu glatko, i zdravlje će biti u redu.

BLIZANCI (22. 5. 21. 6)

Posao Sve je u znaku novca i svi projekti su vezani za zaradu. Na trenutke ćete toliko biti okupirani materijalnim vrednostima da nećete primetiti suštinski problem. Ne zaboravite da pojedine planete i te kako utiču na mnoge stvari, pre svega na posao i zdravlje. Još malo se strpite, situacija će se razjasniti, dobici su gotovo izvesni, naročito za poslove koji su sklopljeni otkako je Merkur krenuo direktno i Mars ušao u Vagu.

Ljubav Sa Bikovima i Rakovima mogući su nesporazumi i problemi, jedino sa Vagom može biti uspeha. Ne prenagljujte sa izjavama, jer se kasnije možete kajati. Prija vam opuštena atmosfera.

Zdravlje Spolja delujete lepo i zdravo, ali pokušajte da pronađete duševni mir, možda baveći se nekim hobijem.

RAK (22. 6. 22. 7)

Posao – Imate utisak da je situacija bezizlazna, možda ste se “preforsirali”, pa otuda negativan pristup tekućim problemima. Kako su stvari vezane za posao sastavni deo ukupne situacije koja usporava, bitno je da znate da ste dali sve od sebe, a ukoliko ne ide, u igru su upletene više sile. Pokušajte da bolje organizujete vreme, pre svega vam je potreban odmor, posebno od situacija koje deluju opterećujuće.

Ljubav Veza u kojoj ste trenutno veoma je nestabilna. Niste nimalo zadovoljni, i to ne samo ovih dana već dugi niz godina. Srećom, uskoro će doći vaših pet minuta. Distancirajte se od osoba koje uporno nameću svoje usluge posrednika.

Zdravlje Što se zdravlja tiče, nije baš najbolje, jer su hronične bolesti nedavno zadesile mnoge Rakove. Bilo bi dobro da smršate.

LAV (23. 7. 22. 8)

Posao – Mnogi projekti su u zastoju. Ali, kako umete da osluškujete događaje osećate da bi trebalo da budete strpljivi i da sačekate povoljniji trenutak. Sreću nalazite družeći se sa srodnim dušama, jer vam pomažu da normalno funkcionišete. Sve ostale eliminišete iz okruženja, a posao će se već nekako rešiti. Ukoliko je na stolu nova ponuda i ima veze sa inostranstvom, prihvatite je.

Ljubav Ovih dana očekujete mnogo strasti, nežnosti, ali i suza. Biće pevanja, pucanja i plakanja. Veza je došla do usijanja. Zbog nekoga se uzalud žrtvujete. Ne budite nadmeni i ne pričajte o sebi više nego što je potrebno.

Zdravlje Ukoliko ste preterali sa hranom i pićem, krajnje je vreme za dijetu. Mogući su bolovi u nogama i kardiovaskularni problemi.

DEVICA (23. 8. 22. 9)

Posao Teško vam je da počnete da radite, ali kad uhvatite zalet nema te sile koja vas može zaustaviti. Narednih dana bićete i te kako motivisani za posao. Na svaki trenutak gledate kao na slavlje. Uspeli ste da shvatite dublji smisao života, pa uživate u sitnicama. Najzad ćete ne samo spoznati nego i savladati sopstvene slabosti. Ukoliko prevaziđete inertnost i krenete u akciju, bićete veoma zadovoljni i ispunjeni. Ne dozvolite lenjosti da pobedi.

Ljubav Za sve tražite garanciju, pa i za ljubav. Verovatno ste pomešali lončiće i pokušavate da se osigurate tamo gde niko nikada nije siguran, ali i spustite neopravdano visok kriterijum koji zadajete partneru.

Zdravlje Uživajte što više u prirodi, bolje ćete se osećati, a uspećete da vratite i ono što ste izgubili – optimizam.

VAGA (23. 9. 22. 10)

PosaoZapočinje nova, svetlija faza u vašem životu. Rešili ste da se napokon promenite, na mnoge stvari stavićete tačku, a na poslu vas očekuje prekretnica. Neke Vage će promeniti posao, možda ga dopuniti novim, a ima i onih koje planiraju da odu u penziju. U ovom periodu pokušajte da izbegnete nerviranja i da započinjete poslove koje niste u stanju da odradite.

Ljubav U vezi ste prilično naivni i ne razmišljate o tome da partner nije baš onakav kakvim se predstavlja. Vage će morati da se suoče sa ovom činjenicom i da obuzdaju potrebu da besom i nervozom bilo šta rešavaju.

Zdravlje Da li ste razmišljali o tome da uzalud trošite i fizičku i psihičku energiju. Nervni sistem je na udaru, pa ne bi trebalo da se opterećujete stvarima na koje ne možete da utičete.

ŠKORPIJA (23. 10. 22. 11)

PosaoNešto slavite i veseliji ste nego inače. Fantastično se osećate i prepuštate raznim uživanjima, jer delite sreću svog okruženja. Dok tako ležerno nastupate, u poslove unosite ono čega imate u izobilju – intuiciju. Osluškujući svoj unutrašnji glas, ne samo da ne grešite nego postižete i izuzetne rezultate. Ali, bilo bi dobro da obuzdate potrošačku groznicu i da pokušate da uštedite nešto za crne dane. Planirate putovanje, pa vam je novac neophodan.

Ljubav Veza je u ekspanziji. Kako je plodnost pojačana, imajte to na umu da ne bi došlo do neplaniranih događaja. U ovom periodu spremite se za mnogo strasti i nežnosti.

Zdravlje Sklonost ka cigaretama, piću i slatkišima je veoma naglašena, što će neminovno uticati na zdravlje. Neophodno je da očistite organizam od toksina i da se bavite nekim sportom.

STRELAC (23. 11. 21. 12)

Posao U svemu pokušavate da nađete mudrost i težite da proširite znanja. Trenutno ste u fazi učenja, makar i učenja na tuđim greškama. Tokom ovog perioda očekujte priznanje za poslovne uspehe, mada bi vam više odgovaralo da ono bude materijalne prirode, jer ste “švorc”, ali bar ćete nahraniti sujetu. Paradoksi su vaša slabost, a kako niste u stanju da optimistički gledate na situaciju onda pokušajte da promenite ugao posmatranja. Situacija nije ni približno tako dramatična kao što mislite, jedino se stvari odvijaju sporije.

Ljubav Najzad ste shvatili da ne možete od partnera da napravite ono što nije i što ne može da bude. Zato menjajte sebe, pa će se i drugi promeniti. Slobodni pripadnici znaka imaće malu gužvu sa prijateljima koji bi da im promene status.

Zdravlje Mogući su problemi sa žlezdama i venama.

JARAC (22. 12. 20. 1)

Posao Okolinu zapanjujete otvorenošću i jasnim ispoljavanjem stavova: što na um, to na drum. Nemate više živaca da ideje uvijate u “oblandu”. Saradnici vas doživljavaju suviše direktno, a najviše im smeta promena u vašim stavovima. To je, uostalom, njihov problem, bitno je da ste vi zadovoljni. Budite istrajni u onome što ste započeli i ne dozvolite da vas mali neuspesi obeshrabre. Potrebno je da više verujete sebi i svom radu, nego nekim nametnutim autoritetima.

Ljubav Jedno kraće putovanje moglo bi da dovede do obnavljanja veze. Promena prija, makar i na nekoliko dana. Prihvatite poziv za izlazak – nemate šta da izgubite.

Zdravlje Tokom celog perioda bićete prilično nervozni zbog čega možete imati zdravstvenih neugodnosti. Radi se o hroničnim problemima.

VODOLIJA (21. 1. 19. 2)

Posao Osećate se preporođeno, hiperaktivni ste i izuzetno srećni zbog povoljnog razvoja porodičnih odnosa. Članovi domaćinstva spremaju prijatno iznenađenje. Sve ovo vas dodatno motiviše za jače zalaganje na poslu. Poslovi koje budete započeli narednih dana biće veoma uspešni, ali ćete rezultate videti tek krajem idućeg meseca. Naoružajte se strpljenjem, ali i dobrom organizacijom posla, što posebno važi za one koji imaju privatan biznis.

Ljubav Mnogi pripadnici ovog znaka u fazi su obnavljanja starih emotivnih veza. Seksualno zadovoljstvo biće obostrano.

Zdravlje Tokom ovog perioda možete imati manjih problema sa urinarnim traktom ili izvesne ginekološke smetnje koje su posledica bakterijske infekcije. Izbegavajte cigarete, piće i slatkiše, jer su direktan atak na vaše zdravlje.

RIBE (20. 2. 20. 3)

Posao I dalje sanjarite na javi, zbog čega ste prilično pasivni i konfuzni, pa postoji opasnost pogrešnih poslovnih procena i grešaka. Tokom celog perioda pokušavaćete da proširite obim delatnosti. Neki predstavnici ovog znaka maksimalno uživaju u životu, dok drugi muku muče sa problemima na nivou ličnosti.

Ljubav Sa partnerom niste mnogo zadovoljni, jer maštate o idealima kojih, nažalost, nema. Filmovi i umetnost su kompenzacija za neispunjenost koju osećate.

Zdravlje Psihosomatske bolesti možete da otklonite ukoliko sanirate uzrok.

Advertisements

Comments are closed.