NEDELJNI HOROSKOP
PERIOD OD
23.12.2013.- 29.12.2013.

HOROSKOPE ZA VAS IZRAĐUJE
JASMINKA HOLCLAJTNER

        JASMINKA HOLCLAJTNER –  www.astrozenit.com

Razgovor sa Jasminikom Holclajtner preko broja 0906-250-256, cena 84 din min. sa uračunatim porezom.
   Moguće je zakazati razgovor u vezi sa analizom snova. Lični horoskop možete naručiti na telefon 064-126-88-74 ili preko e-maila:  astrozenit@gmail.com  i  jasminhol@yahoo.com    OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Posao – Planovi u vezi sa novim poslom sa strancima toliko vas opterećuju da vam se čini da je gotovo nemoguće bilo šta da privedete kraju. Nepotrebno paničite, jer će mnogo toga početi da se odvija u vašu korist.
Novac – Zahvaljujući pomoći Škorpije, finansijska situacija se stabilizuje.
Ljubav – Osećate se usamaljeno, čak i ako imate partnera, jer je on okupiran svojim problemima. Niste ni svesni do koje mere ste vi deo njegovog života. Ovnovi koji su u vezi sa Jarcem ili Škorpijom imaju probleme u komunikaciji s partnerom.
Zdravlje – Ne budite neraspoloženi, uskoro kreće bolji period.
   BIK (22.4.- 21.5) TAURUS

Posao – Dobro se snalazite u poslovnom životu, pogotovo ako su vam poslovni partneri Ovan ili Vaga. Strelac i Vodolija ne odustaju od namere da vam se pridruže u nekom većem poslu. Moguć je konflikt sa Ribama.
Novac – Bićete u prilici da zaradite novac posredstvom osoba koje često putuju u inostranstvo, ili rade u medijima. Mogući su dobici preko sudskih sporova i nasledstva.
Ljubav – Postoji mogućnost da nesmotreno možete ćete ući u ljubavnu vezu s nekim koga često viđate na poslu ili u javnosti. Romansa sa Jarcem ili Škorpijom.
Zdravlje – Proverite sinuse.
   BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Posao – Nove poslovne mogućnosti otvoriće vam se početkom sedmice, ali bićete suočeni i sa preprekama koje će vam postavljati Ribe ili Vodolija. Ali, teško će vas bilo ko sprečiti da ostvarite ono što ste naumili.
Novac – Ako nameravate da započnete privatni biznis, pazite s kim pravite finansijski aranžman.
Ljubav – Ne ulazite u vezu u kojoj je velika razlika u godinama, jer to može da bude mač sa dve oštrice, pogotovo ako se radi o Jarcu ili nekome ko je prisutan u javosti. Ukoliko ste mušakarac, dopadaju vam se Vaga ili Riba.
Zdravlje – Više se odmarajte i bavite hobijem.   RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Posao – Početkom sedmice pokušaćete na svaki način da uradite nešto po svome i verovatno do petka da završite započete poslove. Krajem perioda bićete prilagodljiviji i spremniji na ustupke.
Novac – Sredinom sedmice moguć je vanredni prihod, dobitak u igrama na sreću ili preko saradnje sa Škorpijama.
Ljubav – Ubeđeni ste da partner ima velike prohteve i da vam postavlja gotovo nemoguće uslove.
Zdravlje – Bavite se rekreacijom.
   LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Posao – Nagoveštene su mogućnosti da vam krene nabolje. Ulažete velike napore u ono što radite, ali se previše nervirate.
Novac – Pokušajte da trošite što manje, jer ste prilično haotični u rukovanju s novcem. Bilo bi dobro da počnete da štedite.
Ljubav – Vrlo ste omiljeni kod suprotnog pola, iako toga niste svesni, jer vas je neko povredio kada ste se najviše nadali da će biti spreman na kompromis. Ako nameravate da idete negde na kraći put s partnerom, lepo ćete se provesti.
Zdravlje – Više pažnje obratite na zdravlje.

   DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO

Posao – Vaše ambicije postaju sve veće, ali mnogo toga nije lako da se realizuje. Ne postavljajte sebi prevelike ciljeve. Uspešna saradnja sa Jarcem ili Bikom.
Novac – Poslovni partneri iz inostranstva i dalje su najbolji izvor prihoda. Sredinom sedmice očekuju vas iznenadni dobici.
Ljubav – Nikako da se postavite kako treba prema jednom Jarcu ili Vodoliji, previše ih kritikujete. Preko posla ili u poslovnim krugovima upoznaćete nekoga ko će vam biti veoma značajan. Najverovatnije je u pitanju jedan Lav.
Zdravlje – Pravilnije se hranite.   VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Posao – Početak sedmice je izuzetno povoljan za saradnju s Rakom ili Ovnom. Nemojte da verujete u sve što vam pričaju ili obećavaju jedan Lav ili Blizanac. Ne verujte ni onima koji su spremni da bez mnogo razmišljanja uđu u novi posao, a vas zovu da im se pridružite.
Novac – U ovom periodu očekuju vas dobici s nekoliko strana. Čuvajte se lopova na javnom mestu.
Ljubav – Vaša potreba za romantičnim doživljajima može biti i te kako zadovoljena, ako budete bili spremni da se upustite u tajnu vezu s nekim ko je poznat u javnosti. Imate jaku potrebu da vas osoba koja vam je draga ceni i poštuje.
Zdravlje – Stomačni problemi.
   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Posao – Sami ste krivi ako se situacija ne odvija onako kako ste želeli. Strepite da bi neko mogao da ugrozi vaš položaj, ali vi uporno istrajavate u svojim namerama.
Novac – Moguće da će vam kasniti neka ili neke isplate koje očekujete.
Ljubav – Stalno razmišljate o osobi koja vas odavno opseda. U pitanju je neko s posla, naročito ako radite u velikoj firmi. Imate priliku da ostvarite vrlo lepu ljubavnu vezu, doduše u tajnosti, verovatno sa advokatom ili nekim ko radi u državnoj firmi.
Zdravlje – Glavobolja i problemi sa sinusima ili grlom.

  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Posao – Nemate utisak da je bilo kome stalo do posla koliko vama i, ako radite u velikoj firmi, malo ko vas razume ili podržava. Situacija nije tako loša ukoliko se obratite Vagi ili Biku. Obnovite znanje stranih jezika.
Novac – Ako ste očekivali neku uplatu koja nije stigla, ili je neko trebalo da vam vrati dug, ne brinite – uskoro će se i to dogoditi. Dobici u radu s Vagom, Ovnom ili Vodolijom.
Ljubav – Tokom ovog perioda možete ostaviti izuzetno pozitivan utisak na osobu koja vam se dopada, pogotovo ako zbog posla često putujete ili idete na velike skupove. Privlači vas neko prisutan u medijima ili u politici.
Zdravlje – Odnosi sa rođacima i saradnicima nisu dobri.
   JARAC (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Posao – Očekujete podršku Raka ili Lava u vezi s poslom koji bi mogao da vam donese lepu zaradu. Ukoliko se bavite privatnim biznisom, moguć je manji zastoj u radu zbog problema s dokumentacijom.
Novac – Početkom sedmice bićete ljuti zbog povećih troškova, ali ne brinite, uskoro ćete naći novi izvor prihoda.
Ljubav – Držite konce u svojim rukama, jer se ponašate prilagodljivo i spremni ste da u mnogo čemu popustite. Nemojte se nervirati ako partner ne bude ispoštovao zajednički dogovor. Verovatno ste u vezi sa osobom koja uvek kasni i na koju ne možete da računate.
Zdravlje – Bolovi u nogama.


 

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Posao – Imate utisak da svi prate svaki vaš korak, da vas stalno procenjuju i ocenjuju. Spremni ste da date maksimum od sebe da biste pokazali koliko ste sposobni. Šefu ste desna ruka u poslu, ali pritajeno maštate o samostalnom poslu sa strancima.
Novac – Preko rođaka ili prijatelja iz inostranstva vam stiže novac, ili ideja u vezi s nekim zajedničkim poslom.
Ljubav – Vašem znaku ljubavni život ne bi trebalo da bude prepreka ni u kom pogledu, ukoliko budete više komunikativni. Mnogi misle da držite do sebe i da ste prepotentni, a malo ko pretpostavlja kako se zaista osećate. Predstoji susret s Jarcem ili Škorpijom.
Zdravlje – Moguća glavobolja.   RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Posao – U ovom periodu očekuju vas razne poslovne ponude, bićete mnogo aktivniji, i pokušaćete da uspostavite kontakt s nekadašnjim saradnicima.
Novac – Predstoje vam dobici s nekoliko strana, moguće od poslova koje ste svojevremeno zaključili s Vagom. Slabi ste prema nekome i daćete mu novac na zajam.
Ljubav – Ako vam je partner rođen u znaku Lava ili Ovna, ljubomoran je, ali to neće pokazati. Bilo bi najbolje da prihvatite udvaranje Škorpije ili Jarca. Jedna Vodolija vam stalno izaziva osećaj griže savesti, razmislite zašto. Slobodnim Ribama predstoji nova, romantična veza.
Zdravlje – Smanjite obroke i manje se nervirajte.

Advertisements