Numerološki horoskop za 2014


Numerološki horoskop za 2014: Godina turbulencija i promena

Tokom 2014. vlada broj 7. doći će do velikih turbulencija na globalnom planu, a promene će biti dobre za one koji rade na sebi. Mnogi će konačno dobiti posao, a neki drugi biće kažnjeni za ono što su 20 godina radili ovoj zemlji

Deca rođena u ovoj generacijskoj godini nosiće u sebi želju za učenjem, роmаlо nemiran, znatiželjan duh. Mnogi ljudi čiji је bioritamski broj devet biće u situaciji da tokom ove godine proživljavaju trenutke u kojima ćе sebe videti kao nesrećnu i usamljenu osobu. Ali, ako se taj neko bude menjao u pogledu nadgradnje, okretanja duhovnim i umetničkim spoznajama – ima veliku šansu da lakše prođe kroz ovaj period. Oni koji sebe dobro poznaju, umeće da situacije prevaziđu lakše od drugih.

Bioritamski broj je zbir brojeva iz vašeg datuma rođenja. Saberite sve brojeve svog datuma rođenja prostim sabiranjem i svedite na jedan broj (24. 3 = 2 + 4 + 3 = 9).

ZEMLJA ČUDA

Srbija je zemlja čuda. Stvarana je vekovima, i uvek iz pepela nicala preporođena. U svim datumima koji su bili važni za stvaranje srpske države, neko je birao brojeve koji nisu donosili ništa dobro srpskom narodu. To me nimalo ne čudi, jer u svim ratovima kroz koje smo prolazili, naši neprijatelji su birali datume verskih praznika da bi nam svojim napadima otimali teritorije, uništavali svetinje, naše živote i porodice. Sami smo za to krivi. Uvek se setim „Nebeske liturgije“ vladike Nikolaja Velimirovića, čekajući trenutak da se Srbi slože, okrenu Bogu i pozitivnoj energiji i mislima…

Srbija je ušla u novi period 8. 11. 2006. Odluke donete na praznik Svetog Dimitrija umnogome su doprinele da sve počne da se menja u našoj zemlji. Taj datum nosi sledeće brojeve: 1 + 8 = 9. Jedinica iz tog datuma i sedmica godine koja dolazi – daju broj 8. Taj broj mi uliva nadu da će tokom 2014. godine početi promene, pre svega na finansijskom planu, a da će biti i srećnih okolnosti i na privrednom i svim ostalim segmentima. Osmica jeste začaran krug. Ali, ona i daje ubrzanje, jača volju, energiju, izdržljivost, praktičnost. Zato verujem da ćemo tokom ove godine uspeti da većinu stvari i situacija promenimo praktično, kako bi se nakon toga završilo poglavlje lošeg ciklusa i uvelo nas, posle 2015. godine (od jeseni), u period novog početka.

Sedmica većini naroda koji koriste kalendar kao i mi – neće doneti baš lep period. Svi će u situacijama koje im se budu nudile morati dobro da razmisle da ne budu prevareni, jer ovaj broj donosi i takve mogućnosti. On može uticati da pojedini ostanu bez svojih dragih. Finansijske organizacije mogle bi da pretrpe gubitke zbog zamućenih situacija, a političari da naprave pogrešne poteze, jer će im neko slatkorečiv prodati ,,šarenu lažu“. To znači da se treba da dobro promislimo i proverimo sve ono o čemu treba da odlučujemo i ili da uradimo.

U svakom slučaju, dolazeća godina će sigurno biti mnogo bolja od ove koja odlazi. Znatni pomaci omogućavaju zapošljavanja, rešavanja egzistencijalnih problema, a mnogima koji su izgubili posao (tako što je nekome bilo u interesu da izvuče veliku korist iz onoga što su firme u kojima su radili posedovale), situacija će se popraviti. Mnogi će biti kažnjeni za svoja delovanja tokom poslednjih dvadeset godina našeg bitisanja u ovoj zemlji. Generacija koja je rođena šezdesetih godina prošlog veka na svojim plećima je ponela veliki teret u ovoj tranziciji, kroz brigu o svemu. A generacija sedamdesetih imala je najteže odrastanje, velika iskušenja, i zato u ovoj generaciji najviše onih koji su ili dobri – ili loši. Nema sredine…

KAKO DA ZNATE ŠTA OVA GODINA DONOSI VAMA

Saberite brojeve dana i meseca svog rođenja i dodajte sedmicu, koja vlada 2014. godinom.

Ako dobijete u tom zbiru broj 1, znači da ste na početku novog ciklusa. Dobro promislite šta je neophodno da promenite kako bi vreme koje dolazi donelo nešto bolje. Jedinica daje energiju, snagu i mogućnost da se revitalizujete. Ali, naravno, ne u svakom mesecu.

U januaru – biće besparice. Februar čini da budete sentimentalniji. Mart donosi promene na poslovnom planu, ali i period kada bi trebalo više pažnje da posvetite svom zdravlju. Napravite neku kontrolu. April je dobar za promene u prostoru u kom živite – mogućnost da nešto rešite po pitanju nekretnina, sređujete stan, putujete i više se družite. Maj je za porodicu, okupljanje, brigu o deci, starijim članovima domaćinstva. Jun dolazi sa manjim brigama – tada se više šetajte, posvetite se sebi, čitajte, nešto lepo stvarajte i biće vam lakše. Jul je bolji, jer će doneti manji novac, opuštanje i vreme odmora. U avgustu je neophodno da sve postavite nasvoje mesto, završite započete stvari, raščistite sa lažnim prijateljima, jer od septembra polako ulazite u vladavinu drugog broja, koji će uticati na vaš život tako što će stvari koje će se dešavati imati sudbinski karakter. Tada ćete početi da vodite računa o svojim troškovima.

Ako ste u godini broja 2, onda je dočekajte mirno, ne činite ništa ishitreno, pustite da vreme radi za vas. Jer za ovu godinu kažem da sudbina radi ono što nam je zapisano. Tokom januara, biće lepih trenutaka po pitanju emotivnih situacija. Februar donosi turbulenciju u poslu i svemu što je bitno za vas. Ovog meseca opteretite se nekim fizičkim aktivnostima, pa će vam sve biti lakše. Mart je mesec dinamike, pokreta, promene u pogledu nekih vaših životnih preokupacija. April je za druženje, porodicu. Maj treba da okrenete sebi u korist, tako što ćete neke vrednosti drugačije prihvatiti. U junu očekujte da vam se vrati nešto što ste pozajmili, igrajte igre na sreću – možda se nekom od vas posreći. Jul je dobar za sumiranje rezultata, i zato ne brzajte, jer od avgusta, kada ćete polako ulaziti u period broja tri, koji donosi emocije, impulse i želju da se iskažete, morate pravilnije da postupate i da donosite smirenije odluke.

Trojka u konačnom zbiru čini da ove godine sve što radite ide direktno iz srca. Razum ostavljate na stranu – impulsi vas vode. Zato povedite računa da ne pogrešite. Iako trojka daje mogućnost emotivnog buđenja, većinu može ostaviti emotivno praznim. Idealizovanje nečega doprinosi da ne vidimo ono što je u našoj blizini, a može nam doneti ono što nam je suđeno. Zato ćete imati dosta tegoban januar, neki će ostati bez posla, a – drugi će se zaposliti. Većina ima prehladu, ali to nije razlog za brigu. Već od februara ulazite u bolji period, u doba koje donosi promene u vašem životu kroz oslobođenje, dinamiku, smisao. Mart je mesec druženja. Posvetite ga sebi, naravno, uz porodicu, prijatelje, nova poznanstva… Tokom aprila povedite računa da vas neko ne prevari. Čitajte neku novu knjigu. Radite nešto rukama, to vam može doneti opuštanje i uspeh. Tokom maja napravite selekciju u životu: odvojite ono što vas čini srećnim od onog zbog čega vas tuga obuzima, jer već od juna vas nova energija pokreće ka nečemu boljem – poslovno i životno. Savetujem vam da ne klonete duhom ako dođe do nekih poremećaja u organizmu, jer sve može da se dovede u red. Više se kontrolišite. U svakom slučaju, čekaju vas velike obaveze.

Sa brojem četiri neće vam biti lako kroz ovu godinu – sve do septembra. Ali to ne znači da tako treba i da bude. Januar je relativno dobar, pun dinamike i promena, koje neće biti preteške za vas. Februar donosi mnoštvo susreta, događaja, lepih trenutaka. U martu bi trebalo da se čuvate prevare. Krenite u nešto novo, da bi se vaši darovi iskazali. Od aprila stojite bolje finansijski. Maj je mesec za selektovanje svega što vas okružuje. Jun donosi novu energiju, u julu pričuvajte novac, jer će vam lako kliziti iz ruku. Avgust donosi lepe trenutke, a septembar označava promene u poslovnom okruženju. Od oktobra živite lagodnije.

Vi koji dobijate broj pet za ovu godinu, znajte da će se sve u vašem životu odvijati dinamično, opušteno, lako… Rešavate neke svoje egzistencijalne stvari. Prilike za putovanja koristite, ali budite oprezni u vožnji, ako ste vozač. Vama januar donosi promene u porodici, februar male brige, a mart rešava nešto na finansijskom planu. April je mesec za svođenje računa. Napravite selekciju. Od juna se vaš život menja nabolje – kroz porodicu, neke novine, možda i manje brige, ali sigurno vas uvodi u jedno druželjubivo vreme. Tokom jula ne treba da brinete, jer ono što je neminovno ne možete menjati.

Prihvatite stvari takvim kakve su. Avgust donosi malu sreću, nešto novca koji vam nedostaje. Mogućnost putovanja, odmora. Promene na poslu, dobijanje posla ili otpuštanje. To ne znači da će jedno ili drugo biti loše za vas. U oba slučaja, u septembru imate, pod uticajem nekog, značajne pomake nabolje. Naravno, sve zavisi od vas.

Šestica govori da ćete ove godine biti u obavezi da se više posvetite sebi i porodici, domu. Mnogi će doživeti lepe trenutke u braku, proširenje porodice. Neki se zaljubljuju. Poneko će brinuti o bolesnim članovima domaćinstva. Ali, sve u svemu, ništa ne mora da bude kobno. Januar za vas je mesec briga, nemira. Osećate neizvesnost. Budite smireni, jer februar donosi opuštenost, nešto novca, materijalno rešavanje nekih problema. Mart je dobar da stavite tačku na neka dešavanja u životu. Od aprila idete ubrzanije kroz sve što vas okružuje. U maju, trošak koji je neminovan. Jun je pun emocija, reagujete impulsivno. Tokom jula rešavaju se vaši poslovni problemi. Ako ste mlađi, ovo je mesec kad morate zapeti da ono što učite privedete kraju. Avgust donosi lepe dane, pune dinamike, a nekima lep odmor. Septembar je za porodicu, sebe, vreme za odluke koje će uticati da nam sledeća godina bude lepa ili – teška.

Ko je ušao u godinu 2014. sa brojem sedam moraće mnogo da radi na sebi. Jer, tokom ove godine, sve što bude proživljavao biće pod velom neizvesnosti, mogućih prevara, nesigurnosti. Zato svi sa ovim brojem treba da dobro razmisle da ne naprave pogrešan potez. Januar, koji se uvek „oduži”, proći ćete sa „pozitivnom nulom“. Februar je bitan da napravite selekciju i stavite tačku na nešto što vas uznemirava. Mart je dobar da neke stvari u životu pokrenete – novi počeci u radu, ljubavi, učenju, druženju. April donosi nešto novca. Maj budi emocije. Ne brzajte. Jun je bitan za poslovne aktivnosti, ali malo povedite računa o svom zdravlju. Jul je dobar za kupovinu ili prodaju nekretnina. Avgust je vreme da se okrenete domu. Velika angažovanja oko članova porodice.

Tokom septembra radite na sebi, jer je moguće da se ovog meseca sve što je bilo teško tokom godine – sublimira. Posvetite ovaj mesec sebi, osamite se malo, samoća nije uvek teška. A posle toga dolazi bolje vreme za vas.

Sa osmicom ste u poziciji da mirno proživite godinu pred sobom, jer osmica doprinosi da se naš anđeo čuvar više angažuje, kako bi učinio da ga poslušamo i učinimo sebi život lepšim. U januaru bi trebalo da revidiramo svoje želje, maštanja, namere. Pravljenjem te selekcije omogućavamo sebi da se neke stvari pokrenu nabolje. Od februara dobijamo dodatnu energiju da nešto pokrenemo. U martu može da vam dođe neki novac neplanirano, neočekivano. April će vam razgaliti srce. Ako ste bez posla, tokom maja postojaće mogućnosti da nešto novo iskrsne ili da se, za zaposlene, pojave mogućnosti promene radnog mesta. Ipak, tokom ove godine ništa ne bi trebalo da bude gore po ovom pitanju. Jun je dobar da se očisti kuća, otputuje kod rođaka, za šetnje u prirodi. Tokom jula posvetite se dragim osobama i to vreme delite sa njima.

Ne dozvolite da vas u avgustu nešto poremeti, jer je ovo mesec koji donosi nespokoje, a nekom i mogućnost uspeha u umetničkom delovanju. Naravno, septembar je „nirvana“, mesec opuštanja, na neki način vreme u kojem se pripremate da polako, kroz sledeću godinu, ostavite sve ono teško što vas je pratilo tokom ovih osam godina.

Uz devetku bi trebalo da naučite kako se upravlja svojim životom. To vreme nas primorava da dobro razmislimo o svojim postupcima, korigujemo ponašanje, odlučimo da se menjamo. Jer, ako to ne uradimo u ovoj godini, ni sledeći period nam neće biti nešto bolji. Prvi mesec u Novoj godini bitan je za sakupljanje energije koja je neophodna da se pokrenemo. Ko počinje novi biznis, bilo bi dobro da to uradi u januaru.

Tokom februara povedite računa da vam novac ne klizi iz ruku. U martu su bitne emocije, radite na tome, kako ne biste bili uskraćeni. Poslovno će april doneti promene, a maj daje lepo vreme da sami doprinesete da se nešto bitno dogodi. Sa junom – proširenje porodice, nova ljubav, ili – stara sa kojom treba nešto bitno definisati. U julu vas čeka neko razočaranje, ali prolaznog karaktera. Avgust daje finansijsku sigurnost. A sa septembrom je na vama da dobro razmislite šta želite u životu i kojim putem da krenete. Za vas je važno da naučite da volite sebe, da su vam misli pozitivne i u sadašnjem vremenu. Mržnju ostavite iza sebe, jer vam se kao bumerang može vratiti. Kad naučite da volite sebe, i drugi će vas više voleti. Teško je sebe menjati. Ali to je jedini put da nam krene nabolje. Uvek su nam drugi krivi, a ne vidimo svoje nedostatke.

A KAKO ĆE NJIMA BITI?

Tomislav Nikolić (8+8=7)

Rođen u znaku Vodolije, nedostaje mu broj 4 u svim brojevima koje nosi, ali to je nadoknadio radom u privredi u ustanovama gde se nosila uniforma. Sedmica u Vodoliji daje veoma duhovnu osobu, mirnog karaktera, ali je bitno da znamo da ga ipak nešto može isterati iz takta, a onda zna da bude veoma neprijatan. Pošto je u njegovom bioritmu broj 8, sa ovom godinom koja dolazi – dobija šesticu. To mi govori o dobrom pozicioniranju, jakim susretima, dobrim za naš narod i mogućnost da to okrene u korist zemlje. Pošto je rođen u petoj deceniji prošlog veka, život mu je bio ispunjen čestim putovanjima, promenom mesta boravka, lakim uspostavljanjem dobrih odnosa sa ljudima koji ga okružuju. U svakom slučaju, njegova energija nam donosi dobro tokom 2014. godine.

Vojislav Koštunica (9 + 9 =9)

Prva dekada znaka Ovna. Nedostaje mu broj 5, ali je on to umeo da nadoknadi kroz pisanje, svoje studije, rad na sebi i stvaranjem slobodnog prostora u koji ne može niko da kroči, ako za to ne dobije dozvolu. Živi u svom svetu, malo je onih kojima dozvoljava da uđu u njegov život. Tokom ove godine biće u situaciji da se prilično razočara u mnoge koji su ga okruživali. Ako bude počeo nešto novo da piše ili nastavi da radi na započetom, postoji mogućnost da na jesen doživi neko priznanje za svoj rad.

Hašim Tači (1 + 6 = 7)

Rođen u znaku Bika, dobro slaganje sa Kosovom (Škorpija). Nedostaju mu 3 i 5. Peticu je ostvario tako što je uspeo da odvoji Kosovo od Srbije, a trojku – ratovanjem protiv nealbanskog stanovništva. Ova godina mu donosi broj 8. Naplatiće sve ono što je radio tokom ovih osam godina i i imaće više sreće od naših političara u odnosu na Evropsku uniju. Hedonista koji zna šta hoće, uživa u svim čarima života. Izuzetno jaka ličnost, koja može izgledati pitomo, ali u odsudnim trenucima za ovaj tip ljudi kažem: „Deluju kao krava koja daje mnogo mleka, ali se na kraju ritne i sve prospe“.

Vojislav Šešelj (3+1=4)

Nedostaju mu 6, 7, 8. Šesticu je nadoknadio kroz porodicu i šarm koji koristi u ponekim prilikama. Sedmica mu je donosila velike brige u životu, zatvore, borbe kroz pisanje, dokazivanja sebe. Osmicu je možda dobio u Hagu, kad je naučio da im parira, a postoji mogućnost i da naplati sve to. Ova godina je za njega početak nečeg novog. U aprilu će biti presudno u vezi sa njegovim boravkom u Hagu. Postoji mogućnost povratka.

Milo Đukanović (8+9=8)

U znaku je Vodolije. Nedostaje mu broj 4. Rođen je istog dana kao i gospodin Nikolić, ali je deset godina mlađi. I njemu ova godina donosi povećanje porodice, dobre susrete u okviru familije, pomoć i jak uticaj. Četvorku koja mu nedostaje nadomestio je kroz dobru organizaciju poslovnih aktivnosti koje godinama vodi.

Milorad Dodik (6+6=3)

Rođen u znaku Riba. Nedostaje mu osmica. U ovoj godini biće pod uticajem broja četiri. To donosi velike napore, promene i dosta težak period. Biće u prilici da se malo pozabavi i svojim zdravljem. Do jeseni velike promene na poslovnom planu. Ako do maja meseca ne uradi „domaće zadatke” imaće veliku promenu u poziciji u narednim mesecima. Osmicu koja mu je nedostajala nadomestio je srećnim okolnostima koje su ga pratile.

Ivica Dačić (2 + 4 = 6)

Rođen u znaku Jarca, nedostaju mu brojevi 5, 7, 8. U ovoj godini se nalazi pod uticajem broja 9. Mnoge stvari moraće da postavi na svoje mesto, ako želi da od jeseni bude na čelu svoje partije. Peticu je nadoknadio kroz putovanja, sedmicu pomažući onima u svom okruženju, a osmica ga prati uvek u životu, jer se kao feniks ponovo pojavljuje onda kad je to potrebno. Ipak, bitno je da tokom ove godine raščisti sa prošlošću.

Vladimir Putin (6 + 9 = 6)

Njemu nedostaju 4 i 7. Ali je kroz službu, nošenjem uniforme, četvorku ostvario, a i sedmica je ispunjena njegovim radom. U svakom slučaju, i njemu dolazeća godina donosi dosta opterećenja, velike napore da se stvari postave na pravo mesto. Tokom leta predstoje mu velike promene, ali to neće biti za njega u negativnom kontekstu.

Aleksandar Vučić (8 + 8 = 7)

Rođen je u znaku Riba, nedostaju mu brojevi 2 i 6. Dvojku je ostvario kroz materijalnu nezavisnost, nemogućnost da neko može da ga potkupi. Šesticu nosi u svom izgledu i ponašanju, kroz vezanost za porodicu i brigu o narodu. U ovoj godini broj šest je dominantan u njegovom životu. Mnogi će pokušati da dođu do njega, ali je malo onih kojima se ta sreća osmehuje. Predstoje mu veliki napori da pomogne da u ovoj zemlji počne da se dešava nešto nabolje.

REPUBLIKA SRPSKA I CRNA GORA

Što se tiče Republike Srpske, treba očekivati promene na političkim pozicijama. Narod će iskazivati svoje stavove kroz sindikate, dolaziće do znatnih pomeranja u okviru okupljanja, združivanja. Manji će uticaj biti sa strane, ali zato se prolazi kroz unutrašnja previranja. U svakom slučaju, mnogo toga će biti ubrzano i ako narod Republike Srpske bude pravilno reagovao, stvari će biti postavljene kako valja. U suprotnom, dolazi do velikih turbulencija. Zapamtite onu narodnu: ,,Strpljen – spasen”.

Crna Gora je u bioritmu osmica, kao i Republika Srpska, ali su im konačni brojevi drugačiji. A i osmice nisu iste, jer osmica za Crnogorce je u znaku Bika, a naša braća iz RS imaju osmicu u Strelcu, pa su zato dinamičniji i, na neki način, uporni. Žiteljima Crne Gore dolaze vremena koja će pokazati koliko je uticaja Đukanović imao u svemu što su proživljavali od raspada Jugoslavije. On je čovek koji se sjedinio sa zemljom koju je sebi osmislio. Novac je dolazio u ovu zemlju, ali ne onaj pravi (čist). U većini slučajeva, donosio je trenutnu sigurnost, sa posledicama zbog kojih će crnogorski narod jednog dana shvatiti da je bio na neki način doveden u zabludu. U svakom slučaju, imaće tokom ove godine veliki uticaj sa strane i zbog toga dolazi do promena na višim nivoima energija i ponašanju pojedinih političara.

http://www.novosti.rs/vesti/zivot_+.309.html:471029-Numeroloski-horoskop-za-2014-Godina-turbulencija-i-promena

Comments are closed.