Dnevni horoskop 16.12.2013.

Ovan (21.03 – 20.04)

Posao:
Izgleda kao da Vam saradnici zameraju, da lične interese stavljate u prvi plan ili da
često sprovodite poslovnu samovolju. Ipak, zaoštrena poslovna klima motivisaće Vas da izmirite svoje finansijske obaveze.

Ljubav:

Stalo Vam je da se nametnete kao autoritativna ličnost u društvu voljene osobe. Uporno pokušavate da udjete u nečiji »ljubavni trag« ili da odgonetnete neke dileme koje Vas prate.

Zdravlje:
Kontrolišite svoju impulsivnu stranu prirode i nervozu.

Bik (21.04 – 20.05)

Posao:
Ukoliko Vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting, morate da prihvatite nečiji uticaj ili mišljenje većine. Suviše ste ponosni i ne želite da progovorite o problemima koji Vas sputavaju.

Ljubav:U ljubavnom životu, nema razloga da se zavaravate velikim iluzijama ili nečijim obećanjima. Razgovarajte iskreno sa svojim partnerom.

Zdravlje:
Previše briga loše utiče na Vašu koncentraciju i na raspoloženje.

Blizanci (21.05 – 21.06)

Posao:
Stalo Vam je da se izborite za bolju poslovnu poziciju, stoga kategorično insistirate na svojim namerama. Na sreću delujete veoma ubedljivo na okolinu, tako da njihove reakcije potvrdjuju Vaša očekivanja. Budite dovoljno diskretni, postoji mogućnost da neko razotkrije Vaše »tajne namere«.

Ljubav:
Partner budnim okom posmatra i prati Vaše kretanje.

Zdravlje:
Unosite više vitamina i tečnosti u svoju ishranu.

Rak (22.06 – 22.07)

Posao:
Imate utisak da se nalazite ispred drugih i da Vam predstoji novi uspeh. Potrebno je da se pravilno organizujete kako biste ostvarili uspeh na različitim stranama. Nemojte dozvoliti da Vas neko ometa ili usporava.

Ljubav:
Nalazite se u novoj zabludi i na subjektivan način procenjujete partnerovo ponašanje. Budite realni u svojim emotivnim očekivanjima.

Zdravlje:
Važno je da pravilno profiltrirate svoje misli i osećanja.

Lav (23.07 – 23.08)

Posao:
Opterećeni ste novim poslovnim planovima i nagomilanim obavezama. Nemate dovoljno strpljenja za saradnike koji usporavaju poslovni dogovor. Reagujete suviše temperamentno u situacijama kada treba pokazati diplomatske manire.

Ljubav:

Pažljivo analizirate voljenu osobu, ali čini Vam se kako ne možete lako da uskladite različite aspiracije i interesovanja koja Vas udaljavaju.

Zdravlje:
Različiti sadržaji zabave deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Devica (24.08 – 23.09)

Posao:
Delujete vrlo ambiciozno i želite da ostvarite svoje ciljeve, Vaša snalažljivost donosi sjajne rezultate. Praktičan duh i preduzimljivost garantuju uspešne rezultate na različitim stranama.

Ljubav:

Prikrivate svoje emotivno raspoloženje u nečijem društvu. Partner pokušava da Vas nagovori na svoje planove, ali Vi se nalazite u poziciji da postavljate uslove ili »ljubavna pravila«.

Zdravlje:
Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Vaga (24.09 – 23.10)

Horoskop na dan 16.12.2013.

 • Ovan

  Ne bi bilo loše da se ozbiljnije pozabavite nekim stvarima koje ste do sada izučavali na amaterskom nivou. Ako ste u slobodno vreme učili strani jezik, razmislite da upišete kurs. Dostigli ste nivo kada vam je za dalji razvoj potrebna pomoć stručnjaka. Budite spremni za promenu.

 • Bik

  Prijatelji će vas nagovoriti da zajedno krenete na kurs iz neke oblasti umetnosti koja vas sve zajedno interesuje. U početku ćete se opirati, pod izgovorom da nemate dovoljno vremena, ali ubrzo ćete shvatiti da vam to pričinjava zadovoljstvo. Član porodice želi da podeli nešto sa vama, vezano za njegov ljubavni život.

 • Blizanci

  Ukoliko ste razmišljali da se posvetite lečenju, metafizici ili duhovnom usavršavanju, ovo je dan kada snovi postaju stvarnost. Blizak prijatelj bi vam u vezi toga mogao mnogo da pomogne. Vaše spiritualne sposobnosti su na zavidnom nivou, ne oklevajte da ih dovedete do savršenstva. Krenite u akciju!

 • Rak

  U glavi vam je samo jedno: razmišljanje o romantici i vremenu provedenom sa osobom vašeg života. Ovo je posledica divnih momenata koje ste nedavno delili. Da ne bi ostale stvari u vašem životu trpele, obratite pažnju i na njih. Pogotovo na poslovnu stranu. Očekuje vas važan poslovni sastanak.

 • Lav

  Divan, romantični san bi danas mogao da utiče na vas. Bićete posebno emotivni i inspirativni. Ako se bavite umetnošću, slikate, vajate, komponujete ili svirate, iskoristite ga u kreativne svrhe. Šta god da je upitanju, to će biti vaša vodilja. Posmatrajte ga kao prorocki. Ako ste sanjali bivšu ljubav, pozovite je, možda je pravi momenat.

 • Devica

  Nalet intenzivne ljubavi i romantične strasti bi danas mogao da vas poremeti. Ako ste slobodni, razmišljaćete o potencijalnoj vezi sa nekim ko vam je do sada bio samo prijatelj. Ukoliko ste u vezi, razmišljaćete o zajedničkom životu i braku. Ne srljajte, samo emocije govore iz vas, pa kad se to stiša desiće se da poželite da vratite vreme.

 • Vaga

  Danas ćete osetiti neopisivu želju da se očistite od trauma i greški iz prošlosti. Obrišite stare poruke, odložite stare fotografije i krenite iz početka. Krajnje je vreme da se vratite u sadašnjost i realnost. Ako treba da potpišete neki papir, dobro ga pročitajte, kako ne biste bili nasamareni.

 • Škorpija

  Restriktivan ton ovog dana bi na vas mogao da deluje prilično deprimirajuće. Trik je u tome da iskoristite energiju kao prednost u borbi sa nametima dana. Obratite pažnju na prepreke koje će biti postavljene ispred vas. Sačinite realistične planove ka kratkoročnim ciljevima i uspeh je neminovan.

 • Strelac

  Najbolje bi bilo da se spustite na zemlju. Ovaj dan nije najbolji za sanjarenja i fantazije. Moguće je da mnogo toga propuštate zato što vam je glava u oblacima. Neke stvari su vam manje očigledne nego drugima, a sve zbog nedostatka koncentracije. Okrenite se stvarima koje zahtevaju vašu pažnju. Disciplina je za vas danas od ključnog značaja.

 • Jarac

  Ubija vas letargija koju osećate u vazduhu. Imate utisak da se stvari ne dešavaju onim tempom kako ste isprva očekivali. Ne zanosite se idejom da će sve ići onako kako ste planirali. Brže ne znači i bolje. Usporite malo i opustute se. Fokusirajte se na kvalitet, pre svega.

 • Vodolija

  Možete da očekujete finansijski podsticaj do karaja ovog dana. Verovatno je to posledica nekog ugovora koji ste od nedavno potpisali ili je vezano za posao koji obavljate mimo uobičajenog. Osetićete veliku ličnu satisfakciju. Ne bi bilo loše da se posvetite vašoj kreativnoj strani, takođe.

 • Ribe

  Danas biste mogli da odlučite da izvesno vreme u toku dana odvojite za izučavanje medicine ili nekih alternativnih puteva izlečenja. Moguće je da ćete se posvetiti principima zdrave ishrane, aromaterapiji, masaži ili akupunkturi. Ovo znanje bi moglo da vam unapredi kvalitet života, iskoristite maksimum iz toga.

Posao:
Po oprobanom receptu ponavljate poznata pravila u poslovno-finansijskoj saradnji, tako da Vas očekuju uspešni rezultati. Vaša dobitna kombinacija predstavlja spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima.

Ljubav:

Nedostaje Vam početni zanos ili emotivna hrabrost, da u potpunosti izrazite svoje namere pred voljenom osobom.

Zdravlje: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija i opuštanje.

Škorpija (24.10 – 22.11)

Posao:
Stalo Vam je da pridobijete nečije poverenje u poslovnim krugovima, delujete veoma promišljeno u različitim situacijama. Jasno Vam je da se poslovna pravila ili okolnosti brzo menjaju. Čini Vam se da neko strogo »kontroliše« Vaše ponašanje.

Ljubav:

Priželjkujete veću emotivnu slobodu ili novu priliku da ostvarite svoje namere.

Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Strelac (23.11 – 21.12)

Posao:
Imponuje Vam saznanje, da saradnici imaju dovoljno poverenja u Vaše znanje ili sposobnosti. Dobre procene i mudre odluke donose novi uspeh.

Ljubav:

Ukoliko se Vaša osećanja nalaze ispred glasa razuma, to predstavlja dobar predznak. Ulepšajte svoj intimni život, tako što ćete delovati dovoljno zanosno i privlačno na ljubavnog partnera. Poklonite više pažnje i radosti osobi do koje Vam je stalo.

Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Jarac (22.12 – 20.01)

Posao:
Delujete energično i ne dozvoljavate da neko nepravedno kritikuje Vaše poslovne rezultate. Umesto da se takmičite u odnosu sa poslovnim rivalima, promenite svoj stil ponašanja. Uz poslovnu satisfakciju neophodan Vam je porodični mir i partnerovo razumevanje, kako biste ostvarili potpunu psihološku ravnotežu.

Ljubav:
Nemojte postiskivati svoje želje, slobodno izrazite ono što mislite i osećate.

Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

Vodolija (21.01 – 18.02)

Posao:
Predstavili ste svoje poslovne ideje na uspešan način, tako da Vas očekuje moralna i materijalna podrška. Nema potrebe da se suviše eksponirate u društvu saradnika, mudro sačekajte na završnu fazu u poslovnim pregovorima.

Ljubav:

Osećate novi emotivni uzlet. Pokrenite svoju maštu i zavodničke sposobnosti kada se nalazite u društvu bliske osobe.

Zdravlje:

Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

Ribe (19.02 – 20.03)

Posao:
Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, prepustite svojim saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima. Postoje situacije koje prevazilaze Vaše znanje i praktično iskustvo.

Ljubav:

Stalo Vam je do pomirenja sa voljenom osobom, upotrebite svoje »skrivene adute« kako biste ostavili ozbiljan utisak. Osmislite dobru ljubavnu strategiju.

Zdravlje:
Obratite pažnju na uredniji način života i na pravilniju ishranu.


Horoskop na dan 16.12.2013.

 • Ovan

  Ne bi bilo loše da se ozbiljnije pozabavite nekim stvarima koje ste do sada izučavali na amaterskom nivou. Ako ste u slobodno vreme učili strani jezik, razmislite da upišete kurs. Dostigli ste nivo kada vam je za dalji razvoj potrebna pomoć stručnjaka. Budite spremni za promenu.

 • Bik

  Prijatelji će vas nagovoriti da zajedno krenete na kurs iz neke oblasti umetnosti koja vas sve zajedno interesuje. U početku ćete se opirati, pod izgovorom da nemate dovoljno vremena, ali ubrzo ćete shvatiti da vam to pričinjava zadovoljstvo. Član porodice želi da podeli nešto sa vama, vezano za njegov ljubavni život.

 • Blizanci

  Ukoliko ste razmišljali da se posvetite lečenju, metafizici ili duhovnom usavršavanju, ovo je dan kada snovi postaju stvarnost. Blizak prijatelj bi vam u vezi toga mogao mnogo da pomogne. Vaše spiritualne sposobnosti su na zavidnom nivou, ne oklevajte da ih dovedete do savršenstva. Krenite u akciju!

 • Rak

  U glavi vam je samo jedno: razmišljanje o romantici i vremenu provedenom sa osobom vašeg života. Ovo je posledica divnih momenata koje ste nedavno delili. Da ne bi ostale stvari u vašem životu trpele, obratite pažnju i na njih. Pogotovo na poslovnu stranu. Očekuje vas važan poslovni sastanak.

 • Lav

  Divan, romantični san bi danas mogao da utiče na vas. Bićete posebno emotivni i inspirativni. Ako se bavite umetnošću, slikate, vajate, komponujete ili svirate, iskoristite ga u kreativne svrhe. Šta god da je upitanju, to će biti vaša vodilja. Posmatrajte ga kao prorocki. Ako ste sanjali bivšu ljubav, pozovite je, možda je pravi momenat.

 • Devica

  Nalet intenzivne ljubavi i romantične strasti bi danas mogao da vas poremeti. Ako ste slobodni, razmišljaćete o potencijalnoj vezi sa nekim ko vam je do sada bio samo prijatelj. Ukoliko ste u vezi, razmišljaćete o zajedničkom životu i braku. Ne srljajte, samo emocije govore iz vas, pa kad se to stiša desiće se da poželite da vratite vreme.

 • Vaga

  Danas ćete osetiti neopisivu želju da se očistite od trauma i greški iz prošlosti. Obrišite stare poruke, odložite stare fotografije i krenite iz početka. Krajnje je vreme da se vratite u sadašnjost i realnost. Ako treba da potpišete neki papir, dobro ga pročitajte, kako ne biste bili nasamareni.

 • Škorpija

  Restriktivan ton ovog dana bi na vas mogao da deluje prilično deprimirajuće. Trik je u tome da iskoristite energiju kao prednost u borbi sa nametima dana. Obratite pažnju na prepreke koje će biti postavljene ispred vas. Sačinite realistične planove ka kratkoročnim ciljevima i uspeh je neminovan.

 • Strelac

  Najbolje bi bilo da se spustite na zemlju. Ovaj dan nije najbolji za sanjarenja i fantazije. Moguće je da mnogo toga propuštate zato što vam je glava u oblacima. Neke stvari su vam manje očigledne nego drugima, a sve zbog nedostatka koncentracije. Okrenite se stvarima koje zahtevaju vašu pažnju. Disciplina je za vas danas od ključnog značaja.

 • Jarac

  Ubija vas letargija koju osećate u vazduhu. Imate utisak da se stvari ne dešavaju onim tempom kako ste isprva očekivali. Ne zanosite se idejom da će sve ići onako kako ste planirali. Brže ne znači i bolje. Usporite malo i opustute se. Fokusirajte se na kvalitet, pre svega.

 • Vodolija

  Možete da očekujete finansijski podsticaj do karaja ovog dana. Verovatno je to posledica nekog ugovora koji ste od nedavno potpisali ili je vezano za posao koji obavljate mimo uobičajenog. Osetićete veliku ličnu satisfakciju. Ne bi bilo loše da se posvetite vašoj kreativnoj strani, takođe.

 • Ribe

  Danas biste mogli da odlučite da izvesno vreme u toku dana odvojite za izučavanje medicine ili nekih alternativnih puteva izlečenja. Moguće je da ćete se posvetiti principima zdrave ishrane, aromaterapiji, masaži ili akupunkturi. Ovo znanje bi moglo da vam unapredi kvalitet života, iskoristite maksimum iz toga.



Vaš horoskop za dan:
16.12.2013.

OVAN
Ponekad Vaša samovolja u ophodjenju prema saradnicima ili preterana energičnost u postupcima, deluju iritirajuće na okolinu. Zbog toga Vas prate negativni komentari ili reči kritike. Nemojte dozvoliti da Vas neko kompromituje u društvu saradnika. Partner nema dovoljno razumevanja za Vaše emotivne potrebe, tako da ne obraća posebnu pažnju na Vaše negodovanje ili neraspooženje.Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

BIK
Ukoliko Vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronadjite sebi i odgovarajućeg »suparnika«. Potrebno je da odredite preciznije ciljeve i da sačuvate pozitivnu orijentaciju. Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja u potpunosti Vaš »san o velikoj sreći«, ali svakako najavljuje neko zanimljivo iskustvo i niz novih prijanosti u emotivnom životu.Sugestija: Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

BLIZANCI
Nemojte dozvoliti da neko preuveličava Vaš neuspeh ili da Vas kažnjava zbog neizmirenih računa. Susret sa jednom osobom deluje kao neprijatna situacija, ali sačuvajte samopouzdanje i izvucite dobru pouku o poslovnim kontaktima. Zaboravite na neke neobične ili avanturističke ideje, koje mogu da iskomplikuju Vaš ljubavni odnos i »miran san«. Nije svaki izazov vredan rizika. Sugestija: Sačuvajte lično dostojanstvo i prisebnost duha, nema razloga za nervozu.

RAK
Nema razloga da verujete u neke nove informacije koje dolaze iz nepoznatih izvora. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i nove dogadjaje. Ipak, preterana doza radoznalosti u nečijim očima može da izgleda kao negativna osobina. U pokušaju da pravilno rešite neke nove emotivne dileme koje imate, oslonite se na svoju intuiciju. Često nije sve onako, kao što na prvi pogled izgleda.Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

LAV
Imate utisak da neko drugi češće dolazi do glavnog izražaja ili da odredjuje nova pravila poslovnog ponašanja, što se negativno odražava na Vašu koncentraciju. Na vreme ispravite svoje propuste, uvek postoji izlaz i dobro rešenje. Partner deluje raspoloženo, važno je da postoje dobre namere koje Vas emotivno zbližavaju. Potrebno Vam je nečije prisustvo kao izraz iskrene naklonosti.Sugestija: Izbegavajte suviše naporne i stresne situacije.

DEVICA
Potrebne su Vam poverljive informacije, kako biste na vreme završili svoje obaveze ili zadovoljili različite kriterijume o uspešnoj saradnji. Ne treba da se zavaravate raznim olakšicama koje nude samo privremeno rešenje. Moguće je da Vam nedostaje suzdržanost i emotivna diskrecija u bliskim kontaktima koje imate sa jednom osobom. Ponekad stvari vidite samo na osnovu ličnih merila. Sugestija: Nema razloga za preteranu zabrinutost.

VAGA
Ne dopada Vam se saznanje da neko kritikuje Vaše ideje, stoga pokušavate da promenite krug saradnika. Izbegavajte brzopletost u ponašanju, jer greške koje učinite mogu imati dvostruki efekat. Obratite pažnju na nove dogadjaje koji se prećutkuju iz Vama nepoznatih razloga ili na nečije »neobično ponašanje«. Sačuvajte prisebnost, posebno kada se nalazite u neobičnim situacijama.Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna i relaksacija.

ŠKORPIJA
Nema razloga da očekujete velike povlastice ili nečiju saglasnost. Usmerite svoju koncentraciju na rešavanje nekih praktičnih ciljeva. Važno je da pravilno procenite redosled poteza, koji vode ka poslovnom uspehu. Suzdržite se od različitih provokacija, nečije ponašanje ili emotivna uloga mogu lako da Vas zavaraju. Budite dovoljno mudri i promišljeni, ne morate izražavati sve ono što mislite.Sugestija: Prijaće Vam više vitminska ishrana.

STRELAC
Ne dopada Vam se saznanje da neko ima skrivene namere, stoga insistirate na zajedničkom sučeljavanju. Izbegavajte potencijalne sukobe, potrudite se da pravilno koristite svoju praktičnu inteligenciju i intuitivne sposobnosti. Neko počinje dodatno da Vas zbunjuje ili zabrinjava svojim čudljivim ponašanjem. Osećate potištenost zbog susreta sa jednom osobom. Prijaće Vam razgovor. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

JARAC
Odbijate da prihvatite nečiju ulogu u pregovorima, ne želite da se nalazite izvan glavnih dogadjaja na poslovnoj sceni. Upravljate se prema svojim moralnim načelima i insistirate na nekim efikasnim rešenjima. Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje i na aktivnu ulogu u različitim situacijama. U skladu sa svojim afinitetima umete da stvorite romantičnu atmosferu i da privučete nečiju pažnju.Sugestija: Slobodno vreme posvetite rekreaciji, prijaće Vam šetnja.

VODOLIJA
Pažljivije posmatrajte svoju okolinu i učinite sve što je potrebno da razjasnite zajedničke dileme. Poslovne kriterijume treba da ispunjavate prema stepenu važnosti ili u skladu sa zajedničkim dogovorom. Ukoliko Vam nedostaje nečije prisustvo, potražite odgovarajuću »zamenu« ili osobu za koju Vas vezuju slična interesovanja. Najbolje ćete se osećati uz osobu koju dobro poznajete.Sugestija: Nema razloga da se opterećujete i da precenjujete lične mogućnosti.

RIBE
Ukoliko ste sigurni u svoju poslovnu viziju, nemojte dozvoliti da Vas ubedjuju u suprotna rešenja ili da se neko protivi Vašoj volji. Potrebna Vam je nečija podrška, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovno-finansijske namere. Važno je da delujete dovoljno inspirativno na svog partnera. U ljubavnom susretu ništa ne prepuštajte slučaju, posebno kada imate svest o ličnoj dominaciji.Sugestija: Uživajte u lepim stvarima, opustite se.  

Advertisements