Dnevni horoskop 27.12.2013.

Ovan (21.03 – 20.04)

Posao:
Koristite stroge kriterijume kako biste maksimalno zaštitili svoje interese u poslovno-finansijskim pregovorima. Ne treba da se ponašate suviše strogo prema osobi koja ima dobru nameru, ali ne uspeva da Vam predoči sve što biste želeli da čujete ili vidite.

Ljubav:

U odabranom društvu i uz nečije emotivne podsticaje, svet oko Vas izgleda mnogo bolje i lepše.
Opustite se uz blisku osobu.

Zdravlje:

Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu. 

Bik (21.04 – 20.05)

Posao:
U poslovnom dijalogu postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Neko od saradnika pažljivo analizira Vaše ponašanje i donosi ocenu o ukupnim rezultatima. Saradnja je nužna za dalju afirmaciju, ali ne po svaku cenu.

Ljubav:

Umesto da nepotrebno morališete i pridikujete za različite sitnice koje primećujete, potrudite se da ulepšate nečije emotivno raspoloženje.

Zdravlje:

Prijaće Vam dijetalna ishrana i boravak u prirodi. 

Blizanci (21.05 – 21.06)

Posao:
Ponekad sve postaje relativno i podložno iznenadnim promenama, stoga nemojte donositi zaključak bez konsultacije sa bliskim saradnicima. Izbegavajte varijantu »sve ili ništa« i različite izazove koji mogu da Vas oštete.

Ljubav:

U susretu sa voljenom osobom upotrebite neki »oprobani recept«, koji vodi ka novom emotivnom i strasnom zbližavanju. Kao i uvek, dobra volja – čuda čini.

Zdravlje:

Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se. 

Rak (22.06 – 22.07)

Posao: 
Ponekad treba upotrebiti poznato šahovsko pravilo: »taknuto-maknuto«. Saradnici očekuju da delujete dovoljno snalažljivo u različitim situacijama i prilikama. Važno je da rangirate poslovne dogovore po stepenu važnosti i isplativosti.

Ljubav:

Pažljivije analizirajte voljenu osobu kako biste otkrili nove detalje, koji mogu da ispune zajednička očekivanja i potrebe koje imate.

Zdravlje:

Nema razloga za zabrinutost, oslonite se na svoju intuiciju. 

Lav (23.07 – 23.08)

Posao: 
Imate dobru nameru, ali postoje iznenadne okolnosti koje Vas sputavaju da ostvarite svoje poslovne planove. Bolje je da se zaustavite u nekom kritičnom trenutku kada situacija počinje da se komplikuje, nego da rizikujete u poslovnim pregovorima.

Ljubav:

Ako Vam je zaista stalo do ljubavnog pomirenja, pružite novu priliku svom partneru. Nije teško pokazati da imate dobre namere.

Zdravlje:

Potrudite se da ostvarite psihološku ravnotežu, opustite se. 

Devica (24.08 – 23.09)

Posao: 
Nalazite se pred novom poslovnom dilemom i potreban Vam je nečiji dobar savet, ne treba da precenjujete svoje mogućnosti. Stalo Vam je da održite nivo uspešne saradnje, ali ne dozvoljavate da Vas neko sputava ili moralno učenjuje.

Ljubav:

Ponekad Vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv koliko biste to želeli, ali Vi imate dobru volju da to promenite.

Zdravlje:

Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju. 

Vaga (24.09 – 23.10)

Posao: 
Pravilna informisanost pruža šire mogucnosti za dobar izbor i poslovnu afirmaciju. Vaši saradnici imaju dobre ideje, stoga obratite pažnju na sve korisne informacije koje garantuju bolje poslovne rezultate ili materijalnu sigurnost.

Ljubav:
Moguće je da ste nehotično povredili nečija osećanja, glas savesti Vas podseća na iskreno izvinjenje. Pokažite znake pažnje i iskrenu privrženost.

Zdravlje:
Važno je da uspostavite harmoničan odnos sa svojom okolinom. 

Škorpija (24.10 – 22.11)

Posao:
Ukoliko nemate dovoljno interesovanja da se posvetite nekim zamornim temama, budite iskreni i nemojte davati zvanična obećanja. Nedostaje Vam jača koncentracija ili samopouzdanje da preuzmete odgovornost pred saradnicima.

Ljubav:

Sa druge strane preterana doza hrabrosti ili emotivne samovolje, može da iskomplikuje zajednički život i odnos sa bliskom osobom.

Zdravlje:
Podstičite kod sebe dobru koncentraciju i pozitivno raspoloženje. 

Strelac (23.11 – 21.12)

Posao: 
Bez obzira na Vašu intelektualnu snalažljivost i efikasnost, postoje stvari koje se ne uklapaju u Vašu poslovnu procenu. Kada stvari ne idu u željenom pravcu gubite motivaciju, a nečija kritika donosi suprotan efekat.

Ljubav:

U emotivnom smislu brinete bez pravog razloga, voljena osoba trenutno ne želi da Vam poverava svoje misli. Ali, i sami postupci dovoljno govore o nečijim osećanjima.

Zdravlje:

Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju. 

Jarac (22.12 – 20.01)

Posao
Ako prekršite osnovna poslovna pravila, postoji mogućnost da Vam se pripiše veći deo krivice nego što to zaslužujete. Bolje je da svoje obaveze završite na rutinski način, nego da ih odlažete. Pokažite da posedujete smisao za praktična rešenja.

Ljubav:

Potrebna Vam je dobra volja i veliko strpljenje da se uzdržite u nekim reakcijama pred voljenom osobom. Imate različite stavove i vidjenja.

Zdravlje:

Nema razloga da precenjujete lične mogućnosti. 

Vodolija (21.01 – 18.02)

Posao: 
Zainteresovani ste za neke savremenije ideje i pokušavate da se rasteretite od napornih obaveza. Pažljivije analizirajte svoje saradnike, neko Vam daje dobar primer o uspešnom poslovanju. Prihvatite koristan savet.

Ljubav:

Prati Vas emotivno zatišje, utonuli ste u svoj svet ideja i iščekujete »promene« ili da neko u Vama pokrene snažne impulse. Nemate dovoljno samopozdanja.

Zdravlje:

Važno je da pravilno kanališete svoju energiju. 

Ribe (19.02 – 20.03)

Posao: 
Teško Vam je da se organizujete kada Vas saradnici neprekidno ometaju sa različitim zahtevima. Stalo Vam je da ostvarite saglasnost oko zajedničkih interesa, ali poslovna situacija se komplikuje mimo Vaše volje.

Ljubav:
Partner često postavlja pitanja koja u Vama podstiču nelagodnost ili loš predosećaj.
Suviše strepite od nečije reakcije, opustite se.

Zdravlje:

Prijaće Vam aktivan odmor i relaksacija. 


Horoskop na dan 27.12.2013.

 • Ovan

  Prijatelj koji ima finansijskih poteškoća bi mogao danas da vam se pojavi pred vratima. Vi ga ne simpatišete preterano, a zasigurno nećete ni u buduće, s obzirom da će od vas tražiti novčanu pozajmicu. Svesni ste da pare troši na pogrešne stvari i ne želite u tome da učestvujete. Potrudite se da danas isključite telefon, ako ne želite da vas pronađe.

 • Bik

  Da li ste danas dobili zadatak na poslu, a bez tačnih uputstava kako da ga izvršite? Ako je tako, verovatno se osećate pomalo izgubljeno. Potrudite se da svakako tražite dodatna objašnjenja – nije poželjno da stvari radite na svoju ruku, naročito ako je u pitanju velika odgovornost. Ne radite ništa dok ne dobijete direkcije.

 • Blizanci

  Verovatno ste uzbuđeni zbog predstojećeg putovanja, ali nisu vam poznati baš svi detalji aranžmana. Ne dozvolite da se razočarate kada shvatite da niste dobili ono što vam je obećano. Na vreme proverite sve sitnice, ako treba i nekoliko puta. Nakon toga, jedino što vam ostaje je da uživate u predstojećim danima!

 • Rak

  Danas ćete provesti dosta vremena razmišljajući o vašim dugoročnim ciljevima. Šta je to što zapravo želite? Da li ste sasvim sigurni da imate pravi uivd u vaše mogućnosti i celokupnu situaciju? Ako smatrate da ste se oko nekih stvari previše zaleteli, da su vam nedostižne, ne gubite nadu. Probajte da reorganizujete prioritete i da krenete malim koracima. I najduži put počinje jednim korakom.

 • Lav

  Neko u vašoj blizini danas će biti uznemiren i vi nećete moći nikako da ostvarite komunikaciju. To može da vam pokvari celodnevnu atmosferu. Verovatno ćete se pitati da li je ta osoba uznemirena zbog vas. Nemojte da vas to opterećuje. Strpite se da se sama otvori i kaže šta je muči.

 • Devica

  Danas bi vas mogle uznemiriti neke neprijatne vesti iz daleka. To bi se moglo negativno odraziti na vaš posao ako ne budete pažljivi. Vaš um mogao bi da odluta sa posla i da doživite niz komplikacija. Pokušajte da se skoncentrišete. Sve što čujete manje je strašno nego što vama deluje u datom trenutku. Opustite se više.

 • Vaga

  Trenutno se nalazite na dobroj poziciji u ljubavi. Ako ste sami, vama to ne smeta i ne trudite se da to promenite. Ako pak imate partnera vi ste i u tom slučaju zadovoljni. Vi ste jednostavno neko ko prihvata sve u životu i snalazi se u svim situacijama. Neki vaš prijatelj ima novčane probleme. Ako ne možete da pomognete, makar ga saslušajte.

 • Škorpija

  Danas ćete imati posetu, ali verovatno nećete biti srećni zbog toga. Osoba o kojoj se radi će biti rasejana i ćutati sve vreme, što će vama stvoriti neprijatnost. Verovatno se radi o nekome ko ima veliki problem. Probajte da razgovarate otvoreno i pomognete joj ako možete. Ako ne, nemojte joj ni zameriti.

 • Strelac

  Danas ćete putem telefona primiti neku iznenadnu vest ili informaciju o nekoj osobu koju vi poznajete. Nemojte verovati u sve što čujete. Ako se radi o vama važnoj osobi, raspitajte se dublje i dobro razmislite da li je to istina ili samo trač, a ukoliko je neko nebitan, ni ne treba da vas zanima.

 • Jarac

  Ako ste danas planirali kupovinu, nekog luksuznog predemeta na primer, možda je vreme da to odložite za neku drugu priliku. Zvazde vam savetuju da danas nije naročito povoljan trenutak za to. Mogli biste proći loše, jer ćete potrošiti preveliku količinu novca, a nećete biti zadovoljni.

 • Vodolija

  Brige u vezi jednog člana porodice će vam danas oduzimati mnogo vremena i energije. Ova osoba najverovatnije neće da se poverava nikome, pa ni vama. Najbolje bi bilo da joj se sklonite s puta i da je ne zapitkujete previše. Kada dođe pravi momenat, vi ćete biti prva osoba kojoj će se obratiti za savet.

 • Ribe

  Član porodice ili komšija će vam možda reći nešto, a vama će intuicija govoriti da nije iskren. Ne mora da znači da ima loše namere, nego da želi da vas poštedi nekih negativnih osećanja. Najbolje bi bilo da ne insistirate da vam kaže istinu. Ovoga puta, zaista nema potrebe da je čujete – neće vam doneti ništa dobro.

          


Vaš horoskop za dan:
27.12.2013.

OVAN
Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje namere, ali ne odustajete od ambicioznih ciljeva i tražite zaobilazna rešenja. Nečije ideje zvuče mnogo interesantnije u momentu dok se slušaju, nego kada počinju da se sprovode u delo. U susretu sa voljenom osobom ne postižete uvek u potpunosti željeni efekat. Dešava se da češće uzaludno glumite nezainteresovanost za odredjene dogadjaje.Sugestija: Potrudite se da ostvarite bolju psihološku ravnotežu.

BIK
Vaš poslovni neuspeh objektivno ne predstavlja veliki gubitak, stoga odbijate da se povinujete pred nečijim kaznenim merama. Vaši saradnici treba da prihvate logična objašnjenja koja nudite ili realne okolnosti koje utiču na zajednički uspeh. U odnosu sa voljenom osobom, čini Vam se da ste na sebe preuzeli previše odgovornosti za zajedničke planove. Potrebno je da napravite odstupnicu.Sugestija: Sačuvajte samopouzdanje i dobro raspoloženje.

BLIZANCI
Suviše ste ponosni da progovorite o svojim problemima ili da otvoreno zatražite nečiju intervenciju. Potrebno je da se oslobodite od pogrešnih navika i da prihvatite nečiju ideju, kao dobar putokaz. Uspešne osobe, uvek traže i dobar savet. Nema razloga da verujete u neki spontani rasplet dogadjaja ili ljubavnu sreću koja dolazi iznenada. Ne zaboravite da ponekad, prvi utisak ume lako da zavara.Sugestija: Prijaće Vam neka omiljena zabava i psiho-fizička relaksacija.

RAK
Prihvatite skromniju poslovnu ponudu i nemojte podcenjivati nečije intelektualne sposobnosti. Delujete pomalo konfuzno pred saradnicima i zbog toga Vaša objašnjenja ne zvuče dovoljno ubedljivo. Potrebno je da bolje uskladite svoje misli i osećanja, kako biste sačuvali lično dostojanstvo pred osobom koja dobro poznaje Vašu ćud i slabosti. Ponekad je nemoguće sakriti unutrašnji nemir.Sugestija: Primenite neku od tehnika opuštanja i relaksacije, prijaće Vam.

LAV
Nepotrebno se uplićete u neku situaciju koju ne poznajete dovoljno i na takav način iritirate svoje saradnike. Prihvatite dobronamernu kritiku i nemojte preuveličavati svoje sposobnosti, važno je da ostvarite osnovni dogovor. Zadržite odredjenu meru opreza i mudrosti, nema razloga da iskušavate nečiju emotivnu naklonost. Potrebna Vam je veća diskrecija u nekim intrigantnim situacijama.Sugestija: Izbegavajte naporne ili konfliktne situacije.

DEVICA
Možda Vam se ne dopada nečija uloga u zajedničkim pregovorima, ali to ne treba dodatno da Vas opterećuje ili da menja Vaš prvobitni stav o poslovno-finansijskoj saradnji. Pre ili kasnije, sve dodje na svoje pravo mesto. Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru emotivna hrabrost ili impuls da se suoči sa zajedničkim problemima. Usmerite svoju pažnju više na sličnosti koje Vas povezuju.Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane i na zdravstvenu preventivu.

VAGA
Nove informacije realno deluju kao dobra prilika, ali na poslovnoj sceni iznenanda sve može da se promeni. Velike ambicije ili potreba za prikupljanjem materijalnih rezultata, ne treba da Vas navede na pogrešno ponašanje pred saradnicima. Pažljivije analizirajte ponašanje bliske osobe, važno je da redovno osluškujete nečije želje ili emotivne poruke. Moguće je da imate pogrešne pretpostavke.Sugestija: Izbegavajte neke ishitrene odluke, budite umereniji u reakcijama i ponašanju.

ŠKORPIJA
Uporno insistirate na svojim namerama i preduzimate odredjeni vid rizika u poslovnoj saradnji. Ako imate dobar predosećaj, oslonite se na svoju intuiciju i na dobru moć opažanja. Novi uspeh treba dodatno da Vas motiviše. U ljubavnom susretu je moguće mnogo toga dobrog učiniti. Nemojte dozvoliti da Vašem partneru nedostaje inspiracija, kao zajednička vodilja i emotivni podsticaj.Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

STRELAC
Moguće je da neko kritikuje Vaš način rada ili stil ponašanja. Nema razloga da se suprotstavljate mišljenju većine, budite dovoljno razumni i prihvatite nečiji savet. Potrudite se da završtite započeti posao u predvidjenom roku. U susretu sa bliskom osobom prikrivanjem istine oko nekih delikatnih situacija, samo odlažete rešavanje zajedničkih problema. Najbolje je da postupite po svojoj savesti.Sugestija: Slobodno vreme posvetite psiho-fizičkoj rekreaciji, opustite se.

JARAC
Delujete pomalo nesmotreno u susretu sa saradnicima i govorite o stvarima koje zadiru u domen poslovnih tajni. Zbog loših procena moguće su neke dodatne komplikacije, koje dovode u pitanje nastavak zajedničke akcije. Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu. Postoji osoba koja Vam poklanja iskrena osećanja i emotivnu pažnju, uživajte u zajedničkoj sreći koju možete da osetite.Sugestija: Delujete napeto, potrebna Vam je relaksacija.

VODOLIJA
Pažljivije analizirajte nove dogadjaje ili važne promene na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da neko nepravedno osporava Vaš uticaj ili zasluge koje imate u zajedničkoj akciji. Uporno pokušavate da izbegnete neki vid emotivne odgovornosti pred bliskom osobom. Ipak, ne možete poricati istinu u situacijama koje postaju očigledne. Ponekad je stvarnost drugačija od onoga što Vam se čini.Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

RIBE
Možda Vam se ne dopada nečije ponašanje, ali ne možete da promenite osnovne uslove ili određena pravila koja diktiraju Vaši saradnici. Nemojte trošiti svoju dragocenu energiju na situacije koje prolaze nedovoljno zapaženo na poslovnoj sceni. Osećate emotivnu nesigurnost, ali upornim prikrivanjem istine ostavljate pogrešan utisak na blisku osobu. Morate imati više hrabrosti u ličnom suočavanju.Sugestija: Trenutni položaj Meseca utiče na Vašu hipersenzitivnost.    

Advertisements