Dnevni horoskop 26.12.2013.

Ovan (21.03 – 20.04)

Posao:
Trenutni položaj Meseca utiče na Vasu emotivnu osetljivost ili na neke loše procene u poslovno-finansijskoj saradnji. Budite razumni, trenutni neuspeh treba da Vas motiviše na dodatnu upornost ili na želju za prevazilaženjem ličnih slabosti.

Ljubav:

Nečija poruka može da se tumači na različite načine, a za Vas je »istinito« pre svega ono što Vam je drago da čujete.

Zdravlje:

Važno je da što bolje uskladite svoje misli i osećanja. 

Bik (21.04 – 20.05)

Posao:
Želite da promenite poslovne okolnosti i ne obraćate pažnju na osobu koja Vas zamara kritizerskom pričom. Ne možete svima da ugodite, ali sve što činite sa pozitivnom tendencijom ostavlja dobar utisak na Vaše saradnike.

Ljubav:

Oslobodite se od nekih »emotivnih kočnica« u skladu sa ličnim potrebama, pokažite dobru volju i upriličite neku omiljenu zabavu u dvoje.

Zdravlje:

Uživajte u lepim stvarima, opustite se. 

Blizanci (21.05 – 21.06)

Posao:
Ukoliko Vas privlače izazovne ili nepoznate situacije, potrebno je da prihvatite i odredjeni stepen rizika u poslovnim pregovorima. Ponekad blic procena ume da zavara, obratite pažnju na različite komentare i na vreme zatražite nečiji savet.

Ljubav:

Susret sa jednom osobom za Vas predstavlja »emotivni vrhunac«, ali na žalost taj vrhunac brže iščezava i prolazi nego što biste to želeli.

Zdravlje:

Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu 

Rak (22.06 – 22.07)

Posao:
Ne uspevate da predvidite nečiji odgovor na zadatu temu ili da uspostavite dobar odnos sa saradnicima. Nema razloga da se ponašate previše razmetljivo, već zatražite nečiju moralnu ili materijalnu podršku.

Ljubav:

Partner vešto ignoriše Vaše ideje, pokušavate da shvatite značenje skrivenih motiva. Ponekad je teško sagledati kompletnu istinu i odgonetnuti nečije namere.

Zdravlje:

Prijaće Vam dijetalna ishrana, konzumirajte više tečnosti. 

Lav (23.07 – 23.08)

Posao:
Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika. Nema potrebe da pričate o stvarima koje izazivaju negativnu reakciju, bolje je da prihvatite kompromisnu varijantu. Uostalom, uvek postoji faktor promene i iznenađenja.

Ljubav:

Partner se iskreno trudi, ali ne razume najbolje sve Vaše ideje. Polako gubite strpljenje u ponavljanju »poznate priče«.

Zdravlje:

Izbegavajte situacije koje Vas dodatno zamaraju ili opterećuju. 

Devica (24.08 – 23.09)

Posao:
Trenutno ljubav i lično zadovoljstvo ne idu u zajedničkoj kombinaciji. Potrebno je da se opredelite za praktičnija rešenja. Iskustvo Vas opominje, da ne treba verovati osobi o kojoj Vaši saradnici govore više u negativnom kontekstu.

Ljubav:

Prihvatili ste pasivnu ulogu u odnosu prema voljenoj osobi, uskoro ćete zažaliti zbog svojih loših procena.

Zdravlje:

Prijaće Vam neki vid psiho-fizičke relaksacije. 

Vaga (24.09 – 23.10)

Posao:
Nema razloga da se povodite za lažnim utiscima ili da Vas neko zavarava velikim obećanjima. Proveravajte nove informacije o poslovnim prilikama i potrudite se da zaštitite svoje interese.

Ljubav:

Ukoliko Vas iritira nečije prisustvo ili ponašanje, sacuvajte prisebnost. Ne možete reći sve što mislite, a da to ne izazove i odredjene posledice u zajedničkom odnosu.

Zdravlje:

Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode. 

Škorpija (24.10 – 22.11)

Posao:
Ukoliko se nalazite u nekoj osetljivoj fazi, prepustite svojim saradnicima da obave teži ili komplikovaniji deo posla. Morate imati dobru procenu, ko može da Vas zameni u odlučujućem trenutku i u važnim pregovorima. Izbegavajte brzopletost.

Ljubav:

U ljubavnom životu, nemojte dozvoliti svom partneru preteranu dozu samoljublje ili hirovito ponašanje. Sve ima svoju zdravu meru i granicu.

Zdravlje:

Važno je da se oslonite na svoj razum. 

Strelac (23.11 – 21.12)

Posao:
Nemate dovoljno strpljenja za dodatne obaveze, ali postoje situacije koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili fazu inkubacije. Važno je da na što bolji način uskladite svoje želje i mogućnosti.

Ljubav:

Neko u Vama pobuđuje emotivo interesovanje i dobro raspoloženje. Ne budite nestrpljivi, imaćete razloga za radost. Sačekajte da se neke situacije razjasne u skladu sa zajedničkim potrebama.

Zdravlje:

Prijaće Vam boravak u prirodi i relaksacija. 

Jarac (22.12 – 20.01)

Posao: 
Komplikovana situacija u kojoj se nalazite proizilazi iz zajedničkog pokušaja, da se napravi pravilna deoba poslovnih i finansijskih interesa. Nema potrebe da ponavljate priču, koja izaziva novo nerazumevanje ili oštro negodovanje u krugu saradnika.

Ljubav:

Razmislite na koji način treba da šarmirate i da odobrovoljite svog partnera. Uvek postoji novi ili dobar način da osvojite dragu osobu.

Zdravlje:

U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili susret, kao podsticaj za dobro raspoloženje. 

Vodolija (21.01 – 18.02)

Posao:
Pokušavate da impresionirate okolinu svojim prepoznatljivim šarmom i različitim sposobnostima. Ipak, sve što činite podseca na klasično preuveličavanje. Ne uspevate da odredite svoje mesto ili ulogu u poslovnim pregovorima.

Ljubav:

Nema razloga da kritikujete blisku osobu, bolje je da ozbiljnije analizirate svoje ponašanje kao i propuste koje ste učinili.

Zdravlje:

Važno je da imate jaku motivaciju i dobru volju. 

Ribe (19.02 – 20.03)

Posao: 
Iznenada umete da zablistate u susretu sa saradnicima i da ponudite neko neočekivano dobro rešenje. Imate dobre ideje i stalo Vam je da ostvarite zajedničke interese. Sposobnost dobrog prilagodjavanja na različite uslove, je nužna za poslovni uspeh.

Ljubav:

Godi Vam nečija pažnja, tako da upijate svaku reč koju izgovara bliska osoba. Osmeh zadovoljstva odaje Vašu unutrašnju sreću.

Zdravlje:

Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi. 


Horoskop na dan 26.12.2013.

 • Ovan

  Neko koga poznajete već duže vreme mogao bi nestati iz Vašeg života. Ovo bi Vam moglo doneti osećaj dezorijentisanosti i neusresređenosti. Vaš pogled na istinu, čast, etiku i moral možda zahteva reviziju u svetlu nedavnih događaja. Moguće je da nazirete promenu profesije na horizontu. Veoma je pozitivno to što ste u procesu prevazilaženja svojih ograničenja. U svakom slučaju slušajte šta Vam srce govori.

 • Bik

  Iako Vam je komunikacija jača strana, danas će Vam možda pričinjavati problem. Možda osećate potrebu za samoposmatranjem, ali otvorena i iskrena diskusija može biti ono što Vam je potrebno sada. Vaša brižno čuvane ideje i vrednosti se menjaju i možda će Vam biti potrebne smernice da „pustite u rad“ svoja nova verovanja. Sleduje Vam potraga za istinom u budućnosti na kojoj ćete svakako želeti da imate društvo.

 • Blizanci

  Stres u vezi zdravlja mogao bi Vas naterati da preispitate svoju trenutnu situaciju, a posebno posao. Moguće je da želite da se osvrnete na svoje veštine i razmotrite kako da ih iskoristite u nekim drugim oblastima. Komunikacija iz udaljenih mesta može doneti nove mogućnosti da sprovedete u delo stare ambicije. Nemojte ih automatski otpisati. Promena se nalazi u vazduhu. Nije mudro da pokušate da je zaustavite.

 • Rak

  Dete koje čuči u Vama danas bi se moglo pojaviti na površini. Sećanje na prošla dobra vremena izneće na videlo dana Vašu razigranu stranu ličnosti. Možda poželite da se prepustite obliku zabave u kojem ste nekada uživali, ali ste je odavno zanemarili. Usmerite ovu energiju prema deci koja će Vam doneti puno inspiracije. Pričajte im priče iz svog detinjstva ili im pročitajte neku lepu priču. Prepustite se maštanju danas, a sutra ćete se već suočiti sa stvarnošću.

 • Lav

  Preispitivanje odnosa može izazvati tužno osećanje danas. Možda shvatate kako pokušavate da popravite jedan koji više ne funkcioniše kako treba. Emocije iz prošlosti koje su stvorile poteškoće mogle bi se sada ponovo pojaviti. Oslobađanje od njih će Vam doneti hrabrost da krenete dalje. Odnosi sa drugima su kao materija i energija. Moguće ih je promeniti, ali ne mogu biti stvoreni ili uništeni. Bilo koji oblik da preuzmu, prava prijateljstva će uvek biti tu.

 • Devica

  Danas možete da ostavite po strani uobičajenu tendenciju da gurate napred bez potrebe za osvrtanjem. Moguće je da ćete preispitati ideje iz prošlosti i sada ih videti u sasvim novom svetlu. Okolnosti će Vas možda naterati da preispitate trenutni posao ili stil života. Možda razmatrate i neke nove poteze. Kontakti sa braćom i sestrama ili možda komšijama sada bi mogli biti obnovljeni. Danas se sve svodi na prilagođavanje.

 • Vaga

  Danas se sve vrti oko preispitivanja. Snovi ili ambicije od kojih ste odustali sada bi se ponovo mogli pojaviti kao opcija. Možda ćete biti primorani da se suočite sa poteškoćama u Vašoj trenutnoj situaciji. Moguće je da ćete se odlučiti da zatražite uslugu od osobe koju dugo niste videli i čuli. Potrebno je da otplatite stara dugovanja. Ovo je sjajna prilika da spojite razvezane krajeve, završite određene stvari i nastavite dalje.

 • Škorpija

  Moguće je da ćete danas razmišljati o srećnim i bolnim sećanjima iz detinjstva što bi Vam moglo doneti novo razumevanje kako rana iskustva utiču na Vašu trenutnu situaciju. Neočekivani uvidi bi mogli da donesu novu perspektivu kako za prošlost tako i za budućnost. Možda ćete shvatiti kako trenutni poslovni i privatni pravac nije pravo rešenje za Vas. Ne dozvolite da strah nadvlada Vašu potrebu za promenom.

 • Strelac

  Iako se možda osećate veoma udobno u svom okruženju, možda ćete primetiti nepogrešiv signal da je vreme za promene. Ovo može da podrazumeva drugi posao što bi Vam omogućilo da iskoristite veštine i talente koje ste zanemarili. Ne dozvolite da Vas mali, ali neophodni zadaci skrenu sa novog kursa delovanja. Ovo predsavlja vitalnu fazu u Vašem ličnom razvoju.

 • Jarac

  Iznenadni finansijski uspeh mogao bi da donese preokret u Vašem načinu života. Razmislite o Vašoj trenutnoj situaciji i razmotrite ostvarivanje starih snova koje ste možda zanemarili. Duhovni ciljevi i interesi mogli bi se promeniti. Moguće je da ćete ostaviti iza sebe stara prijateljstva i započeti nova. Važno je da zapamtite da kada krenete novim putem povratka više nema.

 • Vodolija

  Čini se da trošite veći deo svog života služeći drugima. Sada ćete verovatno preispitati svoje „dužnosti“ prema njima. Moguće je da neko iskorišćava Vašu dobrodušnost. Možda osećate potrebu da konačno ispunite svoje želje. Sagledajte objektivno svoju situaciju bez osećaja krivice, tuge ili straha od gubitka prijatelja. Vaša sreća je takođe veoma važna.

 • Ribe

  Sposobni ste da uvek jasno vidite obe strane situacije. Danas ćete možda osuditi budući pravac delovanja u pogledu prošlosti. Možda ćete testirati prethodne vrednosti i preispitati prošla razmišljanja. Ovo bi Vas moglo dovesti da završetka određenih odnosa ili započinjanja sa novim. Moguće je da će ovo zahtevati i određene napore, ali će postaviti čvrste temelje za budući uspeh.


Vaš horoskop za dan:
26.12.2013.

OVAN
Osoba koja ima drugačije interese neće Vam dozvoliti da ostvarite svoje poslovne namere. Budite pažljiviji u susretu sa saradnicima, jer postoje situacije koje treba da odložite za neku bolju priliku. Ponekad upornost i »velike reči« nisu dovoljne da biste ostavili kompletan ili željeni utisak pred bliskom osobom. Promenite svoj stil u skladu sa partnerovim aspiracijama koje primećujete.Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivne misli i dobro raspoloženje.

BIK
Pokušavate da animirate svoju okolinu, ali saradnici ne pokazuju dovoljno sluha za neke zajedničke interese. Postoje stvari o kojima se skoro nepotrebno raspravlja i mimo Vaše volje. Partner postavlja različita pitanja, a od Vas očekuje istinu u stilu »neoborivih dokaza«. Prijaće Vam poveravanje i razgovor sa bliskom osobom. Do nekih odgovor i rešenja ne možete doći sami.Sugestija: Budite pažljiviji u saobraćaju, izbegavajte konfliktne situacije.

BLIZANCI
Saradnici imaju dobre namere, stoga prihvatite nečiju sugestiju koja vodi ka pozitivnim rezultatima. Važno je da se pravilno organizujete i da ispoštujete zajednički poslovni dogovor u predvidjenom roku. Primećujete da Vam nedostaje nečije prisustvo ili emotivni podsticaj u različitim situacijama kroz koje prolazite. Suviše ste zaokupljeni raznim temama koje Vas udaljavaju od voljene osobe.Sugestija: Potrebno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

RAK
Imponuju Vam različite pohvale, ali sačekajte na zvanične komentare ili na nečije stručno mišljenje. Nema potrebe da favorizujete situacije koje ne odlučuju o krajnjem ishodu na poslovnoj sceni. Na Vaše raspoloženje za sada pozitivno deluju samo oni koji dobro poznaju Vašu ćud, emotivne afinitete ili ukus. Pažljivije birajte društvo za različite situacije koje palnirate ili kroz koje prolazite.Sugestija: Važno je da se oslobodite od psihološke tenzije.

LAV
Želite da predstavite novu ideju ili plan o poslovno-finansijskoj saradnji. Nemojte dozvoliti da Vam nedostaju optimizam i jaka volja u odlučujućim momentima pred saradnicima. Probleme koje imate možete rešavati u hodu. Planirajte neku pomalo nesvakidašnju zabavu u društvu voljene osobe koja će Vas ispuniti posebnim raspoloženjem. Oslonite se na svoj maštoviti duh i na strasne impulse.Sugestija: Priuštite sebi aktivan odmor i relaksaciju, prijaće Vam.

DEVICA
Imate pomalo loš predosećaj, stoga izbegavate intrigantne situacije ili osobu koja Vas iritira svojim možda nerazumnim ponašanjem. Ipak, u pokušaju da se problemi reše razumno i na miran način ne postižete uvek željeni efekat. Povremeno delujete uznemireno. Bolje je da stišavate svoje uzavrele strasti, nego da provocirate voljenu osobu na novu ljubavnu raspravu koja će Vas dodatno opteretiti.Sugestija: Reagujete preosetljivo na različite sitnice, opustite se.

VAGA
Očekuju Vas pozitivne informacije, neko Vas podstiče na kreativniju ulogu i razmišljanje o poslovnoj saradnji. Sa nestrpljenjem očekujete susret sa osobom, koja treba da potvrdi Vaš uspeh ili mogućnost za dalju saradnju. Partnerovo prisustvo ili privrženost deluju ohrabrujuće u različitim situacijama, naročito u momentima kada se u Vam iznenada ustalasaju neke »lične slabosti«.Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

ŠKORPIJA
Okolina pokazuje veliko interesovanje za Vaše ideje. Potrebno je da usaglasite zajedničke poslovne interese i termine. Vaši rezultati na najbolji način ilustruju znanje ili sposobnosti koje posedujete. Bolje je da u odredjenim situacijama zaboravite na glas razuma i da sledite svoja osećanja, ne možete pogrešiti kada sledite svoje srce. Odgovorite na poruku koju Vam upućuje voljena osoba.Sugestija: Emotivna afirmacija u Vama pokreće neku skrivenu energiju.

STRELAC
Nalazite se u dobroj psiho-fizičkoj formi i verujete u svoje sposobnosti, tako da ne brinete zbog različitih problema koji opterećuju Vaše saradnike. Uspeh je moguće ostvariti u kombinaciji nekih profesionalnih manira, iskustva i skrivenih aduta. Planirajte interesantnu zabavu u odabranom društvu. Sve se može upriličiti na dobar način, kada postoji dobra volja i misaono-emotivni sklad.Sugestija: Prijaće Vam aktivna uloga na različitim stranama, zračite pozitivnom energijom.

JARAC
Ponekad stvari nisu jednostavne kao sto na prvi pogled izgledaju, stoga nemojte dozvoliti da Vas neko upotrebi za svoje skrivene namere. Pažljivije analizirajte nova dešavanja na poslovnoj sceni i nečiju reakciju. Povremeno delujete zabrinuto. Nedostaje Vam nečija emotivna pažnja i prisustvo, čini Vam se da partner nema dovoljno volje da Vam se približi. Možda imate pogrešnu procenu.Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas neko uznemirava ili opterećuje.

VODOLIJA
Informacije koje dobijate potvrdjuju Vaša očekivanja o daljem razvoju dogadjaja na poslovnoj sceni. Prihvatite nečiju ideju o zajedničkoj saradnji, isplatiće Vam se. Pokažite više smisla za praktične aspekte i dugoročnija rešenja. Nemojte potiskivati svoje emotivne želje, jer postoji osoba koja sigurno može da Vam ugodi na način koji ćete doživeti kao dobar ljubavni tretman. Sugestija: Uživajte u stvarima koje Vas inspirišu na pozitivno raspoloženje.

RIBE
Neko Vas dovodi u nezahvalnu situaciju i počinje da Vas iritira svojim ponašanjem. Nema razloga da se ustežete pred saradnicima, koji ne poštuju datu reč ili zajednički dogovor. Potrudite se da ostvarite svoje namere. U susretu sa voljenom osobom sve može da se promeni na jednostavniji način, pokažite dobru volju i spremnost na prilagodjavanje. Ne pomažete samo partneru, već i sebi.Sugestija: Važno je da sačuvate prisebnost duha.  

          
Advertisements