Horoskop za period od 22. do 28. decembra 2013.


Horoskop za period od 22. do 28. decembra 2013.

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate…

OVAN (21. 3. 20. 4)

Posao Na poslu dominirate, pa su mogući sukobi sa saradnicima koji misle drugačije. Ipak, kada je o poslu reč dobro se snalazite bez ičije pomoći i uspevate sve da držite pod kontrolom, bar zasada. Ali, ukoliko želite da gradite budućnost potrebne su korenite promene vaše ličnosti, koje mogu da budu i bolne.

Ljubav Sa partnerom ste često u konfliktnim situacijama, ali baš to stanje vezu čini zanimljivom. On vam se divi, a vama je potrebna nežnost. Slobodne Ovnove tokom ovog perioda očekuju peripetije vezane za osobu s posla koja naizgled deluje savršeno, ali izgled često može da prevari.

Zdravlje Izbegavajte nagle pokrete, jer su moguće povrede glave. U ovom periodu mogući su problemi sa sinusima i glavobolje.

BIK (21. 4. 21. 5)

Posao – Tokom ovog perioda očekuje vas veoma unosan posao koji ima veze sa inostranstvom, a posrednik će verovatno biti neko od saradnika s kojim ste svojevremeno imali vrlo uspešnu saradnju. Uskoro ćete početi da planirate putovanje, da maštate o poslovnom napretku, novim planovima i projektima, novom pristupu starim problemima… Ali, u takvoj situaciji krije se opasnost da sve pobrkate. Zato se odmorite, prestanite da razmišljate o budućnosti u uživajte u trenutku.

Ljubav Vodolija s posla je kao luda za vama. Prihvatite flert, jer se ona plaši da vam direktno priđe, glumi hrabrost, a u stvari je jako stidljiva. Bikovi u braku imaće krizu koja će početi tokom ove nedelje…

Zdravlje Nervoza, problemi sa hormonima i žlezdama. Kako sve ide iz glave pokušajte da budete pod što manjim stresom.


BLIZANCI (22. 5. 21. 6)

Posao Period je odličan za sve poslove koji su vezani za komunikaciju, inostranstvo ili kompjutere. Kreativnost će biti jača nego ikada, pa se potrudite da je pravilno usmerite. U ovom periodu dobićete nekoliko poslovnih ponuda preko partnera ili osobe iz njegovog okruženja. Mnogi Blizanci nalaze se u fazi duhovnog buđenja, ali je neophodno da budu istrajniji i uporniji jer ih svaka sitnica ometa na tom putu.

Ljubav Strelac je idealna kombinacija u ovom periodu, samo on može da vas izbaci iz ravnoteže, ali u pozitivnom smislu. Sa Ribama je veza kratka ali slatka, pa birajte. Međutim, znajte da period koji nastupa nije podesan za životne odluke ovog tipa. Zauzeti Blizanci imaju ozbiljne planove.

Zdravlje Najviše će vas mučiti problemi sa sluhom i želucem, kao i blaga mučnina.

RAK (22. 6. 22. 7)

Posao – Mogući su sukobi sa autoritetima, šefom ili osobama koje su na višoj društvenoj lestvici, a burne reakcije mogu samo da vam škode. Ukoliko uspete da eliminišete ometajuće faktore, očekuje vas nekoliko lepih i mirnih dana. U protivnom, bićete u situaciji da činite sve što ne volite. Ako su vam dosadili konflikti sa nadređenima, vreme je da razmislite o privatnom poslu.

Ljubav Činite izuzetne napore na emotivnom planu. Ovan nudi mnogo topline i seksualne energije, ali je prolazno rešenje. Zauzete Rakove krajem nedelje očekuju problemi u vezi. Što se više trudite da rešite problem, to je situacija sve komplikovanija, zato prepustite stvari inerciji.

Zdravlje Zbog nepažnje i brzopletosti postoji mogućnost povreda. Krajnje je vreme da usporite tempo i budete oprezniji.


LAV (23. 7. 22. 8)

Posao – O poslu ne razmišljate, šta je bilo, bilo je! U ovim prazničnim danima više ste okrenuti proslavama i druženjima, samo ne radu koji vam nikako ne prija. Opijeni ste srećom, osećate da su glavni problemi za vama i srca punog radosti hrlite u susret nastupajućoj godini. Ipak, s obzirom na situaciju bilo bi dobro da razmislite da niste možda previše opušteni, jer se lako može otrgnuti kontroli. Tokom ovog perioda budite oprezni pri sklapanju poslovnih dogovora.

Ljubav Sjajan period za najzaljubljenije duše. Bez hleba, vode i vazduha mogu da izdrže, ali bez ljubavi nikako. Biće mnogo strasti i dokazivanja ljubavi, obnavljanja starih veza, ali i novih komplikovanih. Ipak, ono o sjajnom periodu je šala.

Zdravlje U ovom periodu možete imati problema sa krvnim pritiskom, urinarnim traktom i prehladom.

DEVICA (23. 8. 22. 9)

Posao Ovih dana koristite kratak predah da se odmorite i mentalno pobegnete od poslovnih obaveza. Prikupljate snagu za nove projekte, kojih će biti na pretek. Zato se maksimalno opustite i uživajte u svakom trenutku tokom nekoliko narednih dana. Potrebni su vam mir, što manje buke i nepredviđenih događaja. Ipak, ne bi trebalo da se prepustite letargiji, dovoljan vam je kratak odmor.

Ljubav Partner zadovoljava gotovo sve vaše potrebe, ostali vam samo smetaju i ne dozvoljavaju da iskažete sopstvene emocije. Još ukoliko uspete da partnera odvojite od ostalih i posvetite se svom odnosu, znači da ste uspeli.

Zdravlje Zdravstvena situacija nije zabrinjavajuća. Niste se ugojili, a već dugo imate osećaj težine i nadutosti što je posledica zadržavanja tečnosti u organizmu.

VAGA (23. 9. 22. 10)

PosaoKo ovih dana misli o poslu? Vage najmanje. Doduše, umetnički orijentisani pripadnici znaka ne gube vreme, a biće i novca, samo je pitanje koliko. Iako ste sve dobro isplanirali, tokom ovog perioda očekuju vas mnogobrojne poslovne prepreke. Pripremite se za mnoštvo ometajućih faktora, ali pokušajte da budete strpljivi i hladnokrvni.

Ljubav Ljuti ste na voljenu osobu, jer ne ispunjava vaše kriterijume, a uz to je i teretite za sopstvene neuspehe. Zbog ovakve situacije intenzivno razmišljate o novoj vezi, a Blizanac je već u igri. Vage koje su u braku ili u ozbiljnim vezama najviše će preispitivati sebe i odnos s partnerom.

Zdravlje Psihička ravnoteža je blago uzdrmana, pa je poželjno da iz okruženja eliminišete sve što loše utiče na vaše raspoloženje. Osetljiviji ste nego ikada.

ŠKORPIJA (23. 10. 22. 11)

PosaoUkoliko se na poslu budete emotivno trošili na osobe koje to ne zaslužuju, samo ćete naškoditi sebi i svom zdravlju. Svaka preosetljivost ima cenu. Pokušajte da razdvojite lično od poslovnog i da ne preuveličavate svaki događaj. Kako ste učesnik važnih životnih promena, tokom ovog perioda osetićete potrebu da ih na neki način proslavite. Puni emocija, dobrog raspoloženja i radosti ulazite u pretprazničnu novogodišnju atmosferu.

Ljubav Mnogi pripadnici znaka nalaze se na samom početku emotivne veze, ili na kvalitativno nov način pristupaju staroj. Nežnost im je neophodnija nego ikad, ali moguće je lako pogrešnu osobu izabrati koja nije u stanju da je pruži.

Zdravlje Prepolovite konzumaciju kafe, cigareta i žestokih pića, jer su atak na vaše zdravlje.

STRELAC (23. 11. 21. 12)

Posao Puno lepih događanja na poslu u ovom periodu obećava unapređenje i finansijski dobitak. Ukoliko ste đak, dobićete džeparac. Sve je u znaku inovacija, pronalazaka i ekspanzije, još samo kada biste vi toga bili svesni. Toliko ste se saživeli sa stanjem koje je prilično problematično, pa vam sreća dođe kao stres.

Ljubav Sa partnerom delite intimu, ali i nervozu. On jedini može da podnese vašu komplikovanu narav. Ne flertujte sa osobama iz kruga prijatelja, jer naivna igra lako može da preraste u skandal. Muški pripadnici znaka opasno su zagrejani za Lavicu.

Zdravlje Problemi sa srcem posledica su zaljubljenosti, ali i nerviranja zbog sitnica. Ali, kako ste u sjajnom periodu, ne dozvolite da ga bolest pokvari.

JARAC (22. 12. 20. 1)

Posao Ko danas misli o poslu? Biznismeni u glavi obrću pare, dok su ostali pripadnici znaka opterećeni razmišljanjem o tome kako da prežive. Trenutno ste došli do duševnog uvida i stekli nova saznanja koja vas ispunjavaju, što vam pomaže da lakše savladavate nedaće koje nameće okolina.

Ljubav Strelac, Blizanci i opet samo Strelac, ali pod uslovom da se nije okrenuo nekom drugom. Naravno, i pod uslovom da vi u međuvremenu niste shvatili da postoje i drugi. Potrudite se da u ovom periodu sa partnerom odete na neko kraće putovanje, što bi vam prijalo, ali i osvežilo vezu.

Zdravlje Bolovi u kukovima ili problemi sa jetrom su mogući, ali ne i neizbežni. Starije pripadnike znaka tokom ovog perioda najviše će mučiti reuma, dok će žene Jarčevi imati problema sa endokrinim sistemom.

VODOLIJA (21. 1. 19. 2)

Posao Poslovna situacija je pod kontrolom, a Vodolije koje su na odmoru ili u penziji uživaće u porodičnom ambijentu. Samostalni u poslu tokom ovog perioda suočavaće se sa većim rashodima od prihoda, zbog čega bi trebalo da budu veoma racionalni. Na finansijsku situaciju ne možete da se požalite, a i zdravstvena je pod kontrolom. Svega imate baš onoliko koliko vam treba, pa uživajte dok možete.

Ljubav Sa Ribama, Rakovima i Strelčevima biće ludo i nezaboravno, dok o Jarcu možete samo da maštate. Trenutno je negde daleko i teško ga je privući, mada ne i nemoguće, samo je pitanje da li se toliki trud isplati.

Zdravlje Samo ukoliko budete zlostavljali organizam hranom obogaćenom belim otrovima, imaćete problema. Žlezde sa unutrašnjim lučenjem zahtevaju umerenost.

RIBE (20. 2. 20. 3)

Posao Više planirate nego što radite, a na poslu delite savete i pričate. Veoma ste osetljivi na loše međuljudske odnose na poslu. Budite oprezni sa pretpostavljenima i sve svoje ideje i predloge dajte napismeno. Imate pregršt ideja, ali nedostaje vam strpljenje da ih sprovedete u delo. Možda i uspete, ukoliko se malo potrudite. Vreme slavlja vam odgovara, jer obožavate druženja.

Ljubav Veza u kojoj se trenutno nalazite prilično je površna i ne spunjava ni mrvicu vaših sanjalačkih težnji. Osećate potrebu da partner učini nešto fatalno kako bi vam dokazao ljubav.

Zdravlje Tokom celog perioda najviše će vas mučiti bubrezi, odnosno problemi sa peskom ili kamenjem. Uzimajte što više tečnosti. Utopljavajte se što više da biste sprečili bakterije u urinu i potrudite se da pijete što više tečnosti.

Advertisements

Comments are closed.