Najluđi horoskop za 2014. godinu


Objavljeno 28/12/2013 u 19:44
Poslednja izmena: 28.12.2013 u 20:54

horoskop

OVAN
21. mart – 20. april
Planovima vam uopšte nisu na mestu. Rođaci iz dijaspore od kojih ištete kovertu veruju vam kao srpski akcionar Dinkiću, raduju vam se kao kosovski Srbi Briselskom sporazumu i imaju za vas razumevanja kao navijači Zvezde za poštenje Toleta Karadžića. Dakle, spas neće stići iz Nemačke i to što ste prošle nedelje poslali ćaletovu šljivu, kevin ajvar i burazerov šal sa elementima kraljevine Srbije, neće pomoći. Džaba uvlačenje

BIK
21. april – 20. maj
Poželjni ste na poslu kao “masno” tokom posta i dobrodošli kao prase u Teheranu. Kolege vam se raduju kao Tompsonu u Kragujevcu, a dobrodošlica je na nivou one koje bi Baja Mali Kninžda doživeo u Zadru, dok pred Jazinama pema “Morem plovi, jedna mala barka”. Napijte se, ali onako baš muški i dajte otkaz. Tako ćete ispasti faca. Ionako biste ga dobili za nedelju, a tada biste ispali jadnik. Postavite se mudro, možda nećete imati keša, ali vaše testikalije do poda biće za ponos.

BLIZANCI
21. maj – 21. jun
Vaše metode suptilne su kao štake Nenada Čanka u mrkloj noći pred kafanom “Tako je suđeno” i umerene kao vokabular Velje Ilića dok objašnjava neke stvari Olje Bećković. Dakle, ili dža ili bu – i to je sve super, ali vi ne pregovarate sa damom izgleda Karle Del Ponte, nežnošću Margaret Tačer i karakterom Ejmi Vajnahus, nego sa jednom detelinarskom princezom. Dakle, odustanite od principa koji ste nametnuli. Odaberite drugačiji i kvalitetniji način.

RAK
22. jun – 22. jul
Trk do trafi ke. Brzim korakom. Dve stoine dinara, izvolite, novu karticu, izvolite. Promenite broj, a što se nas tiče, promenite i adresu. Polutku koju ste uzeli na crtu i Božićna trpeza za koju ste se otvorili na “dođem ti”, neće biti isplaćena. Ni od nedelje, ni od prvog, a ako ste već iskoristili dve najveće srpske laži, nema smisla da dalje varate sebe. Jedite svaki zalogaj kao da je poslednji, jer ako mesar dođe u radnoj uniformi i sa opremom, možda i bude takav. Biće bolje dogodine.

LAV
23. jul – 23. avgust
Možda niste trebali reći partneru da bi mogao biti maštovitiji. Jer, jedno je iznenađenje, a drugo kada se on uživi u ulogu kao Pavle Vujisić u rolu alkosa. Danas će vam na vrata pozvoniti vatrogasac, sutra će se pojaviti sa lisicama, prekosutra će vam poštar doneti preporučeno poslednje izdanje Kamasutre, nakosutra vas u sandučetu čeka DVD kolekcija pornića, a dan posle toga ispod kreveta knjiga “Kako biti seksualna zver: 76 koraka za početnike”. Nema hrane, nema šetnje, nema odmora – samo posao. A, vi tražili…

DEVICA
24. avgust – 22. septembar
Ako je mogao Šešelj Draškovića, ili još bolje, ako je mogao Đenka svog, zašto vi ne biste mogli svog? Dakle, recept za početnike: pozajmite od kuma sto evra, obećajte da ćete vratiti do prvog. Pošaljite “greškom” erotsku poruku kumici. Izvinite se, ali nemojte jako (zavisi od odgovora). Prebacite “otpad” iz svog podrum u njegov. Ručajte kod njega, napljujte ga na slavi (pravdajte se da ste bili pijani) i ponesite prasetinu kući u kesi. Tradicije se moramo držati.

VAGA
23. septembar – 23. oktobar
Imate hemijsku? Nemate? Ima devojka pored vas. Da, da, ta mala crvenokosa što se klati u GSP-u sa slušalicama u ušima. Tražite joj, daće vam. Sada u ostatku horoskopa upišite vaše želje. Jedan prodavac snova pomoći će vam da ih ostvari.

ŠKORPIJA
24. oktobar – 22. no vembar
Jesi li ikada mene voljela, Ide vuk dvesto na sat, motori, motori, noćas sam sanjao plavog slona, gori more, tope se planine, od lepote tvoje i tvoje blizine, opsesija, opsesija, opsednut sam ja, kuda idu ostavljene devojke, idemo na Mars, idemo na Mars. Nemojte biti začuđeni, našeg prelamača je uhvatilo novogodišnje raspoloženje, pa je popio jednu lozovaču više kod Dragana u Bibinju. Eto, baš se vama zadesilo da nemate horoskop za Novu godinu.

STRELAC
23. novembar – 21. decembar
Štekajte pare. U januaru odustanite od nove tuš kabine, u martu preskočite zimovanje, a u aprilu nemojte sebe počastiti novim patikama. A, videćete jedne baš lepe, na sniženju. Dalje, u maju i junu štedite na sladoledu, otopliće brzo. Već će biti dvadeset i pet plus u maju, klimatske promene su čude. Ali, u julu i avgustu, uplatite da Bosna i Hercegovina prolazi u četvrtfi nale SP. Prodajte ozvučenje, laptop i babin goblen koji ste dobili u nasledstvo. Sve na Zmajeve. Pape će vam doneti bogastvo. Ili neće, zavisi od sreće. Ali, daleko je avugst…

JARAC
22. decembar – 20. januar
Vaše metode suptilne su kao štake Nenada Čanka u mrkloj noći pred kafanom “Tako je suđeno” i umerene kao vokabular Velje Ilića dok objašnjava neke stvari Olje Bećković. Dakle, ili dža ili bu – i to je sve super, ali vi ne pregovarate sa damom izgleda Karle Del Ponte, nežnošću Margaret Tačer. nego sa jednom detelinarskom princezom. Dakle, odustanite od principa koji ste nametnuli. Odaberite drugačiji način. Vaš horoskop prepisan je od blizanaca jer kasnimo sa predajom u štampu

VODOLIJA
21. januar – 19. februar
Uzmite papir i olovku. Napište sto stvari koje biste mogli uraditi u narednoj godini. Dodajte i sto prvu, jel patite od opsepsivnokompulzivnog poremećaja, pa vas nerviraju okrugli brojevi. Da, znamo da taj poremećaj nećete priznati, ali ste pre toga šest puta dodirnuli crnu pločicu u kuhinji, namestili  zavesu u “milimetar” i oprali ruke tri puta, pre toga naizmenično otvarajući i zatvarajući vodu nekoliko puta dok ste ponavljali mantru “miš uz pušku, miš niz pušku”. Inače, realno, nemate problem. Izbrišite te želje. Ispunite jednu koju možete sada.

RIBE
20. februar – 20. mart
Nazdravite novoj godini, i mi ćemo sa vama. Pomislite na nešto lepo. Ako nije dovoljno lepo, popijte još jednu naiskap. Razmislite o realizacij. Ako mislite da je teško, eksirajte još jednu rakijicu. Otiđite do trafi ike. Kupite unuče vinjaka i unuče pelinkovca. Pomešajte ih. Eksirajte. Eksirajte još jednom. Pustite glasno Cecu. Sačekajte komunalnu policiju. Oterajte ih gde ne treba i pretite fi zičkom silom. Dok jutro čekate u pritvoru, zapitajte se: “Šta mi je trebalo, pa da se ponašam kao budala, jer je to pisalo u horoskopu”?

 

Comments are closed.