Nedeljni horoskop od 9. do 16. januara

Nedeljni horoskop od 9. do 16. januara

Horoskop za period od 9. do 16. januara piše astrolog Vladimir Vlajić.

 

 

 

 

OVAN

Trebalo bi da se primirite i posvetite početim poslovima. Nove projekte i dugoročnije planiranje poslovnih aktivnosti stavite po strani. Promenljivog ste raspoloženja i ne vidite celu sliku. Mnogo toga se naglašava, naročito vezano za finansije. Realizaciju možete da očekujete u narednim nedeljama. Okupirani svakodnevnim aktivnostima i brigama ne vidite nečije interesovanje za vas. Emotivno priželjkujete nešto lepo a ne vidite osobu koja se toliko oko vas trudi. Zauzeti pripadnici znaka su takođe subjektivni. Osećate se usamljeno a niste uradili ništa da poboljšate odnos. Potrebno je da poradite na komunikaciji sa voljenom osobom.

BIK

Imate jako dobre ideje kada je posao u pitanju, ali u ovom periodu nailazite na otpor saradnika. Uz manje komplikacije i rasprave ćete uspeti nekoga da ubedite da ste u pravu. Odaberite teren i vreme kada ćete pokrenuti taj ozbiljan razgovor. Finansije vam se stabilizuju. Dobar vam je period za finansijska ulaganja. Prijaće vam flert, ali ne i ideja da vas neko na bilo koji način ograničava. Brzo ćete gubiti interesovanje za osobe koje vam se pojavljuju kao potencijalni partneri. Zauzeti takođe imaju potrebu za slobodom u odnosu. Niste sigurni šta da uradite ili izgovorite da bi vas voljena osoba razumela. Jednostavno budite spontani.

BLIZANCI

Sada pripremate teren za bitna dešavanja u narednom periodu. Informacije vam dolaze sa raznih strana a vi bi trebalo da ih sklopite u jednu celinu. Još pažljivo iznosite svoj stav pošto rizikujete da vas šefovi zatrpaju poslom jer pokazujete da ste kompetentni i da sve možete. Naročite srećne okolnosti očekuju one koji posluju sa strancima ili rade u stranim kompanijama. Potrebno je da prestanete da pravdate i idealizujete osobe do kojih vam je stalo. Pozabavite se sobom i pitanjem šta vi želite. Zauzeti postižu neke dogovore koji će značiti i vama i voljenoj osobi. Opuštate se u odnosu. Prijatno ćete iznenaditi voljenu osobu jednim svojim gestom krajem nedelje.

RAK

Posvetite se tekućim obavezama pošto vam nije vreme da pravite krupne poslovne promene. Ovo vam je povoljan period da okončate borbe koje traju već izvesno vreme. Željene promene će se desiti tokom narednog meseca. Mnogi će imati priliku za kratkoročno poboljšanje prihoda. Savet vam je da se oslonite na saradnike rođene u znacima Bika, Lava i Device. U emotivnom delu imate potrebu da se probudite. Slobodnim pripadnicima znaka sledi interesantno poznanstvo na javnom mestu (kafić, diskoteka, neka proslava i slično). Ako priželjkujete povratak partnera iz prošlosti – pokrenite se. Zauzetima je savet da se ne vraćaju u prošlost već da prave zajedničke dalje planove. 

LAV

Usmerite svoju pažnju prema saradnicima koji imaju iste ciljeve kao vi. Povoljan vam je period za naplatu potraživanja ili neku prodaju. Budite obazrivi u svojim reakcijama pošto neko može da vas sabotira. Kroz pomoć saradnika možete da učvrstite svoje pozicije i dogovorite bitne poslove koji će vam obezbediti sigurnost u narednom periodu. Emotivni deo postaje uzbudljiv. Neko koga poznajete će vam izjaviti ljubav što vama dolazi neočekivano. Savet je da budete strpljivi i da razmislite o rečima osobe koja vam je inače draga. Zauzetim pripadnicima znaka je ovo period u kome se osećaju ugroženo i bude svoj ratnički duh.

DEVICA

U ovom periodu trebalo bi da razmišljate o tome šta želite. Otvaraće vam se nove mogućnosti kroz interesantne kontakte. Ne mislite o finansijskom efektu jer će i on doći, ali budite strpljivi. Ako očekujete neku isplatu – može se na kratko odložiti. Nemojte da vas to brine jer ćete sabotirati neke dobre projekte u koje bi trebalo da se uključite. Potrebno je da usmerite svoju pažnju prema konkretnoj osobi da bi se vaš emotivni život pokrenuo. Može vam privući pažnju neko ko je iz drugog mesta ili često putuje. Nemojte da vam godine potencijalnog partnera predstavljaju problem. Zauzetima je ovo period u kome se bitno poboljšava komunikacija, a za to ste zaslužni koliko vi toliko i partner. 

VAGA

Otvaraju vam se nove mogućnosti tokom ovog perioda. Iskoristite svoju dominantnu ulogu i postavite uslove. Uspećete da rešite nešto što vam je u proteklom periodu zadavalo mnogo glavobolja. Finansije vam se popravljaju, a neki mogu da reše i problem nekretnina. Ako rešavate nešto vezano za papirologiju – požurite. Verovatno će vas iznenaditi reakcija osobe koja je već izvesno vreme zainteresovana za vas. Naročito ako tu osobu viđate na vašem ili njegovom/njenom radnom mestu. Niste potpuno sigurni šta želite, pa vam je savet da se opustite i vidite kuda to vodi. Zauzete prate rasprave u ovom periodu, ali na kraju sve dolazi na svoje mesto. 

ŠKORPIJA

Nalazite se u napornijem periodu kada je posao u pitanju. Sve nove mogućnosti koje vam se ukazuju vam deluju komplikovane ili nedostižne, ali nije tako. Iskoristite podršku ili savet prijatelja. Dobri su vam dani ako sarađujete sa strancima, bavite se privatnim poslom, umetnošću ili pravom. Izbegnite svađe i ne nasedajte na provokacije. U emotivnom delu vam dešavanja izmiču kontroli. Slobodni mogu obnoviti vezu iz prošlosti, ali razmislite koliko bi to bilo pametno. Postoji interesovanje bar dve osobe za vas, ali vi stalno nalazite mane. Opustite se i probudite svoj avanturistički duh. Zauzeti imaju priliku da uđu u tajnu vezu sa i mlađom i veoma komunikativnom osobom. 

STRELAC

Širite krug poslovnih saradnika i samim tim vam se otvaraju nove poslovne mogućnosti. Čak imate sreće i u neformalnim kontaktima sa osobama na položaju – tražite ono što vam treba. Može vam pomoći neko iz kruga rođaka ili komšija. Pazite na legalnost poslova koje želite da pokrenete ili vam se nude, naročito ako sarađujete sa strancima. Kada mislite o ljubavi preplavi vas osećaj da ste usamljeni. U svojoj zamišljenoj fazi ćete spontano sa nekim početi razgovor koji se pretvara u stimulativno poznanstvo. Ne mislite puno o onome što ste ostavili iza sebe. Zauzeti imaju potrebu da svom odnosu daju neki novi smisao. Ne preterujte u nametanju svojih stavova. 

JARAC

U ovom periodu vas mogu pratiti neki tračevi. Saradnici postaju nervozniji a vi ne znate na koju stranu da se okrenete. Savet vam je da svoju pažnju usmerite na ranije počete poslove i neke svakodnevne obaveze. Nećete se najbolje razumeti sa ljudima u okruženju, a i neka očekivana podrška može da izostane usled čudnog sklopa okolnosti. Pratite svoju intuiciju. Slobodni će upoznati nekoga ko je uspešan i jakog karaktera. U prvom momentu vam prija sigurnost i dominacija osobe koja vam se udvara, ali niste sigurni šta dalje. Ne brzajte i ne donosite konačne odluke u ovom periodu. Zauzeti bi trebalo dobro da balansiraju u odnosu sa voljenom osobom. Razmislite kako ćete reagovati na provokacije, a svakako izbegnite svađe. 

VODOLIJA

Ovo je period u kome bi trebalo da rešite sve ono što vas je na bilo koji način mučilo u prethodnih nekoliko nedelja. Možete da „stvorite“ uslove da ranije osmišljeni plan realizujete. Povoljno vam je za podizanje kredita, nalaženje investitora, naplatu duga i slično. Izbegnite rasprave sa autoritetima jer neće biti produktivni. Emotivni deo vam takođe postaje uzbudljiv. U slučajnim susretima izbijaju varnice koje ćete teško kontrolisati. Strasti su jake, a vi niste sigurni u karakter osobe koja vas je zainteresovala. Zauzeti pripadnici znaka žele da izađu iz nekakvog stanja trpljenja. Impulsivniji ste i rasprave su učestalije. Ne brinite – i to će brzo proći. 

RIBE

Nalazite se u odličnom periodu gde se mnogo toga pokreće. Partnerstva su vam odlično prikazana, kao i mogućnost potpisivanja ili ugovaranja poslova. Nailazite na dobru volju saradnika, pa vas prate i izvesne srećne okolnosti. Moguć vam je poslovni put na koji biste svakako trebalo da odete. Savet vam je da se samo dobro organizujete da biste sve postigli. Slobodni pripadnici znaka razmišljaju o nekim dešavanjima iz prošlosti (ili osobi). Nova poznanstva su vezana za osobe koje po svoj prilici nisu slobodne ili nisu načisto šta bi sa vama. Pažljivo birajte kome ćete se predati. Zauzeti prave zajedničke planove, doduše uz manje negodovanje partnera. 

autor: MP izvor: Novi magazin