Nedeljni horoskop za period od 23.12. – 29.12.2013.


Nedeljni horoskop za period od 23.12. – 29.12.2013.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju za ovu nedelju.

Ovan

Posao

Prijatna druženja i lepo raspoloženje će vas pratiti ove nedelje. Ako niste uspeli da obavite razgovor sa pretpostavljenim, sada će vam to biti lakše ostvarivo. Samo što ćete ovaj put razgovarati na opušten način u prisustvu saradnika. Promenom plana, sebi dajete drugu šansu za bolje sutra.

Novac

Dešavanja na radnom mestu, direktno utiču na vašu finansijsku situaciju. Nešto ćete obnoviti, da li stari kontakt ili čak potpisati ugovor na koji ste dugo čekali. Novac vam je vrlo naklonjen, a na vama je da učestvujete u aktuelnim dešavanjima. U drugom delu nedelje, očekuje vas dobitak.

Ljubav

Pokreću se tajne ljubavi i tajne simpatije. Većim delom uticaj će odraditi preko posla kojim se bavite ili kroz rešavanje nekih bitnih životnih pitanja. Sa partnerom postoji izvesna razlika u godinama, što će vam u ovom periodu izuzetno prijati. Sklad i sve veću vezanost za partnera, osetiće oni koji su u tajnoj vezi ili je voljena osoba u inostranstvu. Ovu nedelju će obeležiti ljubavi koje vam sama sudbina donosi na životni put. Radi se o izrazito crnoj osobi, neodoljivog šarma, a pri tome je ne krasi velika lepota. Sa ovakvim partnerom, mogli bi ostvariti svoj ljubavni san. Upravo ste ušli u period koji vam daje velike mogućnosti ljubavnog ostvarenja, kroz ulazak u vezu sa osobom koja je odmerena i stabilna. U vezi ili braku, budite tolerantniji.

Zdravlje

Čuvajte se prehlade. Radite na imunitetu.

Bik

Posao

Okolnosti na koje ne možete da utičete, mogle bi vas blokirati u ostvarenju planova. Upornim pokušajima da dođete do svog cilja, samo bi rasipali energiju. Svoje nezadovoljstvo ne ispoljavajte kroz sukobe, mogli bi sebe dovesti u neželjenu situaciju. Naročito sa šefom. Ako ovu energiju koja vas gura iskoristie kvalitetno, bićete mnogo uspešniji.

Novac

Početak nedelje vam je još uvek naklonjen za pozajmicu, kredit, kao i dobitak preko partnera. Svi planovi o putovanju su ostvarivi, a preko putovanja očekujte i dobitke materijalne prirode. Od srede vas očekuje neki veći i značajniji priliv novca. Ovde je prisutna priča i o novcu koji vam vraća prijatelj.

Ljubav

Ako ste u prethodnoj nedelji upoznali dominantnog partnera, koji vam se na neki način dopada, do srede donosite konačnu odluku, šta dalje. Već u tom periodu bi mogli sagledati pozitivnu stranu ove osobe, što će biti presudno za vas. Planovi o putovanju, kao i odlazak na put, omogućava ljubav sa uspešnom osobom ili je to neko ko će biti glavni zabavljač u društvu u kome se nalazite. Do sredine nedelje, mogli bi izgubiti interesovanje za partnera sa kojim ste ušli u vezu, avanture radi. Dešavanja oko vas će vas u jednom momentu probuditi. Biće vam jasno, da ipak želite stabilnu vezu. A to ćete najlakše ostvariti sa osobom sa kojom postoji razlika u godinama.Vreme je za ozbiljne veze.

Zdravlje

Ako uspete da prevaziđete nestrpljenje i blagu nervozu, sjajno ćete se osećati.

Blizanci

Posao

Vama draga osoba ili vaš partner, će tokom ove nedelje naći neka bitna rešenja u vezi poslovnih planova. Ako ste bili dovoljno strpljivi i odani na svom radnom mestu, sve ukazuje na značajne promene, koje ste u jednom momentu nesvesno propustili. Odluke donosite u skladu sa zaradom.

Novac

Što pre sagledate da je neophodno da menjate svoj stav prema novcu i materijalnim dobrima, lakše ćete izaći iz loše situacije. Inače se nalazite u sjajnom periodu za novac, samo vi sami možete izazvati novčane promašaje. Budite odgovorniji, i verujte, na putu ste velikog pozitivnog preokreta.

Ljubav

I na ljubavnom planu bi morali biti mudriji. Svaki sukob, forsiranje partnera i nametanje svojih stavova, nepovoljno bi uticalo na vaš odnos. Tu se podrazumeva odnos u braku, vezi, ali i pri pokretanju novih veza. Više pažnje posvetite tome šta vaš partner želi, na koji način i šta je za njega trenutno izvodljivo. Tako bi učvrstili svoj odnos i izbegli sukobe ili razdvajanja. Sve zavisi od vas. Kako ste u dobrom periodu za obnovu stare ljubavi, ne propštajte date prilike. Budite svoji i ostavićete pravi utisak na staru ljubav. Naravno, pomirenje je tu negde ispred vas. Usamljenim pripadnicima ovog sazvežđa, osmehuje se ljubavna sreća. Ili se neka bitna osoba vraća u vaš život ili upoznajete svog budućeg bračnog partnera.

Zdravlje

I najmanju prehladu prihvatite ozbiljno, kako se ne bi vratili zdravstveni problemi.

Rak

Posao

Kako ste na dobrom putu da promenite neke svoje stavove u vezi posla kojim se bavite ili želite da ga započnete, u sve planove uđite bez i najmanje doze ‘straha’ i nervoze. Budite iskreni prema sebi i pronađite put u kome se pronalazite. Ne plašite se promena. Ako sve dobro isplanirate, idete putem sreće i uspeha.

Novac

Odnos prema poslu i vaše odluke, svakako će uticati i na finansijsku situaciju. Sve ono što je stabilno i trajno, a izvodljivo na vama srodan način, donosi boljitak na finansijskom planu. Saveti starijih osoba, koje poštujete, biće od velikog značaja. Samo od vas zavisi novčana situacija.

Ljubav

Sve propuštene prilike u ljubavnom životu, mogli bi ponovo pokrenuti. S tim, da na vas ne utiču mišljenja vaših ukućana. Razmislite šta vas čini sretnim i šta vi želite, ako hoćete da dođete do ljubavne sreće. Da bi pomirenje bilo trajno i sretno, potrebno je da održite obećanje koje ćete dati partneru. Ako za ovako nešto niste još spremni, dajte sebi još malo vremena. Na javnom mestu bi lako moglo doći do jakih simpatija sa uticajnom ili zauzetom osobom. Ukoliko prihvatite da je to veza koja za sada mora biti tajna, budite dosledni svojoj odluci. Prva polovina nedelje, omogućava poznanstvo i ulazak u vezu sa izuzetno snažnom osobom. To je neko sa kim nema šale i poigravanja. Svaka neozbiljnost, pokreće probleme.

Zdravlje

Ne ponavljajte stare greške. Disciplinom podižete svoju energiju.

Lav

Posao

Jaka pozitivna energija vas gura ka pokretanju svega onoga što vam znači. Glavni cilj vam je da se dokažete i budete što uspešniji. Kako na poslu, tako i u drugim oblastima života. Ovaj put ćete sigurno uspeti. Samouvereni ste i znate šta želite. Definitivno imate konrketan cilj.

Novac

Lep dobitak vas očekuje od ukućana, ali i preko posla kojim se bavite. Do utorka ćete preko hobija kojim se bavite, dobiti lep priliv novca. Za nešto veće i bolje, obećava drugi deo nedelje. Da li je to neki vid nagrade ili značajan dobitak preko jednog od roditelja. Sigurno nećete biti bez novca.

Ljubav

Novu ljubav samo što nije krenula. Najveće mogućnosti su vam date preko posla kojim se bavite ili preko saradnika, kolege… Sve se dešava u većem veselom društvu. Svi oni koji su imali problem u domu, da li sa ukućanima, sa njihovim negodovanjem u vezi bivše ljubavi ili je problem mesto stanovanja… sada bi se mogli posvetiti sebi. Ako je u pitanju stara ljubav, ne sedite skrštenih ruku, nešto pokrenite na sebi svojstven način. Svojom voljom i odlukom. Kontakt sa jednom Ribom, mogao bi biti veliko emotivno otkirće za vas.Upoznali bi ste ljubav na sasvim drugačiji način, saznali kako da uživate i negujete taj nežan odnos. Vikend donosi druge mogućnosti… osobu iz inostranstva.

Zdravlje

U odličnoj ste formi i dobrog raspoloženja.

Devica

Posao

Samo ne analizirajte previše, situacije koje vas opterećuju. Ako to ne uspete, kod vas bi moglo da se nagomilava nezadovoljstvo i ‘strah’ od neuspeha. Sve vama drage i bliske osobe, bez obzira da li sa njima sarađujete ili ne, tu su vam kao prava podrška. Problem koji imate, rešiv je.

Novac

Niste baš raspoloženi da trošite novac. Kao da ste u nekom grču, gde se brinete za svoju budućnost. Ovo je samo prolazni uticaj. Neke obaveze vam dolaze koje niste ni očekivali. Međutim sve je rešivo. Ako sami nemate dovoljno novca, partner ili vama draga osoba, rado će vam izaći u susret.

Ljubav

Pritisak koji osećate na poslovnom i finansijskom planu, najlakše ćete odagnati kroz izlaske i ljubav. Ne dozvolite da vas ovi problemi toliko obuzmu da bi najradije ostali kod kuće. Kao što znate, kroz vaše astrološko polje ljubavi i te kako šeta Venera. Sada je na vama da je uhvatite i praktično živite. Ljubav je pravi lek za sve. Ukoliko ste u vezi ili braku, omogućeno vam je da poboljšate odnose sa partnerom. Neke nesuglasice, kroz zadovoljstvo i razgovor uspešno rešavate. Neće biti dugog čekanja, dobićete adekvatnu potvrdu ljubavi od strane svog partnera. Za nove ljubavi, vikend je kao stvoren. Jedna Škorpija bi vas mogla osvojiti na prvi pogled. Svakako i pomirenja su aktuelna, ako na tome radite.

Zdravlje

Okrenite se ljubavi i zadovoljstvima, sve ćete gledati lepšim očima.

Vaga

Posao

Ne nadajte se mnogo tuđim obećanjima. Naročito ako očekujete podršku uspešne osobe, možda i vašeg šefa. Ne radi se o tome da ne želi da vam izađe u susret, jednostavno je u nemogućnosti. Bar za sada. Sve ono što uzmete u svoje ruke, biće uspešno. Radite na već proveren način i nadajte se najboljem.

Novac

Saturn koji boravi u vašem astrološkom polju novca, već izvestan period je odlično podržan od strane Jupitera. Ne brinite se za svoju finansijsku situaciju, pod uslovom da ste naučili dobre lekcije od ovog Saturna. Na dobrom ste putu da dođete do velike finansijske stabilizacije.

Ljubav

Samo od vas samih zavisi kakva će vam biti ova nedelje. Svi odnosi koji idu napeto, nesigurno… još više će se blokirati. Ovakva dešavanja i te kako možete izbeći. Koliko god da vam nešto ne prija kod vašeg partnera, nađite načina kako da ga razumete… zbog čega je uradio određene stvari koje vama nisu prijale. Kroz odnos koji je pun razumevanja i poverenja, sve bi mogli okrenuti ka sreći i ljubavi. Pri samom ulasku u jednu vezu, uskoro bi se mogao pojaviti neko nov, interesantniji. Na vama je da prepoznate ko je od ova dva partnera, vaša sreća. Sigurno ćete imati više udvaranja i mogućnosti za pokretanje novih ljubavi. U blizini mesta stanovanja, dolazi do susreta sa bivšim partnerom.

Zdravlje

Razmišljajte pozitivno. Kako razmišljate, tako ćete se i osećati.

Škorpija

Posao

Škorpije se i te kako mudro osmehuju. Upornošću i strpljenjem ste sebi otvorili mogućnosti, za koje ni sami niste verovali da su ostvarive. I dalje svoje plnaove držite u tajnosti, pošto na takav način idete ka konačnim ciljevima. Moguće je i vraćanje na staru bolju poziciju, ako ste na tome radili.

Novac

I dalje se nastavljaju kontinuirani prilivi novca i to sa više strana. Sada sve zavisi na koliko vrsta aktivnosti ste se angažovali. U svakom slučaju krajem nedelje vas očekuje više od jednog priliva novca. Jedan je vrlo značajan i omogućava lagodno putovanje, kupovinu poklona… Dobitak i preko brata ili sestre.

Ljubav

Lepo raspoloženje i romantična osećanja, pratiće vas ove nedelje. Ljubavi će se ostvarivati preko nekih nepredviđenih sretnih okolnosti. Jedno prijatno poznanstvo koje postepeno prelazi u simpatije, početkom nedelje moglo bi vam doneti izvesne sumnje. Verovatno se partner ne javlja na uobičajen način. Već od srede, očekujte kontakt i vaša priča se nastavlja na uobičajen način.. Na fakultetu, kao i putovanju, sretne okolnosti vas navode na zbližavanje sa nežnom i pažljivom osobom. Najverovatnije se radi o nekome koga već poznajete iz viđenja ili imate neke informacije o toj osobi. Ukoliko do ljubavi dolazi na putovanju, vaša veza se nastavlja na jedan neobičan, ali lep način. Veliki oslonac, pronalazite u uspešnoj, prilično starijoj osobi.

Zdravlje

Ne budite uporni u svakodnevnim navikama, koje ne prijaju vašem organizmu.

Strelac

Posao

Sve ono u šta niste sigurni da li želite ili u kom pravcu vas određena odluka vodi, ostavite da miruje. Krajem ove nedelje ili početkom iduće, sve će vam biti jasnije. Rezultatima svog rada, mogli bi pridobiti naklonost vašeg šefa. Sukobi vam se nikako ne preporučuju u ovom periodu.

Novac

Date su vam velike mogućnosti da dođete do novca, na više načina. Obnovom poslovnih aktivnosti iz prošlosti, ušli bi u duži period koji bi vam kroz zadovoljstvo donosio vrlo lepe prilive. Tu je i jedan znatno veći dobitak, koji bi mogao biti i preko partnera, ali i posla. Biće tu i manjih poklona.

Ljubav

Prirodni ste optimista i uvek na sve gledate sa lepše strane. Ovakav stav vam u svemu pomaže da budete uspešniji, naročito u ljubavi. Međutim, trenutni uticaji vas još uvek upozoravaju da ne radite ono što ne želite. Ako vas muči veza u kojoj ste, ili definitivno sa njom završite ili nađite načina kako da nestane tenzije u vašim odnosima. Ne prihvatajte zdravo za gotovo poruke koje vam šalje partner. Uz malo truda, opuštenijeg stava, nezadovoljstvo pretvarate u sreću. Obnova odnosa, kao i starih veza, sasvim vam je ostvariva. A nešto novo, možete očekivati na starom mestu izlaska, kao i na svim vidovima proslava, većih zabava. Vikend će biti vrlo buran i uspešan.

Zdravlje

Osetljiva vam je kičma i zglobovi. Adekvatno se oblačite.

Jarac

Posao

Ove nedelje se odlično snalazite. Uspevate da dovršite poslovne, ali i lične planove. Od utorka vam sve polazi za rukom. Ukoliko ste tražili izvesnu uslugu od svog šefa, dobijate pozitivan odgovor. Ako je već bilo nekih nesuglasica među vama, svojim pozitivnim stavom dolazite do poboljšanja odnosa.

Novac

Uspešni ćete biti i na finansijskom planu. Svoje zaostale obaveze prevazilazite sa lakoćom. Ako već imate nešto što vam zadaje muke, tu su drage osobe oko vas, uz čiju pomoć nalazite rešenje. Svi oni koji se bave nekim vidom lepote ili zabave, mogu očekivati fantastičnu zaradu.

Ljubav

Ove nedelje će prijatelji odigrati važnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Uz njihovu podršku, mogli bi poboljšati odnose sa partnerom, doći do pomirenja, ali i njihovom zaslugom upoznati nekoga ko bi bio pravi izbor za vas. Ako vam neki kontakt, pomirenje… početkom nedelje ne bi doneo željene razultate, ne gubite nadu. Sticajem okolnosti nešto će se promeniti u vašu korist. Slobodnim osobama od sredine nedelje kreću novi kontakti, poznanstva. Pojaviće se vrlo interesantna, vesela osoba, koja je zauzeta. Zatim je tu neko ko je verovatno mlađi od vas, čije vam društvo prija. Ovaj kontakt donosi dobar provod i intenzivno druženje, ali i mogućnost da baš preko te osobe upoznate budućeg partnera. Kako nedelja odmiče, tako vam se nižu lepa dešavanja.

Zdravlje

Dobrog ste raspoloženja, a i zdravlje vas služi.

Vodolija

Posao

Dobitak zaposlenja, napredovanje na radnom mestu, kao i lakše stizanje do planiranih ostvarenja, već duži period vas uporno prati i najavljuje ovakva dešavanja. Ako već do sada niste osetili blagodeti ovih uticaja, ne gubite nadu, imate još dovoljno vremena pred sobom. Sumnjičavost vam samo otežava.

Novac

Većinu vas očekuje prijatno iznenađenje. Neko vama blizak, planira da vas obraduje ili vam na jedan diskretan način pomaže da dođete do lepe zarade. Ove nedelje vas očekuje novac, kao i lepi pokloni. Daće vam se prilika da jedan deo novca odvojite i stavite na štednju. Lakše stižete do novca.

Ljubav

Do izražaja će doći tajne simpatije prema nekome ko je često prisutan u vašoj blizini. Ako se radi o staroj ljubavi, a počeli smo da primećujemo da je partner na neki način hladan prema nama, uskoro dolazi do pozitivne promene. Okolnosti u životu partnera uticale su na takvo njegovo ponašanje. A sam ima potrebu za vama. Pa ako ne dođe do zbližavanja među vama ove nedelje, budite strpljivi pitanje je trenutka koji će sve pokrenuti u narednom periodu. Interesantna dešavanja ostvarujete sa osobama iz Vodenog znaka: Rak, Škorpija ili Riba. Dobro razumevanje od samog početka. Samim tim imate veće šanse za lep nastavak vašeg odnosa. Na odluke u vezi partnera, ne dozvolite da iko drugi utiče.

Zdravlje

Vodite računa šta unosite u svoj organizam i odlično ćete se osećati.

Ribe

Posao

Do kraja nedelje bi bilo poželjno da dovršite sve ono što ste započeli, kako bi u narednom periodu bili što opušteniji. Važano je da i sa svojim pretpostavljenim uspostavite dobar kontakt, sve na bazi dogovora, pa čak i sa nekim vidom prilagođavanja. Neočekivan susret donosi dobre informacije.

Novac

Napravite prioritete. Šta vam je neophodno i šta prvo morate da izmirite. Izbegavanjem obaveza, uskoro bi mogli dobiti opomene. Imaćete prilive preko posla kojim se bavite, budite racionalni. A za sve ono što vam je veliki problem, računajte na pomoć partnera, rođaka ili prijatelja.

Ljubav

U vašoj glavi je prisutna samo ljubav, provod i organizacija svih vidova zabave. Ako budete išli po već proverenom načinu, vratićete sreću u svoj život. Kroz stečena iskustva, mogli bi uspešno obnoviti staru vezu, do koje vam je zaista stalo. Sami nešto pokrenite, pa čim dođe do kontakta sa starim partnerom, prepustite njemu dalju organizaciju. Ako partner već ima nešto isplanirano za praznike, to prihvatite opušteno i bez negodovanja. Pred vama je vreme koje radi za vas. Veza sa Rakom ili Škorpijom i te kako obećava. Dolazak drage osobe iz inostranstva i te kako će vam ulepšati ovu nedelju. Ukoliko se radi o staroj ljubavi, pa čak i simpatiji, dolazi do obnove vašeg ljubavnog odnosa. Svi oni koji sami kreću na put, mogu se nadati lepim ljubavima.

Zdravlje

Samo vodite računa kako se oblačite, kako ne bi zaradili prehladu.

____________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Piše: Astrolog Biljana Klark 0906-200-600


Nedeljni horoskop od 22. do 29. decembra

Saznajte šta Vam zvezde donose u narednih sedam dana.

Nedeljni horoskop od 22. do 29. decembra

OVAN

Ona: Izazovni aspekti Marsa teraju vas na nepromišljenje poteze. To se ne odnosi samo na posao, već na sve osobe koje vas okružuju. Vi naprosto u ovom periodu niste sprmeni bilo kome i bilo što da prećutite. To može da vas dovede u konfliktne situacije, pa samim tim i prekid odnosa. Najbolje bi bilo da pronađete neku zanimaciju ge možete da utrošite višak energije.

On: Nagativni aspekti Marsa tarju vas na svakakave aktivnosti, pa ste spremni sami sebi da terate inat. Vaše reakcije u ovom periodu neće biti racionalne, pa je najbolje da se suzdržite od nepromišljenih poteza. Na emitivnom planu prolazite kroz turbulentan period, gde je moguć razlaz, pa je najbolje da ne donosite odluke preko noći.

BIK

Ona: Retrogradna Venera tera vas na povrata u prošlosti i priećanje nekih osoba koje dugo niste videli. Nije isključeno da će stara ljubav hteti da se sretne sa vama. Mnoštvo planeta u devetom polju vuče vas ka inostrasntvu, ali i u usavršavanju. Na poslu nije pravi trenutak da postavljate ultimatume, jer je period nepovoljan. Ne bi bilo loše da  posetite svog lekara.

On: Naglašeno deveto polje šteta je ne iskoristitei za putovanja ili neki vid ličnog usavršavanja. Ako ste mladi, idealan je momenat da usmerite svoju energiju ka stuadijama. Mars u šetom polju otežava vam situaciju na poslu, pa će vam biti potrebno više samokontrole kako biste istrajali u svakodnevnim situacijama. Vi ste u fazi kada ste sprmeni da se vratite „par koraka“ unazad kako biste ispravili stvari iz prošlosti.

BLIZANCI

Ona. Merkur u Jarcu smešta vas u racionalnu fazu života kada će vam biti važno da se osigurate. U svakom odnosu imaćete očekivanja i zahtevaćete garancije. To sa sobom donosi veću odgovornost, ali će vam i prijati da budete u krugu ljudi koji su pouzdani. Na poslu vas očekuju razne prepreke i izazovi, pa probajte u narednm danima da ne odnosite pogrešne odluke.

On: Naglašeno osmo polje dovodi vas u veliku životnu dilemu. Nije islljučeno da treba da se opredelite između dva životna puta. Na pragu ste donošenja odgovornih odluka koje nose veću odgovornost. U ovom periodu ćete imati zanimljive razgovore i pitanjima smisla života. Nije isključeno da će vam prijati da se distancirate od svakodnevnih dešavanja.

RAK

Ona: Skup planeta u sedmom polju ukazuje da u ovom periodu imate snažan uticaj na ljude koje srećete. Recimo, lako ćete nagovoriti partnera na odluku koja vam odgovara. I ako ste slobodni i ako niste, imaćete brojne udvarače. Ovo jača vašu poziciju na poslu i šanse za uspeh jer ćete biti primećeni šta god da budete radili.

On: Izraženo polje javnosti pogoduje svim Rakovima koji se bave nekim vidom javnog posla. Očekuju vas pohvale, pozitivne kritike, tako da ćete blistati pred osobama koje srećete. Očekuju vas brojni susreti i novi kontakti sa osobama od značaja što može da vam koristi u narednim mesecima. Omiljeni ste među ženama i svaka od njih želi nešto više da sazna o vama.

LAV

Ona: Sunce u Jarcu nagoveštava period sa više poslovnih obaveza ali i mogućnosti da dobijete priliku koju ste čekali. Nije isključeno da ćete raditi dva posla istovremeno. U ovom periodu nećete moći da se skrasite na jednom mestu jer će biti dosta prilika za kraća putovanja ali i kontakte koji će vam značiti u poslovnom smislu. Uran i Sunce u kvadratu uslovljavaju turbulentan period u ljubavi.

On: Naglašeno šesto polje ukazuje na vašu maksimalnu posvećenost poslu. Bićete spremni mnogo toga da zapostavite zbog obaveza prema kolegama i ambicijama u karijeri. Racionalni ste i spremni da proračunate šta će vam doneti najviše koristi. Saradnja sa Jarcem može da bude produktivna za vas. U ovom period ste skloni da zapostavite svoje zdravlje, tako da budite obazriviji.

DEVICA

Ona: Merkur u petom polju vam odgovara, tako da je pred vama period pun zabava i izlazaka na mesta javnot tipa. Bićete u velikom društvu i provod vam je zagarantovan. Neke pripadnice vašeg znaka mogu da se odluče na proširenje porodice. Ako ste slobodni, očekuje vam zanimljive susret sa osobom zemljanog znaka. Budite racionalniji sa finansijama.

On: Planete u petom polju donose vam dinamičniji period nego prethodnih nedelja. Bićete raspoloženi za druženja, izlaske i nova poznanstva. Iako Uran i Mars pojačavaju vau nervozu, trudićete se racionalno ds sagledate sve životne okolnosti. Povoljan je period za početak nove emotivne veze.

VAGA

Ona: Retrogradna Venera vraća vas u prošlost, naročito kada su u pitanju porodični odnosi. Ovo vam donosi priliku da ispravite neke greške iz prošlosti. Mars u vašem znaku sve vreme vam stvara nervozu, pa se osećate kao da ste pod konstatnim stresom, što ne prija vašem zdravlje. Sa partnerm možete da imate učestale svađe, tako da je najbolje da ne donosite prenagljene odluke.

On: Mars u vašem prvom polju ukazuje na ljutnju, afekte i izlive besa, tako da ćete oećati nerazumevanja u odnosu sa raznim osobama. Planete u četvrtom plju mogu da vam donesu rešenje stambenog ili porodičnog pitanja, samo treba da usmerite energiju na pravi način. Bliske osobe iz porodice u ovom periodu imaju snažan uticaj na vas. Očekuje vas više rodbinskih kontakata i reklo bi se da će vam prijati vreme koje provodite u kućnom ambijentu. 

ŠKORPIJA

Ona: Naglašeno treće polje ukazuje da je pred vama period koji je veoma povoljan za pregovore. Bliska osoba predložiće vam putovanje, a vama će prijati da promenite svakodnevni ambijent, barem na nekoliko dana. Sredstva komunikacije ćete koristiti maksimalno, pa treba da imate u vidu da je pravi momenat za razgovore. Mnogima će trebati vaš savet ili podrška. Sve što je vezano za papirologiju bilo kog tipa treba da završavate do kraja godine.

On: Puno planeta u Jarcu ukazuju da možete da očekujete razne pozive. Mnoge osobe imaće potrebu baš vama da se povere ili sklope dogovore sa vama. Odličan je period za potpisivanje ugovora. Javiće vam se ženska osoba sa kojom ne bi bilo loše da porazgovarate kako biste poboljšali vaš odnos. Verovatno ćete isplanirati kraće putovanje. Mars u dvanaestom polju ukazuje da sve odnose prihvatate sa rezervom jer ste skloni razočarenjima.

STRELAC

Ona: Planetarna kombinacija u drugom polju donosi vam brojne pogodnosti kada su u pitanju finansije. Vama će biti važno materijalno da se osigurate i u emotivnim odnosima ćete tražiit stabilnost. Izazovna pozicija Marsa može d avam donese rasprave sa prijateljima, ali dobre poslovne prilike. Jarac može da vam ponudi odličnu poslovnu priliku. 

On: Planetarna gužva u drugom polju ukazuje na odličan period za poboljšanje finansijske situacije. Možda je pravi trnutak da zahtevate povišicu. Ovo može da nagovesti i bolje plaćen posao, ako budete dobro znali da iskoristite šanse koje vam se pružaju. U emotivnim odnosima vam je važna stabilnost i pitanje je koliko će osoba suprotnog pola moći da zadovolji vaša očekivanja.

JARAC

Ona: Ulazak planeta u prvo polje donosi vam napredak na ličnom planu. Bićete koncentrisani na sebe i svoje potrebe, a mnogima ćete delovati nedostižno. Ovo je izuzetna prilika da pokažete drugima koliko ste vredni i za šta ste sve sposobni. Reklo bi se da će u narednim danima svi vaši potencijali doći do izražaja. Ovo je period neverovatnih poslovnih mogućnosti, ali i ljubavnih avantura.

On: Pozitivan uticaj planeta iz prvog polja doprinosi da vaše najbolje osobine dođu do izražaja. Zbog toga ćete ostavljati veoma poseban i snažan utisak na osobe koje budete sretali. Omiljeni ste u svakom društvu, a veliki broj ženskih osoba priželjkuje da ih izvedete na sastanak. Na poslu može da očekujete napredak, a finansijski ne treba da budete rizični.

VODOLIJA

Ona: Planete u dvanaestom polju doprinose da vaši skriveni strahovi isplivaju na površinu. Tajnoviti ste i ne želite drugima da govorite kako se osećate. Ovo će prouzrokovati razne promene raspoloženja i unutrašnje borbe koje mogu da vas navedeu na pogrešne odluke. Ako imate mogućnosti, trebalo bi da otputujete jer će vam daleko bolje biti na mestu dalje od kuće. 

On: Naglašeno polje tajni ukazuje da prolazite kroz sprecifičan unutrašnji proces promena koji uslovljava česte promene raspoloženja. Povremeno možete da očekujete gbuitak samopouzdanja, kao i povlačenje u sebe.  Nije poželjno da donosite ishitrene odluke već se posvetite sebi. Ne bi bilo loše da čitate knjige ili se priključite nekoj organizaciji u kojoj biste se osećali potpuno.  Nije najbolji period za početak nove emotivne veze.

RIBE

Ona: Izraženo jedanaesto polje donosi period iskrenih prijateljstava. Čak i ljubav u ovom period ima ponajviše veze sa prijateljskom osnovom. Veoma vam je važno da u svom partneru imate prijatelja. Ako ste slobodni, možete lako da mešate ljubav i prijateljstvo. Ostvarićete nova poznanstva koja mogu da prerastu u lepa druženja. Nemojte da dozvolite da vas neko nagovori na pogrešnu finansijsku odluku koja može da vam donese gubitke.

On: Mnogi pripadnici vašeg znaka spoznaće u narednim danima ko su im iskreni prijatelji. Neptun ukazuje da ste veoma kreativni i inspirativni za ljude koje srećete, zbog čega ćete im biti dodatno privlačni. Vaša prijateljica verovatno mašta da od vašeg odnosa bude nešto više. Neke Ribe će se sada trenutno zadovoljavati samo sa prijateljskim odnosom. Možete lako da se odlučite na putovanje sa prijateljima.

Izvor: Pressonline

19. 12. 2013.  – Autor: Jelena Orlić                                                               

Advertisements

Comments are closed.