HOROSKOP: Astro kombinacije iz pakla

Zodijak vam dosta može pomoći u tome da otkrijete s kim ste kompatibilni, a sa kim ne. Bilo da verujte u horoskop ili ne, postoje određene kombinacije znakova koje bi mogle imati problema u vezi, pa pročitajte i koje su to.

Ovan i Rak
Osobe rođene u znaku Ovna su ekstrovertne i energične i ne slažu se najbolje sa znacima koji su konzervativni i osetljivi, poput Raka. Iako nisu totalne suprotnosti, veza između Ovna i Raka bi bila frustrirajuća jer imaju različite prioritete.

Rak i Vodolija
Aktivan i uzbudljiv život Vodolije će delovati privlačno Raku, ali samo u početku. Ova veza će biti zabavna i uzbudljiva možda mesec dana, a onda će preovladati Rakova kućna ličnost. To će Vodoliji brzo dosaditi i dovešće do rasprave i mogućeg neverstva.

Lav i Bik
Lav i Bik su oličenje fraze, “kada nezaustavljiva sila udari u nepokretan predmet”. Ovi znaci su jako tvrdoglavi i imaju različite prioritete. Lavovi žele slavu i bogatstvo, a Bikovi stabilnost i sigurnost. Nijedna strana neće popustiti u raspravi i teško prihvataju promene. Najbolje čemu se ova dva znaka mogu nadati je uzajamno poštovanje.

Škorpija i Ovan
Škorpija i Ovan će biti u stalnom sukobu zbog njihovih nezavisnih priroda. Možda će vezu započeti sa praskom u krevetu, ali će veoma brzo doživeti neuspeh. Ovan je koketne prirode, a Škorpija ljubomorne.

Blizanci i Rak
Zaboravite! Ishod nikako ne može da bude dobar. Rakovi su osetljivi i emotivni dok Blizancima nedostaje osećajnosti, naročito dok govore ono šta misle. Rakovi su previše osetljivi da izađu na kraj sa takvim osobama.

Devica i Lav
Lavovi vole da troše novac, a Device da ga čuvaju. Mnogim vezama dođe kraj zbog novčanih nesuglasica. Ekstravagantna i opuštena priroda Lava će sigurno doći u sukob sa konzervativnom i mirnom prirodom Device.

Vaga i Jarac
Jarčeva kontrolišuća priroda i potreba da uvek sve bude po njihovom će verovatno iskoristiti Vaginu darežljivu i blagu prirodu. Jarčevi mogu biti promenljivog raspoloženja i veoma rezervisani za razliku od Vage koja je prilično otvorena po pitanju emocija. Iako je ovaj par potpuno različit, možda bi i mogli da budu zajedno ako to baš žele i potrude se.

Bik i Vodolija
Osuđeni na propast i pre samog početka. Bikovi vole stabilnost dok Vodolije mogu biti svuda, vole brz tempo. Bikovi su izuzetno posesivni što se ne podudara sa Vodolijinom opuštenošću.

Ribe i Lav
Ribe su sanjari i veoma osetljivi što je kontrast sa entuzijastičnom prirodom Lava. Potreba za pažnjom koju ispoljavaju Lavovi može kod Riba da izazove osećaj uzbuđenja.

Strelac i Jarac
Strelac voli da se smeje i dobro provodi. Jarčevi su prizemni i ponekad čak melanholični. Optimističan stav Strelca može da iznervira Jarca i njihova veza je osuđena na neuspeh.

Vodolija i Škorpija
Avanturistički nastrojena Vodolija uvek traži uzbuđenje i nešto novo u životu, a Škorpija želi posvećenost i sigurnost. Veza između ova dva znaka bi možda i mogla da uspe ukoliko Škorpija s vremena na vreme da malo prostora Vodoliji.

Ribe i Blizanci
Blizancima je neophodna potpuna sloboda. Nemojte ih sputavati. Ribama treba stabilnost koju Blizanci ne mogu da im pruže. Ribe žele život iz bajke ispunjen ljubavlju i posvećenošću. U početku između Ribe i Blizanaca vlada velika privlačnost, ali ona vremenom nestane. Blizanci su sposobni da budu u ljubavnoj vezi, ali imaju potrebu i da se osećaju slobodno.

Devica i Blizanci
Devica i Blizanci imaju drugačije pristupe u pogledu na svet. Device su veoma ozbiljne i praktične dok blizanci izgleda imaju dvostruku ličnost i ne mogu da se odluče ni za šta.
Autor: Super žena 

Advertisements