Nedeljni horoskop za period od 16.12. – 22.12.2013.


Nedeljni horoskop za period od 16.12. – 22.12.2013.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju za ovu nedelju.

Ovan

Posao

Upravo ulazite u jedan vrlo povoljan period za poslovne aktivnosti i konkretna ostvarenja. Dogovore koje ste postigli sa svojim šefom u prethodnih mesec dana, mogli bi realizovati od sredine nedelje. U narednih mesec dana, omogućeno vam je da dođete do punog izražaja na poslovnom planu.

Novac

Narednih mesec dana, više se angažujte na radnom mestu… ako je potrebno radite i prekovremeno… Ovo je jedan kraći period koji bi vam mogao doneti značajnije prilive, koji zavise od vašeg angažovanja. Novac koji vam kasni ili vam neko duguje, samo što nije stigao. Usmerite se na redovne aktivnosti i nadajte se poboljšanju primanja.

Ljubav

Do konkretnih dogovora dolazite sa partnerom koji živi u inostranstvu. Ako je otišao na kraći put, očekujte njegov povratak do kraja nedelje. Slučajnim kontaktima u ovom periodu bi lako mogli doći do pokretanja ljubavi sa osobom iz inostranstva. Ako ste već sami na putu, doživljavate vatrenu ljubavnu priču. Od sredine nedelje, moglo bi doći do pokretanja ljubavi sa osobom sa kojom radite ili se pojavljuje neko nov u vašem poslovnom okruženju, ko bi vas osvojio na prvi pogled. Samo ako ste sagledali čime ste i vi doprineli raskidu veze, mogli bi se nadati pomirenju. Ako do pomirenja ne dođe pri prvom susretu, ne gubite nadu. Borite se za svoju ljubav.

Zdravlje

Sve oko sebe gledate lepšim očima. Prati vas lepo raspoloženje.

Bik

Posao

Planovi koji se odnose na inostranstvo, putovanja… u ovoj nedelji su sasvim ostvarivi. Kao i sve ono u čemu se u momentu prepoznate, moglo bi povoljno uticati na vašu karijeru. Mnogo staloženije gledate na trenutnu situaciju, što vam omogućava sve vrste kompromisa. Bliski prijatelji bi vam bili od velike koristi.

Novac

Početak nedelje donosi priliv novca koji niste očekivali. Možda je to i lep poklon. Ove nedelje vam je naklonjen novac preko poslovnog ili emotivnog partnera. Opuštenije ćete funkcionisati, ako imate već smišljen plan koji bi vam omogućio manje i češće prilive. Lakše stižete do pozajmice ili kredita.

Ljubav

Nešto interesantno i lepo, pokreće se sa uticajnom ili zauzetom osobom. To bi mogla biti i osoba koja vam se odavno dopada, deluje vam posebno, ali još niste imali prilike da se upoznate. Sama situacija će se namestiti. Partner je druželjubiv i veseo, tako da bi njemu trebali prepustiti dalji nastavak priče. U ovom periodu vas privlače isključivo pozitivne i vesele osobe. Sve ono što krene neobavezno i veselo, kroz druženje, najviše obećava. Tu je i ljubav sa osobom iz inostranstva. Najverovatnije se radi o nekome ko je došao u posetu rođacima, koji su vaši prijatelji. Do pomirenja bi moglo doći, pri slučajnom susretu. Budite taktični, ne krećite odmah sa svojim željama. Prvo se pomirite.

Zdravlje

Napokon vas napušta nervoza i unutrašnji nemir, koji ste duži period osećali.

Blizanci

Posao

Svi oni koji su pred velikim životnim odlukama, ne bi trebali donositi konačne odluke na prečac. Dobro bi vam došao savet starijeg člana porodice ili nekoga ko je već prošao kroz istu priču. Kako god bilo, nebo vam je neverovatno naklonjeno, pod uslovom da ste spremni da sve sami iznesete do kraja, u kom pravcu god išli.

Novac

Kako vam je već duži period novac naklonjen, ne dozvolite sebi da se opustite i trošite teško zarađeni novac na svaku sitnicu. Sada ste ušli u period u kome bi mogli promeniti svoj stav prema materijalnim vrednostima i novcu. Krajnji je momenat da se okrenete ka štednji. Štedimo onda kada imamo, a vi definitivno imate sreće sa novcem.

Ljubav

Nemiri koji su bili prisutni sa ukućanima, kao i sa partnerom, polako vas napuštaju. Svaki dogovor je moguć, naravno i vi bi trebali u nečemu da se prilagodite. Još od prošle nedelje pokrenuto vam je astrološko polje ljubavi. Na sva dešavanja gledate drugim očima, a ukoliko ste usamljeni definitivno krećete u akciju. Na sebi svojstven način, dolazite do osobe koja vas interesuje. Izlazak na lepa i prijatna mesta, najviše obećava. Naročito ako se radi o simpatiji koja u vama živi duži period. Sva pomirenja su moguća, naročito sa partnerom sa kojim ste razdvojeni duže od mesec dana, pa i više meseci. Partner tačno zna šta od vas želi. Izvesnim prilagođavanjem, ostvarujete najlepše pomirenje.

Zdravlje

Od vaše spremnosti da promenite loše navike, zavisi i vaše trenutno zdravlje.

Rak

Posao

Potpisivanje novog poslovnog ugovora, moglo bi vam doneti veliki preokret na bolje. Možda konačno dolazite do zaposlenja ili posla koji ste odavno želeli. Svaki kontakt sa inostranstvom i strancima, stranim firmama… obećava. Ono što započnete ove nedelje ima tendenciju pozitivnog širenja. Ipak, olako ne shvatajte svoje obaveze.

Novac

Obnovom nekog poslovnog kontakta ili posla koji ste nekada radili, mogli bi sebi omogućiti bolju finansijsku situaciju. To je ipak nešto u vašoj režiji, mimo redovnog posla. Ako ste privatni posao razradili i došli do konkretnih ostvarenja, mogli bi postepeno da se opredelite na takav vid zarade. Novčana nagrada vam je na dohvat ruke.

Ljubav

Dešavanja u prethodnih godinu dana, naučila su vas velikom strpljenju. Došli ste do velike duhovne stabilnosti. Odlučni ste da dođete do onoga što želite. Da li je to stara ljubav ili neko nov, naći ćete načina kako to i da ostvarite. Ukoliko se radi o staroj ljubavi, koja vam je još uvek prisutna duboko u srcu, ne odustajte od svojih namera. Naročito ako je veza trajala duže od godinu dana, sve je na vašoj strani. Novog partnera pažljivo birate. Koliko vam je potrebna sigurna osoba, koja zna šta hoće, tako vam je potreban partner koji zna da pruži emocije. Samo pri ovakvom izboru, možete očekivati ljubav koja će vas u mnogo čemu ispuniti. Ne oduzimajte sebi vreme i energiju, ulazeći u prolazne veze, naročito sa partnerom koji nema šta da vam pruži u bilo kom smislu.

ZdravljeSvi oni koji su uspeli da se dogovore sami sa sobom, šta žele i krenu u tom pravcu, osetiće veliku snagu i duhovni mir.

Lav

Posao

Pored Venere u astrološkom polju posla, uskoro će se naći i Sunce. Prisustvo ova dva benefika, daje vam veliku snagu i više mogućnosti u svim poslovnim aktivnostima. Ako ste nešto za vas bitno i drago, propustili u prethodnim periodima, ponovo vam se vraćaju mogućnosti koje bi sada trebali iskoristiti. Sjajna dešavanja.

Novac

Naklonjen vam je novac, kao i svi vidovi dobitaka i poklona. Ukoliko vam je partner ili uticajan muškarac nešto obećao, očekujte brzo ispunjenje obećanja. Plan o putovanju vam je ostvariv. Krajem nedelje, stiže vam veći priliv novca. Sve ono što radite iz hobija, i te kako bi vam moglo doneti neočekivano dobru zaradu.

Ljubav

Nastavlja se komunikacija sa zauzetom osobom. To je neko ko od vas neće lako odustati. Samo ako se pronađete u ovoj priči, prihvatite udvaranja. Ova nedelja vam daje velika ljubavna ostvarenja, zato se ne poigravajte i ne ulazite u veze koje vam u nečemu ne odgovaraju. Trenutnu ljubavnu situaciju ćete jasnije sagledati, ako se pojavi jedna mlađa ili mladolika osoba. Vesela i pozitivna, na vas deluje pokretački. Baš preko te osobe bi za vikend mogli upoznati partnera koji je stariji od vas. Ulazak u ovakvu vezu, doneo bi vam neverovatan duhovni mir i stabilnije sagledavanje života. Sve simpatije koje su već pokrenute na radnom mestu, imaće prilike da prodube svoj odnos. Veći sklad u braku.

Zdravlje

Dobro se osećate. Jedino bi mogli imati problem sa kožom.

Devica

Posao

Početak nedelje vam donosi dobru situaciju koju bi trebali iskoristiti. Moguće su promene, koje bi sada ugovorili, odlučili… Sve vam je na dohvat ruke, bar vam tako deluje. Budite strpljivi, doći ćete vi do svog cilja, ali ne u ovom periodu. Potrebno je još nešto bitno da dovršite, kako bi krenuli dalje. Svi uticaji vas odlično podržavaju, ne gubite nadu.

Novac

Najavljuju vam se troškovi koji se odnose na dom i ukućane, ali i na veći provod, putovanja, garderobu… Pri ovakvoj kupovini, ne budite skromni, kupite ono što vam se dopada, što vas čini zadovoljnim. Imate dovoljno novca. Ako ga vi ne budete imali, draga osoba će vam izaći u susret. Možda vam i neko vraća dug ili uslugu.

Ljubav

Venera u vašem astrološkom polju ljubavi, svakako da obećava. Već ste ušli u jedan duži period koji će vam doneti više ljubavi, novih poznanstava, kao i pomirenja. Sredinom nedelje će biti najaktuelnija pomirenja, susreti sa starim partnerom… i to uglavnom na mestu gde ste nekada zajedno izlazili. Ovde imamo i obnovu tajnih ljubavi, kao i ljubavi sa osobom iz inostranstva. Pomirenja idu i preko prijatelja, koji na sve gledaju optimistički. Da bi došli do većeg ostvarenja, opredelite se za partnera koji je stabilan, pa možda i stariji od vas. Sada niste u periodu koji nagoveštava avanture. Šta više, većina pripadnika ovog sazvežđa usmerena je ka vezama koje imaju perspektivu. U ovom periodu se lakše ostaje u drugom stanju. Vodite računa o tome.

Zdravlje

Osetljivi su vam organi glave. Utoplite se!

Vaga

Posao

Sve što ukazuje na komunikacije, putovanja, kretanja… ove nedelje bi vam donelo dobre ideje. U vama je već prisutna pokretačka snaga, pa ukoliko je usmerite ispravno, iskoristićete je maksimalno. Odlazak u inostranstvo, takođe obećava, kao i kontakt sa strancima. Svaka kreativnost će doći do izražaja. I te kako bi vam prijao rad sa lepim stvarima.

Novac

Koliko god da su vam misli opterećene finansijskom situacijom ili nekim nailazećim većim obavezama, realne okolnosti su mnogo bolje nego što ih vi doživljavate. Uz malo više discipline i odgovornosti pri raspoređivanju novca, izmirujete obaveze i još će vam ostati novca. Neko bi mogao da vam vrati dug, na koji ste skoro zaboravili.

Ljubav

Nemir, sumnje… koje osećate u vezi ili braku, samo će ubrzati sukobe i nesklad u odnosima. Budite malo mudriji, verujte više u sebe, kako bi se zaštitili od neželjenih dešavanja. Nesvesno prenosite tenziju na partnera. Kako ste puni energije za poslovne aktivnosti, tako se uključite u druženja. Upravo ste ušli u duži period, koji vam omogućava pokretanje veze sa partnerom koji bi zadovoljio vaše kriterijume. Novi početak je sasvim omogućen u blizini mesta stanovanja. Dolazak vama bliske osobe u kuću, prijatelja… pokrenulo bi nove organizacije provoda. Uz provod ide i ljubav i to sa izuzetno zgodnim partnerom. Najverovatnije se radi o sportisti. Očekuje vas i susret sa starom ljubavi, gde bi lako moglo doći do obnove vaše veze.

Zdravlje

Post i zdrava ishrana, prijaće vašem organizmu.

Škorpija

Posao

Sve greške koje ste pravili u prošlosti, sada bi mogli ispraviti. Morate biti čvrsti i odlučni, spremni na velike promene u načinu sagledavanja svojih mogućnosti. Ovo je tek početak, zato se ne dvoumite, već koristie svaki momenat. Na putu ste velike lične transformacije, koja će povoljno delovati na vašu karijeru.

Novac

Ove nedelje vas očekuje jedan prelep priliv novca. Sasvim je moguće da ga niste ni očekivali. Sve ukazuje na dobitak preko posla kojim se bavite. Ovo bi moglo doneti veliku promenu u daljim planovima. Neke finansijske konstrukcije bi bilo poželjno da dovršite do kraja nedelje. Biće tu i manjih priliva. Novac vam je baš naklonjen.

Ljubav

Ono što vam je glavna misao, mogli bi pokrenuti ove nedelje. Ako se radi o tajnoj ljubavi, da li želite da uđete u taj odnos ili priželjkujete pomirenje… konkretnija dešavanja očekujte u drugom delu nedelje. Neočekivan susret ili informacija, biće okidač koji će pokrenuti kontakt. Ljubav koja je prekinuta, zato što je partner otputovao, nastavlja se za vikend. Slobodni pripadnici ovog sazvežđa, najlepše ostvarenje će doživeti sa partnerom koji je odmeren, lepih manira i strpljiv. Verovatno nosi uniformu ili je sportista. Dok u komšiluku i preko bliskih rođaka, pa i na kraćem putovanju, moglo bi doći do poznanstva, koje vas vodi u vezu koja obećava. I na vama je da budete oprezni pri izboru partnera. Ne ulazite u prolazne avanture.

Zdravlje

Osetljivi su vam sinusi i koža.

Strelac

Posao

Razgovor koji bi trebali da obavite sa svojim pretpostavljenim, trebali bi maksimalno iskoristiti i na jedan mudar način izneti svoje mišljenje. Čak i ako ste nezadovoljni odlukom šefa, budite samouvereni, objasnite kako bi ta odluka mogla kroz vreme, nepovoljno uticati i na njega Mogli bi dobiti ponudu za posao, na mestu za zabavu ili sport.

Novac

Kada je novac u pitanju, imate sve mogućnosti da značajno poboljšate svoju finansijsku situaciju. Već ste u tom periodu, koji će vas podržavati i narednih meseci. Krajem nedelje vas očekuje značajniji priliv novca. Ovo je tek početak, dobrih dešavanja. Neke stare aktivnosti, takođe donose dobru zaradu.

Ljubav

Došlo je do neke unutrašnje promene u vama. Mnogo ste opušteniji, što će vam omogućiti da realno sagledate svoj ljubavni život. Ako ste se rastali sa voljenom osobom, budite spremni. Samo što nije došlo do kontakta. Promenom ponašanja, pozitivno utičete na vaše odnose. A partneru prepustite da vodi i organizuje. Na nečijem slavlju moglo bi se pokrenuti pomirenje ili vas očekuje nova ljubav. Novi partner će vam biti vrlo zabavan i interesantan, ali će delovati pomalo neozbiljno. To je samo prvi utisak. Ubrzo će te shvatiti da je mnogo ozbiljniji od vas. Tu je i jedna starija osoba, koja će se otvoreno udvarati. Za vikend izbegavajte ljubomorne scene, ako ste u vezi ili braku…

Zdravlje

Sklonost ka jelu i slatkišima, mogla bi ugroziti vaše zdravlje ali i liniju..

Jarac

Posao

Krajem ove nedelje, pokreću se divni uticaji koji će povoljno uticati na vašu karijeru. U ovom periodu vam se preporučuje da se borite za što veće ciljeve. Skromnost ostavite sa strane. Mogli bi vratiti staru poziciju, koju ste jednom nepravedno izgubili, doći do boljih promena, ali i dobiti dugo željeni posao.

Novac

Novac koji vam je kasnio, neočekivano vam stiže u dom. Ako nešto bitno prodajete, automobil, plac ili kuću, stan, pojavljuje se stari kupac. Budite spremni na dogovor i postići ćete cilj. Šta god da radite a utiče na vašu finansijsku situaciju, budite sigurni šta želite i bićete više nego uspešni.

Ljubav

Kod vas ili kod vašeg bivšeg parntera, promenile su se neke okolnosti, koje nagoveštavaju pomirenje. Ne očekujte brz razvoj događaja. Naročito ako je do raskida došlo zbog ozbiljnijeg sukoba. Dajte i sebi vremena, da prepoznate, da li je ta osoba vredna vas. Mogao bi se u vaš život vratiti neko iz davne prošlosti. Ovo bi bio pun pogodak za vas. Zauzeta osoba, menja svoj stav prema vama krajem nedelje. Pokušaće da vam dokaže svoju odanost i dobre namere. Dok simpatija koja je prisutna u vašem životu već duži period, a na neki način vam deluje misteriozno, ‘opasno’, pa i strogo, sticajem nepredviđenih okolnosti će doći u kontakt sa vama. Vreme je za ljubav.

Zdravlje

Boravak Venere u vašem sazvežđu, pozitivno utiče na vaše zdravlje.

Vodolija

Posao

Slučajan susret, ove nedelje vam donosi sjajne informacije. Do sredine nedelje bi mogli doći do važnog dogovora u vezi vašeg posla, ali i o mogućnosti zaposlenja ako ste nezaposleni. Dalji nastavak dešavanja, morao bi biti vrlo diskretan, ukoliko želite da dođe do konačnog ostvarenja. Eliminišite strah.

Novac

Šta god da se u vašem životu dešava, ne ubrzavajte taj neprijatni osećaj straha i nesigurnosti, kada je finansijska budućnost u pitanju. Čak i ako ste u nekom problemu, sama situacija će vas navoditi u pozitivnom pravcu. Rešenja su tu ispred vas. Videćete ih samo ako se opustite. Strah vas blokira.

Ljubav

Ponedeljak vam donosi promenljivo raspoloženje. Svaka izjava vašeg partnera ili simpatije, mogla bi vas pogoditi. Najverovatnije ćete pogrešno protumačiti poruku koju dobijete. Veći sklad vam kreće već od utorka, pa ne komplikujte odnose. U velikom veselom društvu, gde bi otišli samo sa željom da se dobro provedete, mogli bi započeti jednu prijatnu i opuštenu ljubavnu priču. Svaki novi kontakt koji vam krene bez velikih očekivanja, a pričinjava vam zadovoljstvo, postepeno vas vodi ka nečem novom i lepom. Za vikend dolazi do susreta sa partnerom koji je zauzet, sa kojim ste u tajnoj vezi ili ste bili. Očekujte bolje odnose u narednom periodu, kao i obnovu veze.

Zdravlje

Ako imate bilo kakvih zdravstvenih problema, budite disciplinovani i nadajte se dobrom oporavku. Bitan je i način ishrane.

Ribe

Posao

Ukoliko ste uspeli da se dokažete, a pri tome dobijete pohvale od svog pretpostavljenog, nadajte se adekvatnoj nagradi. Uticajna osoba koja vam je obećala zaposlenje, tokom ove nedelje bi mogla da vas obraduje sa lepim vestima. Sva požrtvovanost u prethodnih mesec dana, uskoro vam donosi rezultate.

Novac

Svi oni koji imaju veće planove, mogu se osloniti na pozajmicu, kredit, kao i novac partnera ili odanih prijatelja. Više sreće imate sa novcem koji sami niste zaradili. Nasledstvo takođe može doneti dobre promene. Ovakva dešavanja se sada pokreću, ali će vas pratiti i narednih nekoliko meseci.

Ljubav

U prvom planu su uticaji koji nagoveštavaju pomirenja. Tu su naglašene veze koje su trajale duže od godinu dana ili je prošlo dosta vremena od vašeg raskida. Sada ste na velikom ljubavnom testu, kako ćete reagovati i koliko ste spremni da se prilagodite starom partneru. Ali tu su i veze, koje su prekinute u skorijoj prošlosti. U ovim slučajevima, lakše i brže dolazi do pomirenja. Od sredine nedelje, mogli bi očekivati novo poznanstvo, koje bi u vama probudilo nežne emocije. Radi se o osobi iz Vodenog znaka: Rak, Škorpija ili Riba. Ako ste usamljeni, a prošli ste kroz jedan brak, ulazite u duži period koji vam donosi novog partnera. Najverovatnije se radi o uniformisanoj osobi.

Zdravlje

Osetljiva tačka su vam zglobovi.

_______________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Piše: Astrolog Biljana Klark 0906-200-600

Advertisements

Comments are closed.